Swansea City

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Uj idenyt gyozelemmel kezdte a Swansea a MU ellen! Jok az uj jatekosok, foleg ez a montero gyerek, na meg a regi uj Sigurdsson!

ain't got no history

grat utólag is!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
2. PL szezonjában!<#eljen>
Grat nekik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Liga kupa gyõztes a csapat!!!

ain't got no history

Swansea - Bradford liga kupa döntõ:D:D ezt látni kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Michut nyáron tuti elviszi valami nagyobb klub

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
Érdekes meccs volt, anagy hibák meccse. Michu meg rohadt jó.

ain't got no history

lol 0-2 lett a Swansea javára

vezet a Chelsea ellen a csapat:D Liga kupa elõdöntõ

Swansea-Chelsea 1-1
88. percben egyenlített Hernandez

loool, de jó, hogy nem fogadtam meg:D

Swansea-Wigan 2-1

contraste
2-1 re vezet a csapat a Wigan ellen! Pablo 1. gólja, a másik a menetrendszerû Michu gólja.

ain't got no history

contraste
<#buck> áá csak nem FIFA topikos vagy:D

ain't got no history

Contraste-Manchester United 5-0 <#taps><#idiota>

contraste
Sajnos nem megy túl jól most a csapatnak, Dyer pirosat kapott, köv meccset biztosan kihagyja, sok a sérült, nehéz lesz! De Hajrá!

ain't got no history

contraste
Az Ashley Williams-szel felálló, 65 percen át 10 emberrel játszó Wales kikapott Belgiumtól, akiknél pedig 6 kezdõjátékos is a PL ben szerepel.

ain't got no history

bakkerman
korrekt srác! <#eljen> de rossz helyre igazolt <#shakehead>

contraste

ain't got no history

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Én csak 2-3hónapot olvastam.

contraste
Hát az x megvolt, aminek olyan szempontból lehet örülni, hogy kiállították Chico-t a 70.p-ben, 20.p-ben a tehetséges balbekk, Taylor, olyan sérülést szenvedett, hogy egész szezonban nem játszhat már.

ain't got no history

Forza Italia
ma ütni kell a Sunderlandot :)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

contraste
Sztem alapvetoen pablo jott Sinclair helyere es talan Dyer jon at balra, de ki tudja mit akar Laudrup:)

ain't got no history

az egy nagy jó eladási ár egy kis költségvetésû csapatnak:) Mondjuk eléggé felszöktek az árak sorra dõlnek meg átigazolási rekordok

bakkerman
minõségi pótlása lenne Sinclairnek!

contraste
Sinclair végül csak 8m fontért engedte a vezetõség, sok sikert neki!

ain't got no history

contraste
Jerson Cabral az ujabb kiszemelt, o is szelso, Feyenoordtol erkezhet!

ain't got no history

contraste
Na Pablo mar hivatalos! Nagy igazolas! Kivancsi leszek h lesz, Dyer lesz balon Pablo jobb vagy Routledge lesz baloldali?:s

ain't got no history

contraste
Bocs, nem sertesnek szantam, tenyleg jo csak ott felul kene kicsit valtoztatni, h ne legyen annyira ugyan olyan:)

ain't got no history

Maximus4
Jó,hátha nem,nem:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

contraste
Kozben: Pablo Hernandez erkezhet klubrekordot jelento 5.5 m fontert.

ain't got no history

contraste
Oda mondjuk tabellat nem lehetne vagy hazi statokat?:)

ain't got no history

contraste
A hatterek nagyon jok, de nekem tulzas h a bannerban mar meglevo "fejlec" ott van fent megegszer

ain't got no history

Maximus4
Esetleg topikdizájnak mit szólnátok?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

contraste
Biztos a kedves modi volt:)

ain't got no history

hedonist
Köszönöm szépen a banner miatt, de õszintén szólva a háttérrel valaki meglepett minket:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

na ez a topik szépen útjára indult, grat a bannerhez és a háttérhez igényes munka lett<#eljen>

bakkerman
fu de mocskos jó a banner!! <#worship><#eljen>

nekünk (Barca topik) is összedobhatna valaki valamit...:PP

Tyler1
Swansea - Barnsley 3:1
Ligakupa 2. fordulója volt.

contraste
Igen, hát sztem 8 ért már elengedik.

ain't got no history

bakkerman
akkor nincs mese,vagy télen adják el piaci áron,vagy szezon végén júniusban jóval olcsóbban

contraste
Hát igen, mondjuk Spursbe simán el tudnám képzelni, Bale ott már amúgy is sokkal szabadabb szerepkörben mozog.. vagy egy Newcastle, Pool, akár Everton!

ain't got no history

contraste
2013 Aug.-ig van szerzõdése, hát igen már csak 1 év..

ain't got no history

bakkerman
meg amúgy ha el is menne,inkább egy Arsenalban,vagy egy Liverpoolban tudnám elképzelni,ahol nem lenne meg a veszélye annak,hogy egy nyári mercato alatt hoznak rá 3 új embert...

bakkerman
meddig van papírja a csapattal? amúgy nagyon max 10 millióig elmennek az arabok,tovább nem

contraste
Sajnos nagyon õt akarják Johnson helyett, és Sinclair kijelentette, hogy nem hosszabbít a Swanseavel.

Szerintem még korai elmennie, egy évet legalább maradjon, és nem hiszem, hogy ennyit érne csak:S

ain't got no history

bakkerman
még rá se mentem a linkre de már tudtam,hogy a Sinclair gyerek kéne a Citynek...:D

contraste
Igen, ezeket már láttam, nem rosszak!

Köszi, megkértem õket, remélem no para. (elsõ topik, amit nyitottam)

Egyelõre jó hír : Man City offer rejected

ain't got no history

Tyler1
(remélem ez nem számít reklámnak)
Van magyar fb rajongói oldala is:
https://www.facebook.com/SwanseaCityHun

Meg van szurkolói blogja is, ahol az aktuális hírek olvashatóak:
http://swanseacity.blog.nepsport.hu/

Ja a banner jó lett, mehet ki.

Oldal 1 / 2Következő →