mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Talan ezt az kicsit haraposabb irast nekem es Yag-nak szantad, mintha a kettonk allaspontjara reagalnal egy kalap alatt. De sebaj, jol osszeszedted. De csak nem fogunk mar osszeveszni egy jatek miatt. Persze hogy jo jatek a SR is, ha soha nem letezett volna a ST es a MR, teljesen odalennek erte, mi az hogy. Csak igy az elodok miatt ott van mogotte a malenykij csjort :) Azt is elhiszem hogy kormannyal egy mas liga, es bar van egy T150-esem, meg soha nem probaltam vele mert lusta vagyok eloszedni es aztan elrakni (sajna nincs helyem allandora felszerelni). Meg amugy is a kulso nezetet kedvelem.

"az elődökbe nem volt nehéz az évek során viszonylag jóra megcsinálni a fizikát"
    A mai napig emlekszek ra mennyire lenyugozott amikor anno legeloszor inditottam el a Spintirest. Par metert gurultam csak, megis lenyugozott a jatek fizikaja. Igen, arrol a fizikarol beszelek amit latni lehet.

a linkelt vidinek nem doltem be, mert magam csinaltam. Irtam is hogy csak a par masodperces jelenetrol van szo, amikor viszi a fat es az rugozik (a MR-ben). A betonpanel rakomany mar targytalan a linkeles szempontjabol. Nem ahhoz akartam hasonlitani, hanem ahhoz amikor a SR-ben visz hasonlo rakomanyt.

Az uj videoidon tenyleg latszik valami rakomany mozgolodas, megse annyira fix doboz mint a aminek a legelso megjelent video alapjan tunt. Koszi.

Kerdesedre valaszolva: Oldman a konzolos The Last Of Us 2-re keszul.

BUEK mindenkinek!