551
Országúti kerékpáros versenyek
  • Rockynhooo
    #551
    Contadortól most akkor elvették ?
  • Spongya08
    #550
    Nem akarok kötekedni de a tournak van topicja akkor ez a topic mért arról szóljon?
  • Rockynhooo
    #549
    Tour mikor indul ?
  • bakkerman
    #548
    be is húzta Iván,ha már ott volt :) második Giro győzelme
  • Rockynhooo
    #547
    Giro elrajtolt bár gondolom senkit se bojgat :D sajna nem volt még időm nézni szakaszt, így mindig csak az eredményeket olvasom... de visszatért Vino és Basso is.
  • lampard99
    #546
    igen mert nem kap akkora reklámot de nagyon érdemes nézni mert a nagyok is ott vannak, mondjuk lans nem tudom indult e már ott?
  • Rockynhooo
    #545
    Elrajtolt a Vuelta is. Bár én annyira nem szeretem a spanyol körversenyt.
  • ForzaInter
    #544
    Astana megszűnik az év végén.
    Armstrong uj csapatot alapított RadioShock lesz a szponzor és ez lesz a nevük is, menedzser meg Johan Bruyneel aki az Astanától megy át szintén.

    Contador tuti nem megy oda, mert az egész csapattal összeveszett, így majd új csapat után nézhet, de még egy ilyen jó csapatot nem fog találni, nagyban köszönheti a csapatának, mert egyértelműen az Astanáé volt a legjobb csapat, nem volt annyira nehéz dolga, kiváncsi vagyok mire megy egy jóval gyengébb csapatnál, mert az Astanások közül valószínű a legtöbben mennek át az új csapatba.. Jövőre azért keményebb lesz a tour, itt lesz Basso és Valverde is elvileg, és a két nagy Armstrong Contador másik csapatban, Andy Schleck is fejlődhet addigra, Nibali is nagyon jó, évről évre jobban megy a touron, több lesz az esélyes, Menchov is valószínű ott lesz majd.
  • jbal
    #543
    Armstrong nem marad.a RadioShack-ban fog versenyezni
    Evans már nem fog itt nagy babérokat aratni.ha nyerni akart volna azt tavaly kellett volna.Jövőre Contador,Schleck,Sastre,Menchov,Armstrong és nem tudom a visszatérők közül ki fog indulni Basso,Vinokurov,Ricco.
  • hunbasser
    #542
    nem tudom mire vannak Evansszel,Evans jó,de nem nyerő típus... ezt már az utóbbi évek tourjaiból leszűrhette volna mindenki :) ha van előtte kerék,akkor megy utána,amúgy meg semmi. ha meglenne benne az a küzdőszellem,hogy egymaga is meg tudna indulni (tehát az a lelkierő) akkor nyerhetett volna most is.de pont a legfontosabb dolog hiányzik belőle,én nem tartottam esélyesnek,a legelső szakaszon már megmondtam msnen egy ismerősömnek,hogy Contador fog nyerni,mert észszerű volt és be is jött.és jövőre is ő nyeri,ha jó csapata lesz (nem fog maradni az Astanánál,főleg ha Armstrong is marad).
  • Rockynhooo
    #541
    Naja. AKiket írtál mindenkinek első 10ben kellett volna lennie. de vicc hogy Evans második volt az utobbi két évben most egy szart sem ért...
  • ForzaInter
    #540
    Kirchen is a másfél órájával vicc, még Menchovnál is rosszabb, őt is kb a 10 hely környékére várta mindenki volak itt kritikán aluli teljesítmények..
  • ForzaInter
    #539
    Vagyis 1 óra 16 percet kapott.. Evans pedig 45 percet, Sastre 27 percet közel..

