6011
  • Rayden02
  • endy papp
    Nem tudom ki mire gondolt-gondol de én eddig erről tudtam csak eléggé hivatalos mert a steam oldalon is írtak róla korábban hogy készül az amcsi map,stb,valamikor 19 első negyedében jelenik meg ha igaz....
  • gumikacsa
    Jó lenne a játék, csak "se füle se farka"... Talán ez is változik egy következő résszel.
  • bajusz_ati
    Azt még nem tudom. Az első Spintires-hez hozzájuttotam a PC Guru magazinban (közbe már leszedtem szinte az összes verziót, ami volt belőle), a Mudunner-t meg letöltöttem a stmods.ru oldalról.
  • zorrobomber
    Miből gondolod hogy ebben a részben nem lesz újítás? A "2." rész eleve a kiadói kalamajka miatt lett kiadva, korábbi tulajoknak extra nagy kedvezménnyel.
  • Jóózsf István #1162
    És hajlandó lennél harmadszor is megvásárolni?
  • bajusz_ati
    Nekem eddig nagyon bevált a Spintires és a Mudrunner is, naponta több órát nyomom jobbnál jobb pályákon.
  • Jóózsf István #1160
    Mudrunner 2?????
    Azért a pofátlanságnak is van határa!
  • bajusz_ati
    Vannak olyan pályák is, ahol pl. köveket is lehet szállítani, markolóval kell megrakni a dömpert. Itt néznék szét: www.mudrunnermods.com
    Utoljára szerkesztette: bajusz_ati, 2018.07.30. 19:55:56
  • Aborg
    Igen, a modolt verdaknal irja igy. Hogy lehet mas szallitanivalot hordani? Vagy ahhoz mod terkepek is kellenek?
  • bajusz_ati
    A modolt gépeknél írja így ki a felrakható rönköket vagy más szállítanivalót, mert ilyen is lehet.
  • Aborg

A garazsnal a jatek kiirja mit pakolhatok a rakterekbe. Ha amator mod-autokkal jatszok, akkor a fan kivul (SHORT LOGS) mit jelent a tobbi opcio amit elvileg folpakolhatok? Hol es hogy pakolhatok olyan rakomanyt?
  • attila2101
    Hello!
    Konkrétan lkt-val játszom és a többi módolt gép sokkal jobb helyen elmegy mint az lkt és ez nem tetszik nekem. Hiába van difi meg összkerék bekapcsolva akkor is a többi módolt traktor sokkal jobb.
  • Aborg
    Melyik autora gondolsz? Mert az UAZ-nak minden kereke huz, a kek traktornak meg csak a hatsok. A szemelyautoknak meg eleg gyonge a terepjaro kepesseguk. Szerintem kar elpiszkalni a jatekban hivatalosan benne levo autok beallitasait. Inkabb keresgelj itt, van ott nehany minosegi munka is.
    Igy kell telepiteni.
  • attila2101
    Hello.
    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a játék xml-jében melyik adatokat kell ahhoz átírni, hogy a traktornak jobb legyen a terepjáró képessége mint egy autónak. Az autóval mindenhol el tudok menni a traktort és a kamiont meg húzkodni kell mert mindig elsüllyed. köszi!
  • Timbu
    Nem, nem veszek early access játékot.
  • SenorGrande
    1000+1 dolgot lehetett volna fejleszteni a Spintiresbe is, de inkább a f@szságokkal volt elfoglalva Pável. A Mudrunner esetében sem látok semmi törekvést érdemi fejlesztésre.
  • Ombika
    Te mar probaltad?
  • Timbu
    Pure Rock Crawling
    Új terepjárós játék, sár helyett sziklákkal.
  • macleody
    A régi spintires. Vjoyt-t olvastam, hogy működik vele. Igazából le se sz@rnám ha nem lenne meg haveromnak is, meg lustaság is részemről, mert elvileg csak át kéne dugnom a pedált a kormányba, de nem akaródzik leszerelni a kormányt, kicibálni a 10 kilós pedált az asztal alól :)
    Minden működik csak ez a fos nem, ezek a ruszkik már csak ilyenek.
  • flyinghigh
    Nálam első perctől látta és kezelte a kormány mellett található eszközt (pl hotast vagy arduinos button boxot). Ha az új verzió se látja akkor vjoy+ujr kombóval bármilyen eszköz egybehúzható a win alatt, esetleg felejtős lesz az ffb.
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2018.03.08. 15:16:20
  • lac coo
    Nalam ment .
    Legalabb is az uj verzio...
  • macleody
    Nálam a kormány és a pedál külön usb-be van dugva. A beállításokban így nem lehet konfigurálni a kettőt. Vagy a pedált használom vagy a kormányt. A kettő egyszerre nem megy.
  • lac coo
    Hogy ertve nem tudja kulon kezelni....?
  • macleody
    Hát, eszembe nem jutott, hogy ez a fos nem tudja külön kezelni a kormányt meg a pedálokat. Basszák meg.
  • Aborg
    Igen. Ezen kivul meg valami fejlodes-szeruseg is kellene bele, valami hasonlo mint az ETS2 kamionszimulatornal. Fuvarert penzt kapsz, azon veszel magadnak uj verdat, fejlesztgeted, ceget is alapithatsz, soforoket foglalkoztatsz stb. Kellene valami ami hosszu tavon kepes lenne lekotni. Mert igy egy ido utan egyhangu kezd lenni sajna, foleg igy hogy ennyire hasonloak a terkepek. Az ETS2 ezen a teren is elonyt elvez, valtozatosabb a terkep.

Bar en remelem egyszer majd a google earth terkepen furikazhatunk majd, az mekkora lenne!
  • NiluX
    Üdv!
    Néhány ötlet, amit én speciál biztosan beletennék a játékba.
    Homok, sóder, kőbánya, ahonnan lehet elvinni (rakodógép+dömper/platós segítségével) bármikor, bármennyi anyagot A-ból, B-be. Megváltoztatva ezzel akár az egész pályát, az egész útvonalat. Hol feltölteni útszakaszokat, hol pedig ásva egy keveset, kerülőutakat generálva ezzel. Óriási lenne már csak azért is, mert egyetlen pályát, akár hónapokig lehetne változtatni, építeni, a saját elképzelésünk alapján. Remélem lesz egyszer egy hasonló játék PC-n. Olyasmire gondolok, mint az évente megrendezett távirányítós RC találkozó. pl.
    Toy Fair Ostrava
  • flyinghigh
    Javítva.
    STEAM, Fixed the steering wheel / mouse cursor bug. (You can now use a steering wheel and mouse at the same time.)

jezus67: Jó az a román logó a warezoshoz épp passzol.
  • lac coo
    Hello ! Warezt probalgatom, hogy mukodik kormannyal, de bugzik az eger nem tudok kattintani, erre van okossag, esetleg teljesben javitottak ?
  • jezus67
    http://www.kephost.com/image/Ee40 Erről lenne szó
  • jezus67
    Sziasztok tudnátok abban segiteni a spintiresben 03.03.16 verzióban hogy lehet át irni a játékban jobb felső sarokban a spintires pl: romania ? csere hungary vagy magyar ? Az avatar melletti szöveget és hogyan ha lehet ?

• Aborg
    O, ezek a hosszu tavu ETS stilusu utak is nagy otlet! Igazi kalandos menetek lennenek, mint az egyik kedvenc filmemben: A félelem bére

Esetleg meg a kocka terkepen lehetne soderbanya is, markologep, billencs teherautok, azokkal szinten lehetne javitgatni a sargodroket.
  • zorrobomber
    Az ETS mintájára hosszútávú utakat is el tudnék képzelni, megfejelve a tuninggal, innen lehetne bőven csemegézni utak közül is:
    http://www.dangerousroads.org/eastern-europe/russia.html
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.15. 17:11:34
  • zorrobomber
    jó ötletek
  • Aborg
    A regi Spintiressel tobb mint 100 orat nyomultam. Az az erzesem hogy ez a Mudrunner meg lassubb lett, egyenes szakaszokon jo uton azert mehetne gyorsabban is.
    Ha meg padlogazt nyomok beragadva a sarba, akkor jobban is boghetne a motor es gyorsabban is kiporoghetne a kerek.

A terkepek meg mindig olyanok mintha valami veletlen-generator csinalta volna. Sehonnan sehova vezeto utszakaszok a mocsar / erdo kozepen stb. A terep topografiaja lehetne realisabb es logikusabb felepitesu.

Persze nagyon tetszik a game es sokat jatszok vele, a maga modjan nagyon egyedi. De lehetne ez jobb is.

Jo lenne bele valami folyamatos updateles is ami lekotne, peldaul valami hasonlo otlet mint a kamionos szimulatorban (ETS2) a terkep bovitgetese. Talan itt ugy lehetne megoldani hogy hozzacsapnanak mindig egy ujabb negyzetkilometert, igy egyre nagyobb lenne. Meg a fahordason kivul lehetne par mas feladat is, peldaul panelek lerakasa a legsarosabb szakaszokra, vagy pontonhid epites, stb.

Es nem artana valtozatos idojaras se: hosszabb napos ido utan nem lenne akkora a latyak, esetleg havazhatna es csuszna az ut stb.

Valami autotuning szeru dolog se lenne rossz.
  • bajusza
    Mudrunner 2. frissítés: klikk ide
  • XRV
    Mudrunnerben HC módban az első kerekek nem zárnak, csak a hátsók. De ezt írja is a játék, amikor a Hardcore vagy a Casual fölé teszed az egeret.
  • endy papp
    Ember...Nekem nincs min túl tenni magam,én jól szórakozok,nyugtató szerintem nem nekem kell...esetleg neked????ilyen nyugodt soha nem voltam.
    Te tulajdonkép miről beszélsz ember??????????
    Mi van nincs jobb dolgotok mint velem foglalkozni...hát rátok nézve ez is elég gáz.....
    Miért nem a játékkal foglalkoztok mint velem és arról írtok ódákat,vagy az túl bonyolult számotokra????
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.07. 19:51:23
  • MikX
    Ember tedd már túl magad, ez így elég gáz amit művelsz... Ülj le, szívj el egycigit, vagy vegyél be nyugtatót, valami...
  • endy papp
    Csak ennyi????????
    Hamar kipukkant a lufi....
    Ja így nincs mibe lekötni és nem lehet helyesírási hibát véteni.
    Igazából ezt csak az látja aki olvassa a spoilert,de ezzel megint mellé lőttél mert soha nem veszem a fáradságot hogy megnézzem mit sikerült a netről összekukáznod....
    Itt a szinted amit el kell érned ha sikerült szólj és segítek tovább lépni,a követőidnek is csak ennyit tudok ajánlani....