24309
Aion-MMORPG(F2P)
 • racsir
  #24309
  http://aion-classic.net/
  Gyertek mindenkit várunk asmo oldalon
  Most indult de egyre többen jönnek fel
 • Sagittis
  #24308
  Aion Classic szerver
 • Popeyeh
  #24307
  Sziasztok. A Sillus szerveren kb. 5-6 magyart tudok Elios oldalon, de láttam az Asmoknál is már magyart. Szerintem ezen a szerón sokan játszanak. 6.5-nél próbált is a Gameforg kompenzálni, át lehetett vinni másik serverre a karaktert, és ők is pakolták a népet. Akkor elég sok keleteurópai lett. Előtte főleg spanyolok voltak (EU/ES volt az eredeti szerver név). Az Asomodianok valamiért erősebbek, rendre ők nyerik a közös meccseket, ritkán sikerül csak elorozni tőlük a győzelmet. Ezt vedd figyelembe, ha nem szeretsz veszíteni :). A játék sokat változott, régi térképek tűntek el, és születtek új földrészek. Sok az event, mindig próbálják fenntartani a játékosok érdeklődését. Gyors lett a fejlődés üteme is, csak lv.80 után lassul be, de ott kezdődik csak az igazi játék. Ha mégis erre a szeróra jössz, akkor keress meg, és segítek amiben tudok. Popeyeh (gunner), vagy Hunpopeye (templar) néven találsz.
 • Eragon30
  #24306
  Hali! Így néhány év kihagyás után visszatérnék a játékba, mivel semmi új mmo nincs ami tetszene is .
  Ascent: Infinite Realm új mmo játék megjelenésére várok nagyon ígéretesnek tűnik https://airthegame.hu/
  Esetleg tudna valaki valami infót adni a magyar klánokról és szerverekről , hogy hová érdemes menni? Nagyon kivan halva a játék?:/ pedig ha jól láttam most jött ki nemrég a 7.2 frissítés ami érdekesnek tűnik.
  EU gamforge Stormwing szerverre mennék Elyos oldalra. Hacsak valaki mást nem tud ajánlani, ahol több magyar van. Remélem van még itt olyan aki játszik
  Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2020.01.15. 19:45:20
 • racsir
  #24305
  Euroaion gyertek privát szerver most indult eddig jó 4.6 szerver asmo oldalon vagyunk haveral ín game nevem hzte
 • hitman1028
  #24304
  nemrég visszanéztem rá,de mikor 10es szint után egyből 39 lettem,és kaptam egy csomó skillt,amikről azt se tudtam mi micsoda,gyorsan le is töröltem
 • Szatekszon
  #24303
  Sziasztok. Esetleg még játszik valaki evvel a játékkal? Én nem rég kezdtem el és most lettem 80 lvl, esetleg ha valaki szeretne velem játszani az nyugodtan írjon.
 • stalker001
  #24302
  Miért van ez a játék így kihalva?
  Anno még a tört szerver is tele volt.... (Magyar)
 • Vicodine
  #24301
  Csak ugy nem fogsz tudni ervenyesulni, elegge sokat kell szopni egy jo gearert, hogy tudj pvpzni feszkolevezetes gyanánt (ne pedig csak megidegesebb legyel )es akkor meg a trafóról nem is beszeltem. Instazni kell a devanion skillkonyvek miatt, hetiket csinalni lakrumban genesis crystalok miatt, amibol npcnel tudsz kivenni geart, amit aztán ha +15re felhuztal, es van matid meg apd hozza akkor átváltasz masik greadre, aztán megegyre... Dredet kell menni, AP meg encsikovek miatt, van ugyanis 5 boss amik dobnak encsizacsit, de altalaban ha 2-ot osszeszedsz az mar istenes. Runatoriumot is erdemes menni szinten ap meg zacsi miatt, illetve upgrade mati miatt. Ugyanez neviwind canyon meg siege is. Ha ezeket tolod, akkor szepen lassan fejlodsz. AP az nagyon sok kell, szoval erdemes a felsoroltakat tolni. Van masik alternativa, hogy craftrolsz. Vagy megveszed a craftolt cuccokat. Mindkettohoz sok sok mani kell, de gyengebb cucc lesz belole mint az npcs.
 • aionfan
  #24300
  Sziasztok!
  Nem játszottam sokat, de most 6.0 -ban újrakezdeném, egy relatíve könnyen kezelhető de tűrhetően erős kasztot szeretnék végül a chantert választottam, mire figyeljek?
  Csak a pvp érdekel fesz levezetés gyanánt.
  manastoneok? mi a legjobb szett neki? gyengus az angolom de eléggé dicsérik, hogy elég jó lett.
  Minden leírást, tanácsot szivesen fogadok.
  köszi
 • RoboKutya78
  #24299
  amikor az ncsoft lelépett elvileg készített vagy kérni kellett karakter mentést annó Sajna nekem nem sikerült visszakérnem a fizetős accomat annó így igazából ezért nincs nagy kedvem a játékba újra időt és türelmet meg mi egyebet fektetni :( ncsoft alatt egész jó volt a buli.
  Nem tudtam velük zöld ágra vergődni mivel angolom annyira nincs hogy egy ilyen könyörgő levelet megírjak így hagytam a francba a sokadik kísérlet után. képeket meg mitt tudom is én miket kértek annó hogy igazoljam magam nem is vágom miért nem volt elég nekik a regisztrációra használt email címem megléte:(
 • Morinad
  #24298
  Üdv!

