Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CeeZee
ha nem ezekrõl az agyoncukrozott vacak joghurtokról van szó (és feltételezem, hogy nem ezekre gondoltál) akkor nincs gáz.

én az elõbb leírt masszát bedobtam a mélyhûtõbe. majd este elválik, mi lett belõle, mert a tegnap esti állapotában nagyon finom volt

most valami tejberizsen agyalok, persze némi módosítással. egyenlõre ez még csak ötlet szintjén van a megvalósítás valószínû a hétvégére marad

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Higitas is, es iz is. 250g turo meg 150g joghurt es 1 adag whey pro, nagyon fincsi. Eleg fontos mert el tudok nyammogni rajta mintha valami joghurtot ennek..
CeeZee
az még belefér, de ha a higítás miatt kevered bele a joghurtot akkor én vízzel nyomnám. bár gondolom neked ez egyfajta "édességhelyettesítés" és az íz is számít (bár diétában ez nem lehet feltétel, de ez egy jó alternatíva).
én tegnap 300-350g Alpa túrót 1 adag csokis tejsavóval és higításnak 0,5-1dl tejjel összekevertem és isteni lett!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Hagyd. Ne valaszolj neki, majd pattog magaban, majd veszekszik bunnyval ircen. :D
Mas: Szted nem gaz ha dietaban az alpa turot alpa zsirszegeny natur joghurttal eszem? Egyutt feherjevel nagyon finom.
Azt tényleg nem tudtam... <#lama> <#taps> MÉÉÉG!!!!!!
CeeZee
#2519 --> ez is jó!

Nah, errõl van szó! Amúgy az oldal alján van egy keresõ(gondolom még észre sem vetted te hatalmas idijóta), talán úgy könnyebb lesz megtalálni a semmit... ;)
<#szomoru2>

CeeZee
igen igazad van! hazudtam reggel, délben, este! ezt elk*rtam! nem kicsit, nagyon! az eddigi hsz-eim teljes mértékben hazugságra épültek és csak azért írtam egy halom étkezési/edzési tanácsot itt (direkt rosszat) mert egy hazudós vagyok. de most lebuktam!

:DDDD

Nah, lássuk, hogy én is hadd röhögjek magamon! :) Fõleg azt te barom, amikor én írtam bármit is a bunny-nak, és utána írtam, hogy jajdejó, válaszolt! Köszi! Az viszont tény, asszem április felé te mondatad a bbtv-t, de ennyi az érdemed, és ezért örökre hálás leszek! Ki is nyalom a segged, ha szeretnéd! ;)
Itt az a baj, hogy amikor ircezett, akkor nem egészen így hívták... ;) Mennyél fel ircre, és kérdezd meg lajosh-t, õt talán még emlexik is rá, te überhülye! :D gecijo vagy srac! Itt CeeZee a hazug, nem én... ;)
jazzy
Csak ra akartam vilagitani, hogy kb minden szava hazugsag:D
CeeZee
én találtam jobbakat is!:D ezeken röhögök már egy ideje.

jazzy
© vg 2006. ápr. 20. 14:35 | privát | galéria | válasz erre | #2613
Nem ismerem ezt a Drugs Bunny arcot, de azt hiszem, hogy jobb is!
Válasz 'CeeZee' üzenetére (#2611)

ma 08:53 | privát | galéria | válasz erre | #4213
Mellesleg Bunny-val én már akkor veszekedtem neten, amikor te még internetet sem láttál!
Válasz 'CeeZee' üzenetére (#4208)

:DDDDDDD gecijo vagy srac
Én csak magamat szeretem, mint egy király! <#eljen>
CeeZee
ne akard, hogy visszakeressem, hogy miket kérdeztél nem is olyan régen! ami egyébként nem lenne gond, csak akkor most ne játszd meg magad, hogy mekkora király vagy!

hogy én mennyit segítettem itt az embereknek azt nyugodtan meg lehet kérdezni. mert én ha tudtam, segítettem. persze volt amikor poénosan válaszoltam valakinek, de ezzel úgy hiszem az ég világon semmi probléma sincs

CeeZee
Az sms-eket a 1792-es emelt díjas telefonszámra lehet elküldeni! :D

Brolly
A többiek szerint ki szerepelt le, és kinek nagy az arca?
Szerintem Ceezeenek egyáltalán nincs nagy arca, vg meg nem szereti azokat akik most kezdik el a testépítést.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ez jó nagyon jóó!!!!! :) Én írok neki várva, hogy helyesli majd a kajámat meg a táp kiegészítõm???!?! Mikor írtam én ilyet ide, hogy írtam a bánninak és válaszolt!? Asszem barátom, TE szerepeltél le mindenki elött, de nagyon, mert ez egy mocskos hazugság!!!!!! Vegyél vssza mostmár az arcodból, mert ez már gerinctelenség amit csinálsz! Ennyit rólad!
CeeZee
ha te ilyen nagy spíler vagy akkor miért tõlem kérdezgettél annak idején amikor elkezdtem látogatni ezt a topicot? hmm?
ja, és ha annyira utálod a bánnit akkor miért írogatsz neki várva, hogy helyesli majd a kajádat meg a táp kiegedet? ugyan már! még ide is beírtad, hogy írtam a bánninak és válaszolt! jujj, de jó!
itt már mindenki elõtt leszerepeltél, mindenki tudja, hogy milyen vagy!

rohadtul érdektelen, hogy ki mióta van ezen a fórumon, ez nem jogosít fel arra, hogy bunkó legyél, ez nem elõjog. rombolni a hülyegyerek is tud! újat alkotni vagy csupán valami építõ jellegû dolgot tenni viszont intelligencia kérdése.

és az is intelligencia kérdése, hogy nem tudsz kitalálni jobbat, minthogy mindig ezzel kezded: "Ez egy teljesen felesleges hsz volt..."
igazad is van! viszont ha gondolkodnál akkor rájönnél, hogy ez CSAK neked volt felesleges, aki számít az úgyis megérti

Ez egy teljesen felesleges hsz volt... olvasd már vissza basszus, ez aztán kurvára hozzáértõ hsz volt! Drugs Bunny-t pedig utálom, nem tudom honnan a picsából szedted, hogy én átveszem a stílusát! Talán ha megnéznéd, hogy én mióta vagyok én mondjuk itt ezen a fórumon, és mióta te, akkor talán nem lenne ilyen nagy a pofád! Mindenkinek ilyen baromságokat mondasz rólam, jó lenne ha befejeznéd már, mert mindenki azt hiszi rólad, hogy szerelmes, és féltékeny vagy rám, ami nekem már kurva kellemetlen! Mellesleg Bunny-val én már akkor veszekedtem neten, amikor te még internetet sem láttál! <#hehe>
jazzy
Jol tolod meg 1 es mesz a sullyesztobe vigyazz bazz:)
leírtam már korábban a kajámat
zabpehely rízs
fehérjepor hús tojás túró
ezt elosztom 6-7 étkezésre
reggel fõzök de suli du alvás este edzés aztán még 2kaja utána és alvás
nagyjából ennyi a "titok"
no-burst-ot iszok meg scitec 100%whey proteint ennyi a tápkiegem
most fogok majd áttérni az egységesített fõtt kajára rízs meg csirkemell minden nap
edzésen meg felmegyek minden gyakorlaton a max súlyig általában aztán kissebb súllyal csinálom
meg majdnem minden gyakorlatot szuperszettben csinálok
amúgy pont ma hagytam el a kurva hevedert<#hehe> csessze meg<#vigyor2>

violence can be used for good - JUSTICE

hogy csinálod? én nem nagyon növök :(

1hónapja tömegelek
80-ról 87-re változott a súlyom
lábam az 3centit nõtt a hátam is kezd jó lenni és a vállam is alakul
jelen esteben a mell most a "gyenge" pont amit nagyon fel kéne hozni meg a karok nem az igaziak
szóval most ezekre koncentrálok majd a legjobban

amúgy ceezee majd mehetnénk megint közösen edzeni
kedvem szottyant szétszedni a súlyzókészletet nálatok is:)

CeeZee
én is azt tudom tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele! vg már csak ilyen. egyszer sem írt semmilyen építõ jellegû hozzászólást. de ez egy fórum, el kell fogadni
a kérdéssel nem volt semmi gond, csak az a probléma itt, hogy vg barátunk próbálja erõltetni egy testépítõ honlap hozzáértõ emberének stílusát (Drugs Bunny-ra gondolok), ami nem is lenne baj, csak éppen hozzáértés hiányában teszi mindezt.

de könyörgöm. felteszek egy kérdést. parázok a vesebetegségtõl! szerintem normálisan kérdeztem. egy szóval sem írtam hogy szedek/szedtem napozint. vagy hogy akarnék szedni. csak megemlítettem hogy hallottam már olyat , hogy valakinek lett baja tõle. erre meg jön és leolt hogy szedjek napozint, meg egyek csokit mert az nekem való. :S én csak egészséges akarok maradni. ennyi az egész! nem hiszem hogy ezt nehéz lenne megérteni bárkinek is.

jazzy
VG-nek megkoszonjuk az eloadast, Atriumnak pedig jotanacskent azt uzennem, hogy ne valaszolj neki.
Jaj, ne hari, hogy nem végeztem gyors és gépíró tanfolyamot, szégyenlem is magam, mert néha párat félreütök! Ha már csak ilyenekbe vagy képes belekötni inkább regisztrálj a lakótársad barom orvosához tanácsokért! Jah, és te hatalmas hülye naposinos fõiskolás, képzeld el magad milyen hülye leszel amikor már meglesz a diplomád...
olyan akarok lenni mint te vg :) egy ilyen nagy ember tökéletes lesz példaképek, azt hiszem. Sztár vagy! Azt kell mondjam. Írni ugyan nem tudsz. De remek gondolataid vannak. Igaz valahol az ember és az állat között helyezkedsz el, de te vagy a csúcs. Imádlak! Van hivatalos web oldalad? Remélem, mert szeretnék regisztrálni a hírlevélre!!! :)

"igaz az hogy a fehérja vesekárosodást okoz?"

Igen, éppen ezért ez a sport nem neked való, hagyd abba azonnal!!!!! Mellesleg, ha megnézed bármilyen kajának a csomaglását (csoki monduk, az jó lesz neked), és azt látod, hogy van benne akár egy gramm fehére ne vedd meg, mert vesekárosodásod lesz, és heresorvadásod is!!!! Naposint pedig nyomasd magadba, dupla adagokban a hatásos!
CeeZee
kösz a tippet! kipróbálom!
a csokist több év alatt sem sikerült megunnom, viszont az ananász-vanilia néhány nap után hányingert vált ki belõlem.

CeeZee
öcsémnek 1 veséje van csak, úgyhogy rálátok a dologra. megértem, hogy aggódsz, de felesleges.

a naposim egy tablettás szteroid! és azon belül is egy rakás szar! egyébként a májadat teszi tönkre elsõnek. eszedbe ne jusson ilyet szedni! maradj naturál és egyél rendesen!

CeeZee
megnyerte tegnap a +80 -at és az abszolútot. ott voltam, láttam és jó a srác! ráadásul nagyon nagy arc!

ja és haver a -80 -ban 2. helyezett lett élete elsõ versenyén az Eszteró Zsolti mögött!

ott volt Dennis James és Mustafa Mohamed is!

csak mert a naposin (remélem jól írtam) az valami durva szer, ha jól tudom és arról hallottam már hogy vesekárosodást okoz. Aztán a lakótársam faterja orvos. és megkérdezte tõle hogy lehet e valami baj a fehérjétõl. és a válasz a vesekárosodás volt. Aztán most félek kicsit. Mert nem akarom hogy ilyesmi bajom legyen. Gondolom érted. De ha azt mondod nem gáz akkor megnyugodtam :)

CeeZee
meg agykárosodást is! :DDD a szénhidráttól meg leszakadhat a bal heréd! :D
ezért kell norbiápdét libazsírt enni, mert attól szépek és okosak leszünk

ne parázz! ha vesebeteg vagy az más tészta, de egyébként nem kell félni!

igaz az hogy a fehérja vesekárosodást okoz? :o remélem nem :S

szombaton 12év után ott voltam
szép város de se konditermet se testépítõ kinézetû embert nem láttam:D

jazzy
Van itt szegedi?
jazzy
2-3 tojásfehérje felverve, bele egy kis citromlé, 1 adag whey pro esetleg egy kis édesítõszer, és lefagyasztani. Ez aztán a fincsi! Édességfüggõ vagyok és diéta alatt marha nehéz megállni, hogy ne nassoljak. Totálisan helyettesíti a nasit. Vettem vanilia-ananászos Cytogen whey pro-t. Hát.. inkább a csokis.. :(
yep

zöld vagy kék mindegy?

dr Kotász
A kék a zúzott, a zöld a szemes. És vízzel, barátom, vízzel! <#hehe> Az íze nem valami nagy élmény, de ha pl. teszel hozzá csokis proteint, akkor van egy csokis ízû fincsi brutál reggelid.
a plusos morning sunból a kék vagy a zöld vagy tökmindegy? És ezt tej nélkül magában vagy tejjel?

dr Kotász
Ja persze, nyilván úgy értettem ha reggel ez a szénhidrátforrásod. Amúgy meg rizs stb. De reggelire nekem pl. elég.
ez egyszerûbb mint hinnéd
2g fehérje/kg és 4-5-6 gszénhidrát/kg(ajánlatos kikísérletezni melyik a jó mennyiség: én pl 5-g/kg-al már jól fejlõdök)
ezt elosztod 6-7 étkezésre...<#vigyor2>
pl reggelire-1 kanál 100%whey pro fehérjepor+150g zabpehely...
és edzés után is ezt iszom
este meg benyomok egy doboz alpa túrót
pár hete még kissebb mennyiségeket ettem, de megálltam és most növelnem kellett h újra beinduljak
amúgy nem árt ha naponta megtervezed mit eszel és leírod egy füzetbe...
ez azért jó, mert ha leírod nem felejted el meg tudod magad hozzá tartani, és amíg belejössz megtanulod az egészet
én pl nem írom naponta mit eszek mert ugyanazt eszem... leírtam, h mik az adagok és ennyi- aztán amikor megállok megnézem mibõl nme elég valami és azt feljebbveszem
nálam bevált

Ha már itt tartunk. Kell valami elosztás, hogy mibõl mennyit kell bevenni reggel, délben, este, edzés után stb...

ha minden reggelidbe teszel 50 grammot akkor nem nõsz semmit:D
srácok nem ötven grammokat kell ebbõl enni. eleve 100g-ban van max 60 g ch ami reggelihez elég kevésnek tûnik...

dr Kotász
Ez van a Sparban:

Ez pedig a Plusban:

pont most voltam interspárban (még zárás elõtt) a diabetikus osztálynál volt a zabpehely meg puffasztottrizs, meg minden ami jó nekünk :)