6011
  • RedRiot
    Most nézem egy másik Voron is ugyanúgy fix AWD / zárt diffis.
    Én ezt próbáltam:
    Voron AE-4380
  • RedRiot
    Ezt a független csörlőd kipróbálom! Scoutokkal azért veszélyesebb helyekre is bemerészkedik az ember, nem árt ha borulás után csörlővel talpra tudja állítani magát.

Waczkor: úgy emlékszem Tamyrban (orosz régió) nagyon hamar megtaláltam a garázst, nem kellett sokat menni. Ha az megvan akkor máris lehet orosz gépeket is venni, amiket aztán rögtön visszavihetsz Michiganbe. Nekem ez a Voron (az alapból fix AWD/ zár diffis) nagyon bejött, nem is drága valami 82.000 pénz volt.
  • Nohab
    Átírtad a neved? Nekem akkor csinálta, mikor még nem nyúltam hozzá. Utána nem tapasztaltam semmi különöset.

Sajnos ki kell törölni a teljes mappát, ahol a mentéseket tárolja.
  • Waczkor
    Értem,azt neztem en is scoutok közül ,en most internationallal tolom nagyok közül sargumival,eddig még nem akadtam el vele,meg chevi scout emelve terepgumival búvárkodva.

Még nem mentem át más térképre,michiganen kezdtem csak a második,dam régiót.
  • RedRiot
    "Scoutok közül mindegyik ennyire pattog?"

Reggel vettem egy kis Internationalt, talán Loadstar a neve. Olyan az eleje mint a garázs mellett található Fleetstarnak, csak rövidebb az alváza és négyajtós a fülke. Az nem pattog össze-vissza, de cserébe kicsit böszmébb, nehézkesebb. Műszaki mentésre is jó, lehet rá repair felépítményt venni. Próbáld ki, legfeljebb ha nem tetszik eladod. Ugyanannyiért eladható minden mint amennyiért megveszed, nincs vesztenivaló.

A "Scout 800" van még ilyen kisebb terepjáró amit találtam, nem tetszik különösebben. Mivel pici fák között is elfér jól, de elég borulékony, tetőcsomagtartóval pláne. Annyi előnye van még hogy alig fogyaszt benzint.

Az UAZ-t (DLC, Khan vagy mi a neve) meg visszabutítottam alapmotorra. Az erős motorral épphogy hozzáértem a gázhoz úgy megindult mint a barom, szakadék szélén centizésnél nem volt kellemes.

Teherautók közül a Voron AE-4380-al nyomom (csőrös Ural-szerűség) . Ruszki mapon megveszed, utána át lehet hozni az amerikai helyszínekre. Alap az AWD / zárt diffi, és az all-terrain gumi. Nem borulékony, nem túl nagy, gyors, nehezen akad el, jó gép.
  • endy papp
    Mert különben mi lesz???
    Körberajzolsz és utána elsírod magad???
  • endy papp
    "Ember" miért pofázol olyanról amiről azt sem tudod mi...
    1: Amire most válaszoltál nem neked írtam,minek ugatsz akkor bele...
    Kezdjük ott messze nem adtam 60 eurót érte, így megint a semmiről pofázol.....
    Ezek szerint a te lewazerolt játékod ér valamit, az amiért én pénzt adtam meg semmit....,ember orvos látott már....
    A kormival meg nem szívok ,mert veled ellentétben meg tudom oldani a gondjaim ahogy a kormi működését is ,csak ahhoz kell egy csipetnyi ész ami mint tudjuk nálad nincs.
    Alap dolgokért is inkább beírsz ide és sírsz mint egy kisleány...hogy az ellopott lewazerolt játékod nem működik normálisan segítsem már valaki és még te vagy felháborodva te gyökér.....
    Neked meg további jó szopást-sírdogálást a lopott játékoddal....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.05.03. 12:53:31
  • Waczkor
    Nálam trailerek ha elhurcolom őket ott maradnak ahol leraktam őket,rakomány is ha leborult később visszamentem és ott volt.

Egy scoutom tűnt el,de azt meg most megtaláltam a garázsban,csak kellett lapozni mert a végére rakta a listában.

Scoutok közül mindegyik ennyire pattog?Én alap chevivel tolom upgradekkel,hummer is ennyire pattog?Mudrunnerbe h1 hummer volt a kedvencem,varom hogy jöjjön ide is,meg vmi dodge,ford pickup egy raptor mondjuk rendes hanggal:)
  • endy papp
    Valamelyik gyökér majd biztos válaszol, jó xml turkálást....
  • bazccka
    a sok eltévelyedett elvetemetült warezhuszárnak :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van már pár működő CT kód is (full fuel, Infinite Repair Points + Infinite Wheel Points, mindig dél)
  • Jóózsf István #1403
    Közben eszembe jutott egy fontos: Másnál is van olyan, hogy a kép stabil 60 fps-el fut, de mégis akadozik és/vagy vibrál? Már rommá állítgattam a grafikát, de nem találok rá megoldást!
  • Aborg
    En melokat meg nem vallaltam, csak a kotelezo elso hidat csinaltam meg. Aztan teljesen felderitettem az elso terkep tornyait, osszeszedtem a fejlesztescsomagokat, kicsit kipofoztan a kezdo kek pikapot (eros motor, magas alvaz, univerzal kerekek) es megcsinaltam vele ket hegymaszos missziot. Remekul erezheto a menettulajdonsagainak a javulasa.

A Scout kisautommal megtalaltam a kek Kodiak kisteherautot ami ablakig vizben allt, tropa allapotban. Itt eldontottem hogy ugy fogom jatszani a jatekot mintha lenne benne hardcore: nem teleportaltam haza a garazsba (abban mi a moka), hanem a Scout cokmokjabol kicsit megjavitgattam, megtankoltam (de szivarog a tartalya, nem 100%, a sebvalto se jo es meg mindig kidobja uresbe :) Szoval valahogy kivontattam a vizbol, es itt ereztem hogy ez bizony a regi jo Mudrunner! A mely sar, az osszevissza dagonyazott terep ami maradt a muvelet utan... ugyanaz a remek fizika. Most majd kell meg egy szervizpakk amivel kipofozom hogy el tudjak vele menni. Maris megkedveltem ezt a talalt verdat, az emlekezetes mentese miatt.

A SR-ben a MR-hez kepest szerintem javitottak a gyorshajtas fizikajan: a MR-ben eleg furcsan viselkedtek az autok (foleg a kisebbek) nagy sebessegnel (mar ahol lehetett ugy menni). A SR-ben lenyegesen tobb a kemenyebb talaj, es a saras terepen nem rosszabb mint a MR. Szoval en nem erzem hogy a MR fizikaja lenne lebutitva, sot.

En a SR-t PC-n jatszom, kontrollerrel. Van ugyan egy T150-es kormanyom meg H-valtom is (azt kicsit kispeciztem, van mukodo felezoje es sorkapcsoloja is), de azt az ATS / ETS2-ben hasznalom ha elkap a hev. Azokat a kabinbol kell jatszani, kormannyal az igazi. De bevallom en meg a MRt se probaltam kormannyal soha (bar nem is tudtam hogy tamogatja). A MR / SR-ben szamomra a verda docogesenek a fizikajat kivulrol figyelni a legnagyobb szorakozas, ezert valahogy elegedett vagyok a kontrollerrel. Raadasul nem vesz el alkalmanket 20 percet a kormany eloszedese/pakolaszasa.

Ja. Talan mar nem nagyon lenyeges hogy egy jatek PCre van e fejlesztve vagy konzolra. Konzolokra is lehet kormanyt kotni, PCre is kontrollert. Es a csak konzolos jatekokat is PC-ken rakjak ossze (tudtommal). Talan manapsag mar nem annyira kulonboznek a platformok jatekai mint regebben.

ja meg valami: multkor hianyoltam a hantok ledobalasat ha kihajtok a sarbol aszfaltra. Akkor orszaguti gumim volt. Most univerzalis van, es mar lattam a sardarabokat lerepkedni. Kisebbek mint a MR-ben, de vannak :)
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.03. 09:02:04
  • Jóózsf István #1401
    Tényleg azon "vitatkoztok", hogy lopott-e a játék, vagy sem. És azt minek nevezzük, hogy tulajdonképp harmadszor vesszük meg, hogy az új verzió nemhogy jobb, de kb inkább fércmunka, hogy a fejlesztők nyíltan beleszarnak a pofánkba! Ilyen hozzáállással annak is örülhetnek, hogy még nem haltak éhen!
    Szóval akkor ki lop kitől?
    Csőtörés van nálad. Kihívsz egy szakembert. Tesz vesz órákon keresztül, összeganézza a lakást, kifizetsz neki egy talicskányi pénzt . Elmegy, de kisvártatva megint folyik...
    Ő ott volt. Dolgozott vele. Megcsinálta... Te meg azt mondod. kifizettem a pénzt, azért, hogy NE FOLYJON! De folyik!
    Életünk végéig vitatkozhatunk rajta. Csak még egyet nem értek. Aki kifizette, annak nem mindegy, hogy a másik esetleg nem?
    Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
    És ebben az esetben ki a nagyobb gyökér?
    Remélem mindenkit kellemesen felháborított... Esetleg folytathatnánk érdemben a beszélgetést, magáról a játékról!

Nem is ezért jöttem, de látom, hogy az összes olyan dolgot felsoroltátok, ami ..ssza a csőrömet, így már nincs is miről értekezni! :-)
    Köszönöm a szerkesztős tippet! Egyébként is imádok xml-ekben turkálni. majd nekimegyek ennek is!
    Jajjj. Nem erre számítottam. Ehhez én nem értek. Van hozzá valami használati utasítás?
  • endy papp
    Ha megveszed eredetiben megtudod.
    Addig míg lewazerolod ,fogalmazhatunk hogy lopott játékkal tolod addig mégis mit vársz minden menjen úgy ahogy te azt elképzelted....
    Nem vagy te egy kicsit ""eltévedve"".....
    Halkan megjegyzem és tudom a választ.....csak most épp nem jut eszembe.......
  • endy papp
    "Ami hiányzik:
    - nem húz el a kormány, mindig középre áll vissza (pedig ez még a mudrunner-ben jó volt),
    - a váltás még mindig ua. sz@r, (utálom, mikor emelkedőn 1-2-3-1-2-3, vagy csak 1-2-1-2 között váltogat az automata),
    - az összes guminak ugyanolyan nyoma van...
    - a motorhangok egy-két kivételtől eltekintve rettenetesek!"

Csak ennyi.....????
    Azt amit a Mudrunnerben tapasztalsz úgy összességében fizikában dinamikában azt itt soha nem fogod tapasztalni és érezni,kár is keresni és ezen rugózni.
    Én már pár óra után elkönyveltem ezt magamban,(sajnos hogy így van) eleve nem kormányokhoz készült hanem game padokhoz.
    Azokhoz minek "H" patent manuál váltási lehetőség,manuál kuplung.
    Teljes kormány támogatás ,(itt hamar beleszórták a legújabb konzollal passzolókat ) olyan is lett.
    Az erő vissza csatolás FFB kihasználása támogatása,igaz a fórumokat olvasva van ahol már valami van de ,min. félkész állapotban ez is.

-ebben is jó a kormány középre állása,vagyis azért húz vissza középre mert árkádos nem kicsit.
    Egyértelműen a controllerre optimalizálás miatt van, mivel a game padok joy megoldása ilyen...
    -ez is (váltó) az árkádos megoldás miatt van ,mivel controllerre lett beállítva hogy működjön könnyen...
    -erre ugyan azt tudom csak mondani,így volt legegyszerűbb megcsinálni (keréknyomok)...
    -nos igen a hangok nem azért ilyen @zarok mert árkádos ,hanem mert ez egy félkész játék,de simán lehet ilyen is marad vannak itt sokkal nagyobb volumenű hiányosságok bugok ...
    Ez a játék (szimnek csak akkor nevezném ha a Mudrunnert tulajdonságait hozná tudná) ami alapjaiban konzolra készült és abból lett portolva PC-re.
    Ha nem így lenne akkor minimum úgy indult volna mint a MudRunner úgy talaj-auto fizika-dinamika terén,hogy a váltóról nem is beszéljek...
    Benn lenne egy árkádosabb átváltási lehetőség ,ami nem az előbb említett leglényegesebb dolgokat butítja konzol irányítási szintre csak picit könnyít rajtuk de ettől épp oly profi,csak akinek ez kell könnyít segít rajt.
    Mint azt írták a hivatalos fórumon idővel lesz-lehet???? benn hard mod is jégtörés stb... a váltóról szót sem ejtettek....??? csak tartok tőle hogy ezektől nem lesz hardcore mert a játék fizikáját-dinamikáját amire az elődök épültek és a játékosok nagy része mind emiatt szerette,nem lesz benn igazán ....
    Amit meg a legelején írtál a grafikáról ,nos ez volt a beugratás ,mindenki erre ugrott és vette meg majd jött a nagy pofára esés szép szép csak félkész tele buggal hiányossággal stb stb...

Innentől már csak úgy általánosságban írom azt amit.....
    De ezt ők nagyon is jól tudják mivel az eladások-bevételek nagy részét a konzolosok fogják adni,így nagyon nem érdekli őket....tudják azt nagyon jól hogy a PC-sek nagy része úgy is warezba tolja ahogy itt is van jó pár emberke....
    Erre mindig azt szoktam mondani aki warezba tolja jobb ha nem háborog hogy így meg úgy nem jó stb stb....
    Vegye meg támogassa a készítőket...
    Tudom most jön a válasz ,persze majd ha jó lesz megveszem ,,,,ugyan már de hogy fogod megvenni.
    Rengeteg játékom van de még egyet sem wazeroltam le ,mind eredeti...
    Max a steam-en ha nem tetszett vissza kértem a pénzem 2 óra után....
    Itt nem kérem vissza a lóvét (nem is tudnám-de annyira nem is akarom) lenyelem ezt a békát arra jó lesz hogy a Mudrunner mellett egy kis árkádos lazulásképp megcsinálok pik-pak pár küldit ,gyönyörködök a tájba,környezetbe,nagyon másra nem való ,komoly kihívások max idővel a moddereknek köszönhetően tudok elképzelni ,nos ezért is mondom-tam, kivárom, addig ez parkoló pálya.
    Nem fogok controllerrel bohóckodni egy alapjaiban kormányra kitalált autós játékkal.
    Akinek így is tökéletes és jó annak csak gratulálni tudok...nekem ennél több és nagyobb igényem és elvárásom van,de inkább már csak lenne -lesz,ha idővel rendbe rakják ezt a játékot ,már amit lehet és sikerül ,na meg amit egyáltalán a készítők akarnak.....
  • RaKmaTakaTa
    Nagyon élvezetes a Snowrunner, jó grafika, szép környezet, aprólékosan kidolgozott pályák. Picit árkádos, de önmagában nem baj, ha lenne mód a nehezítésre. Teljesen rákattantam, szinte letehetetlen.

Ami hiányzik:
    - nem húz el a kormány, mindig középre áll vissza (pedig ez még a mudrunner-ben jó volt),
    - a váltás még mindig ua. sz@r, (utálom, mikor emelkedőn 1-2-3-1-2-3, vagy csak 1-2-1-2 között váltogat az automata),
    - az összes guminak ugyanolyan nyoma van...
    - a motorhangok egy-két kivételtől eltekintve rettenetesek!
  • Wernher
    „A hólánccal miért nem tudok a havon jobban haladni?"

A Notepad++ szerkesztővel állíts a gumik tapadásán a játék initial.pak fájlban.
    Óvatosan, csak hozzáértőknek mert kinyírsz mindent.
    Utoljára szerkesztette: Wernher, 2020.05.02. 19:43:08
  • flyinghigh
    Úgy vettem észre jelenleg a játék nem nagyon tolerálja ha logisztia szempontjából a játékos kombinálja a szállításokat és nem csak az adott küldetés megy le A-ból B-be. Olyankor a küldetés leadásakor nem történik semmi, viszont menübe visszalépve majd folytatás és akkor behúzza rendesen.
  • Jóózsf István #1392
    És az, hogy ez a játék szuper realisztikus?
    Hogy merészel ilyet kiejteni a száján? Vagy csak az iróniát nem éreztem a hanghordozásában?

Ezektől eltekintve ez a legjobb "Spintires". Látszik hogy dolgoztak vele. De akkor miért kell nekem a wasd gombokkal játszanom? Miért nem lehet bármely másikkal?
    Miért visít, hogy kapcsoljam ki a differenciálzárat, a TÜKÖR JÉGEN (!!!) mert különben tönkremegy!?!?!?! A hólánccal miért nem tudok a havon jobban haladni? Annyira minimális a különbség, hogy elhanyagolható az előtte lévő gumikban mindben érezhető volt a javulás.

Mindezek ellenére a játék szép, sok benne a tartalom (az elődeihez képest) Jópofák a küldetések, jó, hogy ennyiféle áru van...

Majd elfelejtettem; A Pickup hangja csak engem borít ki? Tényleg úgy kell hangzania, mint valami múlt évezredbéli kommersz gameboy játéknak??? Ez is leginkább azért zavar, mert eddig nem volt bajom az elődök hangjaival. Sőt! A nagy "rakétaszállító" orosz csoda hangjától, konkrétan magömlésem volt! (DUDUDUDUDUDUDUDU)

Reménykedjünk. Szeretném, ha ez egy tényleg jó játék lenne, mert az ordenáré ostoba valósághűtlensége ellenére jókat szoktam vele gurulni. Csak szeretném, ha kevesebbet kellene szidnom a fejlesztőket!
  • botyika
    köszi! :) pár millióval már sokkal kényelmesebb játszani.
    viszont a szerkesztésnél érdemes vigyázni, de elvileg van recover mappa előző napokról, ahogy nézem minden nap csinál egy biztonsági mentést a program.
    érdemes a mezei jegyzettömb helyett notepad++ -al szerkeszteni, mert jegyzettömb másodjára már szétk.rja a mentést. és az egész mappát kell backupolni nem csak azt az egy file-t, mert nem lehet visszaállítani a mentést ha elrontod.
  • endy papp
    Nos igazából az első perctől ezt látom ha elindítom....fullon van minden graf beállítás
    Viszont a mudrunnerben ha sárosak lettek a kerekek nem tűnt csak úgy el ,hanem idővel ha kijöttél belőle lepotyogott a kerékről vagy ha gyorsabban mentél szórta szépen lefele....
    Itt ilyennek még a nyomát sem láttam.
    Jó itt másmilyen a sár is meg kevesebb van belőle.
    A tükröt meg nem is értem minek mutogatják ,olyan közép átlag színvonal.
    Az FS 17 ben már különb volt mint itt most.....
    Na de örüljünk ennek is ....jó ha van de minek....
    De ezzel a hiányossággal együtt tudok élni....már mint hogy nem ragad a sár a kerekekre ,a kormiéval nem ,így parkoló pálya....a játék egyenlőre.
    Ha kell várok vele akár fél évet is ,remélem azért annyit nem kell várni,,de így inkább MudRunnerrel tolom.
    Csúnyának az sem csúnya ,nyilván a maga nemében.
    De a vezetési élmény páratlan,igazából nálam ez a fő szempont...ebben a játékban mindenképp....
    No meg abban is vannak jó kis mapok komoly kihívásokkal ,amik itt max akkor lesznek ha a modderek készítenek ide is majd idővel map-okat.
    Jó tudom azért itt is vannak komolyabbak ,na de nagy része finoman fogalmazva is gyerekes....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.05.01. 19:33:41
  • chris0000
    hi. észveszejtő részletek... különösen a víz meg a sár... nem is tudom mit gondoltak... egyébként sok mindenben szép/szebb a játék, de azért nem kellene túlozni... inkább lett volna brutal a víz meg a sár, a környezet meg minden más ronda vagy csak átlagos...

Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.01. 16:05:23
  • Aborg
    Kosz, de nem :) Nekem ez olyan mint az elmeleti tabletta amit csak bekapsz hogy ne kelljen enni. Maga az eves nagyobb elvezet mint a jollakottsag.
  • Wernher
    Egy kis segítség, hogy ne csak fikázzak itt. A kevéske idő amit a játékkal töltöttem sok (bele) babrálással telt. Ha kevés a játékban a zséd, akkor keresd meg a következő helyen a megfelelő fájