6011
  • RedRiot
    Átváltasz térképre, ott kell lennie egy Global Map opciónak. Ott tudsz más régiót választani. Minden régióból egy map már az elején játszható!

Területváltásnál (még csak egyszer csináltam ugyan) az egy kicsit homályos hogy miként tudsz járműveket másik területre átvinni. Úgy rémlik hogy csak azokat tudod az új helyen "előhívni" amik a régi mapon a garázsba lettek állítva, amik a terepen lettek hagyva azok nem elérhetők az új helyen. Mondom ez nem 100%, de mintha így működne.
  • RedRiot
    Szintén Xbox-on tolom, eddig nagyon tetszik a játék.
    A garázs feloldása után kezdődik a móka tényleg. :)

Most kezdtem el egy nehezebb küldit, egy böszme nagy üzemanyag-trélert kell nyergessel elvinni egy gyárba. A garázs mellett talált régi csőrösre tettem összkerékhajtást, azzal próbálkozom. Normális terepgumim nincs még, szóval lesznek izgalmak...
    Első útvonalterv nem jött össze, két szikla közt nem fért át a tréler mert nem volt hely jó szögben ráfordulni. :)
    Így egy sokkal hosszabb úton kell mennem, ráadásul egy mocsáron is át kell vonszolnom a dögnehéz és irdatlan nagy trélert.
    Vagy lehet hogy előbb egy hidat kéne rendberaknom? :)

A fizika szerintem nem lett butább mint a Mudrunnerben, és úgy néz ki sok és változatos küldetés van. Ez mindenképp nagy előrelépés, érdekesebb, tartalmasabb így a játék.

A hangok is nagyon jók, a Fleetmaster csőrös motorja gyönyörűen bugyborékol.
    Amit nagyon hiányolok: régi Zilek, Krazok, a régi szovjet vasak hova tűntek? :( Remélem mielőbb kijönnek DLC-ben.

Alaszkába csak belenéztem, menekültem vissza Michiganbe. Előbb megpróbálok összeszedni egy kicsit táposabb gépparkot, aztán megyek más régiókba. Eddig nem tűnik kidobott pénznek a játék ára, jó lesz ez.
  • endy papp
    Csak kérdés mert még nagyon az elején vagyok...
    A másik területeket hogy lehet feloldani???
    Alaszka és a Tajgai területet.
    Csak jó lenne kipróbálni milyen,kár hogy nincs egy szabad mód ahol csak úgy lehet tolni mindenhol ,igaz az meg uncsi lenne.
  • Waczkor
    Én is toltam tegnap,átraktam lokalizációt xboxon.

Első kis rész valóban könnyűnek tűnik,tutorial,de amint feloldja az ember a garázst,az a terület mar tud izzasztani.Belso nézet jo lett,elsőre kicsit nehéz volt megszokni az irányítast a dupla gombokkal,istennek se talaltam meg a világítást,hudot,sok értesítést kikapcsoltam ,nem világit minden az arcomba.Utat nem jelölöm be azzal a kekseggel így nem bazári.

Egyelőre még csak terep gumit meg osszkerekhajtast oldottam fel,de így is volt szenvedés.
    Nem néztem meg a többi pályát,először ezzel végzek aztán megyek tovább.

Nekem nagyon tetszik,nyilván itt több a jobb út,kisváros nagyon hangulatos,lehetnenek elvetve emberek,állatok hogy kicsit élethűbb legyen a városka. Majd talan a következő részben.

Ablaktörlő működése hiányzik,illetve jármű vontatásnal nem ül senki a másikban.
    Térképen van mit csinalni,de így elsőre meg inkább a tájat nézem mintsem haladjak a küldetésekkel.

Nyilván szélesebb közönséget akarnak megfogni a könnyítésekkel,remelem jo eladasokat produkál és tényleg lesz támogatás és a modok is jönnek majd ezerrel.

Én nem bántam meg azt hogy megvettem,kamionozast is szeretem mert konzolon nincs külön olyan minőségi kamionos mint pécén az ets így egy játékban kiélhetem magam.

Változatos a pálya,nem ugyanazok az elemek ismétlődnek.

Rendes értékelést majd ha mar osszes palya megvolt és beleöltem több órát ,de számomra pozitív eddig és akármennyire is a konzolos,szelesebb tabor a célközönség,szerencsere nem mentek el teljesen rossz iranyba.

• Nohab
    "... ha fát vagy acélt vittem a hídhoz más lett volna a kocsi viselkedése..."

Nekem is feltűnt. Sokkal lomhább volt az acélnál.

Valamivel ezt azért könnyebbnek érzem még, mint a Mudrunnert. Difi zár nélkül egész jól elvoltam a sarasabb helyeken is. Probléma akkor volt, mikor lehasalt a pickup. Erre viszont van hasmagasítás. Hamarosan azzal is kipróbálom egy mocsárban.
    Lehet, ha többet mennék Alaszkában vagy Oroszországban, akkor változna a véleményem. Michigan inkább olyan trialos pályának érzem, kevés sárral. Alaszkában már sokkal nedvesebbek voltak a körülmények. Így legalább nem csak a textúrák változnak a pályákon. A hó erősen lelassítja a gépeket, nem lesz érdemes mindig lecsapni a kanyarokat.

A térképek csak első látásra tűnnek kicsiknek. Egy állam/ország több térképből áll. A fő- és méllékküldetések is vannak, amelyek közül pár formálni fogja a pályákat. Pl. egy mocsár lecsapolása (legalábbis ezt írta), híd építés, templom felújítása stb. Szerencsére ezeket úgy helyezték el, hogy egész jól lefedik az utakat. Az elődnél gyakran nálam a fél térkép kimaradt, mert erős kerülő lett volna. Maga az utak vonalvezetése is sokkal kreatívabb, nem olyan monoton, ahol csak a talaj típusa a különbség.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.04.28. 12:49:54
  • flyinghigh
    Na megint a túlfizetett értékelések, csak tudnám hogy ezek a nagy pontszámos kritikusok mi a kurva anyjukkal tesztelték, meg melyik játékot , mert nem ezt az tuti. Pavel stúdiója legalább most megmutatta hogy nem feltétlen kiadófüggő az általuk készített játékok állapota. A fizikát mint az egyetlen jó dolgot is sikerült rendesen lebutítani, de az is lehet a konzolos réteg a célcsoport, azoknak meg úgyis csak látvány a lényeg.
  • endy papp
    Megint egy jó hír.
    Az összes gépet ki lehet próbálni,ha a mod menübe bemegy valaki,nyilván előtte aktiválni kell.
    Van egy próba map , nem nagy de arra jó amire kitalálták.
    Itt adnak egy csomó lóvét és abból kedvedre vásárolhatsz és próbálhatod azokat is amik még nincsenek feloldva ,így nem veszel a karrierben felesleges gépet,na ezt már döfi....
    Ha van fen mod a neten ott ahova ezeket feltöltik ,1 kat és már le is töltötted.
    Gondoltam kipróbálom mit bír a daru.....a kétéltűt nem nagyon bírta el így maradt ez....
    Daruzás
    Délután ránézek az online-re is...

