1342
Spanyol foci szerelmeseinek
-
Rudee #1342 -
Rudee #1341 Ma végre kezdődik az új idény!
Primera División:
Málaga CF - CA Osasuna
RC Deportivo de La Coruna - SD Eibar
Segunda División:
CD Mirandés - Getafe CF
UD Almería - Cádiz CF -
Rudee #1340 Iniesta visszavonul a válogatottól, jöhetnek Isco-ék. -
#1339 Az Atlético csapatkapitánya elismerte, hogy bundázott! -
IXEMGabeo #1338 feljutott 42 év után a Cordobá -
lord nihilus #1337 Szerintem a kupa a Madridé lesz...
-
Monoton #1336 Betis - Sevilla volt az előző fordulóban. Voltak gondok :D
-
Rudee #1335 Sok-sok éve egyik kedvenc műsorom volt a Fociles. Lassan a spanyol összefoglaló is kezdődhetne úgy... les-les-les fociles... -
#1334 muhahahahahahahahahah
év vicce -
#1333 "És ez a hatalmas rivalizálás a Madrid és a Barcelona között? Hogyan magyarázza?
Ez annak a következménye, hogy a két klub futballhatalom. Anglia, Németország, Hollandia vagy bármely más ország legjobb csapata a harmadik helyre lenne elég Spanyolországban. E két titán párharca arra kényszeríti e két klubot és játékosait, hogy a legkiválóbbak legyenek. Ez a párbaj hasznos, és én élvezem. A két együttes küzd a futballvilág fölötti uralomért."
-
Grenzjager #1332 -
#1331 aztarohadt,na ott van respekt -
#1330 Casillas szólt a bírónak, h fújja le az Eb döntőt:
-
Grenzjager #1329 -
IXEMGabeo #1328 most nevezték ki a Villareal edzőjének:(:(
mindig a jók mennek el... -
#1327 Nabaszki
:( -
#1326 uramisten... -
Gaba94 #1325 Elhunyt Manuel Preciado
Őrület!
RIP :( -
dacka #1324 SÜRGŐSEN ELADÓ!!!
LÉNYEGESEN ÁRON ALUL!
130.000FT!!!!!! /az értéke kb. 4x ennyi/
2db jegy a most vasárnapi Spanyolország - Olaszország, Gdansk (Lengyelo.) focimeccsre
és mindehhez 2főre szóló teljes ellátás!
[ a jegyek bárhol 300-400 euró között vannak (/db)]
Érdeklődni: Szabó Dávid 0630 515 80 98
A jegyek sürgősen eladóak, ma nyertem őket egy sorsoláson, ezért adom lényegesen olcsóbban. GARANTÁLTAN VALÓDI, Névre szólóan kell őket kiváltani! Hívj és megegyezünk! -
IXEMGabeo #1323 a különbség az, hogy azt undorító módon megcsinálták a skandinávok kiejtve az olaszokat... -
#1322 2004-es EB-n a dán-svéd meccsen pontosan 2-2 kellett ahhoz,hogy az olaszok kiessenek,és annyi lett az eredmény,ahogy beállt a 2-2,utána egyik csapat sem akart már támadni. Sajnos ez bennevan a fociban. Másodosztályban ahol feljutás a tét,ezzel együtt jóval nagyobb jogdíjak,meg pénzek vannak,meg merik húzni a csapatok ezt az ocsmány dolgot -
#1321 ezt nem fogják vizsgálni,ebben a meccsben "nem voltak érdekeltek" a bűnszövetkezetek,a két klub vezetői meccs előtt váltottak pár szót,aztán lementek az öltözőkbe,és megmondták mi legyen a szitu. Ennyi. Ha esetleg lett volna büntető a meccsen,vagy valami 100%-os üres kapus ziccer,és csúnyán kihagyják,akkor vizsgálná az UEFA,így nem fog semmit se csinálni. -
IXEMGabeo #1320 bundagyanús meccs
sziasztok ilyet még nem is láttam ahol ennyire passzív lett volna mindkét csapat -
#1319 Decemberben tört el a sípcsontja a klubvilágbajnokságon, és még nem épült fel. -
Gaba94 #1318 Kegyetlen az a középpálya :) -
commissioner #1317 "We'll clean our ass with spain jersey, one day. Everything will be back, spain bitches." - egy szerb kommentelő
Ámen. -
Rudee #1316 Kigáncsolta egy szellem :D -
#1315 -
#1314 Villa sérült? -
Rudee #1313 A védelem azért nem olyan ütős. -
#1312 Nem gyenge :) -
#1311 AZ EB-RE UTAZÓ SPANYOL KERET
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia)
Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Juan Mata (Chelsea), David Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Barcelona)
Támadók: Jesús Navas (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla).
A szerbek elleni kerettel összevetve a kimaradók: David De Gea (Man United), Monreal (Malaga), Alvaro Dominguez (Atletico Madrid), Benat Etxebarria (Real Betis), Isco (Malaga), Javi Garcia (Benfica), Bruno Soriano (Villarreal), Roberto Soldado (Valencia), Adrian Lopez (Atletico Madrid) -
Rudee #1310 Nem hitték el, hogy a Rayo és Zaragoza is nyerni tud. Szét is szedik őket szerintem. -
Hunor88 #1309 Ezen én is csodálkoztam. Nem hiszem el még most sem... -
#1308 Kiesett -
Rudee #1307 Kiesik a Villarreal? -
#1306 Azért remélem Hegyi Ivánt picsán rúgják :D -
#1305 Marad a Primera División a Sport TV-n
Fieszta címmel március 12-től, hétfőnként új futballshow-val jelentkezik a Sport TV. A műsorban elsősorban a spanyol labdarúgással foglalkoznak majd, de kulturális érdekességekkel is szolgálnak majd a nézőknek. A műsor keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Fieszta házigazdái Faragó Richárd, Farkas Norbert, Hajdú Attila, "új igazolásként" Vincze Ottó, valamint zenészként Torres Dániel lesznek. "Az én feladatom az lesz, hogy közelebb hozzam a nézőket a spanyol nyelvhez, a kultúrához" - mondta Farkas Norbert, aki számos Spanyolországban készített riportfilmmel járul hozzá a műsorhoz. A Sport TV 2000-es indulása óta közvetíti a Primera División összecsapásait. Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője bejelentette, hogy a csatornát működtető Chello Central Europe Zrt. további három évre megszerezte a spanyol bajnokság közvetítési jogait, így 2015-ig biztosan sugározzák majd a Primera División mérkőzéseit. A nyári Európa-bajnokságot követően a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott találkozóit is a Sport TV közvetíti. (link) -
#1304 jaja,Falcao állatkodott egy picit,dúrván nyomja idén az Atletico a nemzetközi porondon,és Simeonéval már a BL helytől is csak 1 pontra vannak :) jól összekapta a csapatot! -
#1303 Csak, hogy aktuális legyek: most meg éppen a Lazio-t szivatják :D