Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EURÓPA BAJNOK SPANYOLORSZÁG!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 év múlva VB ott találkozunk, a viszont látásra!
Hajrá Bayern München, mostantól irány a Bayern topic :)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1: Casillas, Ramos, Alba, Cesc, Torres, Juanfran y Cazorla.
2: Xavi, Iniesta, Arbeloa, Piqué, Mata, Silva, Albiol y Reina.
3: Llorente, Javi Martínez, Busquets, Pedro, Valdés, Negredo, Xabi Alonso y Navas.
Sokkal jobban szórakoztam rajtuk mint négy évvel ezelõtt.
Két év múlva meglátjuk melyik európán kívüli ország csapata tudja megszorongatni a spanyolokat.

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én ezennel kívánok mindenkinek jó nyarat, az egyedülálló topiklakóknak párt (mert párosban szép az élet), kedvenc klubcsapataitoknak jó igazolásokat, ja és sok-sok sört ebben a melegben. Sziasztok! <#wave>#wave>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/man-of-the-match-award/team-of-the-tournament/index.html
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Csapat rekordok:
Spanyolország lett az elsõ nemzet, amely zsinórban három nagy tornán diadalmaskodott (2008-as Európa-bajnokság, 2010-es világbajnokság, 2012-es Európa-bajnokság).
Spanyolország az elsõ ország, amelyet megvédte Európa-bajnoki címét.
Spanyolország címvédésével beérte Németországot, mint legeredményesebb nemzet az Eb-n, 2012 és 2008 mellett 1964-ben is gyõzött.
Spanyolország 4-0-s gyõzelme a legnagyobb különbség egy Eb- vagy vb-döntõn.
Spanyolország zsinórban 12 Európa-bajnoki (selejtezõ nélkül) mérkõzésen maradt veretlen.
Spanyolország selejtezõket beleértve 29 mérkõzés óta nem talált legyõzõre.
A spanyol keret 13 játékosa a futballtörténelemben elõször játszott két Eb-döntõben, és nyerte meg a trófeát.
Spanyolország tartja az Eb-k és vb-k kieséses szakaszának leghosszabb kapott gól nélküli sorozatát, a 2008-as negyeddöntõ óta érintetlen hálója.
Spanyolország 92 éves átkot tört meg Olaszország ellen, utoljára 1920-ban gyõzte le a taljánokat.
Egyéni rekordok:
Iker Casillas minden idõk elsõ futballistája lett, aki 100 gyõztes válogatott mérkõzésen szerepelt.
Iker Casillas 509 percig nem kapott gólt az Európa-bajnokságon, ezzel átadta Dino Zoff idõtlen idõk óta álló 494 perces rekordját.
Fernando Torres lett a futballtörténelem elsõ játékosa, aki két Eb-döntõben betalált.
Xavi lett az elsõ, aki két Eb-döntõben gólpasszt adott.
David Silva öt találatnak volt részese (két gól, három assziszt), ami a legtöbb az idei tornán.
Vicente Del Bosque lett az egyetlen edzõ, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (kétszer), a világbajnoki és Európa-bajnoki trófeát.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2014-ben pedig hajrá németek, és persze jussunk ki és hajrá magyarok!!! :D