Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna Magyar csak egy van. <#sir>#sir>
Ezért kell ismerősökkel menni 😊
Az eléggé idegesítő. Én is kikészítettem szegény kollégát multiban. A Maz mind a folyó fenekén a Kraz és a többi rakottan az oldalán és már csak a Zil maradt azzal próbáltam talpra rángatni a Krazt. Az Orosz kolléga meg valahol folyton beragadva a sárba oroszul üzengetve nagy serényen majd angolra átváltva állandóan csak ezt láttuk kiírva "wait for me, wait for me......" Minden elismerésem a Magyar multis játékostársamé, kötélből voltak az idegei. <#smile>#smile>
Hát mire való a MAZ? 😄
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Köszönöm nektek a segítséget,ez a videó jól jött azóta újra 100 fokon tombol néha az agyam 2-3-szori felborulás után rakottan. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Részemről egyáltalán nem bánom, hogy nincs az a káosz... 😊
www.smart-bus.hu
Szerintem is, mindenki jatszik.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nagybanin. 1500 sárgakazettásan...
Hol lehet most a legolcsóbban megkapni?
steam, origin: ACE_hun
Hát itt tényleg nincs nagy élet. <#smile>#smile>
Végigvittem az alappályákat a játékban. Egyébként tört játékhoz is vannak pályák, Google-ban "spintires map tpb"-re kell rákeresni.
A Spintires\Media mappába kell rakni.
Sziasztok.Látom ritkán van itt,mozgás,de felteszem kérdésem.Már egy ideje játszom a játékkal,teljes játékom van,arra rájöttem,hogy hogyan kell modot bele tenni,de csak egyet.Több videóban láttam hogy egyszerre több letöltött modot is használnak,azt hogyan tudom betenni és hova.Köszönöm a válaszokat.
Jó lenne, ha csinálnának egy MOD válogatást és elérhetővé tennék a steam-en...
Vasút mod:
https://www.youtube.com/watch?v=qcd_88wStdk
Hajó mód:
https://www.youtube.com/watch?v=tY6ef-aUDys
https://www.youtube.com/watch?v=qcd_88wStdk
Hajó mód:
https://www.youtube.com/watch?v=tY6ef-aUDys
Nehéz a domb nevű pálya, de azért meg lehet vele küzdeni.
katt
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.05.08. 22:15:37
katt
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.05.08. 22:15:37
Ha nem támogatja az adott H-váltót akkor csak 3rd party programokkal lehet működésre bírni (PPJoy , vJoy+UJR, stb).
PPjoy-ra valamikor december környékén csináltam egy leírást a PH topikjában , de itt is megtalálod. Esetleg ha a kormányt és a külső eszközöket (pedál, váltó) nem akarja egyszerre látni a Spintires akkor egy szetté kell konfigurálni és játékon belül újrakonfigurálod.
PPjoy-ra valamikor december környékén csináltam egy leírást a PH topikjában , de itt is megtalálod. Esetleg ha a kormányt és a külső eszközöket (pedál, váltó) nem akarja egyszerre látni a Spintires akkor egy szetté kell konfigurálni és játékon belül újrakonfigurálod.
Talán majd egyszer még rászánom magam egy nagy gép vásárlására csak előbb ki kellene jutnom melózni mert itt az életben nem lesz meg újra. Nincs erre újabb 12 évem. Így is max egy év alatt összelehetett volna tenni arra az i7-re csak nekem nem ment. Az is elég bosszantó hogy, folyton használt vackokból kellett zsonglőrködni míg eljutottam egy új gépig. Akkor még két fizuból gazdálkodhattam. A noti bizony jó választásnak bizonyult anno, szépen kiszolgált a kis i3-as. Lehetne feljebb is venni a beállításokat de már így is iszonyatosan melegszik, nem akarom hazavágni. Van erre egy kis asztali ventim ami plusz levegőt nyom a szellőző nyílására, de azért vigyázok ne terheljem túl.
#729 hozzászólás. 13-al lejjebb.
Előfordul az ilyen, ismerős a szitu. De akkor nem rossz az a nootbook se ha elfut rajta. Azért ne add fel, csak ügyesen! 😊
Kérdés, ezt a játékot még fejlesztik vagy mizu vele?
Jól látod, éppen csak elfut a játék teljesen minimumra állítva. (Samsung notebook Nvidia 520MX)
Úgy három éve vesztettem el a jó (nagy) gépemet, 12 évig gürcöltem érte aztán el kellett adnom a pénzügyek megcsappanása miatt.
Azóta nincs már erőm újrakezdeni a gürcölést.
Úgy három éve vesztettem el a jó (nagy) gépemet, 12 évig gürcöltem érte aztán el kellett adnom a pénzügyek megcsappanása miatt.
Azóta nincs már erőm újrakezdeni a gürcölést.
Az 535-ost ma ketszer ki tudtam huzni a folyobol a Kraz-zal (egyszer teljesen lerohadtam).
Imádok ilyen helyzetbe kerülni. Jöhet a nagyMAZ 😊
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Én látom csak, hogy elég gyenge a vidikarid? Na nem piszkálódás félre ne értsd, de ennél azért szebb már a tájkép a játékban. Persze lehet, hogy csak a kép a becsapós. 😊
Én bármelyiket képes vagyok felborítani. Még szerencse, hogy kikötöttem. <#smile>#smile>

H váltóval próbálta már valaki ?
ma kaptam egyet kipróbálásra, de nem találtam opciót a kiválasztására és beállítására o.0
ma kaptam egyet kipróbálásra, de nem találtam opciót a kiválasztására és beállítására o.0
"Nulla tenaci invia est via"
Igy kellene Spintires-ezni, kicsit borulekony a ronkszallito valtozat szerintem.
http://www.vezess.hu/haszongepjarmu/elpusztithatatlan-teherauto-oroszorszagbol/60397/
Tök jó cikk, videókkal.
Tök jó cikk, videókkal.
Egy újabb elfeledett gép. (Zil-4334) Sok hibája volt, persze még nem tökéletes de már használható. Nem is értem miért nem nézik át a régebbi verziókhoz készült dolgokat? Csak egyedül nekem van türelmem vacakolni ezzel? A textúrák javíthatóak, igaz az UVW map még nem úgy meg ahogy szeretném, de majd belejövök. 3DS Max és Photoshop kezelését is megtanulja így előbb utóbb az ember a többiről nem is beszélve. Kis türelemmel ezek a gépek újra életre hívhatóak.

Szerintem is szuper lesz, nekem is a kedvenc gépem a Maz.
Ez jó lesz.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
STEAM account eladó!
GTA V,Spintires,ARMA 3 játékokkal,mindössze 70€ 😉
GTA V,Spintires,ARMA 3 játékokkal,mindössze 70€ 😉
Jó ötlet! Ehhez azonban komolyan vágni kellene a 3D szerkesztőt. 😊 Mindenesetre maradt még így is elég sok gép ami nemigazán működik az új verzióval és ki kellene javítgatnom.
Csőrös Csepelt nem akarsz összehozni? 😄
Sosem hittem volna, hogy ennyi időt fordítok majd egy járgányra. A Zil-165 típusra különösen. A hűtőrács valamelyest eredetivé szabására, hogy hasonlítson az igazi 165 típusra. A 3DS Max a kezdők számára, mint én nem egy egyszerű program. Azért feldobta az első helyzetjelzők működése a működő ködfényszórók a kis antenna a fülkén és már a hátsó jobboldali lámpák sem töröttek és működőképesek is. A Zil-133 fekete szélvédője is megizzasztott. Beletelt egy kis időbe mire rájöttem hogyan is cseréljem le a dolgokat, hogy átlátszó és kissé poros legyen. Azért azt hiszem egész jól sikerültek a dolgok.

És honnan tudom letölteni?
CombineTools 😊
Tudtok vmi jó pálya szerkesztő programot ajánlani?
STEAM account eladó!!!
SPINTIRE és ARMA 3 eredeti(15órás játékidővel) játékokkal!
Érd.: [email protected]
SPINTIRE és ARMA 3 eredeti(15órás játékidővel) játékokkal!
Érd.: [email protected]
szerintem is szuper.
Na, ezt is nagyjából sikerült megmenteni. Még van mit csinálni rajta. Valaki elkezdte, de félbehagyta. Kár lett volna veszni hagyni. Zil-165 6x6
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.04.05. 16:26:02
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.04.05. 16:26:02
Szerintem felesleges ez a progi, de lehet másnak nem ez a véleménye.
Valaki probalt mar berakni modot a JSGME progival?
Steamben a játék tulajdonságai-beta fül alatt visszaálltok legacy verzióra, abban nincs ez a fícsör (3D Vison HUD) meg szinte bugmentes ami a jelenlegi publicról nem mondható el.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:09:02
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:09:02