  Anno még a megjelenéskor játszottam az Aionnal. Akkor még ncsoft-os volt. Most megnéztem, de úgy tűnik az ncsoftnak csak USA szervere van. Jól sejtem, hogy ha EU szerveren akarok játszani, akkor nem használhatom a régi accountomat? (anno még meg kellett venni a játékot)
 • Eremond
  #24297
  Sziasztok!!!

  Az Antriksha szerver Elyosi oldalon élő Agresszorok Légió vezetője vagyok.

  Most hogy az Aion a 6.0/2-be lépett gyökereiben változott meg mind a fejlődés mind pedig az end-game része a játéknak. Ennek köszönhetően a játékba visszatért az élet és vele együtt mi is újult erővel vágtunk bele újra. Igy 1 héttel a start óta az az érzésem hogy érdemes lenne újra belevágni légiós szinten is a játékba, a légiónak igen nagy múltja van sok fénykora és sok mély pontja volt és van is jelenleg. 2012 Augusztusban alapult meg a légió. A 2 alapítója akik később a barátaim és egyben a mentoraim is voltak az Asmodian oldalon talán még jelenleg is elő Agresszív nevezetű légióból jöttek át és innen is jött a légió neve mint testvér légió. Én 1 hónapra rá léptem a légióba és nem sokra rá jött is a légió első mélypontja a tagok abba hagyták a játékot vagy elmentek más légióba vagy épp más szerveren kezdett el játszani.Novemberre jó formán csak én voltam aktív a légióban, épp jókor voltam online mikor belépett a légió akkori vezetője és közölte hogy megszünteti a légiót mert úgyse játszik senki benne és ö is inkább az ellentétes frakcióval játszik mostanában(Asmodian) így nincs értelme a légiónak. El is kezdte a még benn levő tagok kidobálását. Még mielőtt én is repülnék szóltam neki hogy várjon már nem kell azért megszüntetni a légiót csak kárba veszne a sok munka ami vele járt… és hát így örököltem meg a légiót akkor váltak légióvezetésben társaimmá édesapám és édesanyám akik mostanra inkább csak tagok szeretnének lenni de ők is még itt vannak a légióban és együtt játszunk azóta is. Sok mindenen ment azóta keresztül a légió és a 4.0-tól-4.8-ig talán a legnagyobb magyar légió volt a szerveren. A 4.9-es frissítéssel aztán a játék elkezdett zuhanó repülésben hanyatlani ahogy a légiók is, azóta nagyjából inaktív a légió és ezen szeretnék ismét változtatni és talán egy napon újra nagy légió lehetünk.
  Mivel nekem akarok itt senkit tovább untatni a lényegre térek…

  Antriksha szerver/Elyos oldal

  Az Agresszorok légió mindenkit szeretettel vár!!!
  szívesen látunk mindenkit!! A kezdőket a visszatérőket régi/új játékosokat, PvE fanokat, PvP fanokat sőt még a Casual gémereket is várjuk csapatunkba hogy újra megpróbáljunk egy össztartó baráti társaságot összehozni! Amit elvárunk a légióban hogy érezd jól magad ne vedd vér komolyan hisz ez csak egy játék, de azért tedd oda magad ha kell. Légy tisztelet tudó a társaiddal, és az alap illemszabályokat nem árt észben tartani!(ha valaki nem köszön arra allergiásak vagyunk :) ) és a trágárkodást és egymás szidását sem szeretjük!

  Jelentezni itt vagy, in-game Merala néven találtok meg vagy jelentkezhettek a légió keresőben is szintén in-game.

