6370
Vampire - Bloodlines
-
JonasSandor #6370 Október 27. -
Crasher99 #6369 Ez nem meglepő azok után, hogy kidobtak mindenkit akit egy kicsit is rendes játékot akart csinálni és utána meg átadták egy másik stúdiónak is akik majd szépen betartják a lefektetett "irányelveket". Persze, hogy elégedettek ezzel. -
robicarlos6 #6368 A Paradox elégedett a Bloodlines 2 fejlesztésével az új fejlesztő alatt -
JonasSandor #6367 Még 22-be se fog megjelenni. -
#6366 Szerintem ezért is kukázták. Ez csak pozitívum lehet hogy xart nem akartak kiadni. Bízok benne hogy jó lesz.. viszont csúsznifognem kicsit. -
#6365 Sajnos ez nagyon valószínű. Kár, mert egy jó VtM játék ránkférne megint. Igaz, ez az előzetes - és régi - gameplay videók alapján amúgy sem lett volna az :D -
#6364 Épp csak nincs benne már senki, aki az első részben is részt vett. Az egész szerintem kuka mindenképp, legfeljebb vergődnek rajta egy kicsit. A max, amit várhatunk, hogy kihoznak valami B- játékot alibiből, 2 év késés után. -
robicarlos6 #6363 Kis híján a kukában landolt a Vampire: Bloodlines 2 -
#6362 Elsőnek MCA-t írták ki belőle, aki az előző rész lead writere volt, valami metoo-s baromság miatt, most meg az egész fejlesztő csapatot cserélik le.
Ebből se lesz semmi. Kár érte. -
#6361 -
hunbalee #6360 Még várni kell egy darabig a Bloodlines 2-re -
#6359 Hát, szólni kell a MS-nek, hogy vásárolja fel a Paradoxt is, náluk van kizárólagos alapon a Vampire lincensze :) Olcsóbb lenne, mint a Zenimax és azért a Paradoxnál is van egy-két értékelhető IP. Vagy vegyék meg kilóra a WW-t.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.20. 13:37:23 -
#6358 Igen, nálam állna a cerka keményen egy obsidiános vampire játéktól annál jobban talán csak a CDP-nek örülnék de az már tényleg a lehetetlen kategoria.
Mert amit Hardsuit Labs eddig mutatott a játékból az nagyon fisi-fosinak tünik, de ne legyen igazam. -
#6357 Újabb vezető írót veszített a Vampire: Bloodlines 2.
Jöhetnének már jó hírek is mondjuk, hogy elveszik ezektöl a töketlenektöl a játékot és odadják mondjuk az Obsidiának vagy valami hasonló kaliberü csapatnak. -
Lengyel2 #6356 Hehe, a BL2 Discordján azon megy a játékosok poénkodása (nem jókedvükben persze), hogy az egész sztori bűzlik a Ventrue-ktől, és hogy emiatt mindenki át akar állni a Camarillától az Anarch-okhoz. -
#6355 Semmit nem tudni. Kirúgták még júli 16-án, de csak ma lett hír. Egyébként Mitsoda pont az az ember, aki elsőnek menne el BLM tüntetésre, szóval nem ez lesz itt a baj. Én inkább valami design-beli, koncepcióbeli összekülönbözést érzek és ez nem jó. Mitsoda nyilván olyasmit akart, mint az első rész, azon is dolgozott. Bármi mást akart a fejlesztő és a kiadó (utóbbi a tulajdonosa az előbbinek), az ettől eltért és ez nem jó. -
#6354 Jelenleg az sem biztos, hogy meg fog jelenni es nem huznak ra 2-3 evet egy uj koncepcioval. -
ShaiHulud #6353 the fuck? Mitsoda nélkül nem lesz jó játék...Lehet tudni vele mi a fasz volt a baj? nem ment BLM tüntetésre vagy valami hasonszőrű elmebeteg dolog? -
#6352 Na, júliusban kirúgták Brian Mitsodát (az előző játék íróját és a mostani játék narratív igazgatóját) és Cluney-t, a játék kreatív igazgatóját. Lényegében a két legfontosabb embert. Mitsoda volt a marketing közepén, tudtommal még olyan ígéret is volt, hogy az ő narrációja is választható lesz a játék alatt.
