6011
-
chris0000 #1247 hi. nagyon várós... az én szemszögemből kicsit b@sszák meg magukat a fejlesztők, h only epicre leszerződtek, h nekik minél több pénz befolyjon... a kb. 500M steam felhasználó meg kit érdekel...nem is értem...steamre első napos vétel lett volna, mint ahogy a többi is... így meg van egy "muszáj" elindítani epic launcher, h menjen és kb. ennyi...kilépek, kikapcsolom a gépet...max akkor fogom megvenni, ha kell vmi fontos patch! üdv. -
#1246 -
-
#1244 Igazad van, eszre se vettem elsore! Oda is van irva hogy "not ingame"... ez varatlan pofon volt, mit ne mondjak. -
endy papp #1243 Ha nagyon figyelmesen megnézitek a farakodós részt remélem azért leesett hogy az egyik sem a játékból van.
A 2.-nál még egy drón is befigyelt.....
Kitalálták ezek, majd jó pénzért a seasonspass-ban eladják azokat a gépeket és vele a mapon a helyeket ahol lehet fát pakolni-hordani.
Vagy nem készültek ezen részével még el, vagy így lehet jó pénzt lehúzni az userokról megint (szerintem utóbbi)
Engem nem érint mert a prémiumot vettem meg így abban benne lesz majd idővel,"majd minden"
Egyenlőre a különböző szállítandó dolgokat oda viszed a megadott helyre és huss kész az adott objektum,legalább is én még nem láttam egy vidin sem hogy farakodó gépek bármilyen formája is megjelent volna. -
chris0000 #1242 jah én is ezt akartam belinkelni, nem ezt a hülyét... :) üdv.
Aborg: így van, meg kb. az összes autoszimből… üdv. -
#1241 Most lattam eloszor hogy lehet manualisan (marmint a gepkarral) fat rakodni: mar feltem hogy ezt kivettek, mert eddig csak azt lattam hogy "magatol" epult a hid, a torony stb. Remenykedtem benne hogy lehet majd mas erogepeket is kezelni manualisan: darut, markolot stb. De az talan nem lett megoldva. Sajna lanctalpasok se lesznek ahogy latom, valami buldozeres talajsimitas is mokas lenne. No de igy is varjuk a gamet nagyon! A lenyeg benne van, a tuti alvazfizika. Ezt mas jatekok meg se kozelitik. Probaltam peldaul jatszani a farming szimulatort is, de a fizika teljes hianya miatt nem tudott lekotni. Es ez igaz az osszes Construction simulator - meg akarmi "szimulator"-ra is amikbol pont a lenyeg hianyzik: a szimulacio. -
endy papp #1240 Itt az eredeti vidi ,nincs tele a szakállas mókusnak a felesleges locsogásával....
Ebben a vidiben meg 2.5 percben mozgásban látni miről is van szó..
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.07. 19:20:29 -
chris0000 #1239 egyre jobban tetszik... SnowRunner - Season Pass & Premium Edition Trailer -
endy papp #1238 -
#1237 -
endy papp #1236 Ebben eddig is biztos voltam, nem véletlen vetem meg elővételben a Premium Edition....
Itt már nem csak A ból B-be megy a fahordás azt csókolom.
Köszönő viszonyban sincs az elődhöz,pedig abba is bele toltam (a moddereknek hála) 400 órát.
-
chris0000 #1235 hi. úgy néz ki, h sokkal összetettebb lesz mint a spintire/mudrunners… SnowRunner - Explore. Gear Up. Achieve. -
endy papp #1234 Erre csak annyit tudok mondani....bő 1 hónap és kiderül.
Multizni az elődökkel se sokat multiztam....
-
chris0000 #1233 epicen vajon, h lesz megoldva a multi, fel van az arra készítve? üdv. -
endy papp #1232
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.22. 12:50:06 -
endy papp #1231 Köszi a vidit.
Egyre jobban meggyőz hogy érdemes volt megvenni.
A tükrökért kár hogy még mindig nem bírták megcsinálni ,de túlélem hiányukat.
Mellesleg a SnowRunner: Premium Edition 38 euroért vettem meg már korábban....(nem az Epic Games store-ban)
Az meg hogy Epic Games felületén lehet használni semmit nem jelent.
Nem értem miért fáznak annyira tőle az emberek.
Jó nyilván nem steam ,nem kiforrott meg minden ,de a játékot elindítja ,épp úgy letölti automatikusan a frissítéseket...gond nélkül lehet rajt játszani az eddigi játékomnál ami van rajt semmi gondot és hátrány nem tapasztaltam eddig,pedig azt sem ott vettem csak a kulcsot aktiváltam ott.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.21. 20:13:25 -
#1230 ohh akkor ezért tűnt el, nem találtam a steam storeban egy ideje.
na akkor ezzel se kell játszani egy ideig, pedig megvettem volna, nekem csak az eredeti spintires volt meg eddig. -
chris0000 #1229 lemaradt...
sima 40euro
premium 60euro -
chris0000 #1228 hi. itt egy összesítő trailer a SnowRunnerről… ápr.28!
én sok jelenetet nem is láttam eddig... egész jónak tűnik...
...áhh most nézem, h only epic stores már ez is!
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.03.21. 13:44:03 -
#1227 Tavaly nyár vége óta rendszeresen meg lehet venni a Mudrunnert 6-8€ között legális forrásból. Csak az American Wilds Expansion fizetős, bár szerintem mindegy, mert workshopból bármikor töltesz le értelmesebb tartalmat ingyen.
Mindkét játékot a modderek vitték a hátukon, nélkülük már a kutya sem emlékezne rájuk, mert olyanok a gyári tartalmak.
Meg tudom várni az 5€-s árat, vagy hogy bundle-be kerüljön, van már olyan backlogom.
A napokban jött patch a Spintireshez, megint jól sikerült, eddig jól működő dolgokat csesztek el benne.
A MudRunner-hez is ígértek fűt-fát, de ott is már csak csend van, persze, már a SnowRunner a lényeg.
Mindkét játékra igaz, hogy ha csak a felét tartották volna be, mint ígértek, már elégedett lennék/lennénk. (Mert nem vagyok egyedül az álláspontommal.)
Oovee, Pavel, Saber, Focus Home, tökmindegy, ez nettó pénzlehúzás, és a vásárlók hülyének nézése az én szemszögemből. 2011-óta követem figyelemmel a játékot, baromi ígéretes volt a kickstateres ígéretek alapján is, majd mikor a megjelenés napján letöltöttem jött a nagy pofon, hogy alig volt több, mint a régi techdemo-k, és bugos volt, mint a rosseb. Aztán jött a kuss, huzavona, timebomb, és az alig polirozott Spintires Mudrunner néven. Akkor úgy döntöttem, többet pénzt tőlem nem látnak. De ezt feltornáztam 5€-ra. Ennél fentebb nem megyek. -
endy papp #1226 Nos igen alapjában véve helytálló amit írsz.
Én az eddigi 2-ből egyet ingyen vettem,a másikat a MudRunnert is nyomott áron így ezért megadom a teljes árat.
Annyit nem fogok várni míg ez 5 euró lesz,mert kb sosem lesz annyi.....a 3 éve megjelent MudRunner is még nem ment 10 euró alá és még ott vannak a DLC-k.
5 év múlva ezt is már csak a dlc-k,és a modok fogják "fenntartani" de szerintem,5 eurós árra sokat kell várni....
Én a magam részéről ezt most kivételesen elő rendel, a "Premium Edition" változatból.
Nagyon nem fogok tudni mellé nyúlni asszem.
Igaz ez a változat 38 euró (akciósan) de nekem annyit megér.....remélem -
#1225 El kéne ájulni, hogy a harmadik pénzlehúzásra végre eléri azt a szintet a játék, amit a kickstarter alatt a legelső megjelenésére ígértek? Az első kettőt - én hülye - előrendeltem, ennél várok, 5€-nál többet tőlem nem látnak. -
endy papp #1224
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.06. 11:37:10 -
endy papp #1223 Nos ha az ETS-el anno toltad ....sőt ha jól emlékszem még az ETS 2 -nél is a legelején egyiknek sem volt az a neve ami totál hülye és idióta nevük volt.
Nem olcsó mulatságok ezek.
Egy példa a C@C farmos játékban a Strautmann licence lejárt (csak egy pórtról beszélünk) így már nem használhatják a készítők,ezek szerint nem ér nekik annyit hogy továbbra is megújítsák.
Na már az hogy néz ki ,hogy valami fantázia neve lett...
Nyilván jobban nézne ki és jól mutatna amit írsz a változtatásról ,de sajna ,vagy nem, ezt el kell fogadni. -
#1222 Licensz: igazad van, a Mudrunnerban is van az amerikai verdaknak eredeti nevuk. Az oroszoknak nincs. Nem is tudom van e meg egy ilyen jatek ahol ilyen felemas modon lenne megoldva?
Persze hogy nem baj ha nem az eredeti neve van odairva... de azt kicsit banom hogy meg vannak masitva az orosz autok hutoracsai, ami engem elegge zavar. A nagybacsimnak volt peldaul egy ilyen gazikja, de igy eleg furan fest a jatekban ezzel a kitalalt hutoraccsal. -
Solt #1221 Persze, hogy nem lesz... de attól még jó lenne! :) Az ETS/ATS páros is milyen jó, ez még brutálisabb lenne... -
endy papp #1220 Szerintem az sem lesz benn..... -
Solt #1219 Azért ezt VR-ban szívesen kipróbálnám... :) -
endy papp #1218 Újabb vidi.
Hát ez nagyon ott van....
Azért a sofőr kezei helyett a tükröket illett volna megcsinálni,mai világban ez egy autós játékban már alapnak kellene legyen.
Attól hogy látom a vezető kezén a karórát,nem dob az élményen semmit....
De lehet csak ki van kapcsolva amit nem hiszek,mert ha valóban működnének,már promózták volna tuti.
No de nagy részben úgy is külső nézetett kell majd használni ahogy eddig is.....remélem az jobb lesz mint az eddigiek...
Az jó hogy, valami féle karrier lesz benn ,mivel meg kell venni a gépeket ,ahhoz pénz kell keresni ,teljesíteni kell feladatokat ....
A kocsik testre szabása, a garázsban,itt is csak pénzért lehet vásárolni (testre szabni a gépeket) .
-
chris0000 #1217 hi. nah az ápr.28 szuper lenne... üdv. -
endy papp #1216 Itt a játékkészítők fizetnek a gyáraknak a licence engedélyekért cserébe.
Legalább is az ETS-ATS kam.szimeknél így van.
Az FS-farmingnél is ha jól tudom.
Igazából pont olyanok ,az hogy a nevük nem az ami nagyon nem érdekel ,tudják azt amit kell és onnan már jó nekünk.
Akinek meg így nem felel meg az mással tolja....
Mellesleg némelyiknek van licence oda is volt írva a vidiben. -
#1215 Kulonos hogy miert nem valodi neven futnak a verdak. Az autogyartok neha kifogasoljak a torest, itt az se lehet ok.
Kulonben hogy szok lenni ez licencelesnel, ki fizet kinek? Peldaul egy NFS-be vagy Forzaba szerepelni eleg jo reklam is, nem? -
endy papp #1214 Nagyon várós lesz ez,íme jármű kínálat és egyébb....
-
#1213 Remek videok. Itt is van egy. Ezen borulasok is vannak. Sajnos a tores hianya miatt a zuhanasok furcsan neznek ki (leeses a hidrol), sulytalannak hatnak. De majd ovatosan vezetunk, akkor tuti a latvany. -
endy papp #1212
-
endy papp #1211 SnowRunner - Premium Edition
Ha lejjebb görgettek a linkelt oldalon lesz egy új bemutató vidi érdemes megnézni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.02.18. 16:09:43 -
#1210 Megneztem ezt a csernobilt. Nagyon latni a Spintiresen hogy elhagyta a Pavel. Azokat a dolgokat "fejleszgetik" amiket a jatek nem is nagyon tud kezelni: szilard tereptargyakkal rakjak tele az 1x1 km-s terkepet. Raadasul a hatter-elmosodast is feloldottak, igy latszik hogy nem is a legszebbek ezek az objektumok, sot, alig kozepesek. A targy-arnyekokat se valami hiresen kezeli a jatek (a sajat autonkat kiveve). Meg arra se nagyon figyeltek hogy legalabb az aranyokat betartsak, es most nem arra a nevetseges otletre gondolok hogy egy ennyire kicsi terkepre akartak csernobilt epiteni. Miert ennyire keskeny a vasuti nyomtav? A rozsdas Zil roncs is valahogy tul kicsinek tunt. Egy ingyenes amator modnak elmenne, de hogy nem szegyenlik ezt a valamit arulni...
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.02.15. 09:00:39 -
endy papp #1209
Ha hinni lehet ennek az oldalnak .....
Több játékot is vettem itt,eddig elég jól belőtték az infót...de majd kiderül ,mivel a hivatalos Epic oldalán még nyoma sincs semminek.
De több helyen már hirdetik árulják a konkrét időpont eddig elég vegyes az Amazon oldalán év vége december.
SnowRunner: Premium Edition
Itt is írnak róla itt nyarat emlegetnek.
Astragon bringt SnowRunner
Itt pár új képet is lehet látni róla.
képek
-
endy papp #1208 Bocs hogy bele szólok.
Ha Seam-es játékod(az enyém az)akkor a steam műhelyből érdemes letölteni én az összes mod (map-Gép) onnan töltöm le és semmit sehova nem kell bemásolni és vacakolni sem kell semmivel, igaz a mudrunnert használom a spitires-el nem nagyon tolom mivel irritál az a hülye kamera megoldása amit szerencsére a M.R.-ben már jól megcsináltak.
Így ebben rengeteg dolgom mod ,de letöltöm a műhelyből és használom ennyi,semmi gondom velük, letöltés után sem.
Plusz mindegyikről van leírás , vélemények milyen, mit tud és nem utolsó sorban ha frissíti a készítő az is automatikusan letöltődik.
Nyilván vannak olyan gépek amik egy meredek emelkedőn nem tudnak felmenni ezért érdemes,többet kipróbálni akár modot is.