637
Copa America
-
100pole #637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Argentína nyerte a Copa-t! Maradona ezt még igazán megélhette volna! :( -
#636 majd ha változik a szövkap, stb akkor visszakérik magukat. -
#635 csak kerázza magát, 2018-as vb-n ott fog virítani -
#634 Es megy "vele" Aguero,Di Maria es Mascherano is... -
nagy hős #633 azert ez durva, bedobni a torolkozot 29 evesen csapatkapitanykent.
-
#632 Beszarás már megint nem nyert semmit egy ilyen erős válogatottal... -
fonak #631 Örülök hogy elmentem aludni az 1. félidő után. A brazil bíró botrányos volt szerintem, látszott hogy főszereplő akar lenni az előadáson. -
#630 vissza is vonult -
Rudee #629 Lesszivel miért nem foglalkozik senki most? Feldobta magát, kihagyta a 11-est. -
#628 brazil is off.
kézgóllal, de egy perut nekik gólokkal kéne verni. -
#627 letörött a foga elől -
#626 nem játszik mert a barcában lesérült a kupadöntőn -
#624 Uruguay két meccs után ki is esett.
-
#623 -
#622 Hajnal fél négykor ez is elkezdi.
100. Copa, USA-Kolumbia sport1
Minden meccset adnak, és semmi nem ütközik az EB-vel. aki szabit vett ki az 1 hónapig focit nézhet -
#621 Marha gyengék ezek a brazilok, már többedszerre kiderült. Nem akarom leírni Paraguay-t, de nincs egy olyan csapatuk, amin ne lehetne simán túljutni, ha egy klasszis csapat áll velük szemben. Na de ez a brazil válogatott, meg a klasszis fogalma... ezek a hibák... OMG.
Chile-Argentin döntőt várok. Vidal miatt inkább Chile győzelmének örülnék, de a lényeg, h legyen egy jó döntő. -
#620 Chile-Peru
Argentína-Paraguay
nagyon érik a Chile-Argentín döntő,és akkor a végső győztes a házigazda lesz szerintem -
#619 Na brazilokat megint tizikkel ejtették ki a paraguayiak mint 4 éve -
#618 Akkor felső ág Chile Uruguay és Peru Bolívia
Alsón Argentína Kolumbia és Brazília Paraguay meccsek. Egy Chile Argentína döntőt megnéznék santiagoban -
#617 Ennél simább 1-1 csak anno a dán-svéd 2-2 volt -
#616 egyetértek, főleg ha még lemenetel után se hagyta abba.
az elejétől fogva látszott, hogy a dobálózását nem eszi a bíró és sokat jól nem fujt be. -
#615 Mit szóltok Neymar 4 meccses eltiltásához? Sztem megérdemelte. Lássa csak meg a kis köcsög majom, hogy nem ő az istencsászár, és rá is vonatkoznak a szabályok. -
#614 na uruguay-paraguay Egy x-el mindketten továbbmennek biztosan (4 ponttal fix a 3. helyen továbbmenetel.) szerintetek kigolyózzák Ecuadort? -
#613 Furcsa h a vb lebőgés után sem találtak ezeknél jobbat. Így olyanok kb mint portugálok, egyemberes csapat -
#612 Elment az agya az teny,de ha o nincs akkor most nulla pontjuk lenne,nagyon gyenge ez a brazil csapat -
#611 Neymár kis picsigós kislány. -
#610 jók a meccsek. ezelőtti torna azért gyengébb volt, Most viszont van jópár jó meccs. -
#609 hát igen 4 éve is az u23-al jöttek az meg pontot se szerzett -
#608 De tök durva. Tegnap csak lestem, mikor a spanyol-Costa Rica meccsen többször is MExikót emlegette a kommentátor, hogy majd így meg úgy az arany kupa meg Mexikó. Mondom ez félrebeszél. De akkor nem... -
#607 kár, hogy egy évben van az arany kupával, így Mexikó is cserecsapattal jön már nem először...
-
#606 A holnapi program a Copan:
Mexikó-Bolívia 01:30
Uruguay-Jamaika 21:00
Argentína-Paraguay 23:30
Jamaikára kiváncsi leszek -
#605 xD -
Gabe18 #604 Ezt egyértelműen hármunk itt megjelent felháborodásának köszönheti mindenki... -
#603 Na éjjel dolgozok úgyhogy tudom nézni a nyitó meccset
Chile-Ecuador
Elvileg sima hazai -
#602 Hm, tényleg, írják a sport tv-n is. :) -
#601 mert mai hír -
#600 Én nem találom egyik műsorban sem. :( -
#599 Na sporttv mégis adja -
#598 Igaz, hogy a Chile helyszín késői kezdést eredményez, de én nézném magyarul is. Nem STREAM után kajtatva -
Gabe18 #597 Tiszta röhej.
Öt full sporttal foglalkozó magyar adóm van (+ Eurosprt 1-2) de semmi nem adja.
Ilyen hülye tenisz, meg mit tudom én milyen atlétika ( ki nézi azt???) az lesz orrba-szájba.