Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ruhától nem nõsz...
én spec inkább a feszülõsebb darabokat birom de a kedvencem az egy v-kivágású baromibõ fekete sima póló-van vagy 15éves valakitõl örököltem-de akkoris a legjobb cuccom😄
ruha helyett inkább kaját veszek😄-ez most a nagy dilemmám is mert imádok cuccokat venni meg metrószexkedni de most v kaja v ruha sajna😄
inkább izmos vagyok aztán nyárig kibirom a régi "göncökben"
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
mov ah,4ch int 21h end
a lábemelés dettó. hameg fellendítem a lábam és pofán találom rúgni akkor én vagyok a paraszt
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
van néhány srác a teremben akik szoktak alkotni, de a pálmát még mindig egy srác viszi aki oldalemelni próbált, de valami iszonyatos rángatózós, dobálózós, leteszem a combomra az ismétlés végén(!) a súlyt-típusú szánalmat produkált.
azért itt hozzátenném, hogy aki full kezdõ és csak ezért hibázik annak szoktam segíteni, de a nagy átlagnak a közelébe sem megyek, mert lehet, hogy még õ ugatna le a végén. vannak emberek akikrõl sugárzik az ostobaság és teljesen reménytelenek
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
de van aki a sapi tetejére odatûz még egy napszemcsit (biztos ami biztos) és a pihenõidõben táncol a tükör elõtt vagy stíröli hogy ki mennyivel nyom fekve. na ez a szánalmas!
nekem nem is a fejkendõvel van a bajom, hanem azokkal a hihetetlen divatbuz*kkal akik bézból sapkában és napszemüvegben jönnek le edzeni
téged nem zavar, hogy van valami a fejeden edzés közben? tudom, mi a funkciója, de engem zavarna. bár lehet, hogy a Scorus és a Kormány is ettõl lett izmos. 😄
Meg egy ilyen fejkendõt mer ettõl biztos izmos leszek: 😄
A kettõ együtt 4500 huf volt annyira nem is drága.. Annyi volt mint a multi-x -em😄 És kaptam 2 ajándék tollat! wow.
Gracie Barra
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Gracie Barra
de én az ilyen lisztfélségeket messzirõl kerülöm-még ha "teljes kiõrlésû" akkor is
van jobb megoldás ami sokkal jobb-rízs vész esetén krumpli(nem bírja a gyomrom)
Ha hamburgert akarsz enni, akkor keress egy vikingert, vagy hasonló helyet, ahol a hamburgerbe rendes csirkemellfilét, és rendes zöldségeket raknak.
Gracie Barra
igenis nagy rakás szar és ha veszel egy menüt napi 7-8 étkezésnyi pénzed rámegy 1 étkezésre-márcsak ezért sem ajánlom senkinek
de aki hülye haljon meg-hízzon el
Gracie Barra
Gracie Barra
de ha így kell akkor jó😊
köszi
ja és a pia?
én mondjuk hízni szeretnék tök mind1 milyen formában. csak azért elég vicc hogy 17 évesen 185 cm és 68 kg
szal kéne a súly tök mind1 milyen formában
leszarom a konfigod...
Pl ez egy lehetõség számodra, táplálékkiegészítõ nélkül. Csirkét lehet helyettesíteni pulykával, marhával, tonhallal. Remélem próbálsz hozzá alkalmazkodni ha már kiszámolgattam ilyen késõ északa😄
zsír nemsok
pénz: legyen átlagos, szal írd mi kell anyám ugyis beteszi a hûtõbe😄 csak lehetetlen dolgokat ne
kiegészítõ nem kell anyagcserém közepes😄
leszarom a konfigod...
pl reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi
szal ilyenekre? ugy pontosabban? de fontos hogy így napsakokra osszátok ne így hogy: " egyél bazdmeg halat meg húst és ígyál hozzá 100%os tejet"
hanem reggeli: cornflakes 10 órai : 3 párizsis zsemle. stb
köszi a fáradozást
<#worship>#worship>
leszarom a konfigod...
Gracie Barra
pl én nem nagyon birom akik nagyon híznak szezonon kívül de igazából tök mindegy
naturálként az a legfontosabb h nem nagyon szabad bezsírosodni mert utána minél többet kell fogyni annál inkább több izmot vesztesz...
és ugyebár az a sport lényege h izmos legyen az emberünk...
nem csaló étkezésrõl beszélünk mert anélkül is bezsírosodik az ember...
az elõbb leírtam h mit kéne csinálni: visszaolvasni😊
a 16 éves 85 kilóról meg annyit ha nem vagy 190 akkor bizony dagadtnak számítasz😄 az én olvasatomban😊
de ezt fél év alatt leküzdheted ha olvasol és csinálod