Elsőnek MCA, most Mitsoda, bár utóbbi nem internet dráma miatt lett kirúgva, de akkor is. Ez a játék valami nagyon-nagyon rossz irányba indult el. Nem lepődnék meg, ha jövőre coop vagy valami multi, esetleg live service elemekkel együtt jönne ki. Innentől teljesen lekerült a dolog a radaromról.
:( -
nordan #6351 na neeee hát ez fasza...........találó a cikkhez a fotó....
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.11. 11:05:28 -
nordan #6350 köszönöm -
#6349 Nem tudom, az előző rész se volt nagy szám még az akkori színvonal szerint sem. De nem is a grafika miatt volt olyan jó, hanem a játékmenet és a történet miatt. -
#6348 Na, ezt az MCA rövidítést az ő esetében nem tudtam, köszönöm. -
#6347 Szerintem inkább a rengeteg negativ visszajelzés lehet az oka ugyanis amit eddig mutattak a játékból az finoman szólva is az ótvar felé konvergál... -
#6346 Itt a sztori. -
#6345 MCA az Chris Avellone, bocsánat. M az Mister, ha jól tudom, régi soc media név alapján és már rajta ragadt. A pontos eredetet nem tudom, szóval lehet, hogy tévedek ebben.
https://fallout.fandom.com/wiki/Chris_Avellone
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.08.11. 09:56:29 -
#6344 Elsőre azt hittem Avellonera gondol, de az M betűt akkor nem tudom hova tenni. -
nordan #6343 ????? -
#6342 Ja, biztos elviszi az időt, hogy kitöröljék MCA-t meg amit ő csinált a játékban. Megy a nagy elhatárolódás ezerrel. Szánalom. -
#6341 2021-re csúsztatták a 2. részt :( -
#6340 Vampire: Bloodlines 2 - Damsel visszatér -
Lengyel2 #6339 Én csak azért, mert érdekel a Bloodlines 2, megvettem az eredeti VTMB-t és most tolom életemben először. Hát ja, most már értem, mért emlegetik folyton mindenhol.
Nagyon élvezem, nem a retró-sága ellenére, hanem pont azért, mert retró. Ilyen játékokat ma már nem csinálnak. Hogy kapsz küldetéseket, és nincsenek quest marker-ek? Hogy nincs mini-map? Hogy neked kell rájönni, hogy nyitod ki a páncélszekrényt, kihez kell visszamenni egy újabb párbeszédért, hogy jutsz be a szállodaszobába, hová rejtőzött el a célszemély, akit be kell cserkészni? Hogy ezt mind a játékosnak kell kilogikáznia (és ki lehet!), mert nem rágják a szájába, ilyen játékot ma már nem találsz. Egy gyöngyszem.
Egyébként ahogy játszom, néha bevillan a GTA San Andreas, picit emlékeztet rá (nem csak L.A. miatt), de a GTA SA-ban voltak már quest markerek.
Ezután érdekes lesz a VTMB 2. ... -
Evoluti0N #6338 A grafika és az animáció hagy kivetnivalót maga után, de a hangulat jön ezerrel és az a néhány játékmenet jelenet engem teljesen megvett. -
#6337 Xbox Series X-re is jön a Vampire: Bloodlines 2
"Nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de Xbox Series X-re is megjelenik idén a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, ráadásul a Paradox támogatja a Smart Delivery opciót, így az xboxos változatokért elég egyszer fizetnünk."
-
ShaiHulud #6336 hmm mondtak hogy a jatek halaadas es karacsony kozti idoszakban jatszodik. Jo lenne akkor a hangulat miatt ha csak november vegen, december elejen jonne ki :) legalabb lesz idejuk rendbe rakni. -
ShaiHulud #6335 https://www.twitch.tv/videos/497107752?t=5h19m40s -
#6334 Úgy tudom, inkább akciójáték lesz és nem annyira rpg. A trailer feelingben pedig adja a régi könyvek hangulatát. -
ShaiHulud #6333 -
CrashBoostZoom #6332 Engem csak a Fallen Order és a Bloodlines 2 érdekel azok közül ami jön. A Bloodlines-t pedig már fejből tudom, nem kell még egyszer végigjátszanom :D Mindegy, marad a malmozás. Ennyi év után pár hónap várakozás már igazán nem nagy dolog. -
#6331 Azert eleg eros lesz a 2019 vege/2020 eleje, valamit csak talalsz. De ha nem, akkor meg pont belefer egy Redemption es egy Bloodlines vegigjatszas (szigoruan rajongoi peccsekkel). :)