• endy papp
    Nos helyzet jelentés.....
    Amennyire meg lehet ítélni controllerrel való irányítás után és vizuálisan a vezetést....
    Eddig kezd pozitív irányba fordulni (talán még sem annyira arcade ez a game) hiába puding próbája az evés ,akármi akárhol nem megy el nem lehet csak úgy "tökön-babon" keresztül száguldozni.
    Controlllerrel egész kellemes és "jól" terelgethető a vas.
    Ahol sár van ott az van,benn ragad könyörtelenül.
    Hegynek felfelé teherrel kizárt hogy felmegy.
    Láthatóan a kocsik mozgásából hogy valami jó kis fizika mégis csak dolgozik itt.
    Még azt is véltem érzékelni de ez lehet csak beképzelés,hogy ha fát vagy acélt vittem a hídhoz más lett volna a kocsi viselkedése,de 1 fuvar után ez totálnem biztos,így tologatva nehéz megítélni csupán vizualitásból...
    Nyilván ennek csak örülni kell ,de ebből kiindulva talán majd a kormival is lesz értelme terelgetni a vasakat.
    Így aztán kezdem vissza vonni azt amit korábban leírtam és nyilatkoztam.
    De nyilván majd a többiek is megerősítenek vagy cáfolnak ez irányba.
    Elmentem a garázsban ott meg írja ám DLC dzsip hoppá mondom ez meg mi????
    terepjáró dzsip
    Gondolom a Prémium kiadáshoz járt vagy majd ti megerősítitek akinek a sima van.
    Persze örültem,nem a nyüszöge platós pickup-al kell szenvednem a felfedezésnél eddig azzal alig mentem pár kilométert.
    A karrier egyenlőre szokás kérdése.
    Kezdem megérteni (0 angol mellett nem egyszerű) mi miért is van mire való.
    Jó nem igényel különösebb angolt ,ha már bele jön az ember.
    A környezet az eddig látottak alapján ,de még nagyon az eleje,szerintem profi munka minden téren.
    A belső nézet használható,elég jónak tűnik 3 kocsi után.
    Működnek a tükrök.
    Jó hír minden (amivel eddig találkoztam) áru felvevő és lerakónál lehet választani manuál vagy ótomata közt így ha lesz darum akkor daruzhatok kedvemre..
    Vannak pótok elszórva itt ott azokat is fel kell fedezni és gondolom majd a megfelelő helyre kell szállítani.
    Már egy hidat fel húztam.
    A küldetéseknél számol időt,de arra még nem jöttem rá hogy lehet a hudba is látni.
    Igaz maga az idő rendes (óra) az nincs ,legalább is én nem találkoztam vele sehol,ha valakinek meg lesz szóljon.
    Így azért eléggé armagendonos ,csak abból veszed észre az idő múlását,hogy besötétedik és kivilágosodik ,na nem mint ha nagyon nem lehetne óra nélkül tolni.
    Egyenlőre így 2 óra után ennyi.
  • endy papp
    Még pár adat.
    Gondoltam majd csak eljutnak most már oda ,hogy lehet magunknak menteni.....
    De nem ez is maradt a régi,nyilván így a legegyszerűbb játékot készíteni.
    Nincs lehetőség még 1 vagy akár több profilt csinálni és ott kezdeni ahol én szeretnék.
    Ha úgy van kezdheted az egész karriert a legelejéről ....
    Ez egy előre megírt forgatókönyv eltérni nem tudsz tőle ,ott kell menned ahol a készítő kitalálta és azzal ,legalább is az elején tuti.
    Ez kérem egy jó nagy át@szás ,mint írtam is aki kormival tervez ,egyenlőre ne vegye meg,mert ,mint én is kormihoz szokott ember ,nehéz lesz tologatni a dobozokat controllerrel.
    A grafot feltoltam maxra ,szépen elviszi 3 moncsival is,legalább is egyenlőre ,ott ahol most áll a kocsi a rajtkőnél.
    Arra az egyre nem lehet panasz legalább szép....
    Igazából ez ami pozitív irányba változott,mást nem találtam,majd szóljon akinek sikerült......
    Ami van benn az mind könnyítés a talajról nem tudok nyilatkozni mert ez a nyüszöge pickup semmire nem való ja aszfaltra.
    A talaj fizikát és dinamikát igazából kormánnyal lehetne valamelyeset felmérni,de ahhoz FFB is kellene ..
    Nos itt lesz egy nagy bukta a képen is látszani fog hogy ilyen mint FFB állítás támogatás ,nem lesz.
    Kormi beállítási menü...váltó.
    A váltó is amit a menü mutat vicc kategória,igazából nem is értem.
    A H patentot amit az elődöknél megszoktunk felejtős.
    Így a váltókat is el lehet dobni itt,elég lesz a két fül váltó vagy 2-3 gomb azt csókolom...
    Ezek szerint a készítő olvasatában a kormi támogatás már ott kimerült hogy lehet MAJD valamikor kormánnyal is irányítani ,mert vezetésnek így ebben a formában nem nagyon nevezném a fentebb említettek hiányába.
    Ja controlller rezgés van benn.
    Ebből is látszik egyértelműen controllerhez és konzolhoz lebutított az egész játék,0 vezetési élménnyel.
    Nyilván van akinek a controllerrel való tologatás is az...
    Értelem szerűen a több évvel ezelőtt sikeres spintires és mudrunnerhez viszonyítom,hasonlítani nem lehet köze semmi nincs hozzájuk.
    Ha majd egyszer megjön a kormi támogatás,remélem azért az első javításban pár hónapon belül jön ,akkor kipróbálom és folytatom.
    De ha olyan lesz amit itt fentebb említettem,akkor ez csak legunalmasabb időmben bohóckodásra lesz jó.
    Mindezzel nem lenne gond ha ez egy korai hozzáférésű játék lenne és fele annyiba kerülne mint így.
    Menekülök vissza a mudrunnerhez ettől a @os arcade játéktól.
  • endy papp
    Nos uraim valóban ,ahogy a focus fórumban is elhangzott ,mindenki jó mélyre elteheti a kormányát a polc alá.
    Igaz a menüben benn van (igaz a G27 nincs felsorolva de van custom) kormány menü de csak a menü ,semmit nem ér, nem reagál rá vagyis nincs kormi támogatás.
    Ha van controllere akkor azzal vagy bilell lehet tolni.
    A grafika elsőre szép de hanyatt nem vágtam magam.
    Még 1 métert nem mentem eddig,először még a játékból is nyögve nyelős volt kilépni a menüből egérrel billel....de már kezd megjavulni...
    Komoly feladatok ezek egy """kész"" játéktól.
    10 éve már komolytalan autós játékok is támogatták valamilyen szintem a kormányokat...
    Most beröffentem a contollert és tolom az amcsi pályán, ja igen ,az elején szerettem volna mást választani de ,nem engedte.
    Na ez is milyen már?????????? kapják be....
    Nem véletlen hogy az elején mindenki ugyan azt tolta.
    Még annyit, lehet sebességet váltani controllerrel is,még kuplung is van ...... de a kormány vezérlést minek is támogatni.....
    Na jó sárdagasztást mindenkinek.
  • Yag
    Megérkezett a virágbotba. Holnap lesz csak időm tesztelni. Már nem várok semmit. Meglátjuk.
  • Yag
    MudRunner 2-t végül mikorra datálják ? Hátha az nem lesz elcseszve. Ennyire .
  • Yag
    Érdekel. Pálya neve ? Kipróbálnám :) Köszi.
  • endy papp
    +1
  • Aborg
    Ugy nez ki a Mudrunnernek tartos helye marad a gepemen. Orultem volna ha kivaltja a Snowrunner, de nem ugy nez ki. Eddig nem igazan lattam igy beleklikkelgetve a snowrunner vieokba semmit ami lenyugozott volna, sot, meg olyat se ami megkozelitette volna azt amit a mudrunnerban ertekelek. De a puding probaja az eves, hatha nem lesz annyira vacak , lehet hogy lesz benne valami ami megfog (remelem).

