8545
Spore
-
Alanw #8545 https://www.reddit.com/r/Spore/comments/cee2uu/spore_2_any_news/ -
Alanw #8544 Azt hiszem mostmár az Origin alá tartozik. -
JonasSandor #8543 Az tök jó,hogy mindig frissítik, megnézném mai grafikával azért. -
#8542 Sajnos semmi hír, pedig én is nagyon örülnék egy folytatásnak.
Épp a minap kezdtem ismét egy kampányt, és kicsit meg is lepődtem, hogy még mennek a szerverek, és kerülnek fel friss alkotások is jócskán. -
JonasSandor #8541 Nem terveznek folytatást hozzá? -
Alanw #8540 Szinten -
#8539 Énis vagyok... -
garadas20 #8538 Vannak még, bár régen játszottam a sporeral. -
#8537 sziasztok valaki van még erre fele???
(A spore 2 kellene nekem) -
andris0404 #8536 Az nem lehet, hogy a kiegeket is regisztrálni kell valahova?
Mert a spore.com angol változatán az owned games alatt csak az alapjátékot kátja, mitha csak az lenne meg -
andris0404 #8535 Kár, mert ez egy elég idegesítő probléma. -
#8534 Akkor nemtom. :) -
andris0404 #8533 Igen. -
#8532 Eredeti játékokról beszélünk? -
andris0404 #8531 Hello!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy nem tudom megosztani az olyan lényeket,amelyekben van édes és rémes elem, vagy galaktikus kalandok kiegészítő.Csak azokat tudom megosztani, amelyekhez csak az alapjátékot használtam.Valaki tudna megoldást?? -
#8530 Én is sajnálom, hogy nem lett folytatás, pedig szerintem simán sikeres lett volna. Bár én reménykedem, hogy egyszer hátha valaki felkarolja ezt a fantasztikus ötletet és megcsinálja kicsit komolyabb és kicsit komplexebb kiadásban. -
andris0404 #8529 Hello!
Nincs meg valakinek a Spore Galaktikus Kalandok kiegészítő eredetiben??? -
kisokka #8528 Én úgy emlékszem, hogy ha csinálsz egy másik fajt, akkor az előző fajoddal csak névlegesen találkozol, tehát nem az a birodalom lesz ebben is, amit te elfoglaltál az előzőben, hanem mondjuk lesz egy bolygójuk és annyi. Ilyenkor értelemszerűen a grox is megmarad. -
#8527 Nem emléxem. Én kiirtottam a groxokat, de nem emléxem, hogy utána mi volt ha másik fajt inditottam.
Szerintem olyankor az végleg ki van irtva. (de mintha kaptam volna olyan üzenetet, hogy a groxok rosszak, stb, de már nem volt ott grox a galaxis közepén). -
Geri98 #8526 Én mindenesetre sajnálom hogy nem lett ebből egy egész franchise.
egyébként ha én mondjuk az első fajommal kiírtom a groxokat, majd csinálok egy másik fajt akkor ott már nem lesznek jelen a groxok? csak mert ugye egy galaxisban játszódik az egész, és ha én elfoglalom az első fajjal xyz bolygót akkor ha azt a másik fajjal megtalálom akkor az már az első fajomhoz tartozik. -
#8525 Ez a játék sose a "felnőtt" játékosoknak készült. Mindig is a gyerekek kreativitását helyezte előtérbe.
Azt én sem értem, hogy miért nem ért meg több kiegészítőt (asszem egy testrész és egy kalandkészítő kieg volt csak).
Azt hittem ezis olyan lesz, mint a sims, telerakják új cuccokkal és lehet vele mókázni.
Így sajna elég gyorsan kimerült. -
Geri98 #8524 Sziasztok!
csak én vagyok, vagy más is úgy gondolja hogy ez a játék annyival jobb lenne ha komolyabb lenne? mármint a játék így is nagyon jó, csak jó lenne ha csinálnának egy nem kisebbeknek készült spore-t. persze mnden maradhatna, csak ezeket a kisgyerekes elemeket vennék ki (főleg a kaland végi táncolást... jahjj...) elkeseredett próbálkozásom a komoly atmoszféra létrehozására mindig kudarcba fullad. még egy sovereign űrhajót is leszedtem, de a vicceskedés mellet ez nem megy.
tudom hogy érthetetlen volt amit leírtam, csak annyit szerettem volna így puszta véleményként leírni, hogy jó lenne ha csinálnának egy nagyobbaknak készült spore-t is. főleg mert annyi fantázia van ebben a játékban, én nem értem hogy mért nem csináltak ebből többfélét is. helyette kaptunk diabló klónt sci fiben és ami a legnagyobb szívenszúrás hogy azt a jó kis editort kivették és csak a fegyókat lehet ezzel a módszerrel rápakolni az emberkédre. mondom ezt úgy hogy csak videókat láttam és kommenteket olvastam, de így már nem volt kedvem hozzá. -
Muncut #8523 Szevasztok!
