2007
NHL
-
#2007 Backström megbukott az olimpiai doppingteszten -
Pettersson #2006 Sziasztok!
Újra indul a liga, már megy az előszezon!
A 2013/2014-es év rosterei, vadi új slider és minden, ami egy jó hangulatú ligához kellhet!
http://fbl.jatekok.hu/nhl/
És egy kis kedvcsináló videó:
-
karajjj #2005 nem akarod még befejezni ennek a kritikán aluli oldalnak a reklámozását? -
CnSportsnews #2004 A Vancouver Canucks úgy döntött, hogy visszavonultatja Pavel Bure mezét:
Pavel Bure mezét visszavonultatja a Vancouver Canucks -
#2003 + Selanne aláírt még egy évet Anaheimben -
CnSportsnews #2002 Corey Crawford hosszabbított a Chicago-val:
Crawford újabb szerződést kötött a Chicago csapatával -
#2001 Jagr 41 évesen is nagyon nagy tanár:D -
#2000 2 veterán is eligazolt az elmúlt napokban :)
Jarome Iginla -> Pittsburgh
Jaromir Jagr -> Boston Bruins
Iginláról azt hittem, hogy a Flamesből fog nyugdíjba menni :) -
Neoncsoves #1999 pedig aprópénzzel raktam red wings győzelmet, gondoltam ha vancouvert hazaküldték kenyérért 8-3mal, hátha elkapják végre a Chicago-t. viszont egyre jobban inog a chicago, utolsó 2 meccsen csak hosszabbításban tudott győzni... -
Bullitt #1998 Hát a Blackhawks tovább menetel. Brutál amit művelnek. :D -
Neoncsoves #1997 Hát ez a Montreal - Pittsburgh meccs beszarás, abszolút azonos erőviszonyok, ezt tükrözi az, hogy minden harmadban ugyanannyi gólt lőttek :D -
Bullitt #1996 Éreztem, hogy most megver minket a Stars, csak tudnám miért nem fogadtam rá :D
Mellesleg ma néztem, hogy jé, létezik xboxra is NHL Gamecenter, elég király szerintem, split screenbe is lehet nézni a videókat meg minden. Persze kéne pénz, hogy előfizessek a meccsekre, de talán egy nap, ha nyerek a lottón akkor az is előfordulhat. Így marad a highlights.
Legutóbbi Bruins- Buffalo meccs elég jónak tűnik highlights alapján, érdemes megnézni? -
Bullitt #1995 A focisták általában egy horzsolás után összeesenek és ütik a műfüvet, hogy ó de fáj. :D
Azt nem hiszem, hogy pont így akart a lábába belevágni Cooke, de nyilván nem volt tiszta a dolog egyáltalán. A Senatorsnak persze nem jelent jót... -
#1994 Capitals-al mi lesz? 1-2 éve nagyot ment az alapszakaszban, aztán a play-off-ban csúnyán leszerepelt. Ez most elsülhet fordítva? -
#1993 Kemény volt ja..
Karlsson szezonjának valószínűleg ennyi...
Amúgy az a videoban nincs benne, de Karlsson az eset után jobb lábbal lekorcsolyázott. Kíváncsi lennék ha egy focistának elszakadna az achillese akkor az mit rendezne le a pályán :D -
#1992 pfff
ez gusztustalan dolog volt
szerintem szándékos volt -
#1991 Sziasztok! Oldalunk nem rég indult Ultimate-Sport.hu néven, és jelenleg a szerkesztői csapatunkat szeretnénk bővíteni. Az oldal hobbi szinten működik (egyelőre) úgyhogy olyan embereket keresünk, akik az írás és a hoki szeretete, és nem a pénz miatt írkálnának.
Olyan szerkesztőket keresünk akik a héten 3 vagy 4 nap tudnának írni a meccsnapok eseményeiről.
Feltételek: minimális mértékű angol tudás, jó íráskészség, és az, hogy a cikkeket csak saját információ, ötlet alapján, vagy külföldi oldalakról átvéve lehet írni.
