Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
testépítõ galéria
nem is rosz egy újregtõl<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
hali!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
szerinted akkor még lehetséges hogy növök pár centit? mert eléggé kétségbe vagyok esve.
A lényeg a NYÚJTÁS. Ha rendesen nyújtasz edzés után, akkor nem lesz probléma.
Gracie Barra
hol +18 egy playboy kép ahol nem is látszik csak alig a nuni?sztem +12
**** **** ****(tetszés szerint behelyettesíthetõ)
ráadásul fehérnemû topikban😄
amúgy tetszik a büntipont mert kõkeménynek hatok😄 - tibi vagyok b*meg😄kõkemény😄
amúgy a néni szerint a zabkorpa az igazi én meg mondom h zabpelyhet eszem erre õ-nem mi zabkorpát eszünk reggelire csak zabkorpát😄
nem ugyanaz?😄 nem tökmindegy?😄 minek fáraszt?😄
kb ennyi
vigyázz, mit írsz, mert látom, megint gyûjtöd a büntipontokat. dagadt zsírk*csög helyett nevezzük inkább így: testsúlyához képest magassági hiányokkal küszködõ lipidbödön
dagadt zsírköcsög😄 amúgy most új helyen vagyok a néni jó fej de 70kilósan próbál nekem magyarázni mit egyek😄 mondom inkább tessék vadangyalt nézni😄😄😄😄
"A napokban Amerikában a Planet Fitness lánc egyik termébõl rendõrökkel kivezettettek egy ráadásul büntetésvégrehajtási tisztként dolgozó sportolót, mert guggolás közben nyögött! Ez a hely is egy olyan "edzõterem-üzlet", ahol a szabályzatban benne van és a falra ki van írva, hogy nem lehet nyögni, elemelni, bakancsban edzeni, többliteres vizes kannát bevinni, stb. Mi több, van egy sziréna, amivel megszégyenítik azt, aki "izomagyúként" viselkedik. A Planet Fitness politikája: "A cég ítélkezésmentes atmoszférát próbál teremteni, ahol a tagoknak tiszteletben és nem megfélemlítésben van részük." Érdekes érzés lehet ez a testépítõnek, akinek a rendõrségi jelentésében most az áll, hogy a bûne nyögés. (eredeti Tesztoszteron.hu hír)"
és akkor még a helyes táplálkozásról nem is beszéltünk...
visszatérve miért állna meg bárki is a növésben?
attól állsz meg ha szart eszel amit eléd raknak és nem tudod mit eszel-ebbõl kifolyólag alultáplált leszel és kicsi és zsírköcsög szép szóval kifejezve és hidd el elõbb vagy utóbb minden ember zsírköcsögként és abdomenális elhízottként végzi 15-20évvel korábban a temetõben
ez a sport meg nem errõl szól
viszont az inteligenciát csökkenti, úgyhogy vigyázz! 😄DD és impotens is leszel! 😄DD
amúgy én 14 éves koromba mentem le elõször terembe. és akárki akármit mond nem emiatt vagyok 152cm magas. 😄DD
szasználnak az ilyen szerek ?
és erre járnak, netán itt laknak a környéken.pulzus
és hogy ne adjak ki feleslegesen pénz az lenne a kérdésem hogy használnak ezek a szerek ?
nem-szóval semmitõl nem kell tartani
a hasprést meg simán csinálhatod nem kell hozzá semmi "cucc"
(nem kötekedés)
Nem is szándékom állandóan uncle beans rízst venni mert az nem férne bele a költségvetésbe, de jól jött mert tulajdonképpen ki volt mérve. Szóval akkor 200-250 g rízstõl még nem fogok annyira zsírosodni?
-egyszerûbb elkészíteni (ami elég fontos tekintve azt a tényt, hogy minden reggel fõzök)
-nem kell hozzá olaj
-nem kell méregetni
ebbõl azt akartam kihozni, hogy számodra elég valószínû, hogy az aerob edzés lesz a kulcs
ja és az ánkl bensz kicsit drága, ha nagy tételben veszed akkor érdemes olcsóbbat venni. én a teszkósat vettem most valami 120 FT körül 500g-ot, de van még jó néhány.
egy átlagos ember 80-85kg 15%os testzsírral 3hónap alatt leadhat 4-5 kiló zsírt és felszedhet kb 3kiló sovány izmot...tehát képes rá a tested
eddz a lehetõ legnagyobb súlyokkal és pihenj viszonylag sokat:ha tudsz 90kilóval fekvenyomni nem fogod ugyanazt az edzéshatást elérni ha nyomsz 60kilóval...
a másik fontos dolog, hogy kevesebb kalóriát kell enned(a fehérjét tilos lejjebbvinni mert kell az izmoknak-a szénhidrát és zsírfogyasztásod csökkentsd)
napi legalább nyolc óra alvás(igen hülyén hangzik de fontos)
aerob mozgás(séte alacsony intenzitású kocogás lépcsõzõgép-kb 40 percig heti 4szer5ször-max 5!mert izmosodni is akarsz!az aerob edzés intenzitását mértékét folyamatosan kell növelned, hogy hozzászokjon az anyagcseréd tehát heti2-3szor 20-30perccel kezdj egyensúlyra törekedj, hogy elég erõs legyél az edzésen és zsírt is égess
táplálkozás:kiegyensúlyozott-elegendõ-fehérjedús
2óránként fehérjével kell ellátni magad tehát 2óránként enned kell és mivel zsírt égetsz napi 2g/testsúlykilogrammnál többet kéne enni fehérjébõl
mivel ez sok és enni is sokszor fogsz bejön a képbe az éjszakai turmix...felkelsz megiszod alszol tovább...hidd el kényelmetlen de hasznos-(hozzáteszem másoknak az a véleménye h ez a kajaszünet megzavarja a hormonális folyamatokat alvás közben és nem túl szerencsés)
szénhidrátot korlátozd: a rossz idõpontban vagy túl nagy mennyiségben elfogyasztott szénhidrátok elhízást okoznak
ha a megfelelõ idõben eszel feltöltik a glikogén raktáraid és segítenek a regenerációban
4kiemelt idõpont van edzés elõtt,edzés után rögtön, majd edzés után 60-90perccel+reggel is fontos felkeléskor - pihenõnapon mérsékeld a fogyasztásukat-és lassan lebomló összetett szénhidrátokat próbálj meg fogyasztani pl zabpehely-rízs
még valami: a táplálékkiegészítõk...fontosak!
számodra aminosavak:segítenek megõrizni az izommennyiséget hatékonyabb az izmok feltöltõdése-glutamin
fehérjeturmix:ezzel tudod pótolni a szükséges plusz fehérjemennyiséget tejsavó az ideális
+speciális kreatint is használhatsz mint pl attack a scitec-tõl...ez nem vizesít be feleslegesen, energizál, és segít bedurranni
edzésterv:1.nap mell bicepsz+kardio/2.nap láb+kardio/3.nap pihenõ/4.nap hát+kardio/5.nap váll+tricepsz/6.nap vádli has+kardio/7.nap pihenõ
kardio=aerob-séta/lépcsõzõgép stb
ez az edzésterv csak példa nem szentírás a kajához találsz még infókat elég sokat
remélem kielégítõ
amit a zsíros írt nagy vonalakban az jó!
ha lesz idõm, majd még részletezem!
és relatíve kevés ch max 3g/tskg
de ha most lefogysz magadra se fogsz ismerni...
keress vissza picit én leírtam anno nem is olyan régen h lehet izmosodni és zsírból fogyni bár ezt a két folyamatot nem szereti a testünk egyszerre csinálni szóval elég nehéz...