2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
djattys #2912 hát ha még el is tudnám olvasni a faq-t az király lenne. na mind1. csak azt nem értem h aki a régi játékokkal szeretne játszani mert régebben nem tehette meg akkor most miért nem tud róla több infót megszerezni meg stb. :S -
#2911 Fiuk!!! Segitség kellene! A játék amit letőltöttem vagyis ez a fifa Cd-t kér? Mit csináljak? -
#2910 zenelistát tudna vki belinkelni??? -
#2909 oh, az egy másik topik:)
-
#2908 fű packot mennyibe adtok és hány gramm? xD xD xD omg xD -
cseneles #2907 Szevasztok!
Hol tudom belőni a joyt- a gameben???
Emlékszem régebben valami linken kellett
-
#2906 world class ebbe a játékba nem túl erős:)
-
#2905 én maradok a legendnél;) -
campy #2904 FIIFA 07-ben simán World Classon tolom:D Doncaster Roverssel mindent megnyertem, Feyenoordból próbálok csapatot épiteni a 6 szezonomban:) -
#2903 :| -
#2902 :O
-
campy #2901 Törökökkel , Mexikóval, Egyiptommal, Chilével, Új-Zélanddal, Spanyolokkal, asszem Irakkal:D vittem végig a VB-t és sok más szórakozás pl-.Németekkel csakúgy döntőig jutottam World Classon:D ugyanis ezeket bevallom csak Semi-Pron tudtam végig vinni nagyon nehéz irányitani! viszont a FIFA 07-be nagyon pro vagyok, annak sokkal jobb irányitása van! -
#2900 na a helyzet az, hogy nem néztem még mindig meg hogy hol lehet állítani, de igazából ez az alap a legjobb ha megszokod. a pesnek tök más a kezelhetősége de én mindig erre állítom át. -
#2899 ez sportszimulátor:D -
#2898 értem.Köcce....amúgy elég nehéz egy oylan gyereknek játszania vele aki eddig szimulotárokkal játszott....tehát most nekem nehéz játszani ezzel.De tetszik. :)
De nem rossz.Majd talán belejövök :) -
#2897 fejből nem megy nekem sem, ha lesz időm megnézem, de ma már nem. -
#2896 ha nálad a labda akkor passz, ha az ellenfélnél, akkor vált embert. -
#2895 Hol tudok billentyű beállitást végezni?Mert már mindenhol megnéztem de sehol se tok :( -
#2894 nagyon szépen köszönöm :)
Amúgy nálam az S az az emberke váltás.De majd átnézem a gombokat,és mégegyszer köszönöm :) -
#2893 W -passz (hosszabb szöktetés).
A -ívelt passz ha nálad van a labda, becsúszás ha az ellenfélnél.
S -rövid passz
D -lövés
E -gyors futás
Shift, C, meg mittomén, különböző extra dolgok, pl. labda hosszú megtolása, csel, vagy vmi.
Q+D -átemeli a kapus fölött a labdát (meg persze más fölött is).
Y+D -ez FIFA07-ben van! nyesett, csavart lövés, 20-30-ról jó, ha nincs előttedd senki (ez World Cupban nincs).
Ezek az alapbeállítás szerintiek -
#2892 W | A S D | E + Nyilak -
#2891 Sziasztok.Bocs a láma kérdésért de mivel lehet irányitani PC-n? :)
Tudjátok most játszok elösször gépen Fifával és hát a World Cup-al kezdek.És eddig a W a passzolás az A a gáncsolás vagy mi....a d meg a nagy rugás.Van még esetleg valami?Kérlek segítsetek,nagyon szivesen játszanék Fifával mert tetszik csak nekem az irányitása bonyolult :( -
#2890 az biztos:D
én halálra untam volna magam:) -
Dexantreal #2889 Jól elszórakozott. -
#2888 ügyes vagy:D
másrészről, mi értelme:)? -
#2887 én már mindegyik csapattal átvittem a világbajnokságot!!!! -
#2886 ugye, ugye:)
-
#2885 az lesz:D Hála Istennek:D -
#2884 :D
nem azt mondtam, hogy a köv vébén is élni ezel fognak játszani, hanem h lesz még VÉBÉ
-
#2883 az igaz... de valószínű, hogy nem a World Cup 06-al fognak játszani, hanem a 10-el:) (10:D ez tökjól hangzik:D:DD) javíts ki ha tévednék:) de most sem (amikor volt a VB) a 2002-vel játszottak az emberek hanem a 2006-al... -
#2882 lesz még VÉBÉ:D
-
#2881 sztem:) -
#2880 szted... -
#2879 vége a VB-nek, vége a játéknak:D (sztem) -
#2878 De nagy itt a forgalom... -
#2877 milyen mappába kell rrakni? -
#2876 és ezzel hogy csináljam? -
#2875 most nézem hogy nincs itt raptor próbáld meg ezt
előtte sztem mentsd a zdatakat -
#2874 http://www.socceraccess.com-on néz körbe -
#2873 légysi adj linket!