1398
ClearBox JS 2.5
  • MANOWAR #1398
    Halott a topik es a weboldal is, tobb mint egy eve. DELETE PLS
  • kopasz27 #1397
    A linkelt képet nem illesztette be. Szóval a hibakonzol ezt írja ki:

    TypeError:CB_Gallery[_62]is undefined.
    http://localhost/GCMP/scripts/clearbox/core/cb_core.js

    Firefox 17.0.1 -et és clearbox 3.7 -et használok
  • kopasz27 #1396
    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. A következő lenne a problémám: létrehoztam javascripttel egy galériát, de nem tudom megnyitni CB_Open() függvénnyel. A programkód az alábbi:

    [CODE=js]
    CB_Gallery=new Array();
    CB_Gallery[0]='sample';

    CB_Gallery[1]=new Array();
    CB_Gallery[1][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint6.jpg';
    CB_Gallery[1][1]='image';
    CB_Gallery[2]=new Array();
    CB_Gallery[2][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint7.jpg';
    CB_Gallery[2][1]='image';
    CB_Gallery[3]=new Array();
    CB_Gallery[3][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint1.jpg';
    CB_Gallery[3][1]='image';
    CB_Gallery[4]=new Array();
    CB_Gallery[4][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint2.jpg';
    CB_Gallery[4][1]='image';
    CB_Gallery[5]=new Array();
    CB_Gallery[5][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint3.jpg';
    CB_Gallery[5][1]='image';
    CB_Gallery[6]=new Array();
    CB_Gallery[6][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint4.jpg';
    CB_Gallery[6][1]='image';
    CB_Gallery[7]=new Array();
    CB_Gallery[7][0]='images/Exterior-repaint/exterior_repaint5.jpg';
    CB_Gallery[7][1]='image';

    [CODE]

    A tömb létezik, a megadott elemeket tartalmazza. Az alábbi módon szeretném meghívni:

    <a href="javascript:CB_Open('gallery=sample,,href=images/Exterior-repaint/exterior_repaint6.jpg');" class="img"><img src="images/Exterior-repaint/exterior_repaint_thmb.jpg" width="200" height="133" /><br />Exterior Repaint</a>

    De nem történik semmi. A Firefox hibakonzolja a következőt írja ki:



    A segítséget előre is köszönöm!
  • kacsa001 #1395
    Akinek nem működik a képek léptetése, az állítson be galériát. Valahogy így:
    <a href="1.jpg" rel="clearbox[gallery=My Gallery]"...
    <a href="2.jpg" rel="clearbox[gallery=My Gallery]"...
  • james007 #1394
    sziasztok


    azt hogy lehetne megoldani hogy kis képre ha rákattint akkor a felugró nagy kép alatti kommentben legyen egy link

    előre is köszönöm
  • MANOWAR #1393
    Udv!
    Meglehet-e oldani a cb-al hogy egy div-ben legyen fix merettel, es a kepeket magatol belemeretezze a fix keretbe?
    Koszi
  • modellmaker #1392
    Az megoldható, hogy egy aktív CB ablak mögött ne egy adott szín jelenjen meg, hanem a háttér mosódjon el?
  • szecsko #1391
    Jó volna ha valaki tudna segiteni!!!!!!!!
  • szecsko #1390
    Sziasztok!
    Volna egy olyan problémám ,hogy nem jelenik meg az előre és vissza léptető kis gombok.Minden más gomb megjelenik és működik is.A js-ben is on-ra vannak kapcsolva.
  • pyrohun #1389
    Ha van skype-od, vegyél fel: pyrohun néven találsz, úgy egyszerűbb volna, könnyebben tudnék segíteni.
  • pyrohun #1388
    Semelyik, a thumbnail képek méretét nem a clearboxban állítod be, hanem te magad adod meg css-ben vagy style taggel, vagy csak egyszerűen akkora méretű thumbnail képeket mentesz el magadnak, amekkorákat szeretnél és azokat használod.
  • ÖregM #1387
    Ráadásul új problémám kerekedett.
    Az index képek egy-egy html fájlt jelenítenek meg. Meg is jelenik rendesen kivéve az IE-t. Ott üres mezőt látok, de az léptethető minden fájlra csak éppen semmit nem látni belőle a címén kívül, sőt a megnyitás böngészőben sem reagál.
  • ÖregM #1386
    Kösz a segítséget, de nem tudom melyik az a változó amelyiket meg kellene változtatni. CB_TnThumbs, CB_ShowTh, CB_Thumbs, CB_Thumbs2, CB_ThumbsImg, CB_ThumbsActImg. Ezeket találtam de itt semmit ne tesz, bármit változtatok meg. Sajnálom, de ennyire "gyenge" vagyok!
  • pyrohun #1385
    Szia,

    azt nem a js-ben kell megadni, hanem CSS-ben addmeg a thumbnail képek méreteit. Illetve azért ez ugye attól is függ, hogy alapból milyen méretűnek mented el őket.
  • ÖregM #1384
    Javítok "thumbnail"!
  • ÖregM #1383
    Üdv!

    Még teljesen új vagyok itt! A weblap készítésben is!
    A clearboxot használnám a galériának és meg szeretném növelni a thumbnai képek méretét, de sehol sem találom a beállítást a clearbox.js-ben.
    Ha valaki tudja árulja el nekem, nagyon hálás lennék!

