Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másképpen is megoldhatta volna.
Utoljára szerkesztette: tzs1, 2016.03.02. 18:00:21
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Az szép! 😞 Köszi a választ!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
https://www.reddit.com/r/Spintires/comments/47m5ju/psa_timebomb_present_in_spintiresexe_community/
Per Aspera Ad Inferi.
A másik: Ezen a térképen is, de máshol is találkoztam "helyreállítható" hidakkal. Ami baromi jópofa dolog, mert az egyikkel háromnegyed órát bíbelődtem. De, miután odébb mentem harminc métert visszaállította a "fellelt állapotába". A játékban máshol is bosszant a dolog, hogy amit megváltoztatok az nem marad úgy. Ezt esetleg bele lehetne írni valahogy!
Sok lehetőséget látok a játékban, de valahogy olyan anyátlannak érzem. (Pláne 6000-ért!)
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ha moddolsz, akkor amit Musicking #885 -hszben írt teljesen helyénvaló.
Pl egy két mod nagyon belerondít, akkor elég csak a, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölni a cache dolgokat és utána jó lesz.
Most ugye nem volt mod, ez esetben a beállításokat is érdemes törölni, vagyis nemes egyszerűséggel az egészet 😊
1, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölj mindent.
2, Steam\steamapps\common\Spintires - Ha eltávolítottad a Spintirest a Steamból és ezek után ha létezik a Spintires mappa, töröld azt is.
Ha megvoltak mehet a friss telepítés. Steam leszedi és megcsinálja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.05. 00:22:47
Nyilván nem néztem még meg az összeset, ami a világon fellelhető, így nem lesz nehéz megcáfolni.
Arról van valami infó, hogy lesz-e valaha belsőnézet hivatalosan?
www.smart-bus.hu
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ezeken a képeken mitől lehetnek ilyen élethűek a színek? SweetFX?
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.01.24. 20:00:18
Aki nézne egy kis gameplay videót az a csatornámon megtalálja. Most még csak néhány van fent, de folyamatosan készülnek.
Szerintetek melyik verziót érdemes leszedni az utóbbi időben kijöttek közül, próbálgatom őket és nem tudok választani, szinte mind ugyanolyan, az új járművekkel is.
Még annyit kérdeznék, hogy az itt szereplő térkép és egyéb modok működnek-e a legújabb verzióval? spintires-mods.com
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.12.27. 14:45:06
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 12:23:17
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 10:28:28
A terkepeket a jatekon belul a Media mappaba kelle rakni.
eredeti játékhoz csak ez a pár térkép van játékon belül?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: szilveszter86, 2015.12.23. 14:13:14
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Spintires mappa törlés, valaki szerint elég csak a config.xml-t törölni. (Így nem vesznek el a mentések)
Nem próbáltam, de többen is írták, hogy így jó lett.
@joceruza: 16.12.15.
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.12.23. 08:23:55