    Óriási csalódás mindhárom főleg Evans, mindenki azt várta tour nyerhett erre majdnem kapott egy órát, Menchovtól még senki nem várt tour győzelmet mert a giro győzelme sokat kivett belőle, de 1 óra 16 perc botrányosan szar egy ilyen versenyzőtől akármennyire sincs formában, azért az első 10be lehetett várni az oroszt, mondjuk az is igaz hogy ő már beleszart az egészbe a közepétől kezdve kb.. Sastre 27 perce szintén nagyon sok, győzelmet ő tőle sem vártak, de azért 10be neki is ilett volna végeznie, és 10 percen belül..
  • ForzaInter
    #538
    Itt a tour végeredménye, összes szakasz eredményet meglehet nézni, az összzetett végeredményét a trikók végeredményét, mivel a holnapi szakaszon már semmi nem fog történni ez végeredménynek tekinthető, ugyis mindenki egyszerre fog beérkezni, holnapi már örömszakasz lesz. :)
  • Rockynhooo
    #537
    szééép baszki :D am meg mindig top10es :D
  • ForzaInter
    #536
    Menchov közel 1 órát kapott:D
  • Rockynhooo
    #535
    Nem volt annyira jó Tour de azért élveztem. Sajna Contador verhetetlen , elég dinamikus az ürge + még ilyen csapat segíti... nem semmi :) Saxoonak szurkoltam , Sleckéket szeretem régota meg Cancellarat is. Vannak idén is nagy csalódások.. Evans, Sastre... SZerencsétlen Voightot sajnálom remélem rendbe jött már. Holnap meg remélem megörzi Hushovd a zöld trikót. LAncenek meg hatalmas tisztelet.. remélem jövőre olyan csapatban lesz ahol ő lesz az első ember és még lesznek is jo segítői , összeállna megint a Leipheimer , Hincapie , Armstrong csapat az nem semmi lenne :D Meg abban is reménykedem ,hogy Andy Sleck nem örök második lesz, még egy erős segítő kéne nekik és minden oké lenne.
  • lampard99
    #534
    Haláleset árnyékolja be az orosz Ivanov szakaszgyőzelmét

    A rendőrség szóvivője szerint a rendőrmotoros nem tudta elkerülni a nővel való ütközést, aminek következtében elesett, és további két nézőt is elsodort.

    A baleset 38.5 km-rel a szakasz rajtja után történt, Wittelsheimben. A Tour de France-on ezt megelőzően 2002-ben történt legutóbb haláleset, amikor a kísérőautók egyike elütött egy gyereket.

    A szakasz sikeres szökést hozott, amelynek végén a 12 tagú csoportból az orosz Szergej Ivanov lépett el a többiektől 11 km-rel a vége előtt. A Katyusa kerekese meg is nyerte a 199 km-es szakaszt, ám az izgalmak ezzel még nem értek véget, ugyanis a sárga trikó sorsa kérdéses volt.

    Rinaldo Nocentini szerencséjére a mezőny még „éppen időben” ért célba, így az olasz megőrizte vezető helyét az összetettben, de csak öt másodperc az előnye a szökésben benne lévő George Hincapie-vel szemben, aki így feljött a második helyre, Alberto Contadort és Lance Armstrongot megelőzve.

    A pontversenyben továbbra is Thor Hushovd áll az élen, így vasárnap, a Pontarlier és Verbier közötti 207.5 km-es, hegyi befutóval véget érő szakaszon is a norvég viselheti a zöld trikót.
  • lampard99
    #533
    zegény Oscar Freirének és Julian Deannek nemcsak a kilométerek, hanem néhány suhanc is megnehezíti az életét az idei Tour de France-on. Mint korábban megírtuk, a spanyol és az új-zélandi versenyzőt a pénteki szakasz során valószínűleg légpuskával meglőtték, bár maguk az érintettek először nem tudták, mi is történt velük. Oscar Freire csapatorvosa például azt hitte, hogy a háromszoros világbajnok kerekes csak viccel, amikor azt mondta, hogy meglőtték.„A verseny során hallotta a lövéseket, majd egy csípést érzett a lábán, és azt mondta magában, »Hé, ez őrület, engem meglőttek!«” – mesélte el Dion van Bommel, a Rabobank csapatorvosa Oscar Freire kalandját.

    A holland csapat spanyol versenyzője nem kért elsősegélyt, és befejezte a szakaszt. Csak később, a zuhany alatt vette észre, hogy tényleg lövés érte. Van Bommel azonban ezt először nem akarta elhinni.

    „Zuhanyozás közben egyszer csak felkiáltott, »Nézzétek, meglőttek! «. Én a térdsérüléssel bajlódó Juan Antonio Flechával törődtem, és azt hittem, hogy csak viccel” – folytatta Van Bommel.

    Freire egyszerű módon győzte meg a szkeptikus csapatorvost: behívta a tusolóba, majd a szeme láttára pöckölte ki a lábából a sörétet.

    A másik pórul járt kerékpáros, a Garmin Slipstream színeiben tekerő Julian Dean először azt hitte, hogy egy kavics vagy valami hasonló pattant fel a többiek kerekéről. Ő az ujján sebesült meg könnyebben.

