27328
  • reynaud #26638
    Hasznos,jó dolog ,és tökéletesen működik !
    Thanks Jonny.
  • Zephyr Retiring
    Hát ebből is látszik, hogy nem vagyok informatikus :)

Köszönöm megtisztelő válaszod.
    Éljenek az informatikusok :)
  • j0nNyKa
    informatikaban a mukodik rendesen az egeszen mast jelent, minthogy bizonyos korulmenyek kozott mukodik :)
  • Zephyr Retiring
    Működik rendesen, de csak úgy ahogy írtam (normál mód + számítógépes webhely) tehát nem az android a ludas :)
    De ha csak engem érint, hagyd.

Nekem meg az SG olvasás a hobbim :D
  • j0nNyKa
    ja hat sorry de az sg fejlesztes a hobbim, 4.4es androidot nem fogok hobbibol debugolni :) eselytelen hogy mukodjon rendesen
  • Zephyr Retiring
    Igen, mobil..
  • j0nNyKa
    que? opera.. mi? mobil? androidon?
  • Zephyr Retiring
    Ha már benéztem...
    Video beszúrása (Opera alatt) opció viszont csak a "számítógépes webhely" + normál mód bekapcsolás után szuperál.
    Ami csak amiatt gáz, mert ha bekapcsolom, újfent be kell jelentkeznem csak emiatt..
    Így viszont az oldalakat olvasni macera :D

Ha nem túl nagy fáradtság, ránézhetnétek erre is :)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.05.10. 05:40:44
  • Zephyr Retiring
    Ősrégi androiddal (4.4.4) Opera 45.1 alatt hibamentes ez a funkció is.
  • Malakai
    Nem csak felugrik az oldal tetejére esetleg? Mert akkor valszeg lassan tölti/futtatja a javascript-et és az előtt böksz a spoilerre.
  • j0nNyKa
    nálam működik szépen, másnál?
  • benőmenő
    A mobil oldalon, ha ki szeretném nyitni a spoilert, akkor a főoldalra dob.
    Android 7.0, Chrome böngészővel.
  • j0nNyKa
    ja a site.js-t ami kezeli ezt a szutykot, azt kesseljuk, mondhattam volna hamarabb :)
    orulok hogy megoldodott
  • [HUN]FaTaL
    Thx, webet fejlesztek, volt pár dolog a konzolon, de extek nélkül okés, körülnézek melyik lehet. :)

Szerk.: Valami be volt rohadva a cachebe, már jó :) Köszi!
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2018.05.02. 20:47:10
  • Dzsini
    Nekem teljesen jól működik, kipróbáltam:

Próbálj meg egy ctrl+f5-öt vagy helyben tárolt tartalmak törlését, lehet, hogy a script egy régi változata bennmaradt nálad cache-ben.
  • j0nNyKa
    mukodik szepen
    esetleg javascript hibakat megnezhetned, hatha tudok segiteni
    jobb klikk barhova -> inspect, ott atvaltasz a Console tabra, elkezded nyomkodn pl a buborekokati, es ha jon valami piros sor, azt masold be ide
  • j0nNyKa
    ranezek ma vivaldival (osx alol)
  • Malakai
    Kipróbáltam, nálam itt is megy, valami kieg lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem Vivaldival nem működik, legalábbis ebben a hsz-ben a link nem csinál semmit. Lehet, hogy valamelyik kiegészítővel akad össze?

