1034
Európa Liga
-
#1034 a hazai győzelemre mennyi szorzó volt? :D -
IXEMGabeo #1033 veletlen szerencse volt, amit mondtam amugy ha megtettem volna kaszaltam volna a 7x szorzoval:))) -
#1032 és tényleg!
Bár hogy verték meg a BATE-t idegenben... micsoda izgalmak, itt még bármi lehet! -
IXEMGabeo #1031 PAOK sztem gyengebb -
#1030 na ennyit a pontszerzésről, ez a Bate volt a leggyengébb valószínűleg, és nem sikerült a csoda. -
Koppixer #1029 -
#1028 Ezek szerint a magyar bajnokság még az angolnál is jobb -
Rudee #1027 A nyolcaddöntők:
Celta Vigo - Krasznodar
APOEL - Anderlecht
Schalke - Borussia Mönchengladbach
Olympique Lyon - AS Roma
Rosztov - Manchester United
Olympiakosz - Besiktas
Gent - Genk
FC Köbenhavn - Ajax Amszterdam -
Rudee #1026 Ramírez játszott a Fradiban a BL selejtezőkön, ma meg játszott a Krasnodar EL meccsén. Ez hogy lehet? -
Rudee #1025 Azért más nyerni ott évről-évre a bajnokságot, mert egyik csapat sem képes folyamatosan magas színvonalon játszani.
Az európai szereplés meg pont alátámasztja, hogy a PL-ben hiába ér el bármelyik bármit, jön egy Astra vagy egy Feyenoord és vége a dalnak. A nem veszik komolyan dolog pedig nem játszik, mert nem 20 évesekkel állnak ki. -
#1024 Szerintem keveritek a szezont a fazonnal. Az angol bajnokság erősségét nem feltétlen az európai szereplésben értik. Tény és való, hogy spanyol domnancia a jellemző évek óta Európa futballjára, de a bajnoki kiélezettség tekintetében akárhogy nézzük az angol a legizgalmasabb. Minden szezon kezdetekor 4-5 potenciális bajnokjelölttel lehet számolni: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Sp!rs, Liverpool. Ráadásul idén meglepetés született a Leicester elsőségével.
Spanyolországban Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid
Németországban Bayern München, Borussia Dortmund
Franciaországban PSG
Olaszországban Juventus, Napoli, Roma esetleg
És akkor általában a végeredmények:
-
nagy hős #1023 bezzeg az angol bajnoksag! ;> -
#1022 A "bohocliga" ismet alkotott,zsinorban 3 EL, es a BL-t is spanyol nyeri,ahogy tavaly is,meg 2014-ben is. -
bodajoci #1021 Vicc ami bíráskodás terén folyik mostanság, de komolyan...ezek a kezezések is...eh, pedig nem vok pool drukker -
SzocsA #1020 És ez az origi sárga mekkora színészkedés volt már a sevilla részéről, úgy rázkódott a gyerek a földön mintha epilepsziás rohamot kapott volna..... Én origi helyében beletapostam volna a képébe stoplival... -
#1019 HoppaHoppa
1-3 -
#1018 Hoppa.
1-2 -
SzocsA #1017 3 kezezést nem adtak meg a poolnak, elvileg gólvonal technológia és a gólvonal bírónak a 16 oson belül történtekkel kell most foglalkoznia és egyiket sem látták... -
homeless #1016 Azért az kemény, hogy a spanyol "bohócligából" az elmúlt 5 évben 4-4 csapat jutott az EL és a BL döntőjébe is :) -
Lesky #1015 Szép volt Sevilla! Szegény Dnipro játékossal mi történt? Remélem semmi baja. -
#1014 megint? miért mikor írt történelmet még? :D football manager előtt? -
Zenszkij #1013 -
Pares #1012 Sírjatok csak, az eredmények engem igazolnak! -
#1011 Eléggé szánalmasok vagytok, hogy nem bírjátok elfogadni, hogy a Chelsea megint történelmet írt, hogy egyszerre BL és EL címvédő is. A focit meg gólra játsszák, nem helyzetekre!
Lemerném fogadni, ha a Barca vagy más "népszerű" csapat nyert volna, vagy 20 oldal új hozzászólás íródna naponta... -
#1010 Abszolút, a világ legjobb csapata volt. Ez kitűnően látszódott a szuperkupában és a klub-vb alatt is. -
#1009 ígyvan, és a tavalyi BL is teljesen megérdemelt volt, ezt mindenki elismeri
se -
Pares #1008 A helyzetkihasználás mond neked valamit? A focit nem a mellélövésekre, a 16-oson belüli szerencsétlenkedésre vagy a sehová nem vezető végtelen passzolgatásokra játszák, hanem gólra, amihez a lehető legjobb helyzetkihasználás kell. Ebben a Chelsea volt a jobb, így ők nyertek. Nem volt ebben semmi szerencse. Rutin, erőnlét, tudás. Mindegyikben jobb volt a Chelsea. -
#1007 Chelsea-Benfica 2-1 ::: összefoglaló -
#1006 mondjuk ott, hogy a benfica az első félidőbe kb 3-0-ra eldönthette volna, ha nem futsalos kedvükbe vannak, hogy 16-oson belül 20 passzból akartak volna gólt rúgni...
közben a chelse-nek meg egész meccsen jó ha volt 3 kidolgooztt akciója...
ez nem a chelsean múlott. -
IXEMGabeo #1005 lehetséges, hogy igazad van, akkor volt a sérülés hulláma... -
Pares #1004 Mond meg nekem, hol volt ebben mák? Hamarébb a Benfica volt mákos, hogy nem kaptak ki 4-1-re (Lampard két lövése)... -
Pares #1003 Ember, Te igen korlátoltnak tűnsz intelligencia terén... -
Pares #1002 A Benfica nem volt elég a Chelseare. A meccs elején is csak tanácstalanul össze-vissza lövöldöztek, aztán a meccs felénél már lehetett rajtuk látni, hogy fáradtak. Amit néhány Benfica játékos lerendezett, az pedig egyenesen gusztustalan és undorító volt, hogy szinte minden érintésre feldobták magukat. A Chelsea a sokkal jobb erőnlétnek is köszönhetően rutinosan, _szép_ gólokkal megnyerte ezt a kupát. Aki meg megint a szerencsével jön, abban vagy csak az irigység dolgozik, vagy primitív troll, vagy szimplán hülye. -
#1001 A VB-n mikor talált be? :D Emlékeim szerint nem lőtt gólt a VB-n (talán svájcnak, azt a meccset nem láttam) -
#1000 És kikapott egy Videotontól :D -
#999 És egyidőben most 10napig VB EB BL EL címvédő:DDDD
Egy aki mindent visz -
IXEMGabeo #998 Tudod mi a durva?
Szidja mindenki Torrest, de 2008 óta nyert 2 Európa bajnokságot, 1 világbajnokságot, 1 BL-t és egy Európa ligát is és ebből a 2008-as döntőt ő döntötte el a németek ellen a vb-n is betalált, a BL elődöntőben a Barca ellen is, 2012-es EB-n is volt 3 gólja és most is a döntőben övé volt az 1. gól és mind megnyerte ezeket a sorozatokat:D -
#997 a Bucarest meg az Ajaxot verte,Kazány meg a címvédő Athleticot -
#996 Nem vót ez mák na. Ha 10 perccel előbb fejelik a gólt, akkor sem lett volna az, ha a Benfica a 94.-ben egyenlít, az sem lett volna az. A Benfica elfáradt, már csak a hosszabbítást várták, egy kis figyelem kihagyás, és vége a döntőnek. Ennyin múlik. -
IXEMGabeo #995 azért ez a Basel kivert egy Tottenhamet nem volt rossz csapat, de a többi valóban nem volt nehéz...