-
Oldgamer #2159 Nem vettem meg a MOD térképeket, kb 3-hete érkezett konzolokra egy terjedelmesebb frissítés, mely teljes egészében letöltődött. A mod browser-re rámentem, itt kért a rendszer egy email címet, majd szinte azonnal érkezett egy levél, melyben egy aktiváló kódot kaptam, ezt be kellett írnom. Innentől kezdve a mod browser ( már aktív ) oldalon 72-db egyéb ingyenes jármű illetve vegyes térkép elérhetővé vált, de nem egyszerre. Kaptam 3800 Mbyte letöltési lehetőséget mellyel teljes egészében rendelkezhetek. Pl egy mod jármű letöltése ( egyenként le kell tölteni mindent ) 30-50 Mbyte, a térképeké/ komplett pályáké 316 - 850 Mbyte terjedelmű. Tehát ha ezeket a byte értékeket levonom előbb utóbb elfogy a kapott 3800 Mbyte. Jó hír, hogy egy letöltött anyag eladható, ilyenkor visszaadja a rendszer a byte értéket, nem veszik el. Nagyjából egyszerre a fele ( 72-ből ) jármű/térkép-pálya használható a 3800 Mbyte érték gyanánt, bőven elég ez. Még kicsit ismerkedem vele, remélem mindent jól értelmeztem, igaz egyelőre nem minden megy flottul, sokszor hibásan működik ez+az. Összefoglalva: ingyen kaptam 2 hatalmas új pályát, ( Kanada1-2 ) és ha jól számoltam 6 db kisebbet. Ez számomra 2-hónapnyi időtöltést ad majd újra az elkövetkező időben! Mivel nem számítottam ekkora nagyságú ingyenes " anyagra" nem mérgelődöm, hogy per pillanat nem úgy működik sok minden ahogy kellene. Idővel rendben lesz. Köszönet érte a készítő cégnek!
A 7-fokozatú váltó nálam elérhető volt pár jármű esetében az alap játékban, sok esetben nagy hasznát vettem, de a mély iszapos részeken inkább hátrányát éreztem, a meredek de kevésbé vizes talajon viszont jól tette a dolgát, főleg teherautók esetében. Éz azt vettem észre a grafikán, hogy a TRIAL pálya autómentős mocsaras erdei megvalósítása remekre sikeredett, nagyon szépek dinamikusak a színek, komolyabb az úgynevezett élsimítás (tárgyak széleinél ) meg mintha a részletgazdagság is komolyabb volna. Furcsa, hogy ennél a pályánál látok lényegi javulást, a többi hasonlatos mint ami az alapjátékban tapasztalható volt. A képelmosódás kiiktathatóvá tételével ( ez is egyfrissítéssel vált elérhetővé pár hete ) nálam konzolon a képminőség sokat javult, a film grain off-állásba helyezhetőségével pedig még javult a látvány pluszban.
Más: remélhetőleg YAG és Aborg " kolléga " nem sértődött meg mert egy jót vitáztatok egyik nap, értékes gamerek, kár lenne ha a nézeteltérésetek miatt nem aktizálódnának a későbbiekben itt a fórumon. Talán nem hangzottak el részükre olyan mondatok, ami miatt itt hagyják a fórumot. Nem vagyunk egyformák, sok esetben bizony máshogy látunk, érzékelünk dolgokat, emiatt kár egymásnak esni. Na, reméljük fogunk velük még jókat diskurálni. :)