Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok, remélem idetalálsz!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
mondván h nem bízok én senki emberfia hentesben h csak úgy nyersen toljam magamba😄
amúgy olyan 5 elõtt picivel ott leszek
violence can be used for good - JUSTICE
hihetetlenek az emberek!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
nem kell velük törõdni
mert ha azt csinálod amit õk mondanak olyan is maradsz mint vagy, vagy rosszabb
A lényeg:
- nem kell változtatni a hétköznapi kaján
- sok fõzeléket kell enni mert abban sok a fehérje
- a napi fehérjeszükséglet megvan két tojás meg tejbõl készült turmixból
Erre én megkérdeztem, hogy mi is van a 2g/tskg fehérje, meg a 4-6g/tskg ch-val, meghogy nem inkáb állati fehérjét kéne bevinni és megkaptam, hogy az hülyeség.
És mivel nagyon meggyõzõek voltak ezért inkább úgy döntöttem, hogy nekik hiszik és nem nektek 😊))
De a viccet félretéve, maradok itt veletek, és titeket zaklatlak a kérdéseimmel.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
van néhány ilyen testépítõ akin látszik, hogy hol volt izomszakadása.
a 2. képen viszont nagyon durva a mellizma! annyira lepucolta, hogy olyan, mintha "utólag rakták volna oda"!
amatõrként és proként

Complete Muscle & Fitness Training System DVDRIP
Complete Muscle & Fitness Training System DVDRIP
Introducing the revolutionary Muscle & Fitness Training System - your ultimate guide to unprecedented lean mass gains. Muscle & Fitness has brought the industry's best training minds and athletes together to create a state-of-the-art Hollywood production with the most advanced combination of training information, graphics, animation, and DVD technology. This amazing five-DVD package, with training log and poster, tells you exactly how to turn your arms, chest, shoulders, back, legs - whichever muscle group you want to grow - into a magnificent, chiseled physique even the pros will envy!
Abs DVD
This DVD includes 6 complete routines designed to chisel your abs like never before. Muscle & Fitness has assembled both home and gym routines for beginner, intermediate and advanced training. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to carving ripped, rockin' abs!
Arms DVD
This DVD includes 4 complete programs and 15 exercises for your biceps and triceps. Whether you are just starting out, or have been training for years, the Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Chest & Shoulders DVD
This DVD includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a strong chest and broad shoulders. Muscle & Fitness has assembled the 18 best exercises for chest and shoulders, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Back & Legs DVD
This DVD includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a thick back and powerful legs. Muscle & Fitness has assembled the 22 best exercises for back and legs, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Home Training DVD
This DVD includes 5 complete full-body workouts, ranging from "No-Equipment-Necessary" to the "Barbell and Bench" workout. These routines include 36 different exercises to help you achieve your training goals at home with little to no equipment. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to full-body fitness at home!
Home:http://www.musclestuff.com/comftrsy.html
Download: TOTAL 1592.29 MB (AVI)
http://5rbih142er.rapidsafe.de
aztán húzódzkodás kb saját testsúly plusz 15 kilóval és gépen lehúzás h gigantikusan bedurranjon a hátam
a végén pedig egykezes csigás evezés és áthúzás
meggyilkolja a hátamat anélkül h a srác a képrõl elintézné😄😄😄
aztán persze nyújtom ameddig csak tudom meg izomkodva feszítgetem sorozatok közt

ezzel a fizikummal lehetett elvinni az Újonc1 es kategória aranyérmét:
Zombori Laci
a mostani edzésem szerint:
1-szélesfogású lehúzás,
2-döntött törzsû evezés,
3-alsó csigás evezés padon,
4-valamilyen szûk fogású lehúzás, ami jól kinyújtja a hátizmot a negatív szakasz végén
tehát a 2. variáció szerint "A" héten lehúzó gyaksikkal kezdenék, "B" héten pedig az evezéssel/evezésekkel és/vagy felhúzással.
én még nem tudom jelen állás szerint mire edzek én is pont ezzel a variációval szállok szembe😄
mégegyszer köszi de inkább lennék megint 18 mint most 20onvalamennyi😄
én általában konyhai cuccokat kapok! 😄 van egy marha jó serpenyõm amiben lehet olaj nélkül húst sütni. az az én drágaszágom 😄D
ha betalálsz a melóhelyemre akkor gyere majd pénteken 5-re vagy egy picivel korábban. pénteken hátazok meg tricepszezek
bátyám ajándéka négy pufirízs szalaggal átkötve - szétröhögtem a fejem😄😄😄😄
majd írj a péntekkel kapcsban
ennyire jól még egyik versenyen sem éreztem magam! haver megnyerte az újonc 1-et, beszélgethettem (ha csak néhány szó erejéig is) néhány nagy versenyzõvel és a terem ahová járok összességében jól szerepelt az indított versenyzõk tekintetében.
bár a sáriévi nem kellett volna oda és a közönség néha "elaludt" (bár erre Vörös Zoli mondta, hogy azért nem tapsolunk, mert mindenkinek mûanyag doboz van a kezében 😄DD ), mégis azt mondhatom, hogy ez egy nagyon jó verseny volt!
Barna Robit viszont megnéztem volna a színpadon, de leginkább a Németh Pistit láttam volna szívesen a Tóth Dani mellett. reméljük, hogy még látunk ilyet, de az is lehet, hogy a Pisti legközelebb egy amcsi versenyen fog színpadra lépni.
ha már fehérjét akarsz inni ne ilyet vegyél mert ez kurvadrága
ez olcsóbb és én is ilyet iszok pl vagy ez is jó mégez is nagyon népszerû
ha nemf ejlõdik valaki testsúlyban az meg azt jelenti h nem eszik eleget
picit lejjebb vannak táplálkozási tervek pl amit én is csinálok
én most 88kilós vagyok és még mindíg növök tõle szóval aki nem nõ és kezdõ az csak szimplán nem eszik eleget
hajrá
Segítségeteket szeretném kérni!
Eddig ezt szedtem; Ultra Mass 35, de sajnos nem segített olyan sokat. 3 dobozzal megittam, de a súlyom, tömegem ugyanannyi maradt. Pedig állítólag elég magas kalória van benne... Noh, mindegy! Lehet, hogy az étkezésem nem a legtökéletesebb, de igyekeztem áttérni a "hasznos" kajákra!
Kondi terembe most a nõ ezt ajánlja nekem (Ultra Mass-t nem Õ ajánlotta, hanem a Biotech boltba). Szóval; Prolab - Whey Protein Isolate! Errõl tud valaki valamit? Jó ez? Érdemes elkezdenem ezt? Nem akarok egy nagy szekrény lenni, csak egészéges alak, tudjátok, már illesztettem be nektek képeket Mens Healt-os magazinból! 😄 Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
vörös zoli meg sári évi voltak a konferansziék
vörös zoli hát mit is mondjak hatalmas😄 közvetlen jófej és teljesen nyílt-kaptunk is ceezeevel autogramot😄 jeee
a kupán voltak nagyon jó srácok pl johnny fitnessbõl bognár gergõ nagyon jó már most 3ik superbody-ján formás telt volt és pózolni is remekül tudott-övé a jövõ 2-4 év és nagy versenyzõvé válhat
a grand prix-ben lauter viktor nyerte az alacsonyak kategóriáját kérdés nélkül
a grand prix kettõben pedig tóth dani megvédte a címét
enigma nem volt most túl jó formában: picit lapos és vizes volt
gyurma nagyon jól nézett ki szerintem - én neki adtam volna az elsõ helyet ebben a kategóriában szivem szerint mert jó alakja van kidolgozott és a kûrje is rendkívüli volt (ment a sima átlagos kûrje egyszer csak mulatós zenére váltott és részeget játszott-a közönséget felvidítva és mindezt jól kivitelezte)
mondjuk dani itt a magasaknál megérdemelten nyert gyurma második helye sem volt kétséges enigma 4ik lett
a két grand prix gyõztes lauter és tóth mentek az összetett bajnoki címért...
nagyon szoros volt viktornak nem volt szembeötlõ hibája és jó volt hátulról alapában véve nem volt gyenge pontja
dani is nagyon jó volt de a hasa és a háta bevizesedett ami a gyõzelmébe került-bár a szokásos tricepsz pózában lealázta viktort de a többiben nem volt jobb - illetve nem tudott jobb lenni
összességében jó kiélezett verseny volt
nagyon bejött a verseny bár néhány fika csávó otthon maradhatott volna még gyakorolni a pózolást...(újonc és tinédzser kategóriákban)
még annyit hozzá kell tennem h a képek megtévesztõek... a srácok szaladgáltak a nézõk között és hatalmasak még ha a képen nem is látszik😄 szóval óvatosan a fikázásokkal😄 ami képen kicsi lehet h a valóságban 2szer akkora mint az illetõ😄
én már csak ilyen vagyok<#vigyor3>#vigyor3>
és a kajámból se adok<#hehe>#hehe>
jó lehet az eber 100kiló akarok is lenni de akkor csak egy idomtalan test leszek és mire az egész beeérik ahhoz kell idõ
de ez nagyon jövõ egyenlõre csak simán tömegelek😄
én nem így állok hozzá a dologhoz
egyszer indulni akarok majd versenyen de nem fogok 80 kilóban indulni😄
szóval arrébb van az még

ennyire lepucolt hátat ritkán látni, de a lábikrája se gyenge
szokásom néha politizálni ilyen idõben és az elején nem használtam spoilert...
most is ugyanúgy nyomom csak spoilerben😄
amúgy elhiszed h nem izgat?😄
max ha halálfejes leszek újra regelek
amúgy 87 kilósan ha azt mondják így fogok kinézni - fejbelõttem volna magam...
kurvára nem tûnök 87nek. mondjuk nem baj, mert ezért cél a 100 kiló😄
még fél év kb a " határidõ" de inkább én is úgy megyek h kinézetre legyen jó a dolog és a kilók csak a tápanyagok kiszámítása miatt kellenek
naplopó leszek?😄
járok egyetemre😄 már amikor van gyakorlatom😄😄