Nem hiszem, hogy van még, aki ezt a böngészőt használja, de, ha mégis rá tudna pillantani? :D
  • Papa01 #26617
    Pazar lett, köszi! :)
  • Szabi #26616
  • Jim Morrison

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.01. 17:14:31
  • j0nNyKa
    kesz van a cucc, nyilnak a valaszok a kis buborekra kattintva, akar sok szinten keresztul is hasznalhato
    a 'valasz xy uzenetere' eltunteti a buborekos valaszokat, es vica-versa
    kerdes-ohaj-sohaj-panasz-banat johet ide

3 hibarol / hianyossagrol tudok, a heten javitom:
    - lenyitott hszben nem mukodik a kepre kattintva megnyilo modal box (egyik fajta lenyilonal se)
    - ha 'valasz xy uzenetere' kattintasz, majd ugyanabban a hszben a buborekra, akkor csak siman becsukja a valaszokat, nem nyitja ra rogton a buborekos hszeket (forditva mukodik szepen)
    - 5-6 melyseg utan tul picik a hsz boxok
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.01. 17:02:53
  • F4T4L_3RR0R #26613
    Ez egy jó ötlet! Régóta hiányzik egy efféle fícsör az sg-ről. Köszönet érte! ;)

Nekem meg egy újabb dizájnolható elem... :D
  • j0nNyKa
    "dolgozok rajta, valamikor ma kesz lesz"
    szabadidomben fejlesztem jokedvbol, ugyhogy nem lesz kesz csettintesre - de igyekszem, nyilvan ugy lesz ahogy leirtad, maskepp semmi ertelme nem lenne :)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.27. 10:18:45
  • Papa01 #26611
    Köszi szépen! :) Az megoldható, hogy ezek linkként működjenek? Tehát, ha rákattintok, akkor pl gördüljön le, ahol linkelve lennének az erre a hsz-re adott válaszok, ha vannak).

Ez pl akkor is jó lehet, ha egy topicban a keresőbe beírom pl azt hogy "Hogyan lehet xyz" (vagy emlékszem a konkrét kérdésre), akkor a találati halmazban az adott HSZ-re kattintva lennének linkek, amelyek a válaszokra mutatnak..

Remélem nem lett zagyvaság amit írtam. :)

A keresővel kapcsolatban:
    Ebben a topicban próbáltam a
    "hogyan lehet" kifejezésre keresni, de sajnos üres találati halmazt kaptam (egész pontosan a "hogyanlehet"-re keresett). Miközben a "hogyan"-ra keresve látható hogy van "hogyan lehet" is. Próbáltam "" és * is. Ezeket a kereső karaktereket lehetne az SG-én is használni?
    Köszi a választ! :)
  • RelakS
    hmm... kis bubik a hozzászólás száma előtt a válaszok számát jelzik?
    Úgy látszik
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.04.26. 20:46:33
  • j0nNyKa
    dolgozok rajta, valamikor ma kesz lesz, addig varhatok furcsasagok
  • Papa01 #26608
    Köszi! :)
  • j0nNyKa
    van, holnap ránézek
  • Papa01 #26606
    Sziasztok!

Olyan fejlesztésre van esetleg lehetőség, hogy ki lehessen listázni mondjuk egy keresés után azt, hogy egy adott HSZ-re milyen válaszok érkeztek?

Köszi a választ! :)
    Papa
  • Dzsini
  • j0nNyKa
    javítva, viszont át kell írni a beállításokban kézzel mindenkinek, akinek van ő ű az aláírásában, sorry (567 usernek van most ? az alairasaban, akibol sok az inaktiv, meg soknak tenylegesen ? van benne, nem elromlott betuk)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.23. 11:29:24
  • j0nNyKa
    thx, holnap csinálom
  • Dzsini
    Aláírásban a hosszú ő és ű megcsuklott, újraírva mentés után is rögtön kérdőjelesedik.
  • Kepek
    Keresővel még vannak bajok. "társasjáték"-ra keresve nem adja vissza a "társasjátékok" topikot
  • Jim Morrison
  • j0nNyKa
    kesz, probald plz
  • Jim Morrison
    Sziasztok!
    Nagyon jó lenne, ha téma karbantartásánál, a hosszú cím mezű elfogadná a <dl> <dt> <dd> html tageket.

Üdv,
    Egy házigazda, aki szeretné használni a dl, dt, dd html tageket.
  • Ironman2
    Megjavult! Most jól működik.