16212
Battlefield 2142
  • Jim Morrison
    #16212
  • Livius
    #16211
    Újraélesztik a BF2142-őt is a nagy GameSpy szerver leállás után, mint ahogy a BF2-t is. Regisztráljatok accountot/szervert itt, és tudtok újra játszani.
    http://bl2142.co/
  • liquivent
    #16210
  • bakvarnyu
    #16209
    Még esetleg próbáld meg a c: / user/ documents/Battlefield 2142/profiles mappában a profil adatokat törölni. Aztán újra regelni.
  • Martin19950823
    #16208
    Sikerült bejelentkezni az EA Origin-re. Ott az e-mailt és a jelszót kérte, aztán bent ott volt minden egyes adatom a felhasználónévvel együtt. Bepötyögtem a játékon belül azokat az adatokat amiket kért (felhasználónév és jelszó) az EA Origin adatlapomról, de megint csak egy ilyen nyomorult üzit dob ki és nem enged tovább. Agyf*szt kaptam, ámen. Valaki esetleg tudna adni valami egyéb tippet, hogy mit is kellene tennem? A eddigi választ köszönöm szépen bakvarnyu!
  • bakvarnyu
    #16207
    Eloszor az EA Origin oldalan jelentkezz be , ha ott beenged rendben azt a nevet meg jelszot kell hasznalni itt is , majd letrehozni egy uj nevet amit a jatekban fogsz hasznalni.Nem nagyon emlekszek mar , en is sokat szivtam vele az remlik..
  • Martin19950823
    #16206
    Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Szóval az a helyzet, hogy megrendeltem a bf2142-t és hát mivel nem volt raktáron így csak 3 hét múlva hozták ki, de végre itt van. Hazaérve egyből telepítettem, meg a különböző regisztrációkat is elvégeztem. Amikor indítom a játékot és odaérek a bejelentkezéshez, ott most azt a nevet és jelszót kell megadni, amit az EA oldalán használok? Mert amikor azt beírom, akkor ez a szöveg fogad:
    ''The specified password doesn't match the account password.''
    Még a játék telepítése után is felajánlott egy regisztrációt, ahova más jelszót és felhasználónevet adtam meg azt hiszem. Amikor azt írom be akkor pedig ezt a szöveget dobja ki:
    ''The CD key has already been registered with an account''.
    Lehetséges, hogy nem ezek az adataim, mármint a felhasználónév és jelszó, így tehát:A menüben van egy opció, ahol beírhatom az email címemet és elküldi oda a nevemet. Ezt megcsináltam, ezután pedig alatta beírhatjuk a nevet(felhasználónév) és elküldené emailben a jelszót, ha elküldené, de nem. Ezt az üzenetet adja:’’A system error occurred. Try again later. If problem persists, contact customer support!’’
    Természetesen már vagy százszor megpróbáltam, de sosem sikerült. Fogalmam sincs, hogy most mit tegyek, a játék ugyebár teljesen használhatatlan így, én pedig már nagyon-nagyon ki szeretném próbálni. Légy szíves segítsetek! Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • liquivent
    #16205
    Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék a régi játékaikat betenni ORIGIN alá.
    Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetően sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.

    Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés

    Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
    Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu email -en
  • ronso
    #16204
    ezen már tulvagyok :) mégis kisablakban fut..na de oda se neki
  • oldoldold
    #16203
    Az asztalon lévő parancsikonra klikk a jobb egérgombbal, és a tulajdonságok pontnál a "target" (cél) ablakban szerkeszt ár a menüt, majd mentsd el! Nálam 1680x1050 felbontásnál így néz ki: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050
  • ronso
    #16202
    hát ha megtalálnám :) már kerestem
  • balintk
    #16201
    Optionsben állítsd be a Full Screen módot.
  • ronso
    #16200
    Üdv
    ujra feltettem a játékot évek multán,mert ez jobb mint az a fos BF3 csiter játék de nem teszi be nekem teljes képernyöre még 1280 as f elbontásban sem csak a monitor közepén játszom egy kockában ez miért van nem tudja valaki?
  • Gyuszopapa
    #16199
    Csak a régi fiókkal amivel regisztrálva lett lehet belépni avval a CD-key-el szerintem.
  • Optimus Prime
    #16198
    Bár nekem még mindig nincs meg, de ilyen online játéknál hülyeség használtat venni. Lehet a tag már aktiválta EADM-en vagy Originen. Esetleg próbáld meg Originen, ha ott is ezt írja, hogy használt kulcs...
    A játékot én láttam már 1590-ért is, nem is tudom miért hagytam ki. Mire megveszem ez is kihal.
  • SubZero911
    #16197
    Sziasztok!

    Ismét megvettem (használtan) a 2142-t. De nem tudok bejelentkezni semmilyen ACC-al. Az eladó megadta az adatokat, azzal sem, a enyémmel sem (régi). Van valamilyen megoldás? Retrieve ACC sem megy egyébként és új fiók sem, mert arra meg azt írja, hogy a CD KEY használatban van.
  • Jim Morrison
    #16196
    felraktam az 1.50et szerencsére nem reklamált és megy is. huhh
  • Optimus Prime
    #16195
    És ha Originen aktiválja? Egy barátom nemrég vette meg a simát és az Origin kapásból a deluxe editiont adta neki. Ergo nincs patch mizéria se.
  • bakvarnyu
    #16194
    Azt hiszem a korabbiakat is fel kell rakni sorba, valahol lentebb le van irva.
  • Jim Morrison
    #16193
    leszedtem az 1.51es patchet mert az mindent tartalmaz, de nem akar elindulni :/ mit tegyek?
  • fighter111
    #16192
    Próbáld meg újratelepíteni a PB-t, és ha úgy se megy, akkor a játékot, hátha...
  • asciitable
    #16191
    Sziasztok!

