217
GreaseMonkey
-
#217 azóta még működik ez a Greasemonkey dolog? vagy van már jobb nála?
valaki még bütyköl oldalakat? -
#216 Tud valaki olyan scriptet ami letiltja az SG képátméretezését? -
#215 kedves házigsazda csinálhatna valamit, mert egy hirdetés kitakarja a gombokat és csak a makrok és szmájli látszik
egyébként erre tud valaki valamit? http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1266658177&no=88 -
#214 na én itt lttam ilyet:
http://www.pto.hu/ -
#213 köszi szépen, pont ilyet kerestem -
#212 Ez ugyan nem greasemonkey script, hanem mozilla addon, de azt hiszem, azt csinálja, amit szeretnél: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2207 -
#211 kösz, kivárom :) -
#210 másik gépen el van mentve ilyen honlap, de most szervizbe van:D -
#209 tudnátok olyan scriptet ajánlani ami linkre helyezve a mutatót megmutatja egy kis ablakban az adott weblapot? láttam ilyet de most nem találom -
#208 mert a forrásban nincs benne a link -
#207 közben rájöttem hogy működik, csak az oldal ajaxosan tölti be egyes részeit és azokra nem alkalmazza valami miatt a scriptet -
#206 ez a CTRL+ALT+linkre kattintva kis ablakban előhozza a képet
nálatok működik ez a skript? nálam nem csinál semmit
átírható úgy hogy ha kurzort viszem a link fölé akkor jelenjen meg?
de a legjobb az automata megjelenés lenne az adott lapon belül -
#205 ismertek olyan scriptet ami a kép url-eket a szövegben és a képre mutató linkeket átalakítja képpé? -
#204 wwqde -
#203 reinstall után is azt irta telepítéskor, hogy a FF 3.5-el nem kompatibilis ezért nem telepítette.
Visszaálltam a 3.0.11 FF-re, így már OK. :) -
#202 nekem kompatibilis... -
#201 Igen kihaltnak tűnik a topik, de azért megkérdem.
FF 3.5-re frissítettem /tom lámaság volt/, és nem találok kompatibilis GreaseMonkey-t hozzá.
Vmi ötlet esetleg, vagy várjak? -
#200 Tudna valaki írni nekem erre a lapra egy olyan GS szkriptet, amivel eltüntetném az üdvözlést, és az alatta lévő hírek dobozokat, csak a kedvencek lennének ott...
Vagy az mégjobb lenne ha a kedvencek lenne legfelül és alatta a többi.
MEghálálom aki megtudná csinálni:D -
#199 Sziasztok! Hogyan lehetne megoldani, hogy az egyik oldalon mindig legyen beírva a felhasználói név és a jelszó? Igazából ezen az oldalon kellene. -
#198 Időközben rájöttem:)
Elkezdtem csinálni egy ilyet, hátha valakit érdekel: [myVIP tool]
Ha van ötlet vagy tanács vagy vélemény, szívesen veszem.:) -
#197 Valaki tudna tanácsot adni, hogy hogy hívjak meg ajax-szal egy divbe egy másik php-t? Remélem, ilyen röviden megfogalmazva is érthető:) -
#196 elem = elemek;-nél elem = elemek[ i ]; van, csak dőltbetűnek érzékelte ez az agyalágyult fórum -
#195 sikerült megoldani:
[szin=green]
// ==UserScript==
// @name Beload legorget
// @namespace beload
// @include http://beload.hu/*
// ==/UserScript==
//Beload-on a torrentek részleteinek legörgetése automatikusan megy végbe
var elemek, elem;
var kod = document.createElement("div");
var s="<script>";
elemek = document.getElementsByTagName('tr');
for (var i = 0; i < elemek.length; i++)
{
elem = elemek[i];
var text;
text=elem.id;
if (text[0]=="t")
{
text=text.replace("t","");
s=s+"tdetails("+text+",0);";
}
}
s=s+"</script>";
kod.innerHTML = s;
document.body.insertBefore(kod, document.body.firstChild);[/szín]
ide rakom, akinek szüksége van rá használja
Beload-on (ahova készült) se fórumba, se feltöltésben nem hagyták
igazából ő dolguk, nem érdekel, de miért kell tűzzel vassal kergetni a Greasemonkey-t azt sose fogom megérteni
amikor pont az üzemeltetők lustaságát és hozzánemértését próbálják kiküszöbölni ezek a kódok -
#194 egyik (torrent) oldalon ajaxosan lenyílnak a "részletek" ha a linkre kattintok
ott van egy onclick="return tdetails(158663,0);" a szám az adott cucc azonosítója
olyat szeretnék hogy a lapon az összes elemnél nyíljanak meg a részletek az oldal betöltésekor
próbáltam kattintást szimulálni de nem sikerült
hogyan lehetne megoldani a problémát? -
#193 sziasztok! olyan pluginre/scripte lenne szükségem, vagy olyan emberre aki eltudná készíteni amit a következőt tudja:
- beírok a filterbe egy részletet (pl. sanyi.php)
- és ahogy netezek az összes olyan linket lementi egy txt fájlba amiben bennevan a sanyi.php.. azt is ami sanyi.php?haho vagy sanyi.php?tökmindegy
- esetleg egy ON és OFF gomb, hogyha olyan helyen járok és előfordulhat a filterben lévő url részlet akkor azt ha kikapcsolom ne írja bele a txt-kbe.
remélem érhető.. ötlet, tipp.. vagy aki megtudná írni.. pm vagy ide..
Előre is köszi. -
#192 azleszaz -
#191 pontosan -
darumanuka #190 GreaseMonkey -
F1re #189 vki nem tud olyat irni h elinditom a scriptet ranyom 1 linkre 1 oldalon var 6 masodpercet utana meg 1 masik oldalon nyom 1 masik linkre ?:P persze en allitom be h mien oldalon mien linkre nyomjon nem randomba gondolom :DD -
#188 bracseket már én is megkértem, azt mondta hogy karácsony és szilveszter között ha lesz ideje megcsinálja, csak szerintem elunta, elfelejtette vagy nemtom :D -
#187 hát nem tudom hogy kéne :l
bracsek kéne ide, anno is ő adta nekem az ötleteket -
#186 nekem is jól jönne egy olyan gomb, csak nem youtubeos linkkel, hanem spoiler taggel. Az biztos könnyebb. Apa, kérlek csináld meg. -
#185 ajj annyira nincs kedvem :D -
#184 ez nekem nemjó mert a youtubost oldalt változattja meg, nekem meg SG-re kell:D ugy mint url beszórása
amugy nem tudom ST miért nem teszi bele mint Flash beszúrása, kicsit egyszerűbbé válna az élet ha nem a makrókból kell kimásolni -
#183 youtube-os beszúrást megkönnyitő van nekem, csak nem tudom hogy honnan :D
-
#182 valami youtubos beszúrást megkönnyitó cucc jöhetne. Gs szkript, meg külön kód, amit házigazdának kell beszúrnia:D -
#181 találjál már ki valamiket, egész nap ne csak az xboxoddal játszodj :D -
#180 én meg várom az ihletet :D -
#179 hol a banner? -
#178 Folytassad a baromságaidat.
Várom az új scripteket.