-
eta32 #2135 Nos a linkel vidi is több sebből vérzik.
De aki ezeket benyeli és inkább az ilyen fals össze hasonlító izéknek hisz és nem a saját tapasztalatának az meg is érdemli hogy "etessék"...
Össze hasonlítja a fahordást, egy fix platós egybe tömb szállítással.
Vicc kategória...
Meglátszik hogy fogalma sincs mi és hogy működik akár a játékba akár az életben.
Ja igen ennyire nem fog az SR-ben billegni csúszkálni a rakomány fa ,miért is ?? mert reálisan le van kötözve ,nem mint a MR-be irreálisan ,ide oda csúszkál billeg .
Így a reális való életben nem rögzítenek rakományt.
Hogy itt miért is ilyen? nem azért mert így reális hanem az olyanoknak akik ettől, hiszik el azt hogy hú meg he azoknak,
De akinek ez így reális és jó annak hajrá
Ahogy az állítások is hogy egy dobozként viselkednek a farönkök a trailereken,és nincs mögöttük fizika akár szálanként.
Erről a vidiről beszélek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nyilván elsőre és is ezt gondoltam (próba nélkül,de vettem a fáradságot és a fizikát abból ítéltem meg) megnézve az első vidit ami a kezembe került tegnap és mivel messziről mutatja meg azt amit majd alább a saját tapasztalat adja és mutatja be ,már más a tészta.
Ezért is mondom és tartom is fizikát vizuálisan megítélni nehéz ,de itt majd meg lehet részben ami a fa mozgását illeti,azt is a vidiimben legalább is a fák SZÁLANKÉNT való kevés mozgását ,a többit ki kel próbálni KORMIVAL mert csak ott érezni egy adott szerelvény hogy ment ugyan azon az úton üresen majd megrakottan ,és a kormányon mit éreztél két különböző kocsival és súllyal a hátad mögött.
A vidik csak a fa mozgásokra lett készítve menet közbenire nem, ha kíváncsi valaki kipróbálja.
Én megtettem.
Szépen rugózik minimálisat a long fák a kilengések alkalmával picit hajlanak is.
Nálam ez a fa dolog(rakodás,szállítás, stb...) megkapta a maximum pontszámot.

Aki nem hiszi azt amit lát vagy ép nem a vidiken, annak ott a játék ki kel próbálni.
Ja hogy nincsenek rögzítő spaniferek és láncok...
Még tehetnek bele a készítők ,,de ettől még ezen a téren sem jobbak egy fokkal sem az elődök.
Látszik a pót borulás határán is hogy igen is ott már elvesztettem a rakományt majd nem, de mert nem engedtem felborulni így egy újabb becsomagolással menthető volt.
Az Új mapokon olyan helyeken majd menni (de nem csak azokon) ahol nagy jelentősége lesz az útvonal választásnak.