mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Yag
    Szerintem csak viccnek szántál pár sort mert szilveszter van ... :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nagyon rápörögtél a dologra azt látom. Oké lazitsunk egy kicsit szerintem.
    Két oldalról nézzük a dolgokat. Az már látszik. Lehet én nem látom azt innen amit te és szerintem te se mindent látsz úgy ahogy én. De ez igy természetes. Tehát, ennek okán pár sort viccnek veszek mert másként értelmetlen lenne számomra. Akkor szálazzuk szét a dolgokat. Tegyük egymás mellé azokat a vállakat :))))

Ha tényleg azt feltételezed rólam, hogy azért játszom warezzel mert nem futná rá anyagilag a játékra (SR) akkor szerintem félre értettél. Megvehetném mert nem egy drága játék, de sem a megjelenésnél sem után és később se mutatta azokat az alap elvárásaimat amikre hajlandó lennék pénzt adni. És igen. Az egyik sarok pontja A Kormány. Ami egyenlő az irányíthatósággal. Kormányom ugyan van de nem támogatja. Anno nem vettem "Drága" kormányt mert akkor még azt se tudtam, hogy a verseny szimulátorozás egyáltalán le fog-e kötni és mennyi időre?! Tehát egy közepes minőséget használok ami - eddig - minden célra megfelelt. Még az iRacing is fut vele. Pár év tapasztalat után már tudom, hogy a verseny szimek időszakonként lekötnek és ha jó kedvemben vagyok akkor pár órát pár hétig el vagyok velük, de utána majd egy évig rá se nézek. De sebaj, mert a gyerek meg örömmel tekergeti mert neki jó móka FS19ben traktorozni. De néha Jól esik menni pár kört pl. a megvásárolt Opel Omega 3000 Evo500-mal a megvett Nüburgring Northshlafe pályán a szintén kifizetett RaceRoom Racing Experience-ben van. Emellé vettem magyar forintért Asetto Corsát és bele még pár dolgot, de mind ezek a vásárlások mit sem érnek ha nem használja az ember. Tehát nem pénzem nincs a játékra hanem nem adok olyan dologért pénzt ami nekem nem éri meg vagy nem is használom. Vagy nem is működik úgy ahogy azt elhitetik az emberrel. Ez nagy különbség. Tehát miután kipróbáltam és tudom hogy a gépemen elfut SR és tudnám is használni de a próbákon letörött az ujjam és még csak jelét se látom hogy fejleszteni fogják a CustomWheels részét hát én kérek elnézést hogy piszok önző módon még sem adok érte egy kanyi vasat sem még akkor sem ha csak 3000HUF be kerülne. (Epic = 5754 HUF - 3000 Cupon Szumma = 2754 HUF) ami szintén csak kidobott pénz lenne számomra. Persze az érveid alapján még a Cupon beváltás is csalásnak számítana ebben az esetben meg pláne :)
    Miért nem venném meg ? Mert nem lenne kényelmes és élvezetes számomra a játék ebben a formában. De megvehetném 10ezerért is a Premium Edition Season pass-t futná rá, lenne miből, de akkor se lennék vele boldogabb csak pazaroltam volna rá 10rugót. Bocs, de nincs kedvem 30+ órát az ujjaimmal böködve játszani. Még akkor sem ha szép, remek a játék menete és tetszik amiket belepakoltak jármű mennyiség stbstbstb. Capisce? És ahoz sincs kedvem hogy 50+K ért még egy kormányt vegyek mert a drágalátos SnowRunneres fejlesztők nem adják lejjebb G27nél. Semmi gond. Kár vitázni én megértek minden fejlesztőt és az értékesitési irányelveiket . Belenyugodtam és ezzel elváltak útjaim a játékkal. Ezek a játékra vonatkozó részek:
    De.
    Ami az általános véleményezést illeti.
    Akkor és úgy és azt kritizálok amit akarok. Téged nem, mert tisztellek annyira, hogy ne személyeskedjünk. Szabad országban a szólásszabadság árnyékában megtehetem viszont azt, hogy amit úgy érzem, hogy NEKEM nem tetszik azt ne tehessem szóvá, nos, azt ki kérem magamnak. Miért is ? Mert nem érzem úgy veled ellentétben, hogy bármi miatt is nekem inkább kussolnom kellene, vagy mert nem játszottam vele annyit amennyit szerinted kellett volna, vagy mert pénzért kellett volna megvennem és úgy játszani vele mert nyilván akkor már belátnám, hogy mégsem úgy van ahogy irtam. Amit eddig irtam ... azt azért irtam mert úgy gondolom. Pro és kontra érvekkel. Mint ahogy bárki más is megteheti, köztük veled, , hogy leirja egy ilyen fórum kertében kultúráltan mit gondol, hiszen ezért is vannak ezek a fórumok. Max nem értünk egyet és kész. De ettől nem dől össze a világ!
    De csak azért mert nem adtam érte pénzt nem fogok kussolni. Bár gondolhatod hogy nekem ehhez nincs jogom mert ingyen használtam pár órát, vagyis szerinted szemét módon elloptam a játékot és sutyiban ki is mertem próbálni ... de kénytelen voltam anno én is elfogadni és jobb ha te is megbarátkozol vele : Ez a világ már csak ilyen. Ha ők pénzért el akarják nekem adni akkor én meg igen is, önvédelmi okokból ingyé ki fogom próbálni, hogy biztos legyek benne, megéri e az árát. Lévén hogy nincs is demó része. Ez teljesen rendben is van. Az viszont nincs rendben, hogy azzal zrikálj, hogy ha nem veszem meg a játékot akkor ne is legyen véleményem róla és ne is kritizáljam mert nem játszottam vele annyit és olyan pályákon amiket leirtál? Képzeld, warezban is minden pálya elérhető, végig is mehettem volna rajtuk ha a fent emlitett okok nem álltak volna fent. Elkezdtem, jártam három térképen de befejeztem. Mert! Leirtam!

Ezzel szerintem ki is maxoltuk ezt a témát, legalább is részemről. Ezek után nem veszem sértésnek amiket irtál és ahogyan irtad, nem kivánok mélyebben belemenni ebbe a dologba szerintem jót mosolyognak rajtunk igy is páran. Végig olvasva lassan már a megirásra szánt időt is sajnálom de gondoltam ha már vetted a fáradtságot és időt hogy részleteiben reagálj akkor én sem leszek rest és nem fogom két mondattal lerendezni. Pedig lehet úgy kellett volna. Na mind1. További kellemes SnowRunnerezést az FFB kormányoddal. Nekem erre úgy sincs igényem, tehát a jövőben minek is beszélnénk erről többet :) Nem igaz ? :) Ave.