14374
Foci VB 2010
-
#14374 Hogy méltó módon zárjuk ezt a topikot, szeretném bejelenteni, hogy megszületett az SG.hu VB TIPPJÁTÉK végeredménye is. A nyertes TOCSEK lett. Gratulálunk neki, nyereményét (serleget) postán juttatjuk el hozzá (PM-ben vegye fel a kapcsolatot Monotonnal).
Továbbá köszönöm mindenkinek, hogy emelte a maga módján a topik színvonalát. Sziasztok!
-
USAMEN POWER #14373 Az összesnek hatalmas szövege van. :) -
USAMEN POWER #14372 De lennék a helyükben... :)
-
#14371 az uccsó nagyon üt :DD pihent elme -
USAMEN POWER #14370 Jól tolja az ipse !!
-
USAMEN POWER #14369 Régebben már beszúrtam, ez kellett volna legyen a hívatalos VB zene ! :D Jobb mint a Shakira shit ! -
#14368 Német-Ausztrál
Német-Szerb
Német-Ghána
Német - Angol
Német - Argentín
Német - Spanyol
Német - Uruguay
Holland - Spanyol -
Pio #14367 Német-Ausztrálon is a balos edényre ült rá, a többin a jobbosra.
-
#14366 jól remélted,ő lett -
#14365 valaki betudná írni azt a 8 meccset,amit megippelt a polip? mi faterral azon tűnődtünk,hogy a német-angol meccset leszámítva MINDIG a jobboldali(tehát például ARG-GER,GER-SRB) edényre ült rá,amibe tehettek akár vért,olajat,szagokat,akármit,ami odavonzza... -
ShaiHulud #14364 kicsit le vagy maradva. -
antika88 #14363 Remélem Forlán lesz a VB legjobb játékosa. Megérdemelné -
USAMEN POWER #14362 Így is annyi van ha a kapusokat nem számoljuk. :) -
#14361 Akkor meg legyen csak 10 ember a pályán. Valaki azzal érvelt ellene, hogy sok munkanélküli focista lenne. Egy túrót. Csökkenne a leterheltség. -
ShaiHulud #14360 akkor azt szereti amiben tobb a piros. -
Pio #14359 Jah, egyre inkább úgy néz ki, hogy ez is marhaság.
Szerintem amúgy a legvalószínűbb, hogy bejött a polipnak az a 0,4%. Kicsi az esélye, ez tény, de attól még van neki. :) -
#14358 A szerb zászló is szép sárga színekben pompázik ám. :D
-
#14357 Agyonlőhetné valaki ezt a barmot. Mondják azt, hogy agresszíb terroristának nézték... -
Pio #14356 Mondjuk nem 5, hanem 8 meccset tippelt meg a polip és a végén a valószínűségszámítással is van valami gebasz, mert 5 meccsnél:
összesen 2^5=32 kimenet, a polip eltalálta az egyetlen helyeset, erre alig volt több esélye, mint 3%.
8 meccsre 256 lehetőség, a polip eltalálta az egyetlen helyeset, ennek a valószínűsége már kevesebb, mint 0,4%, ami barátok között is k*rva kicsi. -
USAMEN POWER #14355 Itt annyi jó kép van, hogy legszívesebben mindegyiket beszúrnám, nézelődjetek. :)
-
Pio #14354 Számomra például ez hihetőbb:
-
USAMEN POWER #14353 -
Belkar #14352 ¡Visca Catalunya! -
USAMEN POWER #14351 -
barcames #14350 barcelona megnyerte a világbajnokságot...:) -
G_ArchAngel #14349 Bazz, nem gondoltam volna, hogy Honda volt a legszabalytalanabb jatekos, raadasul olyan sok meccse nem is volt Japannak, hogy ilyen 'szep' eredmenyt hozzon... -
#14348 OK, de nem is ennyi csapat volt. 82ben a csoportmeccsek után még csoportkör jött. Gyorsan meg is szüntették 86-ra, mert a pöcsükön is folyt a víz ..., de ennek ellenére jó ötlet volt, és csak az elődöntő volt egyenes kieséses. Viszont eltörölni a tizenegyeseket? Baromság. Különösen, hogy az 1982-es NSZK-Franciaországig NEM volt tizenegyes párbaj vébén ... :) Sőt, ha eltörölnék esély se lenne olyan meccsre, mint a 82-es NSZK-Franciaország. De ott az 1996-os EB. Aranygól. Aztán milyen német-angol meccs lett? És ott is 11esek döntöttek ... -
#14347 Hol védetem? Sehol. Még én is hánytam ettől a holland játéktól, pedig nekik szurkoltam. -
#14346 Marmint kit penzelnek ? Milyen hormonanyag ?
Eleg egy csepp ver. Raadasul nincs szo penzelesrol, eleg ha tudod egy magankezben levo allatkertol beszelunk, aminek tulajdonosa van es neki a plussz bevetel az mindig jol jon. -
Pio #14345 Titkos pénzemberek, akik állatkerteket pénzelnek, hogy kimutathatatlan polipszexhormonokat/szaganyagokat tegyenek üvegedényekbe... hátőőőő....Túl sok összeesküvéselméletes filmet nézel szerintem. :) -
#14344 lol Xavi többet passzolt mint az egész új-zélandi csapat :D -
USAMEN POWER #14343 Nem tudom megcáfolni hogy esetleg csalás van a dologban, de ha igen az biztos ki fog majd derülni. A polip mindenesetre állja a helyét. :) -
#14342 Mas.