"Vonatozni" bevallom en is szoktam a mudrunnerban: megraktam a platot, a potot is, es kotelen elhuztam meg egy megrakott potot: persze annak volt 4 kereke, nem trailer volt! Vagy neha egy masik potos verdat kotottem a sajat potom moge, igy meg hosszab volt a "konvojom". Persze ez csak reteken atvagva mukodott , szuk kanyaros erdei utakon elakadt a hatso verda.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.04.27. 18:50:34
  • endy papp
    Ha szombatig vártam volna a vétellel (én marha) akkor még a virágboltival sem vesződnék az tuti.....
    De gondoltam (naivan) csak lesz olyan min. mint a mudrunner....na min 1 így jártam.
    Most 1 hétig koplalok azt már nem is fáj annyira.....
    Ezt jól be@ptam, de ettől a fejlesztőtől tuti akkor veszek valamit legközelebb ha már 5 euró körül lesz,és olyan helyről ha nem tetszik vissza kérem még azt is....de szerintem nem csak én leszek így vele.
    Ha az alapok eleve @arok akkor ebből nincs az a modder aki bármi értelmeset ki tudna faragni.
    Szerintem ne ringasd magad hiú ábrándokba,persze ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz....
    Szerinted az FS-ből miért nem lehet többet kihozni??? ,mert dinamika -fizika terén ott tart mint 10 éve,valószínű ez így is marad,nem az kell a népnek hogy pici köze is legyen a realizmushoz,ahogy itt is legyen benn sok gép ,szép grafika ezt kajálja veszi a nép a többi le van @rva
    PEGI 3
    Most találtam megint egy kedvemre való mudrunner mapot lehet hidat építeni (manuálisan,nyilván csak részbe de enné ami ebben lesz sokkal jobb) nem csak fát kell hordani.
    Krumplis zsákokat és csöveket ha jól olvastam ,még csak most kezdtem.
    Meg kell keresni a mapon ,nincs jelölve sehol,majd daruval felpakolni majd a célállomáson ledaruzni.
    Szép jól összeszedett a map,na meg mint írtam is még van rengeteg a talonba,a modderek csak úgy tolják ki magukból .
    Főleg az oroszok a tutik ebben ez is ha jól láttam az.
  • RaKmaTakaTa
    Valamelyik videóban láttam, hogy a HUD-ot és jelöléseket lehet kapcsolgatni. Szóval ez megoldott, lehet segítség nélkül is tájékozódni.
  • Yag
    Ez a talpon kihúzott több tíz tonnás tariler tényleg egy vicc. Viccnek is rossz, már-már gúny.
    Ez a borulás is ... azért vezet az ember ilyen könnyelműen mert nincs effektív következménye a történteknek. Borul, kit érdekel, veszek másikat. Ez tényleg xar. Ki van herélve a kihívás és motiváció belőle. Kamionozzál következmények nélkül a mindenségben ... nem számít. A virágbolti verziót majd kipróbálom, ezek után pénzt egy darabig nem fizetek érte az tutti. Hátha lesz benne majd valami jó is. Talán MODokkal ... majd kiderül.
  • Yag
    A SnowRunner térképére gondoltam. Első ránézésre nem tűnt nagyobbnak mint a MR ... de ha részleteiben nézem akkor hajlok rá, hogy nem kicsi ez a terület. A színe és a piktogramok is tetszenek rajta. Azt nem mondom, hogy játék közben a lebegő ikonok tetszenek. Kicsit hülyebiztos célpont azonosítás ... ellettem volna nélküle is. Ahogy beszéltük ez az árkádosítás szüleménye lehet. Talán majd ki lehet kapcsolni, hogy ne villogjon orba-szájba mindenen keresztül és szükség-kelljen tájékozódni is térkép alapján ne csak a jelöléseket bámulni ...
  • endy papp
    Ha valaki arra kíváncsi mennyire lesz nehéz a játék.
    Választ kap az Alaszkai (alsó) vidiben.
    1:13:43-tól megtudja.
    Tegnap nem volt időm bele nézni,na itt mondtam azt hogy ez már a legalja....
    Ebben a játékban a fizika egy NAGY 0.
    Lehet szép térkép megy csicsás grafika ha a lényege elveszett,legalább is azok számára akik azt keresik mint az elődökben.
    Ez egy szép arcade offroad-nak is gyenge konzolra készült autós játék cotrollerrrel vezérelve.
    Ebbe innentől tehetnek hardcore modot akkor is egy hulladék marad fizika terén..
    A kormány támogatás is felesleges ide ,abban tuti biztos vagyok nem lesz benn FFB támogatás ,olyan lesz vezetni mint ha controllerrel tologatnád,eleve arra lett megírva a vezetési "mechanika" és "fizika" amik nincsenek benn ,csak valami előre megírt....nevezzük bárminek.
    Ugrál teleportál a garázsba a mókus ha kifogy a benya,"""sítalpakon""" húzza több tíz tonnás rakományt....minden gond nélkül.
    Ha épp nincs kedve este menni akkor átvált nappalra,mert nehogy már a sötétben keljen vezetni ,ez a vidi elején látható mikor elakad a mókus.
    Ja itt jön hogy a fagyott jeges úton elcsúszik ,ja ja persze a mesében,könnyebben húzza mint ha rá lenne akasztva a nyeregre és kerekeken gurulna....ez így még viccnek is rossz....
    A vidi végén bele borul az árokba.
    ááááá semmi gond eladom a kamcsit veszek helyette másikat....

