24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • racsir
    #24325
    Én is most kezdtem el a classicot siel szerveren asmo oldalon sokan vannak eubol fent
  • WhiteStar
    #24324
    havi 15$ siel + 30 $ pass + 10€ wtfast vagy exitlag és még így is magas pinggel állandó hátránnyal... hát ja.
  • frango
    #24323
    Miért kell mindig egyből a nagy kaszára menni...3hónap múlva igy a kutya nem fog játszani vele...lvl20-30ig legyen f2p megkötésekkel. Egyébként meg sima előfizetős, shopban meg kozmetikai cuccok. Ennyi lenne. Mindenki boldog. Lesz játékos hosszútávon.
    Most meg erre ránéz a gameforge, hogy alig akarnak az emberek classicot, azt EU-s nem is lesz. Gratulálok hozzá...
  • WhiteStar
    #24322
    Én elengedem, gáz ez a sokszorosan fizetős shopos model. Euroaionnal enyhitem a bánatom amig érdekel :D
  • frango
    #24321
    VPN kicsit hozhat, de az még mindig sok. 80-ig még azt mondom ok lenne, de igy nagy hátrány pvp-ben is és az élvezeti faktort is erősen rombolja...

    EU-s verzióról itt van/lesz hivatalos infó.
    Utoljára szerkesztette: frango, 2021.06.28. 17:51:23
  • savior666
    #24320
    EU verzióról nem tudtok valamit?
  • WhiteStar
    #24319
    vpn-t probáltál?
  • frango
    #24318
    150-170 ping nagyon izgi...:)
  • WhiteStar
    #24317
    én meg gameforgen nem szívesen cseszném el az időmet :D
  • savior666
    #24316
    Makóig áll a sor most a nyitáskor.
  • frango
    #24315
    Rohadás gameforge is adhatna valami infót, hogy EU-s classic lesz-e...3 hónapja hallgatnak már. Nem szivesen cseszem el az időmet 130+pingen a semmiért.
  • Ashyn
    #24314
    Hello!

    Ez teljesen hivatalos, tehát nem tört verzió. A kezdeti AION-t hozza vissza, alap kasztokkal, egyebekkel.
    A játék ingyenes, némi megkötéssel, amit előfizetés vásárlásával feloldhatsz.
  • savior666
    #24313
    Helló.
    Ez a Classic ingyenes? Hivatalos szerveren van? Mi az előnye/hátránya a friss verzióhoz képest?
  • Ashyn
    #24312
    Sziasztok!

    Holnap ( Június 23.-án, 06:00 PM CEST ) indul az AION Classic.
    Siel szerver Elyos oldalun várunk minden a játék iránt érdeklődő Daeva-t.
    DC elérhetőségünk: https://discord.gg/G74Phh8frU

    Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2021.06.22. 20:50:24
  • Nearco
    #24311
    Igen, asmo oldalon, cleric-ként.
  • frango
    #24310
    Tervezi valaki a játékot itt? https://www.aiononline.com/classic
  • racsir
    #24309
    http://aion-classic.net/
    Gyertek mindenkit várunk asmo oldalon
    Most indult de egyre többen jönnek fel
  • Sagittis
    #24308
    Aion Classic szerver
  • Popeyeh
    #24307
    Sziasztok. A Sillus szerveren kb. 5-6 magyart tudok Elios oldalon, de láttam az Asmoknál is már magyart. Szerintem ezen a szerón sokan játszanak. 6.5-nél próbált is a Gameforg kompenzálni, át lehetett vinni másik serverre a karaktert, és ők is pakolták a népet. Akkor elég sok keleteurópai lett. Előtte főleg spanyolok voltak (EU/ES volt az eredeti szerver név). Az Asomodianok valamiért erősebbek, rendre ők nyerik a közös meccseket, ritkán sikerül csak elorozni tőlük a győzelmet. Ezt vedd figyelembe, ha nem szeretsz veszíteni :). A játék sokat változott, régi térképek tűntek el, és születtek új földrészek. Sok az event, mindig próbálják fenntartani a játékosok érdeklődését. Gyors lett a fejlődés üteme is, csak lv.80 után lassul be, de ott kezdődik csak az igazi játék. Ha mégis erre a szeróra jössz, akkor keress meg, és segítek amiben tudok. Popeyeh (gunner), vagy Hunpopeye (templar) néven találsz.
  • Eragon30
    #24306
    Hali! Így néhány év kihagyás után visszatérnék a játékba, mivel semmi új mmo nincs ami tetszene is .
    Ascent: Infinite Realm új mmo játék megjelenésére várok nagyon ígéretesnek tűnik https://airthegame.hu/
    Esetleg tudna valaki valami infót adni a magyar klánokról és szerverekről , hogy hová érdemes menni? Nagyon kivan halva a játék?:/ pedig ha jól láttam most jött ki nemrég a 7.2 frissítés ami érdekesnek tűnik.
    EU gamforge Stormwing szerverre mennék Elyos oldalra. Hacsak valaki mást nem tud ajánlani, ahol több magyar van. Remélem van még itt olyan aki játszik
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2020.01.15. 19:45:20
  • racsir
    #24305
    Euroaion gyertek privát szerver most indult eddig jó 4.6 szerver asmo oldalon vagyunk haveral ín game nevem hzte
  • hitman1028
    #24304
    nemrég visszanéztem rá,de mikor 10es szint után egyből 39 lettem,és kaptam egy csomó skillt,amikről azt se tudtam mi micsoda,gyorsan le is töröltem
  • Szatekszon
    #24303
    Sziasztok. Esetleg még játszik valaki evvel a játékkal? Én nem rég kezdtem el és most lettem 80 lvl, esetleg ha valaki szeretne velem játszani az nyugodtan írjon.
  • stalker001
    #24302
    Miért van ez a játék így kihalva?
    Anno még a tört szerver is tele volt.... (Magyar)
  • Vicodine
    #24301
    Csak ugy nem fogsz tudni ervenyesulni, elegge sokat kell szopni egy jo gearert, hogy tudj pvpzni feszkolevezetes gyanánt (ne pedig csak megidegesebb legyel )es akkor meg a trafóról nem is beszeltem. Instazni kell a devanion skillkonyvek miatt, hetiket csinalni lakrumban genesis crystalok miatt, amibol npcnel tudsz kivenni geart, amit aztán ha +15re felhuztal, es van matid meg apd hozza akkor átváltasz masik greadre, aztán megegyre... Dredet kell menni, AP meg encsikovek miatt, van ugyanis 5 boss amik dobnak encsizacsit, de altalaban ha 2-ot osszeszedsz az mar istenes. Runatoriumot is erdemes menni szinten ap meg zacsi miatt, illetve upgrade mati miatt. Ugyanez neviwind canyon meg siege is. Ha ezeket tolod, akkor szepen lassan fejlodsz. AP az nagyon sok kell, szoval erdemes a felsoroltakat tolni. Van masik alternativa, hogy craftrolsz. Vagy megveszed a craftolt cuccokat. Mindkettohoz sok sok mani kell, de gyengebb cucc lesz belole mint az npcs.
  • aionfan
    #24300
    Sziasztok!
    Nem játszottam sokat, de most 6.0 -ban újrakezdeném, egy relatíve könnyen kezelhető de tűrhetően erős kasztot szeretnék végül a chantert választottam, mire figyeljek?
    Csak a pvp érdekel fesz levezetés gyanánt.
    manastoneok? mi a legjobb szett neki? gyengus az angolom de eléggé dicsérik, hogy elég jó lett.
    Minden leírást, tanácsot szivesen fogadok.
    köszi
  • RoboKutya78
    #24299
    amikor az ncsoft lelépett elvileg készített vagy kérni kellett karakter mentést annó Sajna nekem nem sikerült visszakérnem a fizetős accomat annó így igazából ezért nincs nagy kedvem a játékba újra időt és türelmet meg mi egyebet fektetni :( ncsoft alatt egész jó volt a buli.
    Nem tudtam velük zöld ágra vergődni mivel angolom annyira nincs hogy egy ilyen könyörgő levelet megírjak így hagytam a francba a sokadik kísérlet után. képeket meg mitt tudom is én miket kértek annó hogy igazoljam magam nem is vágom miért nem volt elég nekik a regisztrációra használt email címem megléte:(
  • Morinad
    #24298
    Üdv!