  Akit részletesebben érdekel milyen lett az új Aion.:https://hardmode.hu/aion-milyenre-is-sikeredett-ez-a-6-0/
 • Vicodine
  #24296
  *Van 51 slotunk, 51X16, az 16 Nah, elirtam, 816
 • Vicodine
  #24295
  Amit sikerult tesztelnem, az alapjan mas lesz ez az aion 6.2ben, mint eddig volt. Ugye a scrollok törlésre kerulnek, es helyuket atveszik, a kulonbozo boostokat ado formok. Maxos formban, amit nem tudom, hogyan lehet szerezni, mert PTS szeron jatszottam, olyan attack meg castingspeedunk van, hogy besza behugy. Minden class boszme op lesz tole. Sorci pl hatvanyozottan. Kicsit tulzasnak is tartom, mert ez a form ad sima speedet is, es mindenfele buff nelkul 12es lesz tole a speedunk, ami kibaszas par olyan classal szemben, aminek alapbol a gyorsasaga a tobbi classhoz kepest az egyik fegyvere. Na mind1.

  A manastoneokkal ugy vettem ki, hogy nagy boostot mar nem tudunk felvinni a cuccosba, hiszen mondok egy példát, van mondjuk 13k alap attackom. Az attackos kavics ad 15ot azt hiszem, vagy 16ot, de legyen 16. Van 51 slotunk, 51X16, az 16. Hat nem valami nagy valtozas %-ban nézve sem :D Ugyanez jellemzo a tobbi statra is, inkabb csak finomhangolnak, de egy adott classt nem lehet mar elvinni nagyon mas iranyba, mint amilyennek azt kitalaltak. Legalabb is en ugy vettem ki, nem tudom, szerintem nincsen mas opcio erre vonatkozóan.


  A balance, az biztos, hogy sokkal jobb lett. Ugy lett jobb, hogy most tényleg minden classban ott van az opsag, es barmelyikbol kilehet hozni, es tényleg most eloterbe helyezodik a skill, nem pedig a class. Mostani patchben pl ha egy atom tapolt templar találkozik egy rangerrel, eselye nincsen a rangernek legyen az barmilyen pro, amennyiben a templar tudja hasznalni a karijat, es minimum egy kozepes pvp tapasztalattal is bir. Most egy ranger is szarra lohet egy tempit, kell hozza tudas, nem egyszeru lesz, de legalabb az eselye meg lesz.


  A skilleket jol megnyirbaltak, bar nem ertem, ha ennyire belementek, akkor miert nem lehetett meg tobb skillt megvonni a classoktol, mert bar sokkal baratsagosabb lett a skillbar, kevesebb a skill, de meg igy is tobb, mint kellene. De mar elfogadhato merteku.


  A gearelodest megakartam nezni, de lustasag miatt elmaradt, mivel pts volt, ezert kaptunk mindent, hogy teszteljunk, es alapbol fullra tudtunk huzni mindent, szoval nem tudom, milyen nehez lesz gearelodni, ami biztos, hogy a fullos gear eleresehez sok encsikore lesz szuksegunk, mondjuk a maxosbol (ultimate) fog kelleni. Mar pedig ha toppon akarunk lenni, nem jo a +14es szett sem, hiszen 14-rol 15-re ad a legtobb bonust az encsizes, ezert egy +14es szettben levo azonos tudas mellett nem fog tudni elverni egy 15osben levot. Csak mondom :D Szoval az encsizes az szopoka lesz, bar nem tudom, mennyire fog jol jonni a kavics.


