27328
  • akyyy
    nálam ha rákattintok egy szmájlira kicsit várni kell, nem rakjba be egyből a kódot (olyan 3-4 mp-et) . de fagyni nem fagy le tőle a chrome
  • j0nNyKa
    ha nagyon fontos, hasznald a stock Browser appot, azzal mukodik - tervezem normalisan megcsinalni majd, de nem mostansag lesz ra idom
  • Aquir
    Mobile chrome desktop mode-ra állítással sem tudom most megjeleníteni a "normál" sg-t az oldal alján történő átállítás után sem, azért az jó lenne.
  • Ironman2
    Azt elfelejtettem írni,hogy Chrome böngésző alatt,és nincs telepítve bővitmény
  • [HUN]FaTaL
    Nálam is ok (Vivaldi 1.15 snapshot).
  • Dzsini
    Nálam is teljesen rendben
  • Zephyr Retiring
    Csekkolom anroidon Operával, "számítógépes webhely" normál módban:
  • j0nNyKa
    barki masnal van ilyen?
  • Ironman2
    Hali! A szmájlikkal lehet valamit csinálni,mert előhívom őket,és totál kiakad az egész fórum tőle,még a böngészőt is be kell zárni,mert nem működik rendesen.Köszi
  • Zephyr Retiring
    Egyetértek.
  • j0nNyKa
    ez nem tartozik ide
  • Zephyr Retiring
    Azt látom, hogy te minden nap fent lógsz...de azt honnan veszed, hogy én is? :D
  • j0nNyKa
    hat, maximum egyszercsak nem lesz sg :)

na szoval mindenesetre:
    - a reklamok tartalmat nem mi iranyitjuk semmilyen szinten, mi csak a helyet adjuk hozzajuk
    - adblock-kal megfoghatok, de ha nincs bevetel reklambol, nincs mibol fizetni a kiadasokat, nem lesz sg, ez ennyire egyszeru
    - ha valamit elront a reklam az oldalon, ralog tartalomra, nem tolt be, ilyesmik, azzal tudok foglalkozni - tartalommal, ilyenekkel nem
  • Tinman #26583
    Ja-ja szerintem is tök jó dolog blokkolni a reklámot egy olyan oldalon, ahol minden nap ott vagy, minden nap használod a szolgáltatásait.
  • Zephyr Retiring
    Én most váltottam mobilon Opera böngészőre. Alapból bekapcsolta telepítéskor a "reklámok blokkolása" opciót.
    Eddig nem is rossz esgézni rajta :)
  • Archenemy
    Most vagy én vagyok a hülye és bekaptam valami vírust ami ilyen reklámokat tesz az oldalra, vagy légyszi ellenőrizzétek már a reklám kontentet mert a "mágikus karmikus pénzenergia" valahogy nem illik egy tudományos oldalra. Nem nagy cucc de vicces volt :D

https://ibb.co/cPoTxx

Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2018.03.14. 10:07:38
  • j0nNyKa
    haaaaaaaat, copy-pastelj legyszi, ez nagyon egyedi cucc, meg eleg bajom van a trollokkal, nem kell hogy meg spamelni is tudjanak
  • akyyy
    Lehetséges, privát üzeneteknél "körlevelet" készíteni? magyarul több címzettnek ugyanazt elküldeni. (akár a spam, reklám és egyéb tevékenységek miatt only VIP-knek)
  • Kepek
    A keresőben van még valami baj.
    Ha arra keresek: kávé
    Nem dob találatot, topik

-------------

"Az ötletem az lenne, hogy vannak a hozzászólások, elrejtve topikokban, cikkek-ben.
    Érdemes lenne hírfolyamszerűen kilistázhatóvá tenni ezeket, ahol az ember csak gyorsan végiggörgeti, ha szeme megakad valamin, elolvassa.
    Pl. sokszor csak a humoros hozzászólásokért olvasom a hírek hozzászólásait"

plusz ezt mobil appként is :)

