mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2147
    Üdv a klubban....
    Szerencsére nekem majd csont nélkül megy és fut..
    De veled együtt a fórum tele van az ilyen és hasonló hibákkal az első perctől kezdve...
    Az ez előtt PTS-nél nekem is volt hasonló ,de aztán elengedtem ,majd megjavult a következő javítás után.
    Itt is ez lesz ,még várj vele, ne töröld szerintem jan elején tuti jön a javítás rá és még remélem másra is mert megint csak elégé béta állapotba jött ki....vannak funkciók a menüben amik eddig soha nem látott hibákat produkálnak.
    No meg kivi vagyok mit szólsz az új területekhez és funkciókhoz küldik terén
    Most itt a PTS-en a korábbi hang mizéria megszűnt számomra de hogy ne legyen uncsi tettek bele helyette mást a videó beállítások állnak vissza közép értékre ,vagyis nem menti a beállításokat ,nem csak nekem nem..Már jeleztem írtak is vissza,majd kiderül mi lesz belőle.
    A PTS pont azért született hogy a majdani élőbe már viszonylagos hibák nélkül menjen mindrn,sajna ez eddig csak több kevesebb sikerrel sikerül.
    Még az előző 2. pass hibái is javításra várnak hogy jobban ne menjek vissza az időben.