Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktorr
az a célom,hogy nõjjön a karom,mellem szélesedjen a hátam stb...nemtudom minek nevezik ezt,de ez jó így?

CeeZee
ez katasztrófális, már bocs. feltéve, hogy izomtömegnövelés a célod

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Én csak fehérjeturmixot.
Ténlyeg! Ti nem sztoktatok turmixokat tolni? ha igen milyet?

Viktorr
Hey Hó!

Szerintetek milyen a mostani edzéstervem:

Hétfõn,szerdán és pénteken nyomom általában

Kondigépen Hátra- 5*10 45kg,,Mellre 5*10 40kg,Tárogatás 5*10 45kg,Állva lehúzás 5*10 25kg

és sulyzós edzések(vállra,bicepszre)

Szerintetek ?

Jó nyugi, de et azt írtad hogy: "Vagyi mindent akarsz egyszerre". S erre írtad hpgy összeállítasz diétás és tömegnövelõ étrendet, és azthittem egyben.de rájöttem h a kettõ kizárja egymást és már értem hogy hogy értetted. (amugy én tudom h mit szeretnék:izmosodni egészségesen ugy h ne legyen semi bajom😄)

CeeZee
én nagyon jól tudom, hogy mit írtál. és hidd el, nem fogom jobban tudni attól még hogy másodszorra is leírod. az a baj, hogy még te sem tudod igazán, hogy mit is szeretnél (de le ne írd még egyszer, mert lekaparom a falat)

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Õ, küszi elõre is mindent, de én azt írtam h nem akarok se diétázni se tömegnövelni. "Csak" egészségesne táplálkozni, s a kajálássalo is elõsegíteni az izmaim fejlõdését😊

CeeZee
majd ha lesz fix idõpont és te is tudni fogod, hogy mikor érsz rá akkor megdumáljuk!

jazzy
Még nem tudom pontosan mikor lesz, de szerintem felugrok! Csak sajna nem ismerem Pestet úgyhogy majd kéne segítség. De vizsgaidõszakban leszek úgyhogy lehet közbejön valami.
CeeZee
nekem csak fura, hogy bazi nagy a felirat, de amúgy nájszos! holnap izzadtságtesztnek vetem alá. felhúzás alatt lesz esélye bizonyítani! 😄

közönségtalira nem ugrasz át ide? (többször nem kérdezem 😄)

jazzy
Az király, legalább nem kellett kiadnod érte 3500 Ft-ot.. Mondjuk én szolnokon veszem és mindenbõl kapok 200-500-1000 ft engedményt tehát már összespóroltam az árát😊
CeeZee
komoly! mondjuk én már régóta onnan rendelek és most is megvolt egy viszonylag szép összeg. csak pont rád gondoltam, mert tegnap mondtad, hogy vettél

jazzy
ez komoly?
CeeZee
vagyis mindent akarsz egyszerre! 😄
ha lesz egy kis idõm összeállítok egy diétás és egy tömegnövelõ étrendsablont, mert megmondom õszintén, hogy elég unalmas mindig ugyanazt leírni és a kezdõknek is egyszerûbb lenne

nem azért mondom, de ez a "Legjobb lenne ha ketten összeállítanátok nekem!" duma kicsit necces volt! tudom, hogy nem rossz indulatból írtad, de majd ha én úgy gondolom és az idõm engedi akkor majd leírom neked 1 hsz-en belül azt aminek én utánajártam az utóbbi néhány év alatt. nem csesztetni akarlak, mert kezdõ vagy csak azért írom, hogy tudd, hogy ha úgy gondolom válaszolni fogok attól függetlenül, hogy külön megkérsz-e vagy sem.

Hát mostmár tényleg nemtom milyen étrend szerint egyek. Legjobb lenne ha ketten (ceeZee,jazzy) összeállítanátok valamit nekem! azt emgköszönném😊. De amúgy, nem is tömegnövelni, nem is diétázni akarok, csak azt szeretném hogy egészségesen táplálkozzak, és a kajával is elõsegítsem az izmaim fejlõdését!

CeeZee
!!!szemét leszek!!! most kaptam meg a shopból rendelt cuccot és kaptam ingyen egy ilyen body.builderes seggtörlõt! mennyiért is vetted? !!!szemét voltam!!!

bocs de ezt nem hagyhattam ki!

más: közönségtalira nem tudsz eljönni decemberben?

jazzy
Egyébként épp errõl beszéltünk nem is olyan régen. 2 napja nem tudta, hogy mi az aminosav, mostmeg már le vagyunk oltva, hogy hülyék vagyunk mert a tojás a legjobb. 😄
jazzy
Talán tanul valamit a nálunk okosabbaktól, akik persze okosabbak azoknál is akiktõl mi tanultuk!
CeeZee
ne! ne menj kérlek! mi lesz velünk nélküled? itt hagysz minket ilyen bután?

De igazából azt hisztek amit akartok. Na én mentem át az index fórumra, ott tanulok is valamit.

Gracie Barra

Kösz, én már felfogtam. De nem tudom honnan hallottátok ezt a hülyeséget, és miért hisztek ennyire benne?

Gracie Barra

CeeZee
hagyd, úgysem fogja fel!

Ahogy olvasgatomn ezt a két oldalt, egyre inkább alátámasztják azt, amit mondok.

Gracie Barra

Gracie Barra

jazzy
Akkor remélem elolvastad amit belinkeltel. Egy az hogy nem arra valaszoltal amit en mondtam, a 2. meg az, hogy Jay étrendje van itt aki csak a tojásfehérjét eszi.
"Hangsúlyozom, hogy ez Jay étrendjének csak 3 állomása a napi 15-bõl, mégis láthatjuk, hogy 35 tojásfehérjét és 4 egész tojást is bevisz." a maradék 12-ben meg húst 😄
Bevágtam a linket a bodybulder.hu-ról vagy 10 hsz-szel ezelõtt.

Gracie Barra

CeeZee
az utolsó mondatodban van az igazság: "...zabálom a csirkét IS 1000-el."

még mindig jobb ezen vitatkozni, mint azon, hogy a szalonna miért rosszabb a csirkemellnél

de úgy gondolom ezt a csontot már lerágtuk eléggé

jazzy
body.builder.hu - tesztoszteron.hu
A csirke jobb vagy a tojás? Kíváncsi vagyok milyen választ fogsz kapni szakedzõktõl.
Nem foglak gyõzõgetni, ha elvakultan az elveidet vallod, hát tedd azt, ettõl nekem nem lesz rosszabb.
Minimális? Minden egyes molekulája hasznos. Épp ezért jó a tojás. És a lehetõ legjobb arányban tartalmaz mindent. Nem véletlenül, hisz ebbõl nõ a csirkehús is.

Gracie Barra

Értem én, én pont ugyanezt mondom, de én (és rajtatok kívül mindenki, akitõl hallottam a tojásról) azt mondom, hogy a tojás a jobb.
De én is zabálom a csirkét is 1000-el.

Gracie Barra

CeeZee
az a baj, hogy nem fogod fel, hogy mit beszélek. értelmezd már a szöveget! ha valaminél van jobb, attól még az nem lesz rossz. csak kevésbé jó! valaki magyarázza már el neki!
én mindkettõt eszem, de a hangsúlyt a húsra fektetem

jazzy
Igen van benne omega-3. A pacalban is van fehérje. Attól, hogy minimális mennyiségû hasznos összetevõje van attól több a haszontalan és nem éri meg. Könnyen bontod könnyebben mint a húsból származót ez igaz, de akkor én a helyedben kivonnám tejsavóból, mert azt mégkönnyebben! Egyébként felhasználás szempontjából nem az emésztési sebesség az elsõdleges.
Nem lehetne szavazást kiírni?😄

Gracie Barra

Az a gondom, hogy te vagy az elsõ aki ezt mondja. Eddig minden orvos, minden testépítõ, minden táplálkozási tanácsadó csak ajánlotta feltétel nélkül.

Na meg finom és meg se lehet únni😊

Gracie Barra

CeeZee
nem adod fel mi? 😄 tüzön-vizen át véded a tojásaidat! 😄
a tojás jó, ezért egyél te is sokat és akkor majd azzá válhatsz te is! 😄 én meg majd eszek sok csirkecicit és majd mell leszek ha nagy leszek
tök felesleges ezen vitázni mindkettõ jó (de a hús jobb persze)

amúgy a zsírsavprofilja nem jó a tojásnak ebben ne is reménykedj!

Egyébként sem úgy mûködik, hogy a hús egybõl megy az izomba, tehát ez a hús-húsból dolognak semmi logikai alapja nincs.

Gracie Barra

Pedig a tojás könnyebben lebontható.

Tojás

És a zsírja is úgy tudom omega-3, ami kifejezetten egészséges.

Gracie Barra

CeeZee
a jakómat!!! 😄 nagy arc az öreg!

CeeZee
annak is csak a fehérjerésze jó!
ez nem úgy mûködik, hogy "mi bajunk van vele". a hús jobb! hogy érthetõbb legyen: húst húsból lehet építeni legkönnyebben
én is szoktam tojást enni, de nem erre alapozom a fehérjebevitelt. ez a lényeg

CeeZee
ja, és vizet iszunk, méghozzá sokat! 4-5 litert! a gyümilé amúgy is hízlal! a vitaminigényt nem fogod tudni vele fedezni.

Mi bajotok a tojással? Valaki nemrég leszólta, te is csak a 2. helyre teszed. Viszont én úgy tudom, hogy a világ legtökéletesebb tápanyagforrása.

Gracie Barra

CeeZee
ez a kaja se nem diétás, se nem tömegnövelõ. ezt az étrendet felejtheted is el. ami szerinted egészséges az a tv-ben annyit ajnározott barnakenyeres, gyümölcsleves, zsírszegénymániás baromság.
figyelj:
elsõdleges fehérjeforrás: HÚS
másodlagos: tojás
a tejtermékek pedig csakis ezek után jöhetnek

szénhidrát: RIZS, zabpehely
esetleg krumpli

zsír: lenmagolaj, mogyoró(héjas)

a rostokat meg zöldséggel visszük be: brokkoli, borsó stb

a szöveg pedig:
"Bazmeghaén...böáááááá...szétszakítom a jakómat!"
igen õ a bbtv-bõl ismert sztárfotós

violence can be used for good - JUSTICE

azért mert nincs ideje az izomzatodnak regenerálódni

Oksa értem. De amúgy jazzy, ha azt mondtad a kaja nem diétás, akkor végülis maradhat, mert mindenbõl a vitamindúsabbat meg egészségeset eszem ami jó,d e közben végülis nagyon nem fogyok mert ahopgy mondtad nem diétás, de izmosodok. Mert msot végülis annyi a változás az étrendemben h egészséágesen táplálkozok. De szerintme én tömeget növelni nem nagyon fogok, van rajtam elég gyúrnivaló😊

Ars3nal
nem, pihenes alatt no az izom, es sokkal hatekonyabb az edzes kevesebbszer tobbet csinalsz mint tobbszor kevesebbet, eroemelok is igy csinaljak pl Darazsi

Ok. De amúgy miért nem edzhetek minden nap? Nem jobb minden nap picivel kevesebbet, mint 2 naponta sokat?

jazzy
Az a baj, hogy a kaja nem diétás sajnos. A diéta alapja a gyakori evés! Napjában legalább 5ször kell enni de inkább 6-7 akár 8szor. Kenyeret jobb lenne kerülnöd, a tésztát pedig fõleg. Nem számít, hogy ilyen liszt olyan liszt mittudomén ezt csak elhitetik, hogy jobb. Persze biztos több benne a vitamin meg satobbi de ugyanannyira hizlal. Diétában nincs narancslé, viz van! 1 héten 3nál többet ne edzz, neked az bõven elég. Más: Elõször tömegnövelni kell, mert a tested formáját az izmok határozzák meg, azaz ha lefogysz (és a fogyással még pluszban vesztesz izmot) akkor nem fogsz kinézni sehogy. Én anno 130 kilós voltam de mégis tömegnöveléssel kezdtem. Tömegeltem másfél évig és már akkor is látványos volt a változás, most pedig diéta alatt egyre jobban látszódnakl az izmok formái. Tehát elõbb tömegelés, csak aztán diéta ha rám hallgatsz!
Ars3nal
sztem mindennapos edzes nem valami jo,inkabb heti 3-4szer szunetnapokkal, kaja tenyleg dietas, en igy ehendoglenek😄