Ha érdekel titeket az "állás" akkor kérlek írjatok az [email protected] címre. Köszönöm! -
#1990 Ducks -
Bullitt #1989 Én már félve várom az összes Canucks meccset, hogy mikor torpan meg megint a menetelés. Bár amilyen szarul indult a szezon, azért egészen összekapták magukat újabban.
Chicago viszont tényleg erős lesz a Sharksnak szerintem is. De mondjuk egy OT-t azért simán el tudok képzelni. -
#1988 Kikap mint a rongy :) -
#1987 San José kicsit megtorpant a kezdeti lendület után! Szerintetek mire megy majd a Chicago ellen idegenben szombat hajnalban? -
#1986 Végülis majdnem eltaláltam én is :D -
#1985 Na Detroit, Anaheim jött, bezzeg a Vancouver csak büntetőkkel tudott nyerni! -
#1984 Detroitot elkeni a St.Louis (megint :D) szerintem. Anaheim jönni fog, Vancouverre nem mernék rakni. -
#1983 Hajnalban Detroit, Anaheim, Vancouver siker összejöhet? -
#1982 Amúgy azon gondolkodtam, hogy ebben a csonkaszezonban tuti sok döntetlen lesz. -
#1981 Fogadás szempontjából nekem már lényegtelen, Volán csúnyán kikap otthon.... Legközelebb tuti csak NHL-t rakok, aztán lehet kellemes lesz a reggeli ébredés! :) -
Neoncsoves #1980 ezressel raktam kevesebb mint 5.5-t. úgyis forgatnom kell a lét bwinen... -
#1979 benne van, Detroit elég langyi lett, Dallasnál meg sérült Roy, Jagr sem teljesen százas, szóval összejöhet.
De még mindig mondom, hokiban igazából bármi lehet :D
Egy megnyert bunyó, vagy pár jól sikerült ütközés, és a "kis" csapat is meg tudja verni a "nagyot". -
#1978 Buffalo - Toronto - Buffalo 3 vereség után van, Toronto 2 után, jó az x, bár szerintem Toronto.
NY Rangers - Philadelphia Otthon a Rangers esélyesebb, de az x itt is elég jó megérzés.
Ottawa - Washington Szintén jó lehet, bár az Ottawa baromira felfejlődött az eddigi teljesítményükhöz képest, erősek lesznek.
San Jose - Anaheim - Ducks drukkerként tök jó lenne a vendég siker, de sajnos azt érzem, hogy a Sharks rajtunk is átgázol még, ha nem is nagy különbséggel, de nem hinném, hogy sikerül őket megverni.
-
Neoncsoves #1977 Detroit - Dallas under 5.5 gól szerintetek? -
karajjj #1976 érdekes, de akár be is jöhet -
#1975 Ezt raktam ma Tippmixen, mit szóltok hozzá?
Buffalo - Toronto D
NY Rangers - Philadelphia D
Ottawa - Washington V
San Jose - Anaheim V
Még rajta van egy Alba Volán siker, 200 Ft-ra hozhat majd 40 ezret! :) -
Bullitt #1974 Eredeti hokis mosoly :D :D
-
#1973 Szerintem Ducks :D
Amúgy idén keleti nyeri sztem, ha a Pittsburghiek egészségesek maradnak, akkor nyer a Pens, ha nem, akkor Boston. Nyugatról a Blues idén nagyon jó lesz, de PO-t még nem nyernek.
A Detroitra pedig ne fogadjatok sokat :). Védelem nulla lett, és elől sem erősödtek. Idén PO se lesz (sztem) -
#1972 Kíváncsi leszek mi lesz ebből a Tarasenko gyerekből itt :D
Első NHL meccs, 2 gól. A második nem is akármilyen:
-
#1971 Kb. megjósolhatatlan.
Tavaly sem gondoltam senki szerintem (a legelvakultabb LA Kings rajongókon kívül), hogy a Kings nyer. Ráadásul az egész playoffban azthiszem 3 vagy 4 meccset buktak el.
Én természetesen Blues győzelmet várok :D -
#1970 Boston, Detroit nyer ma este? Erre a két csapatra fogadtam ma! :) -
#1969 szerintetek kik a legnagyobb esélyesek a stanley kupára idén?? -
karajjj #1968 na +fav végre \o/