6011
-
chris0000 #1555 én is mögé álltam egy trélernek, h ne guruljon vissza a lejtön… gondoltam így könnyebb lesz felhúzni...aztán nem sok értelme volt így, h átment rajta... :) -
eta32 #1554 Nos vannak nagyon furcsa dolgok.
De akkor legalább figyelmeztetne a játék vagy nem tudom...
Az tuti hogy valami a kódolással és a program megírással nagyon félre ment ,mert míg pl. nálam most is átmennek egymáson a kocsik,nem kell hozzá trailerre felállni ,van akinél meg nincs ilyen.
Ahogy az sok vidin látszik.
Arra már rájöttem hogy az átesésnek nem a trailerek az okai,nélkülük is átmennek egymáson a kocsik mint ha szellem autóvá válnának ,autó váltás után.
Arra is rájöttem mi okozza, jobban mondva milyen esetekben történik meg.
Persze nem úgy hogy meg is tudom szüntetni ,nem vagyok programozó ,meg ha az lennék se biztos hogy innen a kódrendszerbe bele lehet piszkálni ,tuti le van védve....
De ahogy látom a készítők is elvesztették a kulcsot a megoldáshoz... -
#1552 Savedata - Trucks duplicate if savegame path contains non-latin letters and symbols
Tudtam, hogy nem lesz jó ötlet a keresztnevemről elnevezni a felhasználót.... Ez már a második dolog, ahol ezt beszoptam. -
eta32 #1551 Nem tudom de tetszett....
Azt írják a vidi alatti hsz.-ok hogy nekik nem sikerült ,még mindig átesnek a platókon a gépek ,na megyek meglesem én is van é valami változás,most már letöltötte nálam is.....
Ami azt illeti a korábbi vidiknél is van akinek nem estek át a platókon ,valahogy szerintem nem mindenkinél okoz gondot,de valószínű még a készítők sem tudják az okát ..... -
Jóózsf István #1550 Ez a tapasz eredménye lehet? -
eta32 #1549
-
Jóózsf István #1548 Mondd csak, te szuperintelligens zseni!
Ezt miért nem a 1501-re válaszoltad, ahol már felsoroltam pár járművet amihez lehet, vagy nem lehet csatolni a pótot?
De azért köszönjük a klassz képeket. Ügyes vagy!
Ezt hívják CSAK ÍRÁS módnak? Néha elolvashatnád amiket ide irkálnak az emberek és akkor nem csinálsz magadból hülyét!
Édesjóisten! -
eta32 #1547 Itt a legújabb javítási lista.
A hsz-okat átfutva ,mire itt érdemi javulás lesz ,beköszönt az ősz.....ezt most úgy összességében értem ,kormány teljes támogatás ,stb stb....
Amennyi bug van benn Konzolok, PC, minden héten tolni fognak egy javítást.
Karácsonyra talán már élvezhető bugmentes lesz....de ez várható is volt egy félkész játéktól...
"
Hello SnowRunners!
We have just released an update on all platforms to address various issues that have been reported, including a crash on PS4.
Thank you all for your feedback and reports, it has been very helpful in finding solutions quickly. Please check out our How To Report A Bug Guide if you have a bug to report.
Take a look at yesterday’s community update for an idea of what we have in store for our future updates!
Patch Notes
Consoles
Co-op
Additional invitation and connection fixes
Fixed: some players were not able to accept a co-op invitation after quitting the game during a co-op session
Fixed: host blocked after a guest exits a game while host was changing map with a guest's vehicle
Stability
Main rendering crash fixed (PS4)
Miscellaneous
Additional crash and freeze fixes
Fixed headlights and brake lights issues
Fixed a terrain issue in Smithville Dam
PC
Co-op
Cargo duplication fix
Fixed the main menu disappearing or being blocked when players tried to find a game
Fixed some cases of trucks overlapping each other with no collision
Fixed friends' names not always displaying properly in friends list
Stability:
Numerous stability improvements
Miscellaneous
Additional crash and freeze fixes
Various rendering Fixes
Localization fixes
WIP Known Issues:
These are issues we're in the process of fixing, and should be fixed in the next update.
PC
Savedata - Trucks duplicate if savegame path contains non-latin letters and symbols
Some players get a black screen when they open map (can cause save issue)
Michigan dam duplicated/lost truck bug
Missing and duplicating trucks after every loading in the solo mode
As coop host, you can lose your truck if you quit the game during a gateway loading screen
Coop - Player can fall under the ground
(PS4 also) Tutorial - It's possible to leave the garage before going to Alaska using the global map"
-
#1546 En remekul el tudok szorakozni a jatekkal amikor menteni kell a veletlenul bajbajutott automat. Ezt szerettem mar a mudrunnerban is. Szinte nincs remenytelen helyzet, itt mutatja meg a jatek leginkabb hogy mit is tud. Csinaltam a legutobbi esetemrol egy kis kepregenyt (a teherauto jobbra kicsuszott egy erdei utrol), hatha valaki kedvet kap hasonlo mulatsaghoz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Serko #1544 De jó hogy ezt írtad...
Én is megkaptam tegnap este az első defektem. Egy sziklának ütődött neki az egyik kerék. Oda lett a lengéscsillapító és a kerék is. Elég jó le lett modellezve az össze vissza járó kerék!
Kérdés: Ha Michigant befejeztem, melyik pályával érdemes folytatni? vagy igazából mindegy?
Utoljára szerkesztette: Serko, 2020.05.13. 13:01:04 -
#1543 Legalább foglalkoznak vele ez pozitív. -
eta32 #1542 Erre lehet számítani az elkövetkező hetekben, én hozzá teszem még, hónapokban...Focus fórumból idézve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello SnowRunners!
We hope you're all having a blast exploring the wilderness and getting stuck in the most unlikely of places.
In the last two weeks, we released two hotfixes (one and two) on PC to address a few urgent vehicle collision and coop issues and make some improvements.
More Updates
This week, we plan to release a larger update for all platforms (PC, PS4, and Xbox One). This update aims to resolve the main rendering crash and coop disconnection issues that have been reported on PS4, as well as several other fixes for all platforms, including more collision, mission, and cargo fixes. The full patch notes will be provided when the update releases.
In the next couple of weeks, we also plan to release our first free major content update! It will contain a fourth Taymyr map, working mirrors for consoles, cross-region (Michigan-Alaska-Taymyr) coop, and more!
Thank you so much for all the feedback you've provided so far! Please remember to check the How To Report a Bug guide to make sure your report helps us identify the issue.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.12. 20:11:52 -
chris0000 #1541 így... :) én is rámentem/nekimentem egy szalagkorlátnak... üdv.
-
RedRiot #1539 Valami videóban láttam hogy multiban tudják egymást csörlőzni a játékosok, de ennek az opcióját külön engedélyezni kell. -
#1538 -
eta32 #1537 Egyenlőre a multi kuka csak a gond van vele ahogy olvastam a fórumokon...na meg akkor te is tapasztaltad.
Még jó hogy volt mit mentésből vissza állítani....
-
#1536 Tegnap multiztam, nem kellett volna. A barátom csalással játszik, minden kocsi meg egyéb feloldva ámbár azt nem tudta hogy kell másik pályára menni. Na a lényeg, épp Alaszka első pályájával ismerkedem épp beestem, mikor rávett a multira. Egy döggel hóláncos kerékkel végigrohant a pályán megoldott majd mindent, igaz a pénz meg az xp nekem jött, de hol itt a felfedezés öröme? A barát csörlőzés nem műxik, egyik oldalon sem lehet használni. Aki maga szeret felfedezni, fejlődni óvakodjon a multitól. Szerencsére épp mostanában lettem kiokosítva a mentések kezeléséről, úgyhogy megy vissza egy előző és egy darabig nem indítok multit. -
eta32 #1535 Ja igen még a váltóra akartam írni én is, már jó lenne ha az első komolyabb javításnál vissza tennék azt ami az elődökben benn volt,"H" váltót pedálos kuplunggal és normális kormi támogatást, hard móddal fűszerezve ezeket.
De tartok tőle mire ezek bele kerülnek nagy részünk már a végét tolja a játéknak....
Ez az automata váltó egy nagy rakás.....értem én hogy ez is egy opció és kell bele főleg a bill és a controller miatt de,azért ami eddig jó volt és működött az elődökben a kormányosok nagy része használta is ,akkor innem megint miért kellett kispórolni.
Most jön a válasz ,mert a vírus miatt nem tudták tesztelni.
Megoldás lett volna fél áron koraival kiadni az userek tesztelik fél évet, kijavítják a hibákat és goooo mehet teli áron.
Ja hogy a készítőknek akkor fele ennyi bevételük lett volna,több munkáért cserébe....na szépen vagyunk ,sajna ez már általános....a játék iparban. -
eta32 #1534 Nos igen engem is nagyon zavar állandóan daruzásnál váltogatom a kamerát hogy lássam a menütől hova is pakolok.
Megint az egyszerűsítés ,gondolták úgy sem fognak sokan vesződni a daruzással,nekem pl ez az egyik kedvencem.
De a küldikben eddig asszem 2 kötelező volt,pedig jó sokat letoltam.
Igaz a Hudot ki lehet kapcsolni ,de az mindent kikapcsol,az meg azért nem jó.
A tolatás a valóságban sem egyszerű azokkal a pótokkal ahogy az FS-ben sem volt,gyakorolni kell és ráérezni.
De itt már erősen ajánlott a kormi azzal azért szerintem jobban tudsz manőverezni,de ki profi a controllerben az biztos cáfol ebben...
Nekem még az sem tiszta ha a belső nézetben a kamerát úgy állítom hogy lássak a jobb tükörben is egyszerre,mihelyt sebességet váltok vissza áll alap helyzetbe, a kamera.
Még ezen is lenne mit dolgozniuk,a kamerán,de már így is nagyon jó belső nézetben tolni főleg így tükrökkel,legtöbbször így nyomom,de külsőből is mikor elakadok mert akkor mindenképp kell. -
eta32 #1533 Na erre mondom hogy ez már több mint sok....
A felhasználónak kell ilyen trükköket alkalmazni ennyit @rakodni egy játékkal ,mert a készítők lutaságból és spórolásból nem tettek egy olyan opciót a játékba hogy magad tudj a játékon belül bármikor menteni és ami a lényeg legalább még egy profilt létre hozni.
Ennél sokkal gagyibb játékoknál évekkel ezelőtt már voltak ezek az opciók hogy több profilon is tudtál játszani.
Bezzeg az új játék indítása ott virít egyből ,amire sokan a fórumokon panaszkodnak is,hogy könnyen véletlen is rákatt és bumm ment a levesbe minden...
Azt az opciót nyugodtam eldughatták volna jobban. -
eta32 #1532 Érdekesek ezek a bugok ,mert ezek szerint nem mindenkinél jelentkeznek egyformán.....
Eddig az kocsik átesése a traileren bugtól és a rakomány átesés bugtól eltekintve nem találtam olyat ami gondot okozott volna vagy zavaró tényező lenne,mondjuk épp elég ez is....
-
flyinghigh #1531 Sebességváltó High gear, a low fokozatoktól eltérően itt nincs automata kuplung az alsó tartományban sem , tehát ha nincs meg a megfelelő fordulat akkor lefullad a szerkezet. Azt te döntöd el mikor használod de ha olyan a terep hogy az automata csak oda vissza kapcsolgat és a mindenképp kell a 2-3ik fokozatnak megfelelő haladás hogy el ne süllyedj akkor érdemes ezt beszúrni. Egyébként alap váltó esetén ha az automata váltó nehezen kapcsol fel 2ik fokozatba akkor egy pillanatra ki kell rakni üresbe majd vissza automatába és olyankor nem ritka hogy két fokozatot is felvált.
Ha két különböző gépen szeretnétek játszani egy accountra behúzott játékkal akkor az egyiken megoldást jelenthet az offline mód, és ne legyen behúzva a mentés szinkronizálása. Ha egy ugyanazon gépen történne akkor a legális megoldás hogy mentés szinkronizáció kikapcsolása, és a korábban említett mentési útvonalon belül cserélgetitek oda vissza egymás mentéseit, A másik megoldás mikor te használod alapállapotban a játékot úgy mint eddig, viszont ő meg egy parancssorral megkerüli az epic kliens indítását és saját egyedi azonosítóval fogja menteni az ő történéseit. -
chris0000 #1529 thx. lehet átmegyek másik térképe, mert lehet nem is lesz elég mindenre ez a géppark... mármint ezen a térképen...
SerkoSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gumi tulajdonságokat a garázsban lehet megnézni... mi mire jó pl.:mudra excellen, off-roadra good, on road poorNem leht, csak megtalálni lehet... nekem elfogyott :)
3. be kell vontatni a kijelölt helyre, ezt majd a térkép jelzi...
5. ha rákattintasz írja, h mi van rajta és hány db.
vagy nem erre kell gondolni? :) üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.11. 20:10:33 -
#1528 En megtalaltam a Snowrunner nevezetu valtot (azon van harom lassu fokozat). Beraktam a Scoutba. Ha kiveszem a Scoutbol, berakhatom a Chevybe. Vagy vehetek egy masik peldanyt a masik verdara is.
Ma talalkoztam en is az aru ateses buggal. At akartam pakolni egy talalt utanfuto tartalmat a sajat platomra. Rakotottem a Chevy Kodiak vontatom, feloldottam az aru rogziteset, es ahogy a masik autom darujara kotottem az egyik pakkot, a tobbi rogton atesett. Ha visszaultem a Kodiakba, akkor a pakkok megemeltek a hatulljat es a trelert is.
A darukezelo HUD-ot (a gombok magyarazataival) nagyon jo lenne ha at lehetne rakni a kepernyo folso reszebe, mert igy pont azt takarja amit jo lenne latni: magat az arut es a platot.
Nektek hogy megy a tolatas a potkocsikkal? Nyergesvontato + trelerrel tolatni nem nehez a jatekban, de a potkocsikkal sokkal nehezebb. -
Serko #1527 De igaz, valami bug, amit az okoz, hogy idő előtt kikapcsolta a tutorialt mert zavart a játékban. A Michigan map mind a 4 része majdnem teljesen fel volt már fedezve. Amikor felfedeztem egy új tornyot a játék jobb oldalt írta, hogy új taskok elérhetők, de sem a menüben, sem a térképen nem jelentek meg. Nem tudtam őket aktiválni sem! Ezt egyébként nem én találtam ki, olvastam reddit-en. Másnak is volt hasonló gondja.
https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/ga4g7f/cant_activate_tasks/
Utoljára szerkesztette: Serko, 2020.05.11. 18:31:31 -
eta32 #1526 Az 1.-ra reagálnék.
Ha megengeded.
Ez így nem igaz,mivel nekem a Tutorial az első perctől off-ra van állítva ,de a Tasks mappám mindig teli volt-van,nyilván míg nem teljesítem a küldiket.
Semmi köze hozzá....ha most on-ra teszem akkor is ott lesznek....
A task mappa attól telik meg ha felfedezel területeket helyeket (küldetési).
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.11. 17:06:31 -
eta32 #1525 Nos a Black River (usa ) mapon mindet megtaláltam ,legalább is elég jól bejártam már a mapot keresztül kasul.
Azt majd észre fogod venni ,vagy már tapasztaltad is talán hogy az upgrade-t előbb fel kell fedezni addig nem is mutatja a map mindet ,de lehet csak bug volt.......
Majd a garázsban arra költöd-rakod amire a játék engedi,nyilván át kell gondolni és megfontolni ,mert különben elúszott.
De ahogy haladsz előre a szintlépésekkel oldódnak fel, a többi csak a garázsban levők is és a kocsik is.
Minden mapon vannak ,ezért nem érdemes leragadni az elsőnél ha arra hajtasz hogy ingyen ugrade-t szeretnél használni.
Pl: használsz az első mapon egy kocsit de lehet egy másikon van hozzá upgrade,ezért is mondom,érdemes "ugrálni" ha erre hajtasz.
Nekem ezen a mapon (Black River) már csak 2 Tasks küldi van,azok már könnyűek.
Na nem mint ha a többi gondot okozott volna.
Habár tegnap a hordó döntögetősnek a sziklákon 2x futottam neki,elég késő is volt és nem figyeltem ,már billent is le a szikláról a Khan...
A Contrakts-ból még van pár darab ,de most ezeket pihentetem ,átmentem alaszkába,fő a változatosság.
Szeretem hogy lehet ide oda menni így nem annyira uncsi.
Mondjuk bele gondolva ha egy mapon kimaxolsz mindent akkor oda már nem sok értelme lesz vissza menni nosztalgiázni ,mert nem lesz mit csinálni.
Én most arra jutottam 47 óra után....,fel fedezek minden területet különben 2 kocsival letolom a játékot mindenhol...
Az meg azért annyira nem gyere be.
Sok kocsit csak így tudsz feloldani...
Jó tanács érdemes kerékre(gumira költeni) mert most hogy az aktuális kamionra felettem egy sokkal jobbat,máris elmegy olyan helyeken ahol tengely feletti a dagonya....
Előtte meg csak a szenvedés volt,hozzá teszem nem a legjobb kerék került fel,mert ahhoz még nem férek hozzá,de ég és föld mikor dagonyázni kell...
-
Serko #1524 És megvenni sem lehet másikra? Mert ha már ki van fejlesztve elméletileg meg kéne tudni venni. -
chris0000 #1523 thx. érdekes ez mert én azt tapasztalom, h minden kocsihoz meg kell szerezni külön egy fejlesztést...
pl.: a suspensionből találtam kettőt, el is használtam, de most meg kéne egy harmadikra a scoutra és nincs több upgrade a térképen és nem is biztos, h azt adná... még bosszankodtam is, h megint ezt adta... :) de amúgy el is lehet adni egy upgradet. lehet a többin lesz, de még közel nem vok kész az adott térképen... én addig nem megyek másikra amíg nincs kész minden...
vagy pl.: találtam egy motort... írta, h jó vagy 10 kocsihoz.. de a garázsban már csak azt látom, h most pont a jelenlegi kocsihoz jó, de a többire a franc se emlékszik :) és lehet, h értékesebb lenne majd egy másikhoz.. szerintem nagyon át kell gondolni, h melyik kocsihoz installáljuk az upgradeket, mert már csak az adott kocsin belül váltogathatjuk, másikra már nem rakhatjuk át... üdv. -
Serko #1522 Még egy gondolat: A sebességváltón a "High gear" mire jó, mikor érdemes használni?
Nekem ebből a játékból nagyon hiányzik a manuális váltó. Idegesítő hogy össze vissza kapcsolgat és a hangja is fura! Ez a valóságban is ilyen? -
Serko #1521 Sziasztok!
Megosztanék pát hétvégi tapasztalatot:
1. Szombaton 32 óra játék után mikor már nagyon tele volt a tököm, hogy milyen nehéz a játék elkezdtem utánna nézni és észrevettem, hogy nekem valamiért a TASK-listám üres minden pályánál. Ezt úgy tudtam visszacsinálni, hogy a TUTORIAL-t visszakapcsoltam a menüben és láss csodát megjelentek a TASK-ok. Azóta könnyebb a játék, tudok hidat építeni, meg legördült sziklákat eltávolítani az útból. Úristan mit szívtam e nélkül.
2. Azt tudja valaki, hogy ha új játékra kattintok a menüben, akkor a régi játék eltűnik? Vagy vannak külön SLOT-ok a mentéseknek? A fiam is kipróbálná a játékot az elejétől, de em tudom mi történik, ha az új játékra klikkelek, tekintettel arra, hogy nem nagyon van betöltés menü.
3. A javítsd meg ezt vagy azt a járművet küldiknél nem elég javítani, fel is kell tankolni azt. Ezt jó előre tudni, ne kelljen kétszer menni. (Amúgy mi lesz azokkal a járművekkel? Nekem csak úgy állank ott, nem lehet használni.)
4. TASK küldetéseknél előbb aktiválni kell a küldetést, csak utána engedi teljesíteni. Ez is sok bosszúságot okozott eleinte.
5. Nekem sokszor okoz problémát, hogy megállapítsam, mi a tököm van az elhagyott pótkocsikon. Azok a kis ikonok igazán lehetnének informatívabbak. A küldetés elején nagyon meg kell gondolni, hogy milyen géppel, póttal induljak neki. Volt már rá példa, hogy odaálltam a kis platóssal és bizony nem fért fel rá a cucc. (Láttam a reddit-en a listát, de azért erre a fejlesztők is gondolhattak volna.) Kicsit olyan mintha összebeszéltek volna az FS készítőivel, ott is néha nehéz megállapítani, mi a tökömet jelent a piktogram. :)
A gumitulajdonságos listát nagyon köszönöm, hasznos! Igazából ennek logikailag benne kéne lenni a játékban. Alapból nem vagyok megelégedve a játék által közölt információkkal a fejlesztésekről. Megértem ami le van írva, de sokszor elég szűkszavú a leírás. Nem közli pl. hogy a javító hány javítópontot ad, illetve az üzemanyagtartály mekkora. Vagy pl. a kamionboltban mik a jellemzői a különböző járműveknek, jobb-e az egyik mint a másik? Van az a kis táblázat de nekem az nem igazán informatív. Persze ha megveszem meg lehet nézni, de akkor is... Még jó hogy ugyanannyiért el is lehet adni, ha már nem kell :)
Alapjában nagyon tetszik a játék, rég nem kötött le ennyire semmi!
Utoljára szerkesztette: Serko, 2020.05.11. 09:41:52 -
Papa51 #1520 Köszönöm,láttam ezeket a videókat! -
#1519 Mi zajlik itt, szent magasságos... -
#1518 Teljesen érthető amit írtál és ráadásul még működik is. Nagyon köszönöm. -
eta32 #1517 Nos kezdésnek csak annyit, hogy ez már csak így van,én is magamtól kísérleteztem ki jöttem rá még anno megjelenés másnapján.....
Én szívesen segítek,mindenkinek ha tehetem,... még emlékszem rád az FS sg fórumból is anno.
Nem Szent írás de én így csinálom ,nekem bevált.
Itt találod a mentéseket.
Saját gép/Dokumentumok/My Games/ SnowRunner/base/Storage
Ezután látni fogsz egy hosszú betű-szám sort legfelül ez a mindenkori pillanatnyi mentés állásod amit a játék mindig ment.
Ha ezt mindig elmented (kimásolod egy az asztalon készített külön mappába) mikor kilépsz ,vagy épp olyanod van,ezen részét vissza másolva ugyan ide felül írva bármikor innen kezdheted-folytathatod.
Ha újbóli indításnál ( korábbi mentet állás vissza töltése után) rákérdez hogy a gépről szeretnéd é hogy betöltse-felülírja azt ami eddig előtte volt akkor arra kattintasz ez az első opció a másik a felhőből töltené vissza .
Nekem már többször is kellett használom ,és nagyon nem mind egy hogy 1-2 órám megy a levesbe vagy 1 napom ami lehet akár 7-8 is ...
Az alatta levő BackupSlots is erre szolgálna ,de az nagyon keveset és ritkábban menti az állást.
Pedig ez erre lenne hivatott. (ahogy az FS-ben is megszoktuk,csak ott ugye te magad a játékon belül tudsz menteni bármikor ,itt ezt az opciót kispórolták a játékból.)
De itt van úgy hogy naponta csak egyszer menti az állást.
Pl: ma többször is kiléptem és vissza de itt délben mentett egyet de azóta sem...így ezt nem javaslom.
Nem is értem az ebben levő koncepciót .....
Mondjuk: ma letoltam dél óta amikor a backupSlotsba mentett utoljára 4-5 órát és ez valami folytán elveszne vagy úgy döntenék hogy picit vissza mennék előbbi mentésre akkor téphetném a hajam hogy ennyit elvesztettem mind előre haladásban mint időben.....
Még annyit a végére ha vissza másolsz akkor nyisd meg a hosszú szám-betű sor mappát és úgy egybe kijelölve másold vissza a helyére felülírva ahogy korábban leírtam,
Remélem nem lett nagyon szájba rágós és talán érhetően leírtam.
Elsőre lehet "Kínainak" tűnik ,de nem nagy szám megcsinálni.....
Jó mentéseket
-
#1516 Kerestem megoldást a kézi mentésre, de csak anyázást találtam az automata mentés miatt. Azt hiszem azt megtaláltam hova teszi, de hova kéne tennem vagy mit kéne csinálnom vele. Erről senki nem ír a neten. -
eta32 #1515 Én majd most kezdem el őket begyűjteni (upgradet), de szerintem is egyedileg külön külön kocsikra van leosztva ,legalább is amit eddig találtam.
De majd aki már mindet begyűjtötte megerősít vagy cáfol ebben...
Ami a pótot illeti arra abból a vas szögacélból csak egy fér el ,de a hosszabbik pótokra rakhatsz ezekből 2 is vagy a kisebbekből tégla stb 4-et is.
-
eta32 #1514 Úgy látom ti párban jártok ,minden hétre be van egy ügyeletes warez osztva .
Most te vagy soron.....
A másik nagyokost elküldtem legutóbb...
Téged nem foglak, mert egy kalap alá veszlek benneteket így számomra csak karakterek vagytok a billentyűzeten....
Ha vissza olvasol hamar rájössz ki is volt....persze csak ha még megy....mert ahogy látom a vörös köd leereszkedett és nem látsz ki a sok lopott játékod mögül és csak vagdalózol össze vissza mint amelyik kisgyereknek elvették a kedvenc játékát.
" Most akkor büntiből nem segít itt senki, hogy mit is kell csinálni a letöltött nem steam-es DLC-kkel, amiket ki szerettem volna próbálni?"
Majd nem elsírtam magam....ez kb olyan 7 éves gyerek szintű megnyilvánulás volt,grat hozzá,ha még sokat gyakorlod menni fog ez jobban is....
Ő is a lopott játékára verte magát .
Picit erősebben fogalmaztam irányába.....
Futott is azon nyomban "anyuci pici kislánya" a modikhoz és elsírta hogy igen is, márpedig őt bántotta a csúnya bácsi pár keresetlen szót írt neki.....(hozzá teszem csak válaszolt az övére ,csak más szövegkörnyezetben tálalta)
Mire a profilomat le is tiltották....
De még mindig itt vagyok,a niknév mögött bárki lehet, így semmit nem ért el az illető ahogy te sem.
Nos akkor most te is mehetsz utána ,csak most saját magad ellen kérhetsz banolást...
Örök igazság, aki csórónak született az is marad....minden téren....
Na akkor jöhetnek a játékkal kapcsolatos hsz.-ok.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.10. 21:48:45 -
Papa51 #1513 Ezt mikor álmodtad, hogy nem tudtam vele játszani? Ne legyen már ekkora az arcod! 3 óra alatt végig játszottam ! És miért szólsz bele a nagyok dolgába? Ne oszd nekem itt az észt, mert nem vagyok rá kíváncsi! Megjátszod a nagy okost, mintha te soha életedben nem csináltad volna ezt. A steam előtt mit csináltál vajon? Nem volt játékod, vagy annyira kis senki vagy, hogy nem is éltél akkor még? Megvettél minden lemezes játékot? Hahaha ! Apuci és anyuci adott rá pénzecskét, te kis.....?
Te meg nyugodtan tapsikolj a társadnak másik nagy okos! A szabályosság mintaképei vagytok! -
chris0000 #1512 ok :) csak arra gondoltam, h itt a garázsnál meg 1 van rajta...
egyébként egy kocsihoz külön kell megszerezni pl.: a suspension upgradet?
egyszer felvettem az 1500as kocsival de ha leveszem a garázsban, már nem tudom átrakni a scoutra… mert ott "lakatot" jelez. a scoutra nagyobb gumit szeretnék (all terrain, off road) de kéri a suspensiont… thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.10. 18:59:41