• endy papp
    Melyik??? mert több is van...
  • Yag
    Azért hogy jót is mondjak, a térkép nekem tetszik :)
  • endy papp
    Ezt a vidit nem néztem végig csak bele pörgettem ide oda ,de azt szűrtem le a váltó kijelzésekről hogy idővel ahogy a ranglétrán lépsz előre és feloldasz dolgokat szinteket lépsz,úgy válik elérhetővé bizonyos plusz funkciói,de ez sem tuti....csak fikció....
    Itt már nagyobb gépek is mozgásba vannak.

Ez Alaszkáról egy hosszabb .

Most már tele a net vidikkel így aszem részemről le is zárom .....
    jó 1 nap azt úgyis tolhatja mindenki .....
    A vidi vége érdekes ahogy láttam el lehet adnia kocsikat....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.26. 19:16:06
  • endy papp
    Kifogy egy másik járműből az üzemanyag ,oké minek ide tartályos oda megyek és simán a saját tankomból áttöltöm bele.....most akkor igazából soha nem fog kifogyni a benya a játék során minek is a tartályos teherkocsi????
    Ez már a legalját súrolja az inger küszöbömnek.
    5:34-nél megnézhető.
    A vidiben a kis piktogramon(váltó) aktív a "H" de nem láttam használni,így elképzelésem sincs mire is való,azért remélem ahogy korábban gondoltam az lesz a manuál H váltó,de csak tipp ezek után bármi @szságot kinézek ebből a játékból....

A mudrunnerben az adta a sava borsát a játéknak többek között,hogy állandóan a benyával kellett tölteni a kocsikat a szörnyek csak úgy ették azt ,mindig kellett 1 vagy több tartályos.
    Van olyan mapom ahol az egyik kút az ingoványban volt akármivel oda sem tudtál menni feltölteni,itt meg aszfalt mindenhol még talán a tajga is nagy részben olyan lesz ,majd kiderül...
    Itt meg lépten nyomon tankstelle egy mini térképen ....
  • RaKmaTakaTa
    A snowrunner közvetítéséket elnézve ez még így is túl bonyolult!
  • Yag
    Ennyire bonyolult lett volna egy hasonló kiszotást leszimulálni ?

Ja persze, ez nem szimulátor. Boccs ...

• Yag
    Továbbra is hiányolom a járművel technikai adatait garázs nézetben. HP, fogyasztás, motor méret stb. a videót elnézve. Már gyerekkorunkban kedvelt autós kártyákon is több technikai adat volt feltüntetve mint egy ilyen Off-road járműveket felsorakoztatott játéksorozatban eddig összesen. Ami a videót illeti, mintha némileg túl lenne méretezve vontatmány vagy alul lenne becsülve a vontató ? Vagy csak én látom mélának az egészet? Ránézésre nem vállalnék el egy ilyen vontatmányt egy ekkora kamionnal. Ami a váltót illeti már leírtam az a kereszt ábra és a jelölései ... ehh . Nekem ne mondja senki, hogy egy hagyományos H- váltós kiosztást vagy akár egy napjainkban high-tech nek számító semi-automata váltós kiosztást ne tudtak volna csak úgy oktató jelleggel belerajzolni ?

