1242
Szerencsejáték
-
Zsoxx #1242 -
Ferenc4 #1241 -
#1240 -
Bali007 #1239 Légyszi töltéstek ki ezt a szerencsejátékhoz kapcsolódó kérdőívet a szakdogámhoz:
https://docs.google.com/forms/d/1L5wk8_9hzaY423L_UwcwFTpWWTVyUuXLqOX3uPJcNxw/viewform
Köszi! -
RobexNet #1238 http://szerencse-net.pe.hu/index.php -
ldavid #1237 ugyanakkora esély volt rá hogy nyer valaki mint bármikor, csak sokan nem képesek ezt felfogni -
#1236 ha ki nyert a hatoson, loooooooooooool -
#1235 tudja valaki hogy ez mi? mifél eprogram?
-
PszichoHallgató #1234 Kedves Fórumozók!
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdőívet! Főleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTŐT űzik vagy CSAK lottóznak.
Az idő szűkös, ezért minden kitöltő számít.
A kérdőív linkje a következő linken érhető el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Előre is köszönöm!
Erdélyi Krisztina -
#1233 Kombinációs kenóban ha a 6os játéktípust választom akkor 6 számot jelölhetek maximum? a Jelölések száma oszlop az mit jelent? És a tét oszlop? én 2xeresre gondoltam hogy xelem, akkor már 300forint az alap? -
#1232 Mióta én tudom azóta szerdán. -
Dean Winchester #1231 skandináv lottót nagyon régen ugye csütörtökön sorsolták? -
Dean Winchester #1230 kenót töltöttünk munkahelyen a csajokkal.(én +2 kollegina) 3 napra akartuk megtenni de a kedden a 7 számból 0 találatot értünk el így az alaptét visszajött. Megraktuk a mai napra a kenót és szintén 0 találat lett amivel tudjuk finanszirozni a holnapi játéknapot is. Holnap lezsírozom,hogy rakjuk meg még a hétvégére is a hét számot hátha jönne vmi apró az elmúlt napok gyenge teljesítménye után. (Zárójelben megjegyzem,hogy tegnap csupán 1 találatunk lett) Hétfőn meg mindenki 1-1- számot talált el, így akkor 3 találatunk lett. -
#1229 micsoda hülye számok megint :/
még csak 2-es sem lett... -
#1228 Nos a szériám töretlen, még mindig nem találtam el egy számot se az ötösön, amióta lottózom... :D -
Dean Winchester #1227 na igen nekem 3 éve van egy luxor mezőm amelyet sose változatttam! 3 éve ugyanaz a 20 szám megy :D kép volt de keret még nem.
luxorhoz volta már 2re nem is egyszer. egyre is voltam a luxorhoz de nagy nyereményt nem hozott még.
1 szer elfelejtettük feladni és evett is az ideg " na pont most fog nyerni" de nem lett volna semmi..
azóta szépen hetente beküldöm, talán egyszer a telitalálatot fogja hozni akkor pedig tuti bekereteztettem :D
kenóba ezt raktam ma
10,23,28,52,60 -
Ferenc4 #1226 Skandináv lottón a munkatársaimmal kb:14 hét alatt 126 szelvényt vettünk.Ebből 2 négyes találat lett! senki se akar ki szállni mert fél hogy pont akkor lesz valami nagy NYEREMÉNY... TALÁN MA!!! -
timimam #1225 Sziasztok.A legujabb,befizetest nem igenylo bonuszokat,megbizhato online kaszinoktol gyujtottem ossze a http://bonuszok.blogspot.com
Olyan online kaszinok,amelyek ingyen penzt adnak jatekra,az ingyenes regisztralasert,a nyeremeny mindeggyikuknel kifizetheto.Talaltok magyar nyelven elerheto kaszinokat is es reszletes leirast a bonuszok felteteleirol. -
Bucsi Tomi #1224 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni a Totóval kapcsolatban?
Régen normál szelvénnyel játszottam, de most rá szeretnék térni a kombinációra. Egy öt oszlopos szelvényen hány mérkőzést lehet megtenni 2 valamint 3 esélyesként? Igaz az hogy csak egy mérkőzést lehet?
Légyszíves aki tud segítsen!!
Köszönöm! -
#1223 mai nap -3k :D
2 buksza + puttó 5 sorsolás -
#1222 Bukszán nem nyertem :DD
nem baj, ma 4 kenó, 3 puttó, 1 buksza és levan tudva az évre a szerencsejáték :D -
#1221 puttóba én úgy fogom csinálni hogy 4 szám 10 alatt 4 meg 10 felett.
pótszám meg mindig a 3-as nekem...
kéne venni ma egy buksza sorsjegyet :D -
Dean Winchester #1220 konkrétan semmit csak gondoltam ezt a témát is lehet boncolgatni
kenóba én az 5os játéktípust favolom aztán persze a 7est is
puttóban álltalában gépit szoktam kérni 2 húzásra
ha kézzel töltöm akkor 1-től 8-ig ill. 12-19ig jelölöm be a számokat
egyszer vettem 50húzásra 1 mező gépit :D kb 800 ft nyeremény lett rajta ^^ -
#1219 Tippmixes karrieremet most egy hónapig szüneteltetni fogom kb(úgyse bírom megállni, hogy ne rakjak egy két szelvényt azért :D), elkezdem a puttót meg a kenót...hátha leesik valami :D
Kenóba legalább 7 számot játszanék meg 14 sorsolásos szelvényeken...puttón meg 10 sorsolásos szelót kéne felrakni...
+fav
ui: Dean, mit szerettél volna mondani? -
#1218 Hello
Mikor van ma a skandi sorsolás? Nem írja sehol a tv-műsorban. -
#1217 akkor megérte :D -
Ferenc4 #1216 Kilencen a munkatársaimmal elkezdtünk Skandináv lottót játszani.hetente 9 szelvénnyel kb:hét hete játszunk.semmi nyeremény -
#1215 3-asod volt-e már? -
#1214 Kettesem van az 5-s lottón.
:)
1200 ft kb. -
#1213 18:30 tól hupssz... :) -
#1212 Hol közvetítik az élő Ötös lottó sorsolás és a Luxort??? :)
A szerencse szombat című műsor az Magyar 1-en egy ideje nem megy... Vagy más adó közvetíti? -
#1211 ja igen bocs azt nem írtuk hogy milyen esetben :) igazad van neked is -
#1210 igazad van, felre ertelmeztem. a teljes osszeg osztodik el egyenlo aranyban. amit a honlapon feltuntetnek azt mar mindenki megkapja, jelen esetben a 200-at -
#1209 aham, persze...
ajanlott olvasnivalo: szabalyzat -
#1208 felhívtam az ügyfélszolgálatost ő az ellenkezőjét mondta de már mind1 nem lényeg :D -
#1207 elosztódik -
#1206 meg kérdés, ezzel veszekszünk haverommal:
skandinávon pl. ezen a héten 89db 6-os volt, akkor a nyeremény (ami ~200K) az 89 fele osztódik vagy mindenkinek kifizetik 1:1-ben? -
#1205 kaparós sorsjegyet szokott valaki venni?
melyiket érdemes melyikre van a legjobb odds nyerni?
most vettem 3 gyémántot de egyik sem nyert :( megnéztem a szerencsejáték oldalán 1:3,37-hez az esély pedig :D -
#1204 Remélem most már lesz szerencsém legalább 2-találatra. :) -
#1203 kettesem van csak az ötösön :/