27328
-
#26678 Szívesen :)
// Ma-holnap jön ki új változat, még több régi funkció újraíva, topikba majd írok ha élesben is kint van :) -
#26677 Köszi Jim a firefoxos frissítést, újra működik a plugin -
#26676 -
#26675 javitva koszonom -
#26674 Nem mögy az 'x új üzenet érkezett a topikba'. Console log mutatja valszeg miért nem:
Failed to load resource: net::ERR_CERT_DATE_INVALID (socket.io.js)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.18. 08:34:26 -
#26673 .. lesz
nem tudom ebbe a ***** motorba sehogy értelmesen betuszkolni a már meglévő libeket, úgyhogy jövőhéten írok sajátot -
#26672 Nagyon tetszetős! -
#26671 sőt teljesen kikapcsolható is lesz, mer simán lehet hogy valakit zavar -
#26670 Látom lehet váltani wysiwyg nélküli módra is. Tetszetős :) -
#26669 ihol, majd holnap heggesztem tovább -
#26668 Hűűűűűűűűűűűűűű
WIP valahol látható? Vagy nem, mert csak széttrollkodnánk? -
#26667 -
#26666 heggesztek wysiwyg editort a hozzaszolas boxokhoz, szokasos mantra: varhatoak furcsasagok, igerem nem lesz nagyon furcsa csak kicsit -
#26665 Ki? Hol? Miért? Telenorra gondolsz, ha jól látom.
Mondjuk csak T-t néztem, mert nálunk mindenki náluk van :) Meg a Vodát, ha már belengették az UPC megvásárlását.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.06.08. 21:14:17 -
#26664 5500-ért van már korlátlan is.. :D -
#26663 megtörtént, volt felugró (ha neked nem, pszt), illetve van a láblécben adatvédelmi nyilatkozatunk, ami be van linkelve hírlevél, meg user regnél is -
#26662 Mikor 3GB adatforgalom egy hónapra 2500Ft körül van? hááát...
Mondjuk úgy, hogy a mobil cégekről most nem tudom eldönteni, hogy ezen a területen mohók, vagy csak még mindig van fejlesztenivaló a hálózatukon, hogy a terhelést kibírja.
Amúgy a GDPR feljesztés megtörtént? Nem volt semmi "Fogadd el, mert irgumburgum", leállást sem tapasztaltam
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.06.02. 12:11:06 -
#26661 hát, lehet megtetszik nekik ez a méret és ilyen marad, nem lehet tudni, tényleg közünk sincs
lehet kattannak egyet és 6x ekkora reklámot raknak oda -
#26660 értem, szoval akkor ez időszakos anomália és nem a fórum hibája.Legalább ezt is tudni. -
#26659 méretet is ők kezelik teljesen, nekünk közünk sincs - amúgy ha rajtam múlna, korlátoznám -
#26658 Nem a reklám eltávolitását kértem, mert tisztába vagyok vele mi célt szolgál, csak az általa okozott problémát jeleztem, mert pár hete nem volt még gond.
DE talán a banner változo mérete okozhatja mivel eddig kisebb volt .
200mb adatkeret azért nem sokmindenre elég. -
#26657 igen, levehetem a reklámokat, és akkor nem lesz sg -> egy bájt adatforgalmadat sem fogja elvenni :)
egyébként 2018ban talán az adatforgalom már nem akkora probléma (az ugrálás meg hogy lassú az igen - az a reklámcég sara) -
#26656 Kérdezném, hogy azzal lehet valamit kezdeni , hogy a forumban megjelenő nagyméretű reklámbanner ne zavarja be a forum megjelenését mobilon? Mert most ha a forumot megnyitom mobilról mire rákattintanák bármire akkora pont lenyomja az egész forumlistát a reklámbanner és a kattintás már a bannerra megy vagy pedig egy teljesen másik topicra mint amire szerettem volna. és ez nem csak bosszantó,de idő és adatmennyiség használattal is jár amit másra fel lehetne használni.
köszi -
#26655 ma tortenik a GDPR fejlesztes sgn, szokasos mantra, varhatoak furcsasagok -
#26654 Már ennyivel is jobb.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.05.22. 10:46:26 -
#26653 macen jol nez ki, nothing to do here
atvarialom mindjar
edit: atvarialtam mindjar (ctrl + f5)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.22. 09:50:41 -
#26652 Szerintem is egyébként inkább szöveg kellene, vagy nagyobb gomb, így az info ikon inkább azt sugallja, hogy a válaszolásról mint funkcióról ad több információt. :)
Mondjuk nekem a hover egy kis ikonon sem szimpatikus megoldás, inkább valami toggle kellene kattintásra és nem ilyen buborékban. (Vagy eleve azt a hozzászólást tenni oda már alapból, valami "Válasz erre:" fejléccel.)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.05.22. 01:14:22 -
#26651 jah, valami más szimbólum vagy szöveg lehetne ott -
#26650 Az egy unicode karakter, van ennek már név szerint is karikázott változata, de azt kevés font-készlet támogatja.
Mondjuk windows-on valószínűleg a többségnek ez Segoe UI Emoji font-al jelenik meg, amin eleve karikázott, valahogy így. -
#26649 Itt az i köré mehetne valami karika imho (ilyesmi), mert most úgy néz ki, mintha valami bug lenne ott az a kósza i betű. -
#26648 cache frissites utan (ctrl f5 es tarsai) mukodik a:
- lenyilo valasz xy uzenetere
- a kis cset bubrekra nyilo uzenetekben
a kepekre kattintva megnyilo galeria -
#26647 dolgozunk rajta, csigalom nyugavér -
#26646 Ami a múltkori lejáráskor. Meg lesz újítva. -
#26645 most mi lesz? -
#26644 úgy tűnik lejárt a tanúsítvány. Bár ha ezt olvassátok, akkor biztos már tisztában vagytok vele. -
#26643 király :D -
#26642 hazudol -
#26641 viszont a képet nem kicsinyíti le, próbáld ki a saját hozzászólásodra válaszolva :) -
#26640 ha toroltok cache-t (ctrl + f5 altalaban megoldja), akkor lesz egy uj funkcio:
amikor a valasz xy uzenetere kattintasz, fent megjelenik a kis sav, hogy melyik hszre valaszolsz
ennek a savnak a vegen van egy kis info ikon, amire ha raviszed az egeret, megmutatja (fapadosan) a hozzaszolas tartalmat, amire valaszolsz
igy e:
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.18. 14:31:53 -
#26639 Igen, ilyen időszakosan jön elő. A mobil oldalon az állandó ugrálás is idegesítő, mert sokszor nem tudok egy hsz-t teljes egészében a képernyőn tartani a reklám miatt. Legalább 5-6x kell scrollozgatni, mire megáll.
A másik pedig a desktop oldalon a hozzászólások szélessége fixálva van, ezért, ha 2 ablakot rakok egymás mellé nem férnek el széltében a hsz-ek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát e helyett:
Valami ilyet, mint ahogy működik sok más fórumon is:
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.12. 12:14:43