--------------------------------

híreket, cikkeket el lehetne helyezni valami idővonalon
    pl: Áprilisban rajtol a NASA exobolygó-vadásza
    akkor ez áprilishoz fel lenne jegyezve mint esemény
  • j0nNyKa
    tobbieknek fyi: jo helyen jart a kollegina, ebben a topicban tudunk ilyen keresekkel foglalkozni (priviben inteztuk)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.27. 11:29:37
  • Anber
    Bocs, hogy ide írok, de nem tudom, hova kellene!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy lehetőség van-e a régi accountom visszaszerzésére. Anno 9 évig voltam olvasó/fórumozó (2003-2012), de ezt már évekkel ezelőtt sem értem el, mostanra meg szerintem törlődött vagy valami van vele. Eleve azt az e-mail címemet sem használom már, amin regisztráltam. Valami megoldás?

A kislányomnak nagyon fontos lenne!
  • Papa01 #26575
    Oki! :)
  • j0nNyKa
    néma gyereknek tudod..
    mostanság buzerálom a rendszert, úgyhogy ha van ilyen értelmes kérésed / kérésetek azt lökjétek, ezt az ugrást se magamtól csináltam hanem mert egy user kérte
  • Papa01 #26573
    Ok, köszi még egyszer! :) A találati halmazból történő topikhoz ugrás, már régi vágyam volt! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.26. 20:11:32
  • j0nNyKa
    egyszer majd a jövőben igen, egyelőre így lehetett megoldani
    folyamatosan cserélem le a régi **** kódot, az ilyen átmeneti félmegoldások majd javulni fognak idővel
  • Papa01 #26571
    Egy kis apróság:
    Arra van lehetőség, hogy a találati halmazban az oldalak száma csak addig menjen (vagy jelölni valahogyan), emeddig tartalom van?
    Pl: ITT csak a 3. oldalig van találat.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.26. 18:08:37
  • Papa01 #26570
    Ez nagyon király, köszi! :)
  • j0nNyKa
    konkret hozzaszolas nezetbol mostmar at lehet ugrani a topicra, meghozza a hozzaszolashoz gorgetve
    pl. https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/75007 - ugras a topicra gomb

150.000 hsz feletti topicokban 1-2 oldalt tevedni fog, ezt nem lehet mashogy megoldani
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.26. 15:37:22
  • j0nNyKa
    tobb szavas keresesnel minden szonak szerepelnie kell az adott dologban hogy talalatot adjon, pl https://sg.hu/kereses?s=gran+turismo&a=1&f=1&sh=&l=10 nem adja vissza azokat a cikkeket, amikben csak a gran szo szerepel, de a turismo nem
    nyomkodjatok, teszteljetek, szoljatok ha valami nem stimmel
  • j0nNyKa
    ooo mukodik az
  • Dzsini
    elpusztult a cset :( (próbáltam újraindítás gombot nyomni, nem segített)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.12. 08:53:06
  • j0nNyKa
    javitva thx
  • j0nNyKa
    kösz később ránézek
  • Kepek
    beírom a fórum keresőbe: valami
    van 6 találat, de nem mutatja
  • j0nNyKa
    este megcsinalom, sorry erte
  • Dzsini
    hozzászólásokban jó maradt, a topicnevek kergültek meg ahogy látom...
  • j0nNyKa
    crap

őúáű
  • Dzsini
    bugreport: topicnevekben a hosszú ő és ű megkérdőjelült

?rkutatás 6 976 db ma, 16:24 Sequoyah
    Ismerd fel a képr?l a fegyvert 28 457 db ma, 15:31 fonak
    .. és így tovább
  • j0nNyKa
    én első körben elfelejteném az ff-et, de nyiván te tudod
  • RelakS
    Adblock Plus.
    A fura, hogy nem sokkal azután, hogy elküldtem, a Gmail is hasonló módon meghülyült. Pár pixellel átméreteztem az ablakot, és megjavult...
    Vagy hülye FF, vagy már ráférne erre a masinára egy újrahúzás :S