Statisztika NS-rol:
Mérkőzések száma: 64
Gólok száma: 145
Mérkőzésenkénti gólátlag: 2.27
A legtöbb gólt szerző válogatott: Németország, 16 gól
Gólkirály: Thomas Müller (Németország), 5 gól
Gól nélküli csapatok: Honduras, Algéria
A legtöbb kapott gól: Koreai NDK, 12 gól
A legtöbbet kapura lövő csapat: 121, Spanyolország
A legtöbbet kapura lövő játékos: Asamoah Gyan (Ghána), 33
A legtöbb kapura lövés egy mérkőzésen: 49, Uruguay–Ghána
A legkevesebbet kapura lövő csapat: Új-Zéland, 15
A legkevesebb kapura lövés egy mérkőzésen: 12, Elefántcsontpart–Portugália
A legtöbb védést bemutató kapus: Richard Kingson (Ghána), 24
A legtöbb szabálytalanságot hozó meccs: Paraguay–Japán, 55
A legkevesebb szabálytalanságot hozó meccs: Németország–Anglia, 13
A legtöbbet szabálytalankodó csapat: Hollandia, 126
A legkevesebbet szabálytalankodó csapat: Koreai NDK, 26
A legtöbbet szabálytalankodó játékos: Honda Keiszuke (Japán), 19
A legtöbbször szabálytalanul megállított játékos: Andrés Iniesta (Spanyolország), 26
A legtöbb szabálytalanságot elszenvedett csapat: Spanyolország, 134
A legtöbbet passzoló csapat: Spanyolország, 3803
A legtöbbet passzoló játékos: Xavi (Spanyolország), 669
A legkevesebbet passzoló csapat: Új-Zéland, 663
Piros lapok száma: 17
Sárga lapok száma: 246
A legtöbb sárga lapot hozó meccs: Spanyolország–Hollandia, 13
A legtöbbször figyelmeztetett csapat: Hollandia (22 sárga, 1 piros lap)
A legkevesebbszer figyelmeztetett csapat: Koreai NDK (2 sárga)
11-es párbaj: 2 (Paraguay–Japán, Uruguay–Ghána)
A tizenegyespárbajban lőtt 11-esek száma: 14
A tizenegyespárbajban kihagyott 11-esek száma: 4
Öngól: 2
A legtöbb gólt hozó mérkőzés: Portugália–Koreai NDK, 7–0
Gól nélküli döntetlen: 7 (Uruguay–Franciaország, Anglia–Algéria, Paraguay–Új-Zéland, Portugália–Elefántcsontpart, Portugália–Brazília, Svájc–Honduras, Paraguay–Japán)
A torna egyetlen veretlen csapata: Új-Zéland -
#14341 Acsi azt ne felejtsd el, hogy nem az egesz VB merkozeseket tippelte meg a polip, hanem a Nemeteket.
Az mas kerdes, hogy a vegen a VB cimet eldonto merkozest is megtippeltettek vele.
Szerintem papirforma eredmenyek szulettek a csapatok formai alapjan, talan a Szerb-Nemet volt egyedul a razos, sokkal razosabb mint az Argentin merkozes.
A dobozkak meg nem zarva voltak, csak az ajtajuk behajtva. Ezeknek az allatoknak meg sokkal fejletteb erzekszerveik vannak, mint az embereknek, a szagmintakat kilometerekrol is megerzik, nem fogja egy szimplan behajtott csapoajto megakadalyozni a szagok terjedeset.
Tudod egy jo peldaval erve egy kutya megerzi a behegesztett uzemanyagtartaly mogott is a kabitoszert.
A csalasrol pedig, azzal mindenki tisztaban van, hogy egy kis plusz profitert az emberek mindenre hajlandok.
Csak felteve a kerdest, vajon mennyivel novekedhetett a bevetele az aquariumnak ? Gondolom nem kevessel. Raadasul hogy pattanhatott ez ki mar regebben ? Gondolom felhivtak a figyelmet valamelyik medianak a tulajdonosok, vagy az altaluk kiszivarogtatott info alapjan, hogy a mi polipunk olyan okos, hogy megtippeli a merkozesek eredmenyet nagy szazalekkal. :D
Rengeteg ilyen okossagra vot mar pelda a multban es lesz a jovoben, ami sosem derul ki, vagy csak evtizedek mulva. :D -
USAMEN POWER #14340 Ezzel én is így vagyok, továbbá a 3 leküldött ember is kevés lett volna. -
#14339 FIFA 2011-ben feature lesz :)))))))) -
#14338 Én két kézzel osztottam volna a hollandoknak a sárgát - és az első 22 percben nem 4-nél jártak volna... és a spanyolok is megkapták volna a magukét!
Aszta... aszta... aszta kupoláját!
-
USAMEN POWER #14337 De nézd meg, van olyan aki még sokalja is. :)
Amúgy a Holland fanokon látszik hogy minden kis fűszálba próbálnak belekapaszkodni, kamu okokra van fogva hogy miért vesztettek a narancsok, persze az utóbbi qrwa jól játszot ... háth persze hogy ők nem okolhatóak a vereségért. -
#14336 "Nagyon sok hibaja volt, folyamatosan ette meg a spanyolok szinjatekait, ettol elborult a hollandok agya es szetrugtak a spanyolokat."
a hollandok jópár meccsen ezt a durva focit játszották, a karatézás már csak hab volt a tortán, lecsóba velük -
#14335 Brazil Spanyol döntőt vártam...