Foci EB 2012

Oldal 1 / 104Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Hát akkor eljött az idõ, zárunk srácok!

EURÓPA BAJNOK SPANYOLORSZÁG!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ProGabe
Szép volt srácok! Jó volt élõben látni egy történelmi eseményt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
desigo
Gatti
Gratulálok a spanyoloknak szépen játszottak. A Végén nekik szurkoltam mert az olaszokat nagyon nem szeretem. Amúgy amíg játékban vannak a Németek mindig is nekik fogok szurkolni akármilyen gyenge is legyen a csapat.(kivéve ha majd mi is kijutunk) :)
2 év múlva VB ott találkozunk, a viszont látásra!
Hajrá Bayern München, mostantól irány a Bayern topic :)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

bakkerman
szegény Andrésnek azóta csak egyre kevesebb a haja <#nevetes1> jesus navas úgy néz ki mint egy ózdi :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo

1: Casillas, Ramos, Alba, Cesc, Torres, Juanfran y Cazorla.
2: Xavi, Iniesta, Arbeloa, Piqué, Mata, Silva, Albiol y Reina.
3: Llorente, Javi Martínez, Busquets, Pedro, Valdés, Negredo, Xabi Alonso y Navas.
desigo
desigo
Korrekt meccsek voltak végig.
Sokkal jobban szórakoztam rajtuk mint négy évvel ezelõtt.
Két év múlva meglátjuk melyik európán kívüli ország csapata tudja megszorongatni a spanyolokat.
Krisztiam
Végezetül :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zenszkij
Szép volt jó volt, kicsit ugyan unalmasra sikerült a döntõ, de azt leszámítva fordulatos, izgalmas meccseket láttunk. A döntõt leszámítva én nem csalódtam.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
én még csak annyit szeretnék, hogy
hajrá Fradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
Legyen az, hogy pontban 18:00-kor bezárom a topikot. Ha valaki még valami nagyon fontosat szeretne velünk megosztani az kérem addig írja le.

Én ezennel kívánok mindenkinek jó nyarat, az egyedülálló topiklakóknak párt (mert párosban szép az élet), kedvenc klubcsapataitoknak jó igazolásokat, ja és sok-sok sört ebben a melegben. Sziasztok! <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

zaki
lol :D

szabii98

I met God. She's black

gduck
Én vagyok az elsõ nézõ, aki egymás utáni 5. EB-n fél szemmel nézte, hogy a bíró melyik zoknija van feljebb húzódva a lábszárán <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gabber_saviola
Azért linkeltem. :P

jó, hát nem olyan meglepõ módon itt mindenhol a spánok kerülnek be:D
jAsOn VoOrHeEs
<#worship>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
Marcáná meg itt lehet szavazni a beszt tizenegyre: http://www.marca.com/debate/2012/07/2536/prevotaciones2536.html

gabber_saviola
parancsolj. <#smile>

bakkerman
jaaaa Joao Moutinho,mostmár leesett :) vicces lenne,ha 2x annyi idõs lenne mint én,akkor nem nagyon rohangászna már a pályán :D

bakkerman
errõl a pici képrõl esküszöm nem ismerem fel <#wow1><#wow1>

gabber_saviola

jAsOn VoOrHeEs
Bannerbe betennéd majd ezt még zárás elõtt? :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ReszegKoldus
Mondjuk szerintem Gerrard is befért volna, de ez csak egy elfogult magánvélemény <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gabber_saviola

szabii98
Én sem..hiába nyomatja a többség, hogy unalmas, gyenge, akkor is a világ legjobb csapata.

I met God. She's black

gabber_saviola
Az a "portugál gyerek" kb 2x annyi idõs mint te, legalább a koráért tiszteld.

gabber_saviola
hiába nevetsz, jók voltak pedig.

bakkerman
meg özil,meg az a másik portugál gyerek??

bakkerman
2 angol mit keres ott? fõleg,hogy spanyolok is ketten vannak...

gabber_saviola
persze, hogy jobb

LasDen
Johnson, Terry??? SUN :DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Na ez jobbnak tûnik, mint amelyik lejjebb van <#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gabber_saviola

ReszegKoldus
Én se, már az összes negatívat ellõtték rájuk szerintem <#beka3>

zaki

lol

Voyager5
Ja, csak ha õ nincs akkor a csapata lehet, hogy a csoportkört sem éli túl.
bakkerman
én nem találok már jelzõket erre a válogatottra,ezekre a játékosokra...

bakkerman
124 helyzetbõl lõtt 3 gólt,ott a helye,nem értem a problémád...<#ravasz1>

csettintés

Csapat rekordok:

Spanyolország lett az elsõ nemzet, amely zsinórban három nagy tornán diadalmaskodott (2008-as Európa-bajnokság, 2010-es világbajnokság, 2012-es Európa-bajnokság).
Spanyolország az elsõ ország, amelyet megvédte Európa-bajnoki címét.
Spanyolország címvédésével beérte Németországot, mint legeredményesebb nemzet az Eb-n, 2012 és 2008 mellett 1964-ben is gyõzött.
Spanyolország 4-0-s gyõzelme a legnagyobb különbség egy Eb- vagy vb-döntõn.
Spanyolország zsinórban 12 Európa-bajnoki (selejtezõ nélkül) mérkõzésen maradt veretlen.
Spanyolország selejtezõket beleértve 29 mérkõzés óta nem talált legyõzõre.
A spanyol keret 13 játékosa a futballtörténelemben elõször játszott két Eb-döntõben, és nyerte meg a trófeát.
Spanyolország tartja az Eb-k és vb-k kieséses szakaszának leghosszabb kapott gól nélküli sorozatát, a 2008-as negyeddöntõ óta érintetlen hálója.
Spanyolország 92 éves átkot tört meg Olaszország ellen, utoljára 1920-ban gyõzte le a taljánokat.

Egyéni rekordok:

Iker Casillas minden idõk elsõ futballistája lett, aki 100 gyõztes válogatott mérkõzésen szerepelt.
Iker Casillas 509 percig nem kapott gólt az Európa-bajnokságon, ezzel átadta Dino Zoff idõtlen idõk óta álló 494 perces rekordját.
Fernando Torres lett a futballtörténelem elsõ játékosa, aki két Eb-döntõben betalált.
Xavi lett az elsõ, aki két Eb-döntõben gólpasszt adott.
David Silva öt találatnak volt részese (két gól, három assziszt), ami a legtöbb az idei tornán.
Vicente Del Bosque lett az egyetlen edzõ, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (kétszer), a világbajnoki és Európa-bajnoki trófeát.

desigo
Na persze Ronaldo aki 10-bõl 8-szor nem találja el a kaput.
szabii98
majd svájc megállítja õket

I met God. She's black

noname23
Na 2016-ig szépen csendben lehet maradni és nem vitatkozni a tényekkel ki nyerte az EB-t<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

bakkerman
elsõ képen 22-essel az Ruben de la Red <#shakehead>

LasDen
2010-ben blatter hogy bepúposkodott a képbe...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98

I met God. She's black

Szépen elkenték az olaszokat tegnap... Buffont, meg Pirlót sajnáltam egyedül abból a válogatottból. A spanyolok nagyon szépen játszottak, és megint nyertek egy tornát. Lassan hihetetlen. :D
2014-ben pedig hajrá németek, és persze jussunk ki és hajrá magyarok!!! :D

ressy14
mármint Torres vagy Gomez

Dum spiro, spero.

Oldal 1 / 104Következő →