8333
Simtractor V3.66
-
mtz1221 #8333 halii valaki tudna olyan oldalakat amin skineket lehet leszedni???? (3.66f) -
Gaborkik #8332 Szerintem a win7 nem tetszik neki... Vagy a videókártya... Nem ismerem a win7et, de nincs rajta kompatibilitás varázsló mint xpben ? Azzal lehet menne... -
mtz1221 #8331 halii felraktam az új gépemre és nemindull el Unable to initialize display driver player will guit eztirja ki lécci segítsetekk mi lehet a baj:D:D:D:D
-
Gaborkik #8330 Szervusz -
#8329 Sziasztok! -
Gaborkik #8328 Nincs kihalva, csak épp senki sem játszik ezzel a játékkal ... -
GrantMazzy #8327 WWW.SIMTRACTORHUN.WEEBLY.COM
irj a fórum/segitség topicba! ott kapsz választ kérdésedre! -
bandicut #8326 nemtudna valaki felvenni msn re és ugy segíteni? -
bandicut #8325 oké de már mindenhol kerestem és nem találtam
-
bandicut #8324 oks kössz -
GrantMazzy #8323 WWW.SIMTRACTORHUN.WEEBLY.COM -
GrantMazzy #8322 kivan halva ez a forum? -
GrantMazzy #8321 Traktor Modellem hamarosan elkészül :
-
GrantMazzy #8320 azért vannak azok mert már egyszer feltetted! és a gépeden rajt a van -
Gaborkik #8319 Biztos hogy csak ezek vannak ?
Esetleg a Modify-t próbáld... -
bandicut #8318 kérdezhetek még valamit mikor telepitek kiad három lehetöséget modify repair és remove ezek közül mékre? elöre is köszönöm a válaszokat -
bandicut #8317 köszkössz gaborik -
Gaborkik #8316 A STEP 1-re majd a linkek alatt már irják h melyik melyik játék -
bandicut #8315 a hónapot elnéztem bocs lécci a kor segítsetek -
bandicut #8314 hali nem tudom h fog e válaszolni valaki már csak azértis mert utolsó üzenet még márciusban na mindegy azért megkérdem h megadták a linket h onnan lehet letölteni azzal nincs is semmi csak ott mékre kell meni mert van vagy öt link és mék mék rész vagy mód vagy valami lécci segítsetek elöre is kössz a normális válaszokat -
csupor11 #8313 lehet új gépeket csinálni? ha lehet mivel? -
Gaborkik #8312 Multyzni nem lehet, hivatalos fórumon irták.
Ezt nehéz észre venni ? -
csupor11 #8311 már jó vannak benn gépek ... ahoz hogy tudjak multizni kell az összes gép?? meg kell venni mindet? -
Gaborkik #8310 Multyzni nem lehet, hivatalos fórumon irták.
A játék hivatalos oldalán van 2 Machinery Addons nevű fájl, letöltöd telepíted, majd a játékban a menüben meg kell venni a gépeket. -
Gaborkik #8309 Én egy lyukas garast sem fizettem érte -
csupor11 #8308 MULTIZUNK?
-
csupor11 #8307 vki akar multizni?
-
Zsolti12 #8306 fúú öröm látni vannak még ijen fos lyátékok a pijacon és erre vevők is vannak -
csupor11 #8305 hova kelltelepiteni a gépeket ,és honnan lehet öket leszedni?? -
Gaborkik #8304 A gépeket külön kell telepíteni -
csupor11 #8303 Sziasztok valaki megtudná nekem mondani hollehet le szedni az erdeti verziót mert a simtractor.com on rossz hiába írom be kodokat még ki is irja hogy regisztráltam nincs bennegék csak ami kod nélkül lenne .Vagy valaki áttt tudná küldeni msn-en vagy freemailen .
MSN: [email protected]
FREEMAIL: [email protected] -
geraz3 #8302 sziasztok én szeretnék multizni van aki szeretne -
Gaborkik #8301 PÜ -
Steyr9 #8300 ti tudtok gepeket kesziteni????? miwell kell azt ? -
Gaborkik #8299 ??? -
MasterMonk #8298 szerk:ne offold a topicot más játékokkal. -
MasterMonk #8297 NEMBIROK ÚJ GÉPET CSINÁLNI -
#8296 nem nem lehet-.- hát persze hogy lehet!!! -
mtz1221 #8295 császtok lenne egy kérdésem a 3.66f be lehet rakni skineket???????????????
-
Steyr9 #8294 nem tud valaki ujj gepeket kesziteni a jatekba???? vagy egy programot? amivel lehetne gepeket kesziteni a jatekba. valaki????