mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2160
    Haladok. Már terepgumim is van a flottacsillaghoz. Így már bármit megoldok vele. Egész jó kis bicaj. Sajnos egy dologra teljesen alkalmatlan: hogy nyergesvontató legyen! Akkora az alváztúlnyúlása a hátsó kerék után, hogy rendszeresen összeakad a félpóttal. Pedig már kezdtem megszeretni. Szép dohogó dízel hangja van.
    Ezt az alváz dolgot már pedzegettük, akkor amikor rendszereztük, hogy melyik járműre lehet darut + platót tenni úgy, hogy utána vontatni is tudjon. Kizárt dolog, hogy bonyolult lenne megoldani, hogy ha daru+platót rakok, akkor annyival meghosszabbítsa automatikusan a játék az alvázat, ha meg nyerget, akkor megrövidítse. Nyilván nem ez a legnagyobb probléma a játékkal, épp csak elmerengtem!

Jó nosztalgiázni így a játék "elején." Imádom a Michigan-i pályákat.

Új járművekhez az új pályákon vannak a fejlesztések, jól értem? (csak azt a térképet nem szívesen derítem fel a F750 nélkül)
    Az egész dejót ajánlom mindenkinek. A végén némi szpojler veszély van, amikor megmutatja a két új pályát, de ezzel a résszel nem tudok egyetérteni, mert megerőszakolták a fizikát, ami ugye a vesszőparipám. Szóval, ez így lehetetlen!!! Hacsak nem gumiból vannak a fák. Szerintem ezt gondolják át még egyszer!!!