Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gracie Barra
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Gracie Barra
De eddig mást sem hallottam, mint edzés elõtt ch, utána fehérje. Profi testépítõk, orvosok meg mindenki ezt mondja.
Persze ez nem azt jeletni, hogy csak ez, meg csak ez, hanem azt, hogy mind2re máskor van szükség. Ch-ra edzés alatt, hogy legyen energiád, fehérjére meg utána miközben pihenés közben épülsz.
Gracie Barra
Esetleg ha sokat edzek, feldobom egy kis aminosavval.
Gracie Barra
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Gracie Barra
Ezenkívül kerülöm a hírhedten szar kajákat, a junkfoodokat, sertéshúst és a hasonlókat.
Ezenkívül meg még vannak az apróságok, amiket most nem sorolnék fel.
Sztem ez inkább egészséges.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
próbáltál már levegõbõl házat építeni? (ne válszolj rá, ez egy költõi hasonlat volt)😄
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
a legtöbb sportoló azt se tudja mit miért csinál
én kéziztem 5évig elég magas szinten (2odosztály) csak tudom
fingjuk sincs mit miért csinálnak aztán h mit esznek arról meg végképp nincs
amúgy akkor sok sikert a gyúráshoz mert te azt csinálod ez meg a testépítés topik ami 70%ban az étkezésrõl szól
tehát ne olts le senkit h csak edzeni elég
itt nincs olyan létjogosultságod a hallottak alapján mint hiszed
violence can be used for good - JUSTICE
Leszámítva, hogy a legtöbb sportághoz ennél több ész kell, igazad van😊
Gracie Barra
Gracie Barra
diéta altt is 120al guggolok 140rõl és szinte mindenben ugyanolyan erõs vagyok
ha normálisan kajálsz normálisan fogsz kinézni az edzés még mindíg csak 30 % maximum szóval akár hiszel benne akár nem ez sajnos tény
ha nem hiszed és nem csinálod ugyanilyen maradsz - ha meg csinálod és nem hiszed elõbb utóbb hinni fogsz benne mert igaz!
ez nem a hülyék sportja, aki szendvicset eszik az szart se fog elérni vele
uff szóltam
De az biztos, hogy egyiket sem szabad hanyagolni.
Gracie Barra
Gracie Barra
És ne kicsit nyújts hanem rendesen. Ráadásul nem azt mondtad, hogy már felnõttél?😊
Gracie Barra
járj le edzeni és egyenlõre felejtsd el a zsírmentességet
ez nem így megy
csontváznak vagy embernek akarsz kinézni?
ha csontváznak akkor hajrá most szálkásíts de az izmaid miatt nézel ki emberi lénynek szóval sztem tömegelés és utána pucolás sajnos ez a metódus
de azért ne annyira zsíros legyél h a köldököd legvégét csak barlangászás után éred el😄😄😄
Lenne egy kérdésem. Ha egy picit kövér vagyok, azaz nem k9vér vagyok, scak testesebb egy picit, de leginkább a hasamon van felesleg. Akkor elõször inkáûbb fogyjak le és utáõna gyúrjak, vagy mehet az hogy fogyózok is (de közben eszek rendesen, hogy meglegyen a vitamin, fehérjebeviteé, mindenre figyelek) és közben gyúrok?
de pl a lábbicepsz és combfeszítõ külön izom... azért van 5 gyakorlat lábra de így is alig tudok hazamenni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
mov ah,4ch int 21h end
kis izomcsoport(tric,bic,váll,vádli)9sorozat
legyen tömör és rövid edzés nagy intenzitással
én is ma lábaztam és 50perc alatt simán végeztem (guggolás -felhúzás-lábnyújtás-lábhajlítás-lábkitológép)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/