Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem érzésre még mindig a dízel felé hajlik a kezem, de hát mondom ez inkább személyes "élmény".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.smart-bus.hu
Pl. a Zil 130-ból is volt dízel, sőt PB hajtású is, a 65111 Kamaz is emlékeim szerint dízel, az UAZ-469 benzines volt, a GAZ–66 szintén, de az Ural 4320 az tuti dízel volt, ahogy a Kraz 255 és a MAZ 535 is, hogy a Kirovets K700-at már ne is említsem :-)
Nem tudom, valóban nem kezdtem el összeszámolni melyikből van több. Talán a saját hazai emlékeim mondatták velem, mert errefelé az erdei vasak döntő része dízel volt és most is az.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.05. 19:15:54
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na jó. Kiegyezek döntetlenben.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2017.11.05. 18:48:54
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Megnézem őket 1 moncsin is de szerintem annyira nem nézhetetlen,persze ízlés dolga.
Mást nem tudok javasolni ne nézd őket.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lett volna több hasonló,az utolsó uaz-os is tetszett még.
"de preset hiányában ez nem tudom melyikkel készül. "
Challenges
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.03. 15:07:22
Tinman: a yt-n van egy rakás anyag a reshade és sweetfx használatáról, de preset hiányában ez nem tudom melyikkel készül.
Per Aspera Ad Inferi.

Nos próbál ki így és lehet nem lesz oly rém egyszerű.<#wink>#wink>
Nálam nem csak a 3 csillag a lényeg,a virágot is csak kíváncsiságból kérdeztem,hogy esetleg megértsem mi értelme volt ,de ezek szerint csak annyi mint a tökös ,madár riogatós "agymenésnek"
Természetesen köszi az infót<#worship>#worship>
Ez a játék is arról szól mint a többi hasonló A pontból eljuss B-be,a körítés a lényeg amit a többi ilyen hasonló nem tud-tudott.
Igen az előzőben is "csak" ennyi volt a feladat......de nekem ha csak erről szólt volna nem vettem volna meg sem azt sem ezt....
Nyilván lehetne kreatívabb meg minden ,de ez ilyen,én tuti el leszek vele egy jó darabig ha épp sarat dagasztani szeretnék.<#hehe>#hehe>
Én kormánnyal tolom ,plusz a controllert is használom a darunál rakodásra,így együtt tökéletes.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.02. 19:29:52
Billentyűzettel amúgy gyalázat az irányítás, controllerrel elmegy.
Fogalmam sincs miről szól ez a játék, mert fát kell benne hordani, pont mint az előzményben.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 18:18:38
Valahogy nagyon el bírok szöszölni úgy összességében az egésszel,lehet hülyeség de sokszor direkt megnehezítem magamnak ,az első résszel is így vagyok....<#wink>#wink>
Mellesleg ez a játék szerintem nem arról szól(legalább is nálam) hogy minél előbb a végére jussak és pár nap alatt kimaxoljak mindent ,persze akinek ez is csak egy verseny ,egészségére.<#hehe>#hehe>
Akkor mondom én: A grafikán javítottak. A világítás valósághű lett, az út sem csak tíz méteren belül mutatja meg az igazi arcát. A járművek részletessége sosem izgatott.
A nehéz módon mindenképp változtattak. (Eddig is abban nyomultam.) Végülis csak két helyen akadtam el ÚTON, ÚTFÉLEN! <#awink>#awink>. Talán a nem záródó diffizár (Agyrém. Könnyű módban működik!) Vagy egyéb okból, de nehezebb lett. Inkább hasonlít egyhelyben dagonyázásra. Az első pályát négy és fél óra alatt teljesítettem! Tulajdonképp így közelebb került a valósághoz, tehát örülnünk kéne, de nekem már inkább vérpistikés érzésem támadt.
De azért el lehet vele szórakozni...<#hehe>#hehe>
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Csak én?
Vagy megnémultatok?
De! Ha bekapcsolom a difizárat, vagy akár magától zár össze, mint mondjuk a sperr, AKKOR AZ BIZONY ÖSSZE VAN ZÁRVA! Mese nincs! Hallottál már olyanról, hogy "Kitolatni egy difit"? Olyan nincs, hogy "gyengébben zár"!!! Vagy te fogalmazol pontatlanul, vagy ez a legnagyobb baromság ami a játékban létezik. Nem veled, vagy bárki mással szeretnék vitatkozni, épp csak elmondom, nehogy valakinek tévképzetei legyenek ezekről a járművekről.
A fejlesztőket nem gépészmérnöki gyorstalpalóra küldeném, hanem általános iskola ötödik osztályába fizika órára. Főleg amikor olyanokat írnak a játékba, hogy egy ilyen teherautó elkapar az aszfaltúton, akár ha baromi meredek emelkedőn megy is. Legfeljebb, ha lehorgonyzod, vagy odakötöd egy jónagy fához!
A véleményemet itt is kifejthetem, csak kisebb a hatása.
Persze ez csak egy játék. (Mantrázom is minden alkalommal, amikor leülök elé) De szeretem, mert jópofa. És attól még agyvérzést kapok az égbekiáltó ostoba hibáitól!
Csak mert a difiZÁRnak pont az a lényege, hogy ugyanannyi NYOMATÉK jusson az összezárt elemekre. Legyen az hossz, vagy kereszt zár!

A tipusonként járgányok hajtása van némileg megváltoztatva az előzőhöz képest, így már a diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték. Ettől függetlenül hardcore módban egy csöppet sem lett nehezebb lehet azért mert elsősorban a konzolos rétegnek készült. A belső nézet ordít a head tracking hiányáért bár az is csak akkor érne valamit ha tudná a 6DOF-t.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ezt lehet megveszem 13-ért.....úgy sem játszottam még ki az elődöt.
Azért majd lécci számolj be róla milyen lett,persze ha lehet írni róla.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.10.19. 17:22:33
hétvégén lesz ezerfős teszt. persze nem szabad videókat készíteni róla de úgyis tele lesz vele a youtube...
This technical test will include:
Tutorial
Three challenges: Repair and refuel, Climb A Hill, Cross A River.
One fully playable map, Downhill, in both Simplified and Hardcore Mode
Limited vehicle selection
Singleplayer & Multiplayer modes
Egy rövidebb.