A civilizációs fázisban vagyok.Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet megvenni a városokat.már oda adtam nekik vagy 50000-60000 doollárt , már kedvelnek vagy 143%-ra de nem történt semmi.Ja és katonának állapított meg a gép. -
#8522 Repülőket lehet építeni vagy venni. Azokkal tudsz hódítani. -
geo91 #8521 eljutottam a civilizációs fázisig, el is foglaltam a főszigetet ám a többit nem tudom meghódítani, mivel nem tudom átvinni a szárazföldi seregemet... :/ lehet hidat építeni vagy szállítóhajót gyártani? ha igen, hogyan? -
#8520 Jó lenne ha megírnád, mert én sem tudok belépni :(
Köszi :) -
#8519 Mi volt a gond? -
#8518 Ráleltem a megoldásra :) -
#8517 Megtettem, de még nem válaszoltak, de akkor sem értem. Komolyan eredeti játékkal mindig több baj van mint warezzal.
Eredetit kéne ingyen adni warezt meg árulni :) -
#8516 Próbálj meg írni a support-nak vagy a helpdesk-nek. -
#8515 Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, sem a Spore honlapján, sem in-game.
A játékom természetesen eredeti.
Kb egy éve tökéletesen működött minden, online tartalommal együtt, de most valamiért nem akar belépni. Kiírja, hogy csatoljam a játékot a fiókomhoz, de mikor leOKézom azt írja, hogy a termékkódom invalid, ezért nem tud belépni, holott az eredeti termékkódomat használtam a telepítésnél.
Tud valaki erre valamiféle megoldást? -
#8514 Sziasztok!
A Vsync-ot nem lehet valahogy bekapcsolni a játékban? -
#8513 Az megvan, köszi. Csak a gombokat nemtudom, hogy kell nyomkodni. Azt már kiokoskodtam, hogy a számokat kell használni, de hogy éppen melyiket kell lenyomni, azt nem tudom. Megérzésre kell alapozni? :D -
#8512 vegyél testrészeket, amik ezt a képességet adják. -
#8511 Sziasztok. Az után érdeklődnék, hogyan kell énekelni, pózolni és hasonlók. Nem tudok rájönni és enélkül nehéz lesz falkát létrehozni. Előre is köszi -
napoleon006 #8510 Sziasztok!
Nekem egy problémám lenne,hogy ha le akarom magam transzportálni a bolygóra az még működik.De ha szépítőbe rá akarok rakni a lényemre valamilyen páncélt vagy fegyvert,akkor állandóan kilép.
Már sok mindent próbáltam de nem segített.
-
#8509 Tyű, bazira nem emléxem már ilyen részletekre. :) -
pett3rson #8508 Ja, bocsi, naprendszerre értettem :) mini-galaxisok :D
szóval a különböző naprendszerek és azon belül a bolygók, ahol van a többi faj, azoknál van valamilyen jelzés, hogy milyen tipusúak? mert azt már láttam, hogy van egy csillag, abban egy szám - ahogy lényfázisnál is volt - hogy milyen fejlettségű az adott faj vagy nép vagy lény, mindegy.
igazából most azt csinálom, hogy elrepülök mindenhova és belépek a kereskedésbe, aztán ott megnézem az árakat és kb tudom, hogy most az olcsó-e vagy sem.
2-es kérdésem: saját bolygókon 30 fölé nem növelhető a max fűszertárolás?
3 várost enged és egy fűszertárolót, míg a myspore szerint ez lehetne 100 is, csak az idegen fajokra vonatkozik gondolom. -
#8507 Nem igazán értem a kérdést!
Mi az hogy, hogy különböző beállítottságú galaxisok?
Egy galaxis van ahol a játék játszódik. -
pett3rson #8506 CSáó Carlos!
Tőled kérdezem céltudatosan, ahogy látom nagy Spore szakértő vagy.
Olvasgatom a myspore-t és más hasonló oldalakat, nemrég újrakezdtem ugyanis játszani ezzel a nagyszerű játékkal, frissítem a régi és a patch-ek óta kialakult infohalmazt.
Amire egyelőre nem kaptam választ, hogy hogy tudom megkülönböztetni egymástól a Sámán, Lovag, Tudós, stb. beállítottságú galaxisokat?
Elsősorban a különböző fejlesztések és egyéb cuccok megvásárlása miatt érdekelne, az űrhajós fázis elején még minden fillér számít.