    Anno még a megjelenéskor játszottam az Aionnal. Akkor még ncsoft-os volt. Most megnéztem, de úgy tűnik az ncsoftnak csak USA szervere van. Jól sejtem, hogy ha EU szerveren akarok játszani, akkor nem használhatom a régi accountomat? (anno még meg kellett venni a játékot)
  • Eremond
    #24297
    Sziasztok!!!

    Az Antriksha szerver Elyosi oldalon élő Agresszorok Légió vezetője vagyok.

    Most hogy az Aion a 6.0/2-be lépett gyökereiben változott meg mind a fejlődés mind pedig az end-game része a játéknak. Ennek köszönhetően a játékba visszatért az élet és vele együtt mi is újult erővel vágtunk bele újra. Igy 1 héttel a start óta az az érzésem hogy érdemes lenne újra belevágni légiós szinten is a játékba, a légiónak igen nagy múltja van sok fénykora és sok mély pontja volt és van is jelenleg. 2012 Augusztusban alapult meg a légió. A 2 alapítója akik később a barátaim és egyben a mentoraim is voltak az Asmodian oldalon talán még jelenleg is elő Agresszív nevezetű légióból jöttek át és innen is jött a légió neve mint testvér légió. Én 1 hónapra rá léptem a légióba és nem sokra rá jött is a légió első mélypontja a tagok abba hagyták a játékot vagy elmentek más légióba vagy épp más szerveren kezdett el játszani.Novemberre jó formán csak én voltam aktív a légióban, épp jókor voltam online mikor belépett a légió akkori vezetője és közölte hogy megszünteti a légiót mert úgyse játszik senki benne és ö is inkább az ellentétes frakcióval játszik mostanában(Asmodian) így nincs értelme a légiónak. El is kezdte a még benn levő tagok kidobálását. Még mielőtt én is repülnék szóltam neki hogy várjon már nem kell azért megszüntetni a légiót csak kárba veszne a sok munka ami vele járt… és hát így örököltem meg a légiót akkor váltak légióvezetésben társaimmá édesapám és édesanyám akik mostanra inkább csak tagok szeretnének lenni de ők is még itt vannak a légióban és együtt játszunk azóta is. Sok mindenen ment azóta keresztül a légió és a 4.0-tól-4.8-ig talán a legnagyobb magyar légió volt a szerveren. A 4.9-es frissítéssel aztán a játék elkezdett zuhanó repülésben hanyatlani ahogy a légiók is, azóta nagyjából inaktív a légió és ezen szeretnék ismét változtatni és talán egy napon újra nagy légió lehetünk.
    Mivel nekem akarok itt senkit tovább untatni a lényegre térek…

    Antriksha szerver/Elyos oldal

    Az Agresszorok légió mindenkit szeretettel vár!!!
    szívesen látunk mindenkit!! A kezdőket a visszatérőket régi/új játékosokat, PvE fanokat, PvP fanokat sőt még a Casual gémereket is várjuk csapatunkba hogy újra megpróbáljunk egy össztartó baráti társaságot összehozni! Amit elvárunk a légióban hogy érezd jól magad ne vedd vér komolyan hisz ez csak egy játék, de azért tedd oda magad ha kell. Légy tisztelet tudó a társaiddal, és az alap illemszabályokat nem árt észben tartani!(ha valaki nem köszön arra allergiásak vagyunk :) ) és a trágárkodást és egymás szidását sem szeretjük!

    Jelentezni itt vagy, in-game Merala néven találtok meg vagy jelentkezhettek a légió keresőben is szintén in-game.

    Akit részletesebben érdekel milyen lett az új Aion.:https://hardmode.hu/aion-milyenre-is-sikeredett-ez-a-6-0/
  • Vicodine
    #24296
    *Van 51 slotunk, 51X16, az 16 Nah, elirtam, 816
  • Vicodine
    #24295
    Amit sikerult tesztelnem, az alapjan mas lesz ez az aion 6.2ben, mint eddig volt. Ugye a scrollok törlésre kerulnek, es helyuket atveszik, a kulonbozo boostokat ado formok. Maxos formban, amit nem tudom, hogyan lehet szerezni, mert PTS szeron jatszottam, olyan attack meg castingspeedunk van, hogy besza behugy. Minden class boszme op lesz tole. Sorci pl hatvanyozottan. Kicsit tulzasnak is tartom, mert ez a form ad sima speedet is, es mindenfele buff nelkul 12es lesz tole a speedunk, ami kibaszas par olyan classal szemben, aminek alapbol a gyorsasaga a tobbi classhoz kepest az egyik fegyvere. Na mind1.

