mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2133
    Mivel nagyon hosszúra sikeredet spoilerbe teszem.
    BÚÉK MINDENINEK!!!!!!!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos még mindig gondok vannak nem kicsik azzal amiket leírsz az SR-el kapcsolatban.
    Egyre jobban bele keveredsz és ellentmondásokba ötközöl saját állításaiddal.
    Támaszkodhatnál a saját játékodra amit nem vettél meg ,hanem warezban letöltötted,ezzel sincs probléma ,te így fogod fel az életet.
    Ne támogassuk a fejlesztőket csak kritizáljuk ,szidjuk.
    Még ezzel sem lenne akkora gond..
    De az hogy a játékot amit lépten-nyomon lehúzol bírálsz hogy ez sem az sem reális és jó ,szar a fizika a játékmenet,csak egyet bizonyít ,még a játékot sem ismered behatóan csak felületesen és vagdalkozol olyan kijelenésekről amik sehol nem állják meg a helyüket.
    Javaslat: próbáld ki az összes pályát több helyen és géppel,te magad is rá fogsz jönni hogy nem helytállóak azok amiket állítasz.
    Nem a bugokról beszélek.
    Ja hogy warezba nincs meg minden pálya esetleg (nem tudhatom de mind egy is jelen esetünkben) ,akkor ha nem ismered a játékot úgy teljes egészében és csak vagdalkozol az állításaiddal komoly nyomós alapok nélkül ,csak is téged minősít.
    A játéknak vannak hibái ,ezt senki nem vitatja.
    Én sem azért "kampányolok" mert szerintem hibátlan ,soha nem lesz az ennyi tartalom mellet,tuti.
    Hozzá teszem az elődökben is van még a mai napig,de ezektől használhatók kompromisszumokkal ahogy az SR is. (SP kamera kezelését,nem tudták megcsinálni normálisan, nagyon bonyolult feladat,a mai napig botrányos)....
    De az elődökbe nem volt nehéz az évek során viszonylag jóra megcsinálni a fizikát,nem jobbra mint az SR,majd erre még kitérek,mert lófütty tartalom van.,
    Mire is kellet kihegyezni az összes játékfejlesztői kapacitást a fizikára és itt ki is fújt az egész,a többi egy nagy üresség,a modderek nélkül halva született volt mid kettő,aki mást állít az megint csak nem ismeri mivel is játszik.

"A gond ezzel a fizikás dologgal csak az, hogy ha kevésbé kitartó az ember akkor a túl nagy dagonyázás ront a játék élményen. És itt most nem a kitartáson van a hangsúly hanem a játék élményen. SRben láthatóan rágyúrtak arra, hogy ne csak a sárban ragadás legyen a játék része, hanem haladás és sikerélmény is. Ettől jobb és hasznosabb a játékmenete a térkép és az felosztása is. Engem, mint már említettem ezzel meg is vettek kilóra, de sajna ez nem minden."
    Nem értem mi kellett volna még????
    Most akkor megvettek vagy nem????
    De sorolom az összes térképet figyelembe véve itt már szerepel a mostani 2 új ,ami még csak PTS-en fut PC-re
    Játékmenet-fizika .
    Minden térképen ugyan az a fizika dolgozik ,de más más talaj mellett.
    Az elődökben ez 2 félére leredukálódott ,talán 3 féle,akkor,mondom ezt úgy hogy imádtam minden percét a MR-nek ,de csak a modder mapok miatt,különben fele annyi órám sem lett volna benn.
    Most akkor emiatt veregessem meg a készítők vállát...
    Ja hogy jóval olcsóbb volt mint az SR ,de tized annyi tartalommal,a többit nem is említem.

A Michigan,könnyű, nem sok dagonyával,hogy tudj haladni és már az elején legyen siker és fejlődés arra hogy elérhetővé tedd a gépeid,de azért itt is van sár,épp annyi hogy nem csak végig szaladj,A-B-be.
    Alaszka a már nehezebb csodálatos táj hóval,az elődök hol is tartanak ezzel,ja nincs miről beszélni.
    Alaszkában is jelen van némi könnyebbség de már nehezítésbe átmentek.
    Majd jön a fekete leves Oroszba kapsz mindent,kijut kemény talajból dagonyából stb stb,de még messze nem az igazi,ha a Hard részét nézzük.
    Ezután jön a neheze,Kola Peninsula az Orosz tayga után a fagyott tundra,beszakadó jéggel stb stb..itt se út,se haladás, nehézkes csúszik mászik a kocsi stb stb.. igazi kihívás.
    Eddig elég nagy a lemaradás az elődöknél...
    És elérkeztünk a következő állomásra,Yukon ,itt már van mindenből ,de mégsem annyira durva mint Kola félszigetek,de nem is könnyű mint Michigan.
    Miért is ez a szép folyamatosság és átmenet változatosság,hogy mire a nehéz szakaszokra érsz ,ne kelljen a gépek hiánya miatt feladnod,itt már a sok gépből válogathatsz kedvedre.
    Vagy ha tetszik ide oda viheted őket,ha épp könnyítésre vágysz.
    Majd elérkeztünk a mostani Új régióba 2 térképpel a mi nem kicsi ahogy a kihívás sem.
    Ki jössz a garázsból és már a saját erejéből teher nélkül sem tudnak tovább menni az első dagonyánál a gépek amik maxon vannak azoknak sem könnyű.
    Hogy ez é a vég a térképeknek ,nem tudni ,de már ezek is több mint elegek,ahogy a a gépek sokasága is.
    Mindezek alapból a játékba ,nyilván a "drágábbik" season-ba.
    Aki mindezek ellenére sem talál magának megfelelőt azok még mindig ott a modok sokasága .
    Gondolom messze nem próbáltad ezeket amiket írtam,de megmondtad a tutit....

