Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néztem gabonapehelyt nem ízesítettet az nem jó?

köszi
bb.hu-n van kép róla amikor 137 kiló de nem tudom...:D
ekkora karokkal nem lesz esélye...és nem tudom megállapítani milyen magas-de nem néz ki 130 felettinek a képeken
kiváncsi vagyok h mire viszi...
violence can be used for good - JUSTICE
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
de nem ezeken van a hangsúly hanem a kaján, a mennyiségen...
szóval aki nem tud maga szerint nõni, az csak olvassa el ezt és rájön, h alig eszik ehhez képest...
Tehát ez is mértékegység, egészen pontosan 1 cup = 8 uncia víz térfogata. 2 cup pedig egyenlõ 1 pint, azaz ha magyarosak akarunk lenni akkor 2 csésze = 1 korsó <#vigyor3>#vigyor3>
ground az darált
1 cup = 1 csésze/bögre
ground chicken = csirkemell ha jól tudom
Weight:283 lbs. - 8 weeks out.
Cardio 45 minutes.
Meal 1 15 egg whites, 2 whole eggs & 1 cup of Ezekiel cereal.
Meal 2 11 ounces of ground chicken & 2 cups of rice.
Workout Training session #1.
Meal 3 12 ounces of fish & 3 cups of rice.
Meal 4 14 ounces of fish & 1 cup of rice.
Meal 5 12 ounces of ground chicken & 1 cup rice.
Workout Training session #2.
Meal 6 10 ounces of fish & 1 cup Ezekiel cereal.
Supplements NitroTech Nightime, T-Tech, Gakic, Leukic, Pump-Tech (powder), L-Tyrosine, L-Arginine, L-Carnitine & Hydroxycut Hardcore.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Egyedül a 200 gramm fehérje tûnik soknak, de megoldom.
Néztem a zsárgaborsóban is van 53g ch, és azt nagyon szeretem. Az is jó?
És ez mellé Cytogen Whey Pro szedjek még valmai mást is?
köszi
De visszakanyarodva a témához, én mindig is ezt a vonalat kedveltem és most, hogy kicsit megmozdult a profi világ (reméljük jó irányba) talán több hangsúlyt fektetnek a szövetségek az "emberibb" (értsd: nem izomszörny) megjelenésû testépítõkre.
nem hatalmas izomszörneyk szögletes formák, hanem esztétikum
ezzel a formával ma 4ik helyet lehet elcsípni... - elgondolkodtató
hús, túró, rizs, zabpehely, zöldségek mellé még más kaja is?
A kérdés az lenne, hogy akkor mit egyek egy nap, mikor, mennyit, mit edzés elõtt, és mit edzés után stb...
köszi
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szálkásítási idõszakban, a szaunázás az ér vmit, szal azt érdemes elkezdeni?
én is mióta figyelek a kajára heti kb 1 kilót növök
ha visszaolvasol picit minden infót megtalálsz
de ha nem megy tudunk "személyre" is szabni neked programot
Elszeretnék kezdeni én is kondizni és ehhez kérném a segítségeteket. 190cm, 92kg vagyok. Nemrég fogyóztam, 8 kilót adtam le. Azt szeretném is visszaszerezni, 105-110kg lenne a cél. Edzéstervben, de legfõképp a táplálkozásban kellene segítség, és a különbözõ kiegészítõkrõl. Mit mikor egyek, mit edzés elõtt, mit utánna stb, mennyit edzeni egy héten, szóval mindent :))
Elõre is köszi a segítségeteket.
cutler prejudging
martinez prejudging
khm... most tényleg õ volt a legjobb az tuti
cutler the new king!
dexter valóban nem volt a megszokott...
ronnie-t elõször én is jobbnak láttam, de hosszas nézegetés után arra jutottam,h jobb cutler