27328
-
#26596 nálam ha rákattintok egy szmájlira kicsit várni kell, nem rakjba be egyből a kódot (olyan 3-4 mp-et) . de fagyni nem fagy le tőle a chrome -
#26595 ha nagyon fontos, hasznald a stock Browser appot, azzal mukodik - tervezem normalisan megcsinalni majd, de nem mostansag lesz ra idom -
#26594 Mobile chrome desktop mode-ra állítással sem tudom most megjeleníteni a "normál" sg-t az oldal alján történő átállítás után sem, azért az jó lenne. -
Ironman2 #26593 Azt elfelejtettem írni,hogy Chrome böngésző alatt,és nincs telepítve bővitmény -
#26592 Nálam is ok (Vivaldi 1.15 snapshot). -
#26591 Nálam is teljesen rendben -
#26590 Csekkolom anroidon Operával, "számítógépes webhely" normál módban:
-
#26589 barki masnal van ilyen? -
Ironman2 #26588 Hali! A szmájlikkal lehet valamit csinálni,mert előhívom őket,és totál kiakad az egész fórum tőle,még a böngészőt is be kell zárni,mert nem működik rendesen.Köszi -
#26587 Egyetértek. -
#26586 ez nem tartozik ide -
#26585 Azt látom, hogy te minden nap fent lógsz...de azt honnan veszed, hogy én is? :D -
#26584 hat, maximum egyszercsak nem lesz sg :)
na szoval mindenesetre:
- a reklamok tartalmat nem mi iranyitjuk semmilyen szinten, mi csak a helyet adjuk hozzajuk
- adblock-kal megfoghatok, de ha nincs bevetel reklambol, nincs mibol fizetni a kiadasokat, nem lesz sg, ez ennyire egyszeru
- ha valamit elront a reklam az oldalon, ralog tartalomra, nem tolt be, ilyesmik, azzal tudok foglalkozni - tartalommal, ilyenekkel nem -
#26583 Ja-ja szerintem is tök jó dolog blokkolni a reklámot egy olyan oldalon, ahol minden nap ott vagy, minden nap használod a szolgáltatásait. -
#26582 Én most váltottam mobilon Opera böngészőre. Alapból bekapcsolta telepítéskor a "reklámok blokkolása" opciót.
Eddig nem is rossz esgézni rajta :) -
Archenemy #26581 Most vagy én vagyok a hülye és bekaptam valami vírust ami ilyen reklámokat tesz az oldalra, vagy légyszi ellenőrizzétek már a reklám kontentet mert a "mágikus karmikus pénzenergia" valahogy nem illik egy tudományos oldalra. Nem nagy cucc de vicces volt :D
https://ibb.co/cPoTxx
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2018.03.14. 10:07:38 -
#26580 haaaaaaaat, copy-pastelj legyszi, ez nagyon egyedi cucc, meg eleg bajom van a trollokkal, nem kell hogy meg spamelni is tudjanak -
#26579 Lehetséges, privát üzeneteknél "körlevelet" készíteni? magyarul több címzettnek ugyanazt elküldeni. (akár a spam, reklám és egyéb tevékenységek miatt only VIP-knek) -
Kepek #26578 A keresőben van még valami baj.
Ha arra keresek: kávé
Nem dob találatot, topik
-------------
"Az ötletem az lenne, hogy vannak a hozzászólások, elrejtve topikokban, cikkek-ben.
Érdemes lenne hírfolyamszerűen kilistázhatóvá tenni ezeket, ahol az ember csak gyorsan végiggörgeti, ha szeme megakad valamin, elolvassa.
Pl. sokszor csak a humoros hozzászólásokért olvasom a hírek hozzászólásait"
plusz ezt mobil appként is :)
--------------------------------
híreket, cikkeket el lehetne helyezni valami idővonalon
pl: Áprilisban rajtol a NASA exobolygó-vadásza
akkor ez áprilishoz fel lenne jegyezve mint esemény -
#26577 tobbieknek fyi: jo helyen jart a kollegina, ebben a topicban tudunk ilyen keresekkel foglalkozni (priviben inteztuk)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.27. 11:29:37 -
Anber #26576 Bocs, hogy ide írok, de nem tudom, hova kellene!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy lehetőség van-e a régi accountom visszaszerzésére. Anno 9 évig voltam olvasó/fórumozó (2003-2012), de ezt már évekkel ezelőtt sem értem el, mostanra meg szerintem törlődött vagy valami van vele. Eleve azt az e-mail címemet sem használom már, amin regisztráltam. Valami megoldás?
A kislányomnak nagyon fontos lenne! -
#26575 Oki! :) -
#26574 néma gyereknek tudod..
mostanság buzerálom a rendszert, úgyhogy ha van ilyen értelmes kérésed / kérésetek azt lökjétek, ezt az ugrást se magamtól csináltam hanem mert egy user kérte -
#26573 Ok, köszi még egyszer! :) A találati halmazból történő topikhoz ugrás, már régi vágyam volt! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.26. 20:11:32 -
#26572 egyszer majd a jövőben igen, egyelőre így lehetett megoldani
folyamatosan cserélem le a régi **** kódot, az ilyen átmeneti félmegoldások majd javulni fognak idővel -
#26571 Egy kis apróság:
Arra van lehetőség, hogy a találati halmazban az oldalak száma csak addig menjen (vagy jelölni valahogyan), emeddig tartalom van?
Pl: ITT csak a 3. oldalig van találat.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.26. 18:08:37 -
#26570 Ez nagyon király, köszi! :) -
#26569 konkret hozzaszolas nezetbol mostmar at lehet ugrani a topicra, meghozza a hozzaszolashoz gorgetve
pl. https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/75007 - ugras a topicra gomb
150.000 hsz feletti topicokban 1-2 oldalt tevedni fog, ezt nem lehet mashogy megoldani
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.26. 15:37:22 -
#26568 tobb szavas keresesnel minden szonak szerepelnie kell az adott dologban hogy talalatot adjon, pl https://sg.hu/kereses?s=gran+turismo&a=1&f=1&sh=&l=10 nem adja vissza azokat a cikkeket, amikben csak a gran szo szerepel, de a turismo nem
nyomkodjatok, teszteljetek, szoljatok ha valami nem stimmel -
#26567 ooo mukodik az -
#26566 elpusztult a cset :( (próbáltam újraindítás gombot nyomni, nem segített)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.12. 08:53:06 -
#26565 javitva thx -
#26564 kösz később ránézek -
Kepek #26563 beírom a fórum keresőbe: valami
van 6 találat, de nem mutatja -
#26562 este megcsinalom, sorry erte -
#26561 hozzászólásokban jó maradt, a topicnevek kergültek meg ahogy látom...
-
#26560 crap
őúáű -
#26559 bugreport: topicnevekben a hosszú ő és ű megkérdőjelült
?rkutatás 6 976 db ma, 16:24 Sequoyah
Ismerd fel a képr?l a fegyvert 28 457 db ma, 15:31 fonak
.. és így tovább -
#26558 én első körben elfelejteném az ff-et, de nyiván te tudod -
#26557 Adblock Plus.
A fura, hogy nem sokkal azután, hogy elküldtem, a Gmail is hasonló módon meghülyült. Pár pixellel átméreteztem az ablakot, és megjavult...
Vagy hülye FF, vagy már ráférne erre a masinára egy újrahúzás :S