Ha már fiatalok is a célcsoport legalább "tanuljon" valamit. Ehhez képest idepingáltak egy buta kereszt rajzot amit sehol nem használnak ... csak itt ?

Utoljára szerkesztette: Yag, 2020.04.26. 16:14:14
  • Yag
    A videót elnézve sajna tényleg igazat kell adjak, egy árkádizált konzol game lett. Innentől kezdve már csak azon lehet reménykedni, hogy a következő pach vagy DLC majd PC-síti és kiengeszteli azokat a játékosokat is akik mindazt amit egyelőre kihagytak belőle visszarakják. Aztán majd jól beharangozzák mekkora "újításokat" pakoltak bele. Kvázi egy új bőr amit lehúznank majd rólunk eladás gyanánt. Ami kb. megint egy év ... tehát a várakozást továbbra is fenntartva az érdeklődés egyre kevesebb jeleivel töltjük majd az időt és szép lassan visszazökkenünk a MudRunner világába. Vagy ki sem mozdulunk onnan :)
  • chris0000
    hi. huhh, hirtelen jól megváltoztak itt a vélemények... ennyire elcseszték volna?
    én a menüre gondoltam, spintires, mudrunnerbe, ahol ki lehet választani a normal/szimuláció módot... most nem emlékszem pontosan...lehet a map választásnál volt... és,h az nem lesz benne esetleg... üdv.

update...
    bassz@ meg csak az lesz amire gondoltam/gondoltatok!! én mindig szimulációba mentem... az a hardcore!! f@sz@, ezt vették ki??

Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.04.26. 14:50:36
  • endy papp
    Egyszerű a válasz ez totál arcade játékra lett lebutítva az elődökhöz képest,mindenképp,ez kell a tömegnek, már nem kell a hardcore mod.
    Még hogy váltó meg felező....
    Egyenlőre kormány támogatás sem lesz benne ,ahogy a hard mod is talán majd idővel érkezik....minek a manuál váltó és egyebek....vicccccccc
    A Mudrunerről nem tudok, amit kérdeztél a váltóval kapcsolatban.
    De én azzal úgy ahogy elégedett vagyok persze nem teljesen ,de ezek után már az maga a gyönyör és a orgia határa....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.26. 13:42:32
  • endy papp
    Végre egy értelmes vidi ami mutat is érdemben valamit,úgy a grafikáról úgy a többiről ,a belsőnézetet érdemes megfigyelni 33:01,36:30,nél,a vége felé van több belső nézet vezetés is.
    Jól megfigyelhető az éj nappal váltások .
    Még hogy nincs lebutítva 40:27-nél emberke teleportál a garázsba átalakítani a kocsit ,még jó hogy vissza nem lehet ......na az lenne már csak durva,azért ez így elégé gáz,ha a realizmusra törekedtek volna,de sajna minden elemében látszik már nem érdekes hogy szim legyen elég hogy offroad játék lett belőle sok kocsival szép graffal,stb..stb....így lehet legtöbbet eladni a játékból.....
    Aki meg igazi szimre vágyik realizmussal,menjen vissza az elődökre és tolja azzal...
    50:40-nél amit rákapcsol pótot simán elhúzza....azokkal az országúti gumikkal és futófelülettel picit sem irreális... megkérdezem a nagyobb 2x ekkor teljesítményűek mindent elvisznek gond nélkül???
    Innentől egyre biztosabb vagyok benne a tuningok csak vizuális szerepet töltenek ,be magyarán parasztvakítás.
    De nyilván majd próba után lesz ez tuti vagy sem.
    51:01-nél nálam visz mindent ,a sofőr belenéz a nem "létező"működő tükrökbe és abból tolat....
    1:04:37 na itt már kezdte kicsapni a biztit....
    Még hogy nincs könnyítés butítás,,az elődökhöz képest,kb1 méteres távolságból függőleges irányba rákapcsol a nyeregre....
    Ez már totál arcade vicc kategória.
    A végere aztán emberkénk be@zpta ,de semmi gond elugrotta boltba segítségért ami aztán nem érkezett meg.......
    Jó szórakozást...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.26. 13:38:51
  • RaKmaTakaTa
    Azt még mindig nem értem, miért nem raktak bele valódi váltókat, vagyis azokra jobban hasonlító váltókat, felezővel, stb. Az össze-vissza váltogató automata váltókra kicsit ki vagyok akadva. :(