    A manastoneokkal ugy vettem ki, hogy nagy boostot mar nem tudunk felvinni a cuccosba, hiszen mondok egy példát, van mondjuk 13k alap attackom. Az attackos kavics ad 15ot azt hiszem, vagy 16ot, de legyen 16. Van 51 slotunk, 51X16, az 16. Hat nem valami nagy valtozas %-ban nézve sem :D Ugyanez jellemzo a tobbi statra is, inkabb csak finomhangolnak, de egy adott classt nem lehet mar elvinni nagyon mas iranyba, mint amilyennek azt kitalaltak. Legalabb is en ugy vettem ki, nem tudom, szerintem nincsen mas opcio erre vonatkozóan.


    A balance, az biztos, hogy sokkal jobb lett. Ugy lett jobb, hogy most tényleg minden classban ott van az opsag, es barmelyikbol kilehet hozni, es tényleg most eloterbe helyezodik a skill, nem pedig a class. Mostani patchben pl ha egy atom tapolt templar találkozik egy rangerrel, eselye nincsen a rangernek legyen az barmilyen pro, amennyiben a templar tudja hasznalni a karijat, es minimum egy kozepes pvp tapasztalattal is bir. Most egy ranger is szarra lohet egy tempit, kell hozza tudas, nem egyszeru lesz, de legalabb az eselye meg lesz.


    A skilleket jol megnyirbaltak, bar nem ertem, ha ennyire belementek, akkor miert nem lehetett meg tobb skillt megvonni a classoktol, mert bar sokkal baratsagosabb lett a skillbar, kevesebb a skill, de meg igy is tobb, mint kellene. De mar elfogadhato merteku.


    A gearelodest megakartam nezni, de lustasag miatt elmaradt, mivel pts volt, ezert kaptunk mindent, hogy teszteljunk, es alapbol fullra tudtunk huzni mindent, szoval nem tudom, milyen nehez lesz gearelodni, ami biztos, hogy a fullos gear eleresehez sok encsikore lesz szuksegunk, mondjuk a maxosbol (ultimate) fog kelleni. Mar pedig ha toppon akarunk lenni, nem jo a +14es szett sem, hiszen 14-rol 15-re ad a legtobb bonust az encsizes, ezert egy +14es szettben levo azonos tudas mellett nem fog tudni elverni egy 15osben levot. Csak mondom :D Szoval az encsizes az szopoka lesz, bar nem tudom, mennyire fog jol jonni a kavics.


