678
NBA Live sorozat
-
#678 bukás, mint minden évben mióta van 2k sorozat. -
#677 szerintetek milyen lesz az nba live 14?
-
genory #676 2k már van! -
#675 hát nem igen lesz NBA Live 13 :D
Törölték az NBA Live 13-at -
genory #674 De lesz, 10.12-én jön ki! :)
-
#673 nba Live 13 nem lesz PC-re?? -
#672 Ja, de már a köv rész nem jön PC-re... -
#671 ez lehet NBA Live 13 topik?? -
Blackfoot #670 Állítani kéne a gépemen? -
Blackfoot #669 Amiről írtam ez a live 2008 egyébként. -
Blackfoot #668 Hello az vona a kérdésem hogy az normális hogy a menübe mikor belépek és ott vagyok benne hiába 1024x768 asra állítottam be a felbontást, mégis csak akkorlesz ilyen a felbontás mikor belépek a mérkőzésbe vagyis már előtte is jó lesz, de mikor a menüben vagyok ott nem ilyen a felbontás, ez normális az EA sport játékainál??? -
genory #667 Nem nagyon bánt a dolog, mert a 2k nagyon állat! A következő meg még jobb lesz!:)
-
Krista5 #666 Nem. Sportjátékokban PC-re csak FIFA 10 lesz. -
genory #665 Szerintem a NBA 2K 10! Lesz a Live pc-re? -
Krista5 #664 Kiváncsi vagyok NBA LIVE 10 és NBA 2K 10 között melyik lessz a jobb. -
genory #663 NBA2K9 fényévekkel!!!A Live nincs Pc-re,de szerintem jobb is!:) -
Krista5 #662 Melyik jobb NBA LIVE 09 VAGY NBA 2K9? -
Niebelung #661 Sziasztok.
Nemtudjátok hogyan lehetne a játékban kicserélni a csapat logokat?(NBA LIVE 08)
Mert szeretnék egy Magyar Ligát és a csapatok logoit kénne hozzá lecserélni.
Ja meg mivel lehetne mezeket csinálni?
Esetleg tudnátok bármeikhez programot mondanni?
Elöre is Köszönöm. -
piamania #660 Nekem is ez a problémám.HATRED-es verzióm van. -
Attlen2 #659 Hello! AZ lenne a problémám, hogy a dynasti modba a 2-évbe lefagy a játék azt valami hülyeségett irki nem jó hatredes crack..?? -
thomka #658 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Elindítom az NBA 08 at és egy pár perc játék után, kidob a játékból, azzal az üzenettel hogy a "Program Hibát Észlet Ezért Leáll" Nem tudjátok mi lehet a probléma? -
#657 "Az internetről folyamatosan frissíti a sérüléseket, átigazolásokat, meccskihagyásokat, így gyakorlatilag bármikor is kapcsoljuk be a játékot, mindig a valóságnak megfelelő csapatfelállással fogunk találkozni. Az NBA Rewind segítségével a múlt meccseit játszhatjuk le, a Pick and Roll Control pedig lehetővé teszi a jobb csapatjátékot – társunknak bármikor jelezhetünk, hogy mit akarunk, aztán ő ennek megfelelően fog helyezkedni, és rákészül az akcióra."
Ezt meghogy érti? akinek van netkapcsolata, az semmit nem kell csináljon, és az eredeti subbal fog jácanI? -
#656 Igaz, hogy idén nem jön ki Pc-re a játék...viszont!! S most jön a jóó hír! Úgy tünik, hogy az NBA 2K9 ez évben először megjelenik Pc-re is!! :) Szóval nem maradunk kosaras játék nélkül.
Lehet, hogy nem mondtam újat de most találtam meg a hírt és gondoltam szólok.:) -
#655 valaki megtudja mondani hogy lehet alley-oop-ot csinálni zsákolóversenyen? -
#654 sziasztok!
tudtok mondani valami progit, ami lejátsza a team strategy-ket?
hogy kinek mikor merre kell passzolni? -
#653 Megjavult!!! Feltettem eggyel régebbi drivert és csak úgy hasít XD -
#652 passz
lehet vistát nem szereti jah -
#651 na jó, ez nálam játszhatatlan.... -
#650 van valakinek fönt Vista?? nem lehet az a probléma?? -
#649 új fejlemény: levettem mindent low-ra 800x600 és így is szaggat.... -
#648 de mi?? Crysis, Flatout 3, Fifa08 meg minden más döccenés nélkül megy, ez meg élsimítás nélkül is akad... -
#647 hát ha azon a gépen szaggat,akkor nálad van vmi gond ;D -
#646 tényleg örülnék valami segítségnek, hogy mi a halál fasza lehet a szaggatás oka a gépemen... -
#645 én is csókoltatlak XD -
#644 fail -
#643 gyerekek ti milyen géppel játszotok?? én most raktam fel a 08-at és max grafikán szaggat a játék, ráadásul az élsimítás is gyenge rajta..... -
#642 www.nba-live.com
itt fennt kell lennie -
#641 Az NBA Live 08: TNT Modot (http://www.youtube.com/watch?v=ojdpKzusZmw) nnem tudjátok hol lehet letölteni???
-
#640 Hi!!
Nem lesz PC-re NBA 09?!?!
Nem is baj, na jó azért egy kicsit szar is. Habár látható hogy az EA SPORT melyire leszarja a PC-t mivel az NBA LIVE 2005-óta semmi lényeges nagy változtatást nem vitt végre a játékon, ez legjobban a 07 és a 08-on látszik mert kb 90%-ik (ha nem több) a két játék szinte teljesen úgyan az. A másik meg az hogy a konzolos NBA már evekkel előbre járnak a PC-s változatoktól, nagy az esély hogy mér ideje lesz átállni konzolra :S.
De remélem azért még a Rostereket frissiteni fogját a PC-n :)) -
moor09 #639 Hello vki elmondaná a tudnivalókat a Dinasty módrol ( '08 ) hogy pl. a csapatoknál amelyek minuszban vannak hogy lehet pluszba hozni és a többit, mert nem igazán tudok kiigazodni rajta így kezdőként...