27328
-
#26638 Hasznos,jó dolog ,és tökéletesen működik !
Thanks Jonny. -
#26637 Hát ebből is látszik, hogy nem vagyok informatikus :)
Köszönöm megtisztelő válaszod.
Éljenek az informatikusok :) -
#26636 informatikaban a mukodik rendesen az egeszen mast jelent, minthogy bizonyos korulmenyek kozott mukodik :) -
#26635 Működik rendesen, de csak úgy ahogy írtam (normál mód + számítógépes webhely) tehát nem az android a ludas :)
De ha csak engem érint, hagyd.
Nekem meg az SG olvasás a hobbim :D
-
#26634 ja hat sorry de az sg fejlesztes a hobbim, 4.4es androidot nem fogok hobbibol debugolni :) eselytelen hogy mukodjon rendesen -
#26633 #26630
Igen, mobil.. -
#26632 que? opera.. mi? mobil? androidon? -
#26631 Ha már benéztem...
Video beszúrása (Opera alatt) opció viszont csak a "számítógépes webhely" + normál mód bekapcsolás után szuperál.
Ami csak amiatt gáz, mert ha bekapcsolom, újfent be kell jelentkeznem csak emiatt..
Így viszont az oldalakat olvasni macera :D
Ha nem túl nagy fáradtság, ránézhetnétek erre is :)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.05.10. 05:40:44 -
#26630 Ősrégi androiddal (4.4.4) Opera 45.1 alatt hibamentes ez a funkció is. -
#26628 Nem csak felugrik az oldal tetejére esetleg? Mert akkor valszeg lassan tölti/futtatja a javascript-et és az előtt böksz a spoilerre. -
#26626 nálam működik szépen, másnál? -
#26625 A mobil oldalon, ha ki szeretném nyitni a spoilert, akkor a főoldalra dob.
Android 7.0, Chrome böngészővel. -
#26624 ja a site.js-t ami kezeli ezt a szutykot, azt kesseljuk, mondhattam volna hamarabb :)
orulok hogy megoldodott -
#26623 Thx, webet fejlesztek, volt pár dolog a konzolon, de extek nélkül okés, körülnézek melyik lehet. :)
Szerk.: Valami be volt rohadva a cachebe, már jó :) Köszi!
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2018.05.02. 20:47:10 -
#26622 Nekem teljesen jól működik, kipróbáltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Próbálj meg egy ctrl+f5-öt vagy helyben tárolt tartalmak törlését, lehet, hogy a script egy régi változata bennmaradt nálad cache-ben. -
#26621 mukodik szepen
esetleg javascript hibakat megnezhetned, hatha tudok segiteni
jobb klikk barhova -> inspect, ott atvaltasz a Console tabra, elkezded nyomkodn pl a buborekokati, es ha jon valami piros sor, azt masold be ide -
#26620 ranezek ma vivaldival (osx alol) -
#26619 Kipróbáltam, nálam itt is megy, valami kieg lesz. -
#26618 Nekem Vivaldival nem működik, legalábbis ebben a hsz-ben a link nem csinál semmit. Lehet, hogy valamelyik kiegészítővel akad össze?
Nem hiszem, hogy van még, aki ezt a böngészőt használja, de, ha mégis rá tudna pillantani? :D -
#26617 Pazar lett, köszi! :) -
#26616 -
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.01. 17:14:31 -
#26614 kesz van a cucc, nyilnak a valaszok a kis buborekra kattintva, akar sok szinten keresztul is hasznalhato
a 'valasz xy uzenetere' eltunteti a buborekos valaszokat, es vica-versa
kerdes-ohaj-sohaj-panasz-banat johet ide
3 hibarol / hianyossagrol tudok, a heten javitom:
- lenyitott hszben nem mukodik a kepre kattintva megnyilo modal box (egyik fajta lenyilonal se)
- ha 'valasz xy uzenetere' kattintasz, majd ugyanabban a hszben a buborekra, akkor csak siman becsukja a valaszokat, nem nyitja ra rogton a buborekos hszeket (forditva mukodik szepen)
- 5-6 melyseg utan tul picik a hsz boxok
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.01. 17:02:53 -
#26613 Ez egy jó ötlet! Régóta hiányzik egy efféle fícsör az sg-ről. Köszönet érte! ;)
Nekem meg egy újabb dizájnolható elem... :D -
#26612 "dolgozok rajta, valamikor ma kesz lesz"
szabadidomben fejlesztem jokedvbol, ugyhogy nem lesz kesz csettintesre - de igyekszem, nyilvan ugy lesz ahogy leirtad, maskepp semmi ertelme nem lenne :)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.27. 10:18:45 -
#26611 Köszi szépen! :) Az megoldható, hogy ezek linkként működjenek? Tehát, ha rákattintok, akkor pl gördüljön le, ahol linkelve lennének az erre a hsz-re adott válaszok, ha vannak).
Ez pl akkor is jó lehet, ha egy topicban a keresőbe beírom pl azt hogy "Hogyan lehet xyz" (vagy emlékszem a konkrét kérdésre), akkor a találati halmazban az adott HSZ-re kattintva lennének linkek, amelyek a válaszokra mutatnak..
Remélem nem lett zagyvaság amit írtam. :)
A keresővel kapcsolatban:
Ebben a topicban próbáltam a
"hogyan lehet" kifejezésre keresni, de sajnos üres találati halmazt kaptam (egész pontosan a "hogyanlehet"-re keresett). Miközben a "hogyan"-ra keresve látható hogy van "hogyan lehet" is. Próbáltam "" és * is. Ezeket a kereső karaktereket lehetne az SG-én is használni?
Köszi a választ! :)
-
#26610 hmm... kis bubik a hozzászólás száma előtt a válaszok számát jelzik?
Úgy látszik
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.04.26. 20:46:33 -
#26609 dolgozok rajta, valamikor ma kesz lesz, addig varhatok furcsasagok -
#26608 Köszi! :) -
#26607 van, holnap ránézek -
#26606 Sziasztok!
Olyan fejlesztésre van esetleg lehetőség, hogy ki lehessen listázni mondjuk egy keresés után azt, hogy egy adott HSZ-re milyen válaszok érkeztek?
Köszi a választ! :)
Papa -
#26605 -
#26604 javítva, viszont át kell írni a beállításokban kézzel mindenkinek, akinek van ő ű az aláírásában, sorry (567 usernek van most ? az alairasaban, akibol sok az inaktiv, meg soknak tenylegesen ? van benne, nem elromlott betuk)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.23. 11:29:24 -
#26603 thx, holnap csinálom -
#26602 Aláírásban a hosszú ő és ű megcsuklott, újraírva mentés után is rögtön kérdőjelesedik. -
Kepek #26601 Keresővel még vannak bajok. "társasjáték"-ra keresve nem adja vissza a "társasjátékok" topikot -
#26600 -
#26599 kesz, probald plz -
#26598 Sziasztok!
Nagyon jó lenne, ha téma karbantartásánál, a hosszú cím mezű elfogadná a <dl> <dt> <dd> html tageket.
Üdv,
Egy házigazda, aki szeretné használni a dl, dt, dd html tageket. -
Ironman2 #26597 Megjavult! Most jól működik.