    „Szerintem néhány hülye kölyök lehetett, akik tán nem is gondolták, hogy eltalálják a versenyzőket – mondta Van Bommel, aki elárulta, hogy Freirének nem ez volt az első ilyen e
    sete. – Elmondta, hogy fiatal korában egy motorkerékpáron utazott, amikor valaki rálőtt.”
    [IMG]A képet az efrud.com képfeltöltő tárolja.[/IMG]
  • L Viper #532
    Lehet doppingol 100 % is :-)
    Esélyegyenlóség van.
    Manapság egy teljes vércsere igen hamar megvan, mondotta a Gerosteiner pöttyös üdvöskéje. Pechére ezt már a lebukása után mondta...
  • Rockynhooo
    #531
    elég nagy összeget tennék rá én is :D
  • ForzaInter
    #530
    Holnap csapatidőfutam, az jó lesz, sztem az Astana nyeri.
  • Rockynhooo
    #529
    Nagyon kiváncsi leszek :) Meg hogy ki mennyire bírja majd a pireneusokat.
  • ForzaInter
    #528
    Evans, Armstrong és Contador közül kerül ki a győztes, sztem Evans, most ki jön neki a lépés.
  • Rockynhooo
    #527
    Nem , túl fiatal még. IGen Evans akivel számolok én is de azt hiszem legutobbi két touron 2. lett, de azt nyilatkozta sokat fejlődött.
  • ForzaInter
    #526
    Tényleg Evans, el is felejtettem ő még aki esélyes, Sleck sztem még nem lesz ott..
  • Rockynhooo
    #525
    én is ezen töröm a fejem .. Sleck még gyenge hozzá szerintem, akkor Evans egy örök második :\ Basso meg nincs is...
  • ForzaInter
    #524
    Az lesz vele sztem mint Valverdével, őt is sztárolták nagyon, hogy most megnyeri a tourt, de a komoly hegyeken megfőtt általában, és azzal el is bukta a tourt.. Kiváncsi leszek kinyeri, Armstrong sztem esélyes, Menchov a Giro után nincs formában, Sastre meg sztem semmiképp nem nyeri..
  • nono84
    #523
    A sztárokat persze hogy nem kapják el, az nem érdeke a sportnak, csak kell találni egy-két áldozatot, hogy a doppingellenőrök is megéljenek.

    Amúgy Contador annyira magasan esélyese a versenynek, hogy emiatt nem fogja megnyerni.
  • ForzaInter
    #522
    Megmondta Kohl hogy ma már ugy is lehet doppingolni, hogy egyáltalá ne mutassák ki, ő sem értette ő hogy bukott le.:D De gyakorlatilag a mezőny 99% doppingol, a szakaszokat egyszerűen enélkül nem bírnák.. Néha párat elkapnak akik nem csináltak olyan jól, de ahogy Kohl mondta a legnagyobbakat nem kapják el, mert azoknak olyanok az orvosai is és mindenből a legjobbat kapják..
  • nono84
    #521
    Igaz, Zabelt sem kapták el anno.
  • Rockynhooo
    #520
    Itt a végső sprintél kb mennyire gyorsulnak fel?
  • ForzaInter
    #519
    Tavaly is így nyomta, még sem kapták el..
  • nono84
    #518
    Csak a doppingellenőrök nehogy elkapják majd...
  • Rockynhooo
    #517
    jaja :D hihetetlen egy csávó... senki se fogja tudni megverni hajrában az tuti :D
  • ForzaInter
    #516
    Cavendish vmi hihetetlen gyors, a kezdősebessége nagyon durva, ahogy megindul ott hagy a faszba mindenkit, még McEwen sem nagyon tudta felvenni vele a versenyt. És persze megint Cavendish nyerte a szakaszt. :D Micsoda meglepetés.:DD
  • Rockynhooo
    #515
    Jah de azért számolni kellett Boonennel , Hushovddal meg még egy két emberrel most meg még annyira se :|
  • ForzaInter
    #514
    Addig McEwen volt a király ő nyomta keményen. Neki is megvolt 3-4 szakaszgyőzelem.
  • Rockynhooo
    #513
    jah 4et. de míg nem volt ő, mindig nagy harcok voltak sprintbe most meg nagyon egyértelmű :D
  • ForzaInter
    #512
    Tavaly is nyert vagy 4-5 szakaszt a touron.