18 Wheels of Steel Haulin

Oldal 1 / 703Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy keg:

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

sziasztok ahaulinhoz honét lehet leszedni keget
sziasztok valaki segitene hogy kel magyarositani a haulint elöre is köszi
Talán ez vagy http://www.3dartpol.nl/mymods/haulin_trucks.html.
De a google elég sokat kidob, csak keresni jól kell keresni.

Ilyenre keress:
18 wos haulin mods
vagy
18 wos haulin truck mods

Sziasztok.
Tudtok nekem linkelni olyan oldat, ahonnan forgózsámolyos kamionokat tudok letölteni? Google-ba sehol nem lehet találni.
zsoltioregon
Ilyen a valós életben is van. Nem adja mg az elsõbbséget é csá:

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Gollo:Légyszi elküldöd a magyar mapet emailban? Priviben leírom az emailem 😊

Volvo 4ever Ki az a Messi? Nem ismerem Torghelle is the best! :)

Sziasztok! Az normális hogy ha én a kamionnal a jobb sávban állok mert jobbra mennék,akkor a bal oldalamon álló kamion zöld jelzésnél bevág elém (jobbra) és már össze is tört a kamionom,meg a szállítmány. 10 métert mentem az árufelvétel után <#conf>

sziasztok szeretném megkérdezni hogy hogy lehet magyarositanni a haulint most tettem fel a játékot de jó lenne magyarul játszani benne illetve ha megtudnátok mondani hogy hol lehet letölteni a hun mapot ?
DOBERMAN1993
Most, hogy megnéztem a videót, kedvet kaptam egy kis ALH-hoz <#wow1>

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!

RENCES

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

RENCES

RENCES

RENCES

RENCES
😊

RENCES
😊

RENCES
Tiszteletem, valaki nem tudja el küldeni a zmodelert?

3-szor drágább 😊 és csak javít nem erõsít 😊
zsoltioregon
Térkép menüpont alatt az a segélykérés?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Épp a csatornádon mazsolászok épp 😄

1:20-nál állítsd mag 😊
Az az N 😊
EZ magyar és nincs semmi mobilservices se Make Emergency Call Meg erõsebb féket vettem bele mint ami benn van 😊
zsoltioregon
így van kiírva: Make Emergency Call

mobilservices nincs 😞
zsoltioregon
"és visssszakozni nem egyszerû" 😄DDDDDDD
"gépet meg újrahúztam" 😄DD

ui: végre valaki, aki nem húzatja szarrá
mintha lenne olyan opció az N gombnál, hogy mobilservices? az a féket is megcsinálja nemdebár?

Magyar <#kacsint>
zsoltioregon
Most felraktam újra nosztalgiázbni, de kurva idegesítõ, hogy folyton álmos a sofõr.
advance time se segít rajta.
Ez valami bug?

Aquir
ok. egyszer elkezdtem ezt, de jobban élveztem a másikat😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

leho94
jó azzal tisztában vagyok, de ez egy fokkal jobb azért mint a pttm😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Aquir
én játszottam a pedal to the metallal, az biztos hogy kisebb gépigényû😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

leho94
programozáson meg elkell foglaljam magam, heti 6 óra

leho94
dede, többit nem bírja a laptop 😄DD

Nem mondod, h haulinnal játszol?? xDDDDDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

leho94
ha vásárolok kamiont annak 24 óra mulva a garázsba kéne lenni nem?😄 már átteleportál 2 hetet és sehol semmi

Aquir
másik játék 😛

Topik status: Kihalt.

Tessék átfáradni ide. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

sziasztok tudtok ahalinhoz kamionos oldalakat küldeni elõre iköszi
Sziasztok. valaki linkelne nekem egy Haulin magyarosítást légyszives

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Bocs nem ide akatam
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol Patch-et de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Elõre is köszi😊
gomze
Ha az Ice Road Trucker-hez hasonlót szeretnél, akkor a 18 wos extreme trucker 2-t ajánlom.

"Boccs a dupla hozzászólásért"

gomze
Hello peter80!
Nemsokára megjelenik az Euro truck Simulátor2, ami biztos hogy fut win7-en. De ha túl nagy lesz a gépigénye neked, akkor ajánlom az elõzõ részeket.
German truck simulator
Euro Truck Simulator
Amerikan Long Haul
vagy amiröl ez a fórum is szól a Haulin.

Ezekben a játékokban fuvarozni kell A pontból B pontba, és nem csak értelmetlenül kell menni a pályán.

Sziasztok!
Lenne egy problémám:Az a bajom hogy átállítottam az irányítást az egérre, mert nagyon zavaró volt számomra billel,és ahogy mozdítom az egeret úgy néz körbe körbe a kamionon belül.Erre a problémára tud valaki valamilyen megoldást?
sziasztok tudnátok nekem adni haulinhoz kamion linkeket hogy honét töltsek lekamionokat ajátékhoz elõre is köszi
FAKE!

Ne kattintsatok rá!!

Sziasztok.

Kiegészítések letölthetöek oldalamon: Magyar map 2012 Magyar map 2012 download link

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

peterr80
Sziasztok.

Segítsetek légyszives a választásban.
Kamionaos játékot szeretnék letölteni, de nem tudom mit érdemes.
A King of the Road volt a kedvencem, de nem igazán akar futni win7-en és már szeretnék kipróbálni vamai mást is.

Olyan kellene amiben nem csak úgy megyek a vakvilágba hanem mint a King of the Road csak kicsit szebb grafikával.

Ajánlanátok valamit?
valami hasonlót, csak játékban 😊

marko37
| 2009. júl. 23. 22:01 | privát | galéria | válasz | #32109
egyszer majdnem odaadtad

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

ETS2. Akit érdekel és még nem hallott volna róla. Itt a topikja. És nem reklámnak szánom.

marko37
Látom Rences és papi nem adja föl <#eljen><#taps>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Oldal 1 / 703Következő →