eta32#2141
Köszi az infókat de sajna vagy nem még mindig PS exkluzív marad.
De bele nézve pár vidibe ez engem annyira nem fog meg nem az én ízlésem és ,történetileg ,nem fog meg.
Na nem azt mondom hogy a Metro részek annyira igen ,vagy de mert elsőre azt gondoltam ááááá ,de aztán úgy beszippantott az a légkör hogy ,ott is van miért izgulni és minden rajtad áll ,vagy bukik.
Tudom ajánlani,pedig mint mondtam tőlem távol álltak ezek a lövöldözős játékok ,de az a közeg a sztori ,így együtt ,nagyon odavág .
Az Alien Isolation játék filmeken alapuló de más aspektusból megvalósított ész taktikai játék ,ami ugyan így elmondható a metróknál is,Az Alien filmeket kb 6x láttam az elsőt anno csak trükkel nézhettem meg anno mert még nem voltam annyi hogy beengedjenek a moziba ,de csak megnéztem....
Elsőre a játék is fura volt ,de aztán nagyon megfogott,taktikai "harc" az egész macska-egér játszma de végig te vagy az egér ,a hangok a látvány ...ez is besz@ratós....ha úgy isten igazából bele éled magad ,jó hangrendszerem van így nem kell füles ,majd mind a mozikban...
Mindig szemeztem velük ,de míg nem volt magyarosítás hozzájuk ,nem érdekelt,majd gondoltam még várok ,érdemes volt az epic-en most Free-ben meglettek a Metró 2 részéért adtam pénzt de,nagyon nyomott áron volt ,no meg az első rész után ,nem volt kérdés.
A 3. résznél még várok a magyarosításra ,azt is bezsákolom ,olcsó pénzért is valami leárazásban akár jövő ,ilyenkor. Days Gone: Feltűnt a PC-változat adatlapja egy népszerű webáruházban, a Sony cáfolta ennek létezését Akár már PC-n is játszható a Days Gone és a MediEvil Remake Sajnos nálunk az ezt lehetővé tevő szolgáltatás még mindig nem elérhető