Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
itt olvasgass sokat.
Gracie Barra
le van írva minden olvass csak vissza
nem kell csodákat várni másfél hónap alatt! ez több éves folyamat nem lehet hónapok alatt itt elérni egy álomtestet...
70% az étkezés és csak utána jön az edzés
ja és ezt évekig... és akkor utána nagy lehetsz
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
#4521 - lehetséges ha zsírt eszel és tömöd a kekszet!
ez nem így mûködik
olvass vissza picit van egy csomó étrend itt csak vissza kell nézni
amúgy 12kilót kb minimum fél év de legtöbbször kb egy év alatt lehet felszedni(izmot)-több kilót lehet de izmot nem nagyon-legalábbis naturálként
szóval olvasgass vissza értsd meg h ez a kaján múlik
táplálékoknálfehérje-ch
ásványianyag-vitamin
kreatin a fontossági sorrend és után az extrább cuccok
violence can be used for good - JUSTICE
de 1,5 hónap alatt ennyit kizárt dolog, fõleg, hogy elsõ néhány hónapot nem is szabad ennyire keményen meghúzni, mert ennyi idõ kell, hogy egyáltalán hozzászokjon a szervezeted.
Gracie Barra
(ja, mi az a tömegelés?)
Gracie Barra
Egyébként csak ha nagy mázlid van a génjeiddel, vagy koksszal.
Gracie Barra
lehet hízni 68 kilóról 80 ra másfél hónap alatt?
17 vok
ha igen akkor hogyan?
kösz
leszarom a konfigod...
Én egyébként a tojást falom számolatlanul. A legjobb kaja😊
Gracie Barra
a nehezen fejlõdõk átka - az étkezés
alapok az izom fehérjébõl épül fel tehát ha izmosodni akarsz fehérjét kell enni:húsok,tojás,sovány tejtermékek stb biztos tudjátok
az energiát a ch és a zsírok szolgáltatják
a fehérjét nem ez utóbbi kettõt lehet manipulálni mert ezeket tudja a szervezet tárolni-ezért fehérje az imnden étkezéshez kell
könnyen elkészíthetõ és olcsó kaja: rízs 200ft/kiló - csirkemell 870-1000ft/kg
rízsbõl és húsból se kell egy kilót enni naponta a mi szintünkön
én egyetemre ált úgy megyek h mivel diétázpm és kb 8órát nem vagyok otthon esetleg 10et ezért edényben viszek kaját
általában olyan fél kiló húst viszek ezt elosztom 3-4 felé viszek még pufirízst egy zacskót és egy fehérjeturmixot vész esetére-(pl-kunyerálnak és megesik rajtuk a szivem vagy maradni kell még a suliban) így mivel 2óránként eszek meg se kottyan a távoltöltött idõ
reggel tejsavó simán vitaminnal zsírégetõvel suliba még viszek 2 adag zsírégetõt(pici dobozba rakom) azt valamelyik 2 étkezéshez benyomom
hazafelé ügyelek h 2 órája ne kajáljak pont hazaérek zsírégetõt be irány aerob 45 perc aztán kaja megint kis rízs 2óra pihi aztán nyomás vissza a sima edzésre utána még kajálok 2szer és nagyjából ennyi a napi étkezés 7-8 simán megvan - mindne étkezésben van fehérje kb 20-30g ch-t meg 3szor eszek
ja és mindíg röhögök a kolisokon akik 300ért vesznek szenyát meg 600ért fõtt kaját én meg egész nap max 1000bõl kijövök és 7-8szor eszek
ennyi az alacsony ch-s diétám
néha ha nincs még kész a hús akkor szoktam tojást enni de nem viszem túlzásba
zöldséget is mindennap eszek
ha tömegelnék ugyanez lenne csak 5-6szor nyomnék 80gch-t(az kb 100g rízs és 150g zabpehely...)
mindent kimérek (nem szemmérték!) és dobozokban viszem el
ja és mindenki hülyének néz de ez nem zavar csöppet sem
tudnatok ajanlani delelottre(iskolaido:c) konnyen megcsinalhato es tarolhato taplalo kajakat? tomegelni szeretnek viszont kiegeszitokre nem igazan van penzem es most elegge megalltam a fejlodesben:s most 180cm magas vagyok es 75 kilo(tavaly 55röl indultam)
használ-e ha pl.2-3 havonta kihagyok 1-2 hetet az edzesben?
eddig nem volt olyan rész amit ne néztem volna élvezettel
sztem nagyon jó kis mûsor ha valami gyakorlatot nem tudsz h kell csinálni ezek a srácok megmutatják
workout-le priest-tel-mell
ugyancsak ez - köv rész-tricepsz
köv rész - bicepsz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Gracie Barra
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
De itt általában csak annyit kaptam az arcomba, hogy nem értek hozzá.
Gracie Barra
arra próbáltam rávilágítani, hogy te pár hsz alapján eldöntötted magadban, hogy nálunk sokkal profibb emberektõl hallottál "tuti" tippeket. amiket mondtál azok alapján elég egyértelmû a szinted.
és ezek után még rákérdezel, hogy mi volt hülyeség abban amiket mondtál? pont tõlem akit néhány hsz-el ezelõtt próbáltál leoltani, hogy nem jól tudom a dolgokat? átgondoltad ezeket az ellentmondásokat?
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Gracie Barra
nem tudom ezek után mit vársz
Gracie Barra
csak mert szarakodott a c2.hu, ahonnan küldtem és most nem tudom hogy megkapta-e. meg a freemail is "villantott" már párszor
Gracie Barra
Nálam az az alap, hogy mikor mit érdemes enni. Hogy ez pontosan hogy mikor mire bomlik, és biológiailag mi történik, az már a következõ szint.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Nálatok sokkal profibbaktól vettem át ezeket a gondolatokat.
Gracie Barra