    ÖregM
  • modellmaker #1382
    Ugyanúgy kell beilleszteni, mint egy másik oldalba, galériához meg kell a NextGen Gallery plugin. Ott meg be kell állítani a clearboxot. És már a galéria is működik. :)
  • blackbile #1381
    Hogyan?
  • modellmaker #1380
    Eh, nem is vettem észre, hogy írtál. :D Azóta már megoldottam. :)
  • blackbile #1379
    kérd el Pyrotól a wordpress plugin-ját...
  • modellmaker #1378
    Ha WordPress alatt akarom használni, van vmi extra, vagy simán megy minden?
  • MANOWAR #1377
  • bracsek #1376
    6 hetente fogsz orális örömökben részesülni, csak te a pénisz rossz végén állsz :))
  • Evin #1375
    Kb 1 hónap múlva jön a 6, úgy készülj.
  • pyrohun #1374
    lesz nemsoká, de már a t*köm televan a mozillával, lassan hetente adnak ki újat abból a szarból, amit böngészőnek hívnak :)
  • thematriksz #1373
    Sajnos az ujabb FF5-el ismet eloallt a FF4-ben jelentkezett hiba: nem tölti be a képet elsőre, csak ha újra megnyitom, vagy a galéria következő képére lépek... Megoldas?
    Koszi
  • Johny72 #1372
    Na ugy látom erre a fórumra se jár senki! Pedig nagyon kellene egy kis segitség! Clearbox, a legújabb elvileg IE 9-el is működik, de én sehogyan sem tudom megcsinálni Dreamweaverrel azt, hogy látszódjon az az egy kép, amire kattintva működne a clearbox, ami egyébként Chrome-mmal tökéletesen megy. Ha valaki tudna segiteni, irjon légyszi a [email protected]!
    Ez az oldal: http://www.vkkisvarda.hu/eci_cikk_20110606.htm
  • Johny72 #1371
    Na sikerült magyarítanom,de a hosszú magánhangzókat nem hozza rendesen! Mit lehet ezzel csinálni??
  • Johny72 #1370
    Sziasztok! Nagyon tetszik ez a clearbox, annyi gondom van, hogy a thumbnail képeket alul nem jeleniti meg.Ezt hogy tudom elérni, hogy a nagy kép alján látszódjanak...na meg magyaritani sem tudom..de nézzétek meg, aztán várnék segitséget valakitől : http://www.vkkisvarda.hu/eci_cikk_20110513.htm

    email-re,ha lehet: [email protected]
  • blackbile #1369
    Pyro!

    Egyszer kaptam Tőled egy wordpress plugint, az alá akartam betenni az új 3.6-os CB-t, de nem működik, azaz nem jön be a kép CB-sen, csak sima jpg jelenik meg a lapon. Lehet, hogy az új nem is tud együttműködni a pluginoddal?
    kösz
  • Daveee10 #1368
    jah, és a CB_Open fgv() vel van meghívva....
    csak a href van megadva, semmilyen más paraméter...
    már mindent kipróbáltam, és semmi
  • Daveee10 #1367
    helló. nem, ott nem csinálja.
    nem tudom számít-e, hogy én a shadow változatot használom, nem a defaultot...
  • repvez #1366
    köszi sikerült
  • pyrohun #1365
    - area-val nem működik
    - a flash animnak add meg a wmode=transparent paramétert és akkor nem fog belelógni a flash banner
  • repvez #1364
    igen közben eszembejutott, de a flash bannerba még mindig belelóg a keret és a kép is, valami olyasmi mint Davee10-nek is a baja, ha nem látszik a banner akkor jol jeleniti meg, de ha a tetején avan a lapnak akkor alácsüszik a megjelenitendö kép.

    És hogyan kell arra hivatkozni ha egy képen kijelölök egy területet , hogy rákattintva annak a területnek a nagyfelbontású képe jelenjen meg és azt a képet a clearbox nyissa meg?
    Probáltam az inner funkxiot,de nem jöttem rá hogy hogyan kéne jol hivatkozni rá ha igy egy területre van kijelölve.
  • pyrohun #1363
    szia, használd a width, height paramétereket
  • pyrohun #1362
    A clearbox.hu -n is ezt csinálja ie alatt?
  • Daveee10 #1361
    Helló!
    Szeretném megkérdezni, hogy van-e valami ötlet, hogy az IE9 miért csinálja azt, hogy a háttér elsötétül, és kép az elsötétülő háttér mögött van??

    itt egy kép róla:


    Minden alatt jól megjelenik, de az IE képtelen rá... IE8 alatt a lap aljára kell levinni görgetősávot, hogy látszódjon a kép, IE7 alatt a lap tetejére, IE9 alatt meg jó helyen lenne, de a fent említett hiba jelentkezik...
    Gondolom valami az IE rétegkezelésével nem kompatibilis...
    Jah, 3.5 verziót használok

    Válaszodat köszönöm
  • repvez #1360
    tudnál abban segiteni nekem, hogy hogyan tudom beállitani, hogy a youtubos videokat az eredeti képarányba és méretbe jelenitse meg ahogy a youtube oldalán is szerepel?Mert jelenleg torzitja nálam a képet és sokkal kisebb méretbe jelenik meg.
    A másik problémám, hogy készitettem egy egyszerü flash bannert és amikor megnyitom a clearboxban valamelyik képemet akkor a banner mindig felül marad és kitakarja a képeket és némely böngészöbe a képeket is nyujtja .

    Hálás lennék ha tudnál ebben nekem segiteni,mert nemsokára le kell addnom a vizsgamunkámat amiben használni szeretném ezeket a funkciokat,de igy nem a legjobb.
  • Evin #1359
    Meglessük.