Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
batman:
CHALLENGE 30 - While riding on the Line Launcher towards an unaware enemy, use the Takedown attack to drop down and knock them out /csúszás közben üsd ki a gyanútlan ellenfelet/
az istenért nem ad be egy gombot se a mozdulatra. az ellenféllel egy szinten indítom el a line launchert, az ugy elvileg jó lenne, nem?
catwoman: CHALLENGE 2 - Perform a Special Combo Whiplash and Special Combo Whip Trip in one combo flow
itt ak ét spec mozdulatot egy kombón belül kellene megcsinálni?
Előre is köszönöm a segítséget
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Megvettem a GOTY verziót steamen és, ha felrakom a magyarítást hozzá kifagy hibával a játék. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Olyan problémám van, hogy a játék mindig kilép "A program működése leállt." hibaüzenettel.
Mi lehet a gond? Valami drivert frissíteni kellene?
A játék eredeti, Steamen vásároltam.
Köszi előre is a segítséget!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze ha ez spolier lesz, mert csak a játék végén derül ki, akkor inkább ne írjátok le..
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játékban ott tartok hogy a helikoptereket kell scannelni, csak közben lemaradtam a történetről, annyit tudok hogy Hugo Strange összegyűjtötte az elítélteket, és felfegyverezte őket. Vagy csak a játék legvégén derülnek ki hogy mi is az a 10-es protokoll?
Itt az enyém.
A magyarításportál nem mûködik, és azt szeretném kérdezni, hogy a Batman Arkham City (Game of The Year Edition) magyarítását nem-e lehet máshonnan letölteni? Ugyan is nem találtam meg sehol.
A választ elõre is köszönöm.
Van még olyan lehetõség is, hogy "kényszeríteni" a lemezrõl telepítést, de azt nem tudom fejbõl.
Megvettem eredetibe az Arkham City-t, abból is a GOTY verziót. Na most ugyebár ezen még Live rendszer van, viszont az megszûnt. Viszont a CD kulcsot be tudom ugyebár regelni a Steam oldalára. A kérdésem az lenne, hogy miután beregeltem a kulcsot, a rendszer automatikusan felismeri a fájlokat a lemezrõl is? vagy mindenképpen a netrõl kell lehúzni 17 gigányi anyagot?
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Most díjmentesek a DLC-k? Mert Steamen nincs mellettük ár. Hogyan tudom letölteni, ha nem Steames a játék (bár akár lehetne az is, mert kipróbáltam, elfogadta volna a dobozos kódját)?
Köszi!
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Dokumentumok/WB Games
A csodatorony aljában lévõ lifthez kell menned, ami asszem a metrón keresztül érhetõ el. Elég szarul mutatja a térkép.
de az is lehet, hogy gyenge a kódfeltörõd, rá kell gyúrni
#hhwnd
Egyébként eléggé kihalt ez a fórum:( De az új Batman részé is:( Én csak most játszottam vele elõször, bár már mondták pár éve, hogy próbáljam ki, mert állati jó játék... és igazuk is volt, marha pozitívat csalódtam benne:D Örök kedvencem lett az biztos:)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
off
Magyarul Közösségközpont, ott van jobb oldalon a listában, vagy az áruházi oldalon jobb fönt.
Egyéb követelmények: Az online játékhoz be kell jelentkezni a Games For Windows Live-ba
Arkham Asylumnál nem írja ezt az egyéb követelményt.
Akkor most hogy is van ez?
Ez a community Hub hol van?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintem a fizikai kihívások hiányoznak. Nézd végig a Batcomputerben a kérdõjelnél, ott részletesen vezeti.
Meg menj be újra minden épületbe, mert azokat a külsõ térképen nem mutatja (és ott még lehet hogy lesz zöld ember is).