    Az uj map nekem tetszik, szerintem minden adottsaga meg van a jo kis pvpkhez, nem lesz vele nagy gond tuti. Dueloezgettem, deareket neztem stb.., nekem tetszik eddig az biztos, a mostanitól ezerszer jobb lesz. Persze ez a pvp részre vonatkozik, a pve hidegen hagy, azt nem tudom, kb le se fosom mi van vele, de remelem, hogy nem lesz az, hogy van 100000 insta, es az emberek bent rohadnak, ahelyett, hogy kint menne a moka open worldon...
  • Beaver70
    #24294
    Azután érdeklődnék, hogy tudtok-e magyar guildről NA szerver valamelyikén?
  • Vicodine
    #24293
    Biztosan nem hallottal meg a budai var torteneterol... Mit kapkodsz, nincs ideges ember, csak bolond. Elvezd a jelenlegi contentet, azert, mert te jobban szeretned mar a kovetkezot jatszani, es tegnapra kell minden, meg nem all le a fold.
    Mig elek nem ertem azokat az embereket, akik felhaborodva kovetelik, hogy azonnal mindent mara stb...
    Minek kapkodni, olvassal addig, vagy menjel kocsmazni, de mmo nelkul nem tudsz elni vagy mi van veled? Elore tudni lehetett, meg is mondtak, hogy a koreaihoz kepest tobb, mint fel ev mulva jon majd ki, kb szeptember kornyeken (annyira nem figyelem aiont, de ilyesmit irtak). Addig itt a nyar, lehet menni strandra stb...Nem kell izgulnod, nem fog megdogleni addig a jatek, sot, biztos lehetsz benne, hogy 6.0ra (6.2re bocsi, 6.0 skip lesz) sokan vissza is mennek majd egy darabig, szoval mit izgulsz?
  • Eremond
    #24292
    Mi a faszomat szarakodnak még azzal a rohadt 6.0-val Szánalmas hogy már fél éve várjuk hogy végre megérkezzen mire ide eljut addigra már nem lesz kihez eljusson mert megdöglik a game... a barom event-jeik helyett foglalkoznának a frissítéssel...
    Utoljára szerkesztette: Eremond, 2018.06.06. 08:15:23
  • Vicodine
    #24291
    Aki meg jatszik, vagy tervez jatszani annak jo hirek erkeztek. A 6.0-as patch az eddig tudhato adatok alapjan igen csak jonak tunik, mindenkeppen figyelemre melto. Nagyon sok even keresztul csak egyre szarabb es szarabb lett a jatek, de ugy nez ki, Nc megunta, hogy mar alig jatszanak vele, igy teljesen atdolgozzak az egesszet, ezert nem lehetett sok honapig semmi ujat hallani Aionrol, mert nagy dolgon meloznak. Ami a lenyeg, azok a kovetkezok:

    Teljes gear ujradolgozas, nem fognak encsizesnel torni a cuccok, visszaveszik 15re a max encsizest,6 slot helyett 3 lesz a max, pvp-pve statok atdolgozasra kerulnek benne(??) , 6 grade helyett mar csak 3 grade lesz, a pvp cuccokat pvp aktivitasbol, pve geart pedig pve aktivitasbol lehet majd szerezni.Es kiveszik vegre a rucikbol a "tolthetoseget", augmentalas meg conditiont.

    Kiveszik a godstoneokat VEEEEGREEEE!!!!!!

    Atdolgozzak a statokat, a skilleket, ujrabalanceoljak a karikat, uj skillek is jonnek.

    Uj pvp map lesz, es vissza akarjak hozni a regi open world pvp fellinget, mivel igencsak elcsuszott az egesz time limites insta pvp iranyaba, es ezen valtoztatnanak, illetve a time limites instakat is kiakarjak venni.

    Szintezes konnyebb es gyorsabb lesz.

    Ezek a lenyegesek, van egy angol feliratu promo video is , valahogy januar kozepen jon koreaba, es utana lesz reszletes patch notes, de mar forumokon meg faces csoportokban is sokan jeleztek mar, hogy erre kivancsiak lesznek es visszaneznek majd jatszani. Egy probat biztosan meger, mivel mmorpg teren igen csak karcsu a felhozatal mostanaban, mondhatni nincsen semmi ertelmes, es jovo nyarig mire ez ider, nem is lesz nagyon.




  • Malachit
    #24290
    Még játszol vele? Ja, nekem is fut még az egyik accon vagy 2 évnyi GP :D :D

    Legutóbb egy Gladit húztam fel 73+ -ra, de belefásultam egyedül. Nyár közepén abbahagytam megint,
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.09. 23:48:17
  • Trollface
    #24289
    Hat ez a topik is rip, mint ahogy a game. :(
    Utoljára szerkesztette: Trollface, 2017.12.05. 19:00:27
  • Vicodine
    #24288
    Egy szoval nem irtam, hogy magyar a guild, azt irtam, van meg par magyar is a guildben. KARMA a guild neve amugy, g-betunel applyzzatok azt annyi, elobb -utobb majd megy az inv
  • atlon
    #24287
    Deyla Asmo magyar légió, mi a neve? Én is belépnék, ha kis karaktereket is felvesznek.
    Ezt a brokeros dolgot hogy lehet megoldani így elsőre valós pénz ráfordítása nélkül? Nyilván 22-es karakterrel nem tudok annyi pénzt összeszedni, hogy vegyek gold packot mástól. Ha egy mód van rá, nem szeretnék a bankkártyához nyúlni......
  • Malachit
    #24286
    Akkor lehet veled vagyok egy légióban? :D 2 napja léptem be.