  Az uj map nekem tetszik, szerintem minden adottsaga meg van a jo kis pvpkhez, nem lesz vele nagy gond tuti. Dueloezgettem, deareket neztem stb.., nekem tetszik eddig az biztos, a mostanitól ezerszer jobb lesz. Persze ez a pvp részre vonatkozik, a pve hidegen hagy, azt nem tudom, kb le se fosom mi van vele, de remelem, hogy nem lesz az, hogy van 100000 insta, es az emberek bent rohadnak, ahelyett, hogy kint menne a moka open worldon...
 • Beaver70
  #24294
  Azután érdeklődnék, hogy tudtok-e magyar guildről NA szerver valamelyikén?
 • Vicodine
  #24293
  Biztosan nem hallottal meg a budai var torteneterol... Mit kapkodsz, nincs ideges ember, csak bolond. Elvezd a jelenlegi contentet, azert, mert te jobban szeretned mar a kovetkezot jatszani, es tegnapra kell minden, meg nem all le a fold.
  Mig elek nem ertem azokat az embereket, akik felhaborodva kovetelik, hogy azonnal mindent mara stb...
  Minek kapkodni, olvassal addig, vagy menjel kocsmazni, de mmo nelkul nem tudsz elni vagy mi van veled? Elore tudni lehetett, meg is mondtak, hogy a koreaihoz kepest tobb, mint fel ev mulva jon majd ki, kb szeptember kornyeken (annyira nem figyelem aiont, de ilyesmit irtak). Addig itt a nyar, lehet menni strandra stb...Nem kell izgulnod, nem fog megdogleni addig a jatek, sot, biztos lehetsz benne, hogy 6.0ra (6.2re bocsi, 6.0 skip lesz) sokan vissza is mennek majd egy darabig, szoval mit izgulsz?
 • Eremond
  #24292
  Mi a faszomat szarakodnak még azzal a rohadt 6.0-val Szánalmas hogy már fél éve várjuk hogy végre megérkezzen mire ide eljut addigra már nem lesz kihez eljusson mert megdöglik a game... a barom event-jeik helyett foglalkoznának a frissítéssel...
  Utoljára szerkesztette: Eremond, 2018.06.06. 08:15:23
 • Vicodine
  #24291
  Aki meg jatszik, vagy tervez jatszani annak jo hirek erkeztek. A 6.0-as patch az eddig tudhato adatok alapjan igen csak jonak tunik, mindenkeppen figyelemre melto. Nagyon sok even keresztul csak egyre szarabb es szarabb lett a jatek, de ugy nez ki, Nc megunta, hogy mar alig jatszanak vele, igy teljesen atdolgozzak az egesszet, ezert nem lehetett sok honapig semmi ujat hallani Aionrol, mert nagy dolgon meloznak. Ami a lenyeg, azok a kovetkezok:

  Teljes gear ujradolgozas, nem fognak encsizesnel torni a cuccok, visszaveszik 15re a max encsizest,6 slot helyett 3 lesz a max, pvp-pve statok atdolgozasra kerulnek benne(??) , 6 grade helyett mar csak 3 grade lesz, a pvp cuccokat pvp aktivitasbol, pve geart pedig pve aktivitasbol lehet majd szerezni.Es kiveszik vegre a rucikbol a "tolthetoseget", augmentalas meg conditiont.

  Kiveszik a godstoneokat VEEEEGREEEE!!!!!!

  Atdolgozzak a statokat, a skilleket, ujrabalanceoljak a karikat, uj skillek is jonnek.

  Uj pvp map lesz, es vissza akarjak hozni a regi open world pvp fellinget, mivel igencsak elcsuszott az egesz time limites insta pvp iranyaba, es ezen valtoztatnanak, illetve a time limites instakat is kiakarjak venni.

  Szintezes konnyebb es gyorsabb lesz.

  Ezek a lenyegesek, van egy angol feliratu promo video is , valahogy januar kozepen jon koreaba, es utana lesz reszletes patch notes, de mar forumokon meg faces csoportokban is sokan jeleztek mar, hogy erre kivancsiak lesznek es visszaneznek majd jatszani. Egy probat biztosan meger, mivel mmorpg teren igen csak karcsu a felhozatal mostanaban, mondhatni nincsen semmi ertelmes, es jovo nyarig mire ez ider, nem is lesz nagyon.
 • Malachit
  #24290
  Még játszol vele? Ja, nekem is fut még az egyik accon vagy 2 évnyi GP :D :D

