Oldgamer#2134
Üdv Aborg!
Igen, közel 100%-ban sikerült végigvinnem, Alaszkából hiányzik 4%, az abból tevődik össze szerintem, hogy az időmérő TASK feladatoknál 2 esetében csak a bronz fokozatot èrtem el, legalábbis erre tippelek. Minden fő feladat teljesítve lett. Jaja, úgy volt a TLOU 2-vel fogom folytatni, de még kivártam vele pár napot, hiszen a SR MOD funkciói/lehetőségei kíváncsivá tettek, azokat próbálgattam, jó sok van belőlük. Hétfőtől fogok nekiesni a túlélő horror game-nek, azt is nagyon várom, sok jót hallottam róla, igaz a témája elég nyomasztónak ígérkezik. A játékban tapasztalható fizikára én is kíváncsi leszek, grafikailag is az egyik legerősebb cím ez a posztapokaliptikus mű ami PS konzolokra készült. Szerintem majd te is próbáld ki egyszer.
Mikor végzek vele, akkor mindenképpen visszatérek a SR-hez, már most hiányzik. :) A kanadai pálya èrintetlen, de ez ugye nem közvetlenül kapcsolódik a fő játékhoz, itt mások is kissé a szabályok. ( pl nincsen lehetőség az idő pörgetésére ) Majd még jelentkezem, továbbra is olvaslak titeket! :)