250
Sampdoria
-
Solt #250 Egy kis infó... :) -
karajjj #249 és mégis lett :D
jöhetnek az igazolások! -
karajjj #248 a szezon felénél 10. helyen van a csapat, ebből se nagyon lesz már visszajutás... -
karajjj #247 hát ha ez így megy tovább, akkor jövőre is Serie B lesz :S -
karajjj #246 A holland AZ labdarúgócsapatától az olasz másodosztályban szereplő Sampdoriába igazolt Sergio Romero, az argentin válogatott első számú kapusa. A 24 éves játékos 2013-ig írt alá a Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot is foglalkoztató genovai klubhoz. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a felek. -
IXEMGabeo #245 azta mindenit nem gondoltam volna, hogy ki fog esni a csapat:S mondjuk eladták a legjobb játékosait a csapatnak, ez nagyon nagyon lehúzta a csapatot... -
Solt #244 Csak összehozta a vezetés... tragédia amit évek óta művelnek ezzel a klubbal... :( -
karajjj #243 néztem, fantasztikus volt... :S -
Solt #242 Kiestünk... :(((( Nem is mondok inkább semmit... -
Solt #241 Ha jól láttam átálltak a 4-3-1-2 felállásra, a Koman meg eddig szélen játszott. -
#240 Koman miért nem játszik? -
karajjj #239 asztem a végére becserélik őket, dehát maradtak a padon -
Solt #238 Úgy bizony... csak jó lenne, ha hazánk fiai is kapnának lehetőséget... -
#237 Ez a 3-1 már kellett nagyon. -
karajjj #236 jó kérdés, rendesen kiherélték a csapatot -
Solt #235 Ki fog nálunk gólt lőni? -
karajjj #234 hmm, Pazzini gól -
Solt #233 Jól kitömnek minket... :( Ki fog gólt rúgni nálunk? Néha kurvára nem értem mit művelnek ezek klubvezetés címén... büdös picsába... -
karajjj #232 ámen -
Solt #231 Alá is írt... 830000 ajró... -
Solt #230 Szerintem is... bár nem egy kimondott balhátvéd, de szerintem sokat fejlődhetne nálunk... én valamiért csípem a Laczkót... a válogatottnak is jót tenne ez a váltás. -
karajjj #229 pont jó lenne :D -
Solt #228 Alakul kedvenc csapatunk magyarítása... :D Tiszta FM! :D -
#227 és Koman kezdő volt. -
Solt #226 -
karajjj #225 olllé, ez jó meccs volt :D plusz hozott egy kis pénzt is a fordítás -
karajjj #224 a 19 éves uruguayi Feferico Rodriguez jöhet kölcsönbe -
#223 Szép ez a topik! -
karajjj #222 Biabiany is jöhet, bár a Genoa és az Udinese is vinné -
karajjj #221 Maccarone jöhet még kölcsönbe -
karajjj #220 a Catania, a Cesena és a Chievo is vinné Pozzit -
karajjj #219 Diamantiról pletykálnak
-
#218 Az durva:D
nekem is volt régen 1-2 h fifába nyomtam velük és megtetszettek, iagz bl2-es csapatok,
meg régen kiskoromba a sat1 teletextjéről mindig bemagoltma a bundesliga aktuális állásátXD -
karajjj #217 elkezdtem egy karriert a focimanagerbe és megtetszett a csapat -
#216 ?
nem vagyok képbe bocs:D -
karajjj #215 fmtopikban ott a válasz :D -
#214 amúgy mióta lettél sampdoria fan? -
Solt #213 Ne is mond!!! :D -
karajjj #212
-
karajjj #211 óóóóóóóóóó hogy basszameg, egy hete ezt várom :D