    Lenne egy olyan problémám, hogy ahogy megpróbálok játszani egy szerveren, rögtön ledob a PunkBuster. A hibaüzenetnek csak ennyit ír hogy PunkBuster. 1.51-es patch van fent, eredeti. Nem tudom mi lehet a probléma, próbáltam frissíteni a PB-t, újratelepítettem, de továbbra is ugyan ez. Ha valaki tud valami megoldást megköszönném.

    Üdv.
  • liquivent
    #16190
    sziasztok!

    megújult a honlapunk.
    elérhetőek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.

    még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi oldalnál sokkal használhatóbb..
  • Matthew Baker
    #16189
    az úgy jó mert akk hiába írta ki hogy felrakta nem telepítette fel úgyhogy kezdhetem előröl...
  • fighter111
    #16188
    Az 1.51 utén nem kell hozzá dvd tudtommal.
  • Matthew Baker
    #16187
    Eredeti ellenben olyan karcos a DVD hogy nem indítja el pedig fel tudtam telepíteni
  • fighter111
    #16186
    Jaaa, nem eredeti? Miért nem ezzel kezdted? A tört verzióhoz nem tudok hozzászólni...
  • Matthew Baker
    #16185
    Hát nem tudom én még a no cd crackra tippelek de már újraraktam egyébként vki nem tud ajánlani valami jó no cd megoldást?
  • fighter111
    #16184
    Heló!
    Nem lehet, hogy rossz patchet szedtél le? Nekem se működött rendesen egy patch, aztán máshonnan letöltöttem és azzal ment.
  • Matthew Baker
    #16183
    Üdv. az a problémám hogy felraktam az 1.51-es patchet és amikor betölti az internetes játékot már nem tudok rákattintani hogy Join Game mert eltűnik a kurzor :/
  • mate896
    #16182
    szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem fogadja el az ea profilomat de biztos jó mert más eredeti battlefieldemen meg jó szerintetek mit lehet tenni
    mindent előre is köszönök
  • bakvarnyu
    #16181
    vedd meg, fasza játék
  • fighter111
    #16180
    Heló!
    A patch természetesen működik, megkapod a Northern Strike-os pályákat is. Nem igazán értem mit ne tudnál aktiválni. Az 1.51-nél arra figyelj, hogy vannak helyek, ahonnan olyan patchet töltesz le, ami (nekem legalábbis) nem működik. Szóval, hanem működik a játék a patch után, tölts le egy másikat!
  • Optimus Prime
    #16179
    Üdv!
    Csak a demóval játszottam eddig, de egy ideje tervezem hogy megveszem. Lenne pár kérdésem. Az új 1.51 patch a játékhoz elvileg hozzáadja a Northern Strike expansiont, ez igaz és működik? Valamint gyanítom Originen keresztül nem tudom aktiválni, mert 2006-os. Ha Originen veszem tudom használni a patchet?
    Ahogy elnézem a fórum aktív, így biztos játszanak vele. Szóval gondolom nem halt még ki.
  • fighter111
    #16178
    De igen, szintlépéskor mindig kapsz unlockot.
  • drofti
    #16177
    Köszönöm, sikerült:) így két hét után végre :D:D:D végül az történt, hogy megvettem a Battlefield: Bad Company 2-t és az a telepítésnél pedig (szerintem) rendbehozta a punkbustert, mert sztem volt rajta pbservice. A BC multija tökéletesen működött és ezért gondoltam talán a 2142 is fog. És tökéletesen működik:):) Végül megtaláltam a blokkolós részt de nem volt rá szükség,hogy állítsak rajta. Köszi a segítséget:):):) És annyit szeretnék még kérdezni hogyha a 2142 multinján játszom akkor nem mindig jön unlock ha elérek egy szintet ugye? :O Mert a Call Of Duty-ban így volt :)
  • fighter111
    #16176
    várjuk az eredményt.
  • drofti
    #16175
    Az a helyzet, hogy nem találtam a vírusírtón belül a tűzfalat, fölhívtam egy ismerősöm, és ő meg azt mondta, hogy nincsen az Essentials-nek tűzfala, max a router blokkolhatja viszont azt nem tudom megnézni, csak azt nem tudom hol keressem. Szóval nagyvalszeg ha újradobnám a játékot nem változna, Inkább azzal próbálkozom, hogy letöltök más patchet új telepítés során.
  • fighter111
    #16174
    Microsoft Security Essentials-t nem nagyon ismerem, annyit tudok mondani, hogy keresd meg a vírusirtón belül a tűzfalat, és ha olyan mint más tűzfalaknál, akkor kapsz egy jó hosszú listát, és ott kell kiválasztani, majd a kivételek közé tenni a PnkBstrA-t és a PnkBstrB-t. Az is lehet, hogy a Windows tűzfala fogja fel, azt is leellenőrizhetnéd. A patches dologhoz újra kell telepíteni az egész játékot tudtommal, és utána sorban feltelepíteni őket.
  • drofti
    #16173
    Microsoft Security Essentials-t használok, viszont ez szerintem nem blokkolja. Ha mégis akkor azt hogy kell megcsinálni hogy ne tegye? Mert ezt a vírusírtót nem ismerem annyira :S. Ha pedig új 1.51-es patch-et rakok rá akkor elég csak úgy feltelelepíteni anélkül h az előző 1.51-et törölném? Szóval először ebben a blokkfeloldásban kérném a segítségedet előszöris.:/:)