Atrium#10230
szerintetek mennyire fontos az edzőtárs? úgy értem, lehet vajon eredményes az ember edzőtárs nélkül? persze mi az az eredményes. nem profi szintről beszélek. csak úgy az én saját kis kezdő szintemen. sokszor írtam már hogy a mellem nem fejlődik úgy ahogy kéne szerintem. és arra gondoltam lehet hogy egyszerűen azért mert nem tudom kihozni magamból a maximumot. nagyon ritkán van edzőtársam. ennek nyilván az az oka hogy nincs meg az az időpont, mikor megyek edzeni. ha tudok akkor délelőtt. vagy kora délutána. de van hogy este. azt nem nagyon szeretem mert persze olyankor dugig van a terem, és hát persze hogy a legnagyobb darab fickó (aki nem megy el az öltözőig, inkább átöltözik a pultnál) kérdezés nélkül odamegy a csigához és két sorozat között szociális életet él 5 percig. olyankor mondjuk van aki segít. de délelőtt nem nagyon van :) szóval mellezésnél nem hiszem hogy rendben vagyok fejben. félek hogy rajtam marad a súly vagy nem is tudom és nem nyomom bele azt a +1-et, pedig lehet hogy menne, de lehet hogy nem. Meg van hogy az utolsó sorozatoknál úgy érzem nem bírom és "feladom". Ez mellezésnél van így. ha hátazok még nyomnék vagy +2 gyakorlatot ha lehetne. csak a fene sem akar 2órát edzeni. hülyeség volna és túledzettés is felléphetne talán.