9806
Foci EB 2008
-
Monoton #9806 -
#9805 zárjad Gáborom, itt már az emszihammer támad :Ddd -
#9804 Sergio Ramos a tragikus körülmények között fiatalon elhunyt Antonio Puerta emlékének ajánlja a győzelmet pólójával: Puerta képe mellett a felirat: "mindig velünk". Ramos és Puerta korábban csapattársak voltak.Szép gesztus. Grat. a Spanyoloknak, megérdemelt a győzelmük...
de azé Forza ITALIA! -
#9803 Nos, nézzük, ez az EB nem igazán fogott meg, a Spanyolok a torna végére egyre jobban belejöttek és a mai meccsben a látottak alapján benne volt egy több gólos győzelem is. Ma tényleg csak egy csapat focizott a pályán.
Az olaszok számomra a franciákkal egyetemben nagyon nagy csalódások, a portugálok is hamar elvéreztek, a hollandokat pedig lemosták a pályáról.
Ezzel együtt gratulálok Spanyolországnak! -
#9802 goodbye topik, "-fav" :D -
#9801 -
#9800 roskadjon is ossze. Jobb ha eloszor megtanulja hogy a labdat kell elrugni nem a bokat mielott barmit nyerni akar -
Monoton #9799 nelegyélbuta -
#9798 nemet drukker -.- -
#9797 eleg szegyen az, studioban is megmondtak:) -
#9796 váááá minek linkelted, rossz nézni azt a feliratot ott :D 2002-esről nincs véletlenül topic? mindjárt utána járok :D -
#9795 figyeldoda, az is zárva -
#9794 Bocsánat, még nem is gratuláltam a Spanyoloknak.
Ja és a Németeknek is gratulálok, mert emberként viselték a vereséget. -
#9793 persze ha olaszok nyerték volna.. -
#9792 Viva La Espanaaaaa -
#9791 Ez is valamiféle kutyavásár akkor? -
#9790 ismétli a tv holnap, majd azután -
Monoton #9789 azjó mert én éjfélkor bezártam volna -
#9788 még nem zárom, majd holnap mikor már mindeki kidumálta magából az eb-t -
#9787 de mit bezsélnél tovább ebről? vége van, nyertek spanyolok ennyi, innét close, játékhoz meg akárki kérhet segítséget, ha ezeréve ha uj. -
#9786 Ez nem poén! -
#9785 Ja és David Villa 4 góllal gólkirály?:)
Egyre kevesebb kell hozzá sajna:/ -
#9784 jó nyugi, nem zárja be csak poénkodik te :D -
#9783 tényleg:DDd -
#9782 Azért a holnapi netes híreket hagy linkeljük már be ide. Mindenkinek egyszerűbb egy topikból mindent elolvasni, mint átböngészni minden portált -
#9781 Ilyen alapon az sg jónéhány ezeréves játéktopicja lehetne "closed". -
#9780 mert ez a szokás. -
#9779 foci eb 2008 topicot , már vége van -
#9778 jajj...
arra értem hogy tuti nem ugyanez a játékoskeret lesz, é uj edző, ez már azért kicst más nem? de már leírtam ezt 2* is:D -
#9777 Miért zársz? -
#9776 Ne adjátok fel! közel a 10000 es TÉK -
#9775 tökmind1 ugyis a brazilok nyerik a vb-t :P -
#9774 Azért kérdeztem, mert volt egy olyan hír anno, hogy beteg lett, meg csődbe ment a vállalkozása, aztán nem ment el pár spanyol meccsre. Majd azt hallottam, hogy a szövetség segítette ki és azóta is finanszírozza. -
vass17 #9773 -
#9772 mér lenne más? szinte minden játékos 30 alatti, egyik sem túlkoros, bőven belefér nekik még 2, akár 3 torna is szinte ugyanilyen kerettel, mivel egy teljesen fiatal csapat, nem úgy mind pl az olasz ahol szinte a keret fele 30 feletti volt -
#9771 dumáljátok ki magatokat aztán zárok -
Monoton #9770 Az egészsége kiváló :D -
#9769 Azért kár, hogy nem az oroszok nyerték. -
#9768 Ha jól láttam Manolo még él és virul? Vagy más volt a közvetítésben a dobbal? Már rég láttam ... -
#9767 hát 2 év alatt biztos lesznek uj játékosok is, akik nem voltak itt ebn, és gondolom olyan is lesz aki már nem lesz kerettag, meg ugye uj edző, uj taktika(ez nem tuti:D), szal azér változás addigra várható,de ezt nem azé mondom hogy spanyoloknak nem lesz esélyül:)
teljesen túlzás volt egy kicsit:d