Ui.: Mudrunnerhez található valami jó kis váltó mod? (Csak olyat találtam, ami a kinézetét alakítja át a HUD-on.)
  • Yag
    Egyet kell értsek. Nem lenne izgalmas folyamatosan kabinból vezetni. Ezt arra értettem, ha éppen ehhez van kedved(-vem) akkor megteheted. (Kisfiam néha leül mellém és imádja a kabin nézetet, azt mondja olyan mintha Ő lenne a soför. Neki még az a szempontja nekünk már a láthatóság előrébb való) Én speciel szeretek éjszaka kabinból vezetni, mert effektíve zavar, hogy a nagy sötét mindenségben próbálom kivenni a körvonalakat ... de ennyi. minden más helyzetben (főként amikről képet mutattál) egyértelmű hogy a külső nézet elengedhetetlen. Ebben ST és MD is szerintem jó kamera vezetésben, bár sokan kritizálják. Nem csak a vizuális orgazmus miatt előnyös a külső nézet, hanem mert valóban jobban lehet tájékozódni és eligazodni az adott térben és térképen.
  • endy papp
    Elég rég és sokat használom a mudrunnert ahhoz hogy vidi nélkül is tudjam mit tud.
    Egyenlőre míg csak vidiket látok a Snowrunnerról, jobban nem hasonlítanám össze ,még 2 nap és lehullik a lepel.
    Azt már most látom hogy kb 2-3 dologban, azt nem merem mondani hogy jobb lett inkább változott ,hogy ez előnyére é, majd erről is kedd után.
    De ahogy a karrier részt elnézem ,ki sem lehet próbálni a nagy szörnyeket míg oda nem érsz a karrierben ,addig meg kb 50 vagy ki tudja mennyit órát ülhetsz egy dzsipben....
    Komoly karrier....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.26. 09:54:20
  • endy papp
    Nos a fülke nézetet vagy ahogy szokták mondani auto szimes berkekben a cokpit nézetet minden játéknál használom,a mudrunnernél ritkábban mert olyan amilyen na meg én is szeretem nézni kívülről mit is csinálok meg a gép és a talaj össz hatása ér valamit ebben a játékban...,no meg legtöbbször rá vagy kényszerítve hogy kívülről lásd a dolgokat.,
    Fülke nézetből azokon a mapokon amiket én használok ,kb . még mindig a 2. map felfedezésénél tartanék,a kb 30-ból ami van....
    Pedig ahhoz hogy felfedezz egy mapot elméletileg csak előre kell menni ,nagyon tolatni nem kell.
    Pedig nem vagyok kezdő ezen a téren az ATS_ETS-be az összes rakományt belső nézetből raktam le tolatva....
    Ez nem olyan mint az ATS-ETS kam szimek...de említhetném a busz szimeket is,mész a szépen kirajzolt utakon ,stb stb...
    Ami a tükröket illeti tartok tőle még azt a szintet sem fogják hozni mint az FS.szériában ,ahol azért elég jó a maga nemében,elég rég óta benn van....
    Szerintem itt a környezet és a talaj megköveteli hogy többet külsőből vezess.
    Belsőnél minimum kellene FOV állítás (FSben már alapból tudja a játék)
    Arról a lényeges dologról nem is beszélve hogy az ülés állítás minden irányba az előbb említetteknél mind tudja pedig anélkül is használhatók.
    A tükör állításokat már nem is említem.
    Szerinted egy ilyen vontatmány hogy tudnál úton tartani szűk szerpentines sáros ,óriási kövekkel teli hegyi utakon ,itt húznom kellett a mögöttem levőt....
    Mudrunner
    Vagy egy ilyet esetleg,én ezek a szituk miatt tolom a mai napig a mudrunnert és van már benn több mint 400 órám.
    Karaván
    Pedig nekem széles a látószögem a 3 moncsi miatt...
    Ebbe próbáltál belsőből még pót nélkül is befordulni egy szűkebb helyre???
    Még előre is alig látni valamit,itt a tükrök sem sokat segítenének.
    szörnyeteg...