  Legutóbb egy Gladit húztam fel 73+ -ra, de belefásultam egyedül. Nyár közepén abbahagytam megint,
  Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.09. 23:48:17
 • Trollface
  #24289
  Hat ez a topik is rip, mint ahogy a game. :(
  Utoljára szerkesztette: Trollface, 2017.12.05. 19:00:27
 • Vicodine
  #24288
  Egy szoval nem irtam, hogy magyar a guild, azt irtam, van meg par magyar is a guildben. KARMA a guild neve amugy, g-betunel applyzzatok azt annyi, elobb -utobb majd megy az inv
 • atlon
  #24287
  Deyla Asmo magyar légió, mi a neve? Én is belépnék, ha kis karaktereket is felvesznek.
  Ezt a brokeros dolgot hogy lehet megoldani így elsőre valós pénz ráfordítása nélkül? Nyilván 22-es karakterrel nem tudok annyi pénzt összeszedni, hogy vegyek gold packot mástól. Ha egy mód van rá, nem szeretnék a bankkártyához nyúlni......
 • Malachit
  #24286
  Akkor lehet veled vagyok egy légióban? :D 2 napja léptem be.
 • Vicodine
  #24285
  Ezek meg vannak baszodva!!! Van par jatekos, akiknek ez jo hir, de hat ez mi mar????Istenem, ekkora barmokat de tenyleg :DD
 • Vicodine
  #24284
  Most en is asmo deylan tolom, van meg par magyar emberke is a guildben. Orosz szerot otthagytam gyorsan mert a chanter csak nem volt bejovos nekem, a gunnerhoz vagy rangerhez amiket szeretek meg tul nagy mar az a 70-90es ping. Hogy a kutya harapna ki az osszes ruszki husat, naluk van annyi aion privat szero, faszabbnal faszabbak, nalunk meg semmi...Van egy notaionunk, de az meg annyira pure pvp hogy hosszutavon az sem fasza, hianyzik a toltelek content. Na mind1, ez van, ruszkiknal mindig minden jobb.
 • Malachit
  #24283
  Ja és készülj fel, hogy a barbik 1,5-2x többen vannak érzésre :D
 • Malachit
  #24282
  Van valami magyar légió is a szerveren asmo oldalon. Nevüket most nem tudom épp. Létszámuk alacsony, ha jól tudom.
  Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.08.02. 14:10:35
 • atlon
  #24281
  Asmoval még nem játszottam amúgy soha. De egy kis változatosság jót is tehet akár, most kipróbálom. A nevem pedig - a későbbi honfitársak keresését megkönnyítendő - Magyarember...... És én meg 2-es vagyok :)
 • Malachit
  #24280
  Panda ostromra bejutni meg ahogy nézem elég necces... De 1-1,5bkk-t fizetni egy nullásért ami első húzásra törik, meg nem akarok :/
 • Malachit
  #24279
  Asmo, Glad, 73-as vagyok. Drabal néven. Kéne valami fegyver, mert ez a runa cucc elég siralmas már...
 • atlon
  #24278
  Asmo vagy Ely?
 • Malachit
  #24277
  Deyla-n vagyok. Nem tudom miért kéne a fail forge-nál a család helyett a pénzt a játékra szórni. 2 kivétel esetén, 1 fillér ráköltése nélkül van két 80-as accom. Az első esetet nem tudom mennyire vehetjük annak, hiszen még az NC-s cbt-s megvételt és a havi díj tartalmazta. A második eset meg, amikor egy besugó eventbe ruháztam még be évekkel ezelőtt reset scroll formájában, de kiszámolva szarabbul jöttem ki vele, mint amennyit befektettem, így azóta hanyagolom az ilyen merész lépéseket. DU 6-7-től szoktam játszogatni ostrom végéig kedvem szerint.
 • atlon
  #24276
  Mondj egy normális szervert, és már megyek is oda játszani. De ne az amerikait, mert 300-as pinggel csak rongybabának vagyok jó. Az európai gameforge szervert szintén hagyjuk ki, mert a pénzem a családomra szeretem költeni, nem a gameforge-nak adni. Próbáltam a magyar szervert, 1 hétig játszottam, az egész aion világban én voltam az egyetlen játékos. Így jutottam el az orosz szerverre, ami mellesleg egyáltalán nem rossz, és 70-80 közötti pingnél már néha vissza is tudok ütni, mielőtt lepofoznak. De ha van jobb, bármikor hajlandó vagyok váltani.
 • Malachit
  #24275
  Ilyen vodka szerverekre nem megyek. Elég, ha az angol szerveren makognak nekem olaszul, bolgárul, meg még csigazabálóul is a csapat chaten....

  Most kicsit pihentetem, mivel egyedül belefásultam. Kéne pár ember akikkel lehetne mókázni :/
 • atlon
  #24274
  Tisztelt Mindenki!

  Vicodine által ajánlott Aionlegend orosz szerveren játszik valaki?

  Elkezdtem egy karaktert, tetszik a szerver, de magam vagyok, és mindenki oroszul beszél hozzám, azt meg már elolvasni se tudom, nemhogy beszélni. Jó lenne 1-2 magyarral összefutni, akivel lehet instába menni.


 • Vicodine
  #24273
  Ja az lehet, de hat koreaban ez meg europai szemmel nezve szepnek szamit ahhoz kepest amiket lekrealnak
 • Malachit
  #24272
  Szerintem az alap nyomi gyerek kinézetű karakterére gondolt :) A mostani event egész jó. Ostromon bejött vagy 60k+ AP és az XP is egész jól jön.
 • Vicodine
  #24271
  Az nem a sajat skinje, bekapott egy transform candy buffot, sok ilyen van aionban.
 • undY1ng
  #24270
  Hogy képes valaki egy ilyen karakterrel játszani....