Na mármost aki ennyire változatos talaj,út,terep,környezeti és egyéb viszonyok között megtalálja a megfelelő fizikai egyensúly a készítők részéről le a kalappal,mind ezt úgy hogy a környezet magával ragadó...
    Belátod a térképek másik végét éles kontúrokkal,egy egy magaslatról.
    Aki ezen tulajdonságok mellet nem találja meg a neki valót az tolja mással ,nyilván bírálhatja mondja el a véleményét,senki nem akadályozza meg benn de ez a folyamatos "sírás" értelmetlen és jogtalan.
    Főleg mikor olyanról beszélsz amit nem tudsz és nem ismersz csak vidikről és billel ,max controllerrel tologatva külső nézetből...
    Hogy miért is .
    Venni kell egy olyan korit ami támogatja a FFB és akkor lehet beszélni a fizikáról,addig lehet csöndben maradni,vizuálisan ne hogy megmagyarázza nekem senki ,pl az utcán elhaladó kocsiról hogy ez milyen jó úgy úttartásban mint terepen stb stb...
    Tovább menve az Új mapokra,a farakodást kipróbálva teljesen jó,nincs hangja a darunak ,de ez legyen a legkevesebb ,még bele tehetik.
    De ha ez a fizika sem tetszik és terep valakinek a nehézség jól kiegyensúlyozott akkor tényleg felejtse el ezt a játékot ...
    Hogy miért is rugózok ezen a fizikai dolgokon ennyit ,mert nem helytállóak az állításaid,hogy finoman fogalmazzak.
    Fentebb leírtam az okokat,nincs átfogó össz térképek tapasztalatod ,
    FFB nélküli kormival sem tudod tolni ,mert nem támogatja a tiéd a játék,de billel controllerrel tologatva külső nézetből megmondod a tutit,egy adott játék fizikai hatásairól.
    Ez számomra VICC kategória
    Már ne is haragudj.
    Toltam nem egy olyan autó szimeket amik a mai napig a legjobbak a piacon,ott a kocsik majd minden fizikai tulajdonságát leparaméterezték és ezeket kellet neked menedzselni a játék alatt időre.
    Komoly setupokat gyártani ,hogy ne a végén kullogj a sornak.
    Itt említeném meg majd a legjobbat és legdrágábbat is a piacon iRacing,nyugodtan utána nézhetsz.
    Ott már közelített ahhoz hogy érezted kocsit vezetsz,ahogy itt is érzem kormánnyal a részletes FFB támogatásnak köszönhetően,ami az elődökben fel ennyire nem volt részletes és állítható.
    Ja hogy ezekről a dolgokról nem veszel tudomást és figyelmen kívül hagyott ez a te rossz hozzá állásodra vetíthető vissza.
    Pedig a fizika érzése megítélése itt kezdődik,nem ott hogy megnézek pár vidit róla.
    Nem mondom hogy helyenként nem jobb a fizikai kölcsönhatás a mudrunnerban ,nem éreztem a kormin csak vizuálisan talán jobbnak tűnt.
    Mindez úgy hogy 2-3 féle talaj viszony kellett leszimulálnia.
    Sokkal több itt sincs az SR-ben de amit érzek és tapasztalok a kormin kereszetül az mindenképp jobban szimulálja számomra azt amit fizikának neveznek.
    Más:::
    Az meg hogy egyes készítők a marketinget hogy oldják meg és az eladások hogy alakulnak és ezek fényébe ki érzi magát becsapva ,mert vett egy félkész játékot és majd csak 1 év múlva (vagy soha) lesz teljes és aránylag hibátlan,hát lehetne sokat lamentálni.
    Én nem érzem magam átverve becsapva .
    Tolják az új tartalmakat ,javítják emellett több kevesebb sikerrel sokadjára a hibákat,de mire az 1 éves évfordulójához ér és akkor valaki megveszi fél áron ,akár már a steamen is mert letelik a moratórium ,tuti nem lesz elégedetlen.
    Párját ritkító a piacon már most is .
    Gondolom nem a semmiért adtak el belőle irdatlan mennyiséget,ahhoz képest hogy ez csak egy réteg játék ,nem kicsit.
    BUÉK!!!!