• Yag
    Hát ... nem tudom ti hogy vagytok vele, de a fülke nézet és az abból való vezetés akárhogy is nézem egy plusz élményt ad a játék bizonyos pontján és szakaszában. Persze más viszonylatban mint ahogy általában beszélni szoktunk róla. Arról nem is beszélve, hogy vannak az MR-ben olyan kihívások amik kifejezetten kikötik a fülke nézetet a feladat 100%os teljesítéséhez és ez egy pozitív dolog számomra. Gondolom nem véletlen, hogy ST-ben sok olyan MODolt jármű van már aminek lett fülke nézete. És ja. Pont a fülke nézetnél van hiányérzete az embernek a nem működő tükrök viszonylatában. Sokkal jobb kilátást és kontrollt biztosít ha két irányba lát hátra az ember. A hétköznapokban kezdőként sokáig nem szerettem tükörből tolatni, aztán amikor anno rájöttem a logikájára az óta már nem forgolódok feleslegesen. Két tükör és sanyi a parkolás .
  • Yag

Van itt egy lista azokról az "apróságokról" amik megjelenésekor a MudRunnert jellemezték. Terémszetesen pozitív értelemben. Ennek viszonylatában gondolom elég som mindenben változott amivel több lett vagy kevesebb a SnowRunner ?

• endy papp
    Az idézet a steam fórumról van.
    Minden szavával egyet értek...
    "MUDRUNNER vs SNOWRUNNER
    IMHO Mudrunner looks 10x better than Snowrunner... there I said it.

Seriously I don't get the hype. I mean, I'm a new player so I understand that after 3 years of playing Mudrunner you would want something fresh, but if you asked me personally today which game I would prefer between the two, I'd pick Mudrunner without hesitation.

- Mudrunner looks WAY better, much more REALISTIC and I love the gritty looking vibe!
    - Mudrunner's trucks are actually cool and make me wanna drive them, the UAZ, the Kraz 255 and all the big old school classic russian trucks with the red star on the doors cmon!!!
    - The maps are very well designed, there is lots of different ways to complete them, they are fun to replay in multiplayer and work perfectly fine without any "filler" content.

From what I've seen so far, there seems to be a lot of artificial stuff in Snowrunner like pick up boxes left around the map, like wtf, how did those boxes get there in the middle of the forest? And why? Or knocking some barrels on top of the hills, it's just seem silly tbh.

I get that they want to bring more content and stuff to do, but the beauty of Mudrunner is in its simplicity and focused design. There isn't any fluff, because there is no need to.

The only thing Mudrunner could use are some more settings overall, working mp lights and more trucks + maps. The later two having been pretty much solved thanks to modding.

My main issue with Snowrunner is that it looks too much like Disney Land. The colors are way too oversaturated and the map design seems like it won't allow you to go everywhere however you want, lots of "corridors" leading you the right way if you know what I mean...

But most importantly, it looks like they've significantly nerfed the physics for mass audience here and that's no good, I seriously hope what I saw was just some "arcade" mode."

Én már csak az idővel érkező modderekben bízok ami sajna itt nem lesz oly egyszerű mint a steam-en.
    Talán valami értelmesebbet össze tudnak ebből drótozni,de sajna az (arcade) alapok sok jóval nem kecsegtetnek....
    Na meg az idővel érkező farakodásos hivatalos season pass-ban ígértekkel,kérdés hogy lesz megvalósítva ,az is le lesz é "butítva" így.
    A yutube vidiket elnézve 2 dzsippen és egy szutyok teheren kívül még mást nem láttam,pedig már 4. napja tolják és csak a töküket kergetik körbe köre mint a kutya a farkát.
    Mint ha valami végtelenített raplay felvételt néznék unos untalan ....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.25. 23:05:02
  • endy papp
    Bocsánat hogy bele szólok ...
    Miről is beszélünk....Melyik játékról????
    "nekem magyarul írt már mindent, mikor játszottam vele"
    A Spintiressen kívül tudtommal nincs honosítva egyik sem,de ha tévednék kérek én is abból ami kiír mindent magyarul....
    "hi. említettétek itt többen a hardcore módot... ezt most a "szimulációra" kell érteni, h az nem lesz benne??"
    Ebből arra következtetek hogy a majdan megjelenő Snowrunnerről kérdeztél és beszélsz.
    De hol és mit és mi írt magyarul neked....??
    Ja igen és ki mit ért szimuláción.
    Ha úgy nézzük az hogy forog a kerék már szimuláció....csak kérdés hogy milyen ,formában van ez megvalósítva,na ezek a nem mind egy dolgok.
    Itt jól ki lesz spórolva minden (már nem a kerék forgásra gondolok)
    Akkor végszóra....
    Akkor most te már használod a Snowrunnert,vagy mi a rákról is beszélünk és kérdeztél ???
    Mert az hogy lesz benne belső tér (fülke nézet) szimuláció az is az csak a kutya nem fogja nagyon használni,de lesz benn.....
  • Aborg
    Nem, a szimulacio ugyanaz. A hardcore modban nem lehet nehany konnyitest hasznalni: nem lehet az orat eloretekerni hogy atugord az ejszakat, nem eleg eljutni a farakashoz hanem fel is kell manualisan rakodni stb.