18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
De a google elég sokat kidob, csak keresni jól kell keresni.
Ilyenre keress:
18 wos haulin mods
vagy
18 wos haulin truck mods
Tudtok nekem linkelni olyan oldat, ahonnan forgózsámolyos kamionokat tudok letölteni? Google-ba sehol nem lehet találni.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Volvo 4ever Ki az a Messi? Nem ismerem Torghelle is the best! :)
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Az az N 😊
"gépet meg újrahúztam" 😄DD
ui: végre valaki, aki nem húzatja szarrá
mintha lenne olyan opció az N gombnál, hogy mobilservices? az a féket is megcsinálja nemdebár?
advance time se segít rajta.
Ez valami bug?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol Patch-et de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Elõre is köszi😊
"Boccs a dupla hozzászólásért"
Nemsokára megjelenik az Euro truck Simulátor2, ami biztos hogy fut win7-en. De ha túl nagy lesz a gépigénye neked, akkor ajánlom az elõzõ részeket.
German truck simulator
Euro Truck Simulator
Amerikan Long Haul
vagy amiröl ez a fórum is szól a Haulin.
Ezekben a játékokban fuvarozni kell A pontból B pontba, és nem csak értelmetlenül kell menni a pályán.
Lenne egy problémám:Az a bajom hogy átállítottam az irányítást az egérre, mert nagyon zavaró volt számomra billel,és ahogy mozdítom az egeret úgy néz körbe körbe a kamionon belül.Erre a problémára tud valaki valamilyen megoldást?
Ne kattintsatok rá!!
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Segítsetek légyszives a választásban.
Kamionaos játékot szeretnék letölteni, de nem tudom mit érdemes.
A King of the Road volt a kedvencem, de nem igazán akar futni win7-en és már szeretnék kipróbálni vamai mást is.
Olyan kellene amiben nem csak úgy megyek a vakvilágba hanem mint a King of the Road csak kicsit szebb grafikával.
Ajánlanátok valamit?
valami hasonlót, csak játékban 😊

egyszer majdnem odaadtad
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros