-
Roman #10220 Frayer, most lesz két hét off számomra, ami után hazatérve négyféle út nyílik meg előttem.
1. HST
2. az általam említett teljes testes program
3. a régi edzésprogramom folytatása
4. Ha addigra elkészülsz vele, az általad javasolt edzésprogram
a teremben eltöltött idő alatt megtanultam, hogy senkit se kövessek, csak hallgassam meg a tanácsait, és próbálgassam magamnak a dolgokat. Sokáig próbálkoztam a teremvezető által adott edzéstervvel, hogy egyik nap nyomógyakorlatok, másik nap húzógyakorlatok, plusz láb, így kétnaponta edzettem egy izmot, egy héten háromszor (hehe, lehet röhögni, nekem így mondták anno :) ), az lett az eredménye, hogy kb. egy élőhalott lettem, szellemi teljesítményem jelentősen visszazuttyant, leromlottak a jegyeim, legyengültem, minden bajom volt.
Utána visszavettem az arcból, és heti négyszer edzettem, négy részre bontva. Most meg maradt a négy, két részre bontva, mert egy másik edző ezt tanácsolta, érvei kb. ugyanazok voltak, mint amivel Frayer érvelt egy izom heti többszöri edzése mellett.
Utóbbi messze viszi a prímet az eddig általam próbált programok közül. Úgy mondom, minden izmot meg lehet edzeni egy héten kétszer szerintem, egyedül a láb regenerációja problémás számomra, de meg tudom oldani, egyik edzésen inkább combhajlítóra megyek rá, másikon feszítőre.
1. mell-váll-tric
2. hát-láb-bic
3. off
4. off
5. első
6. második
ez a jelenlegi osztásom, bár lehet, gyengének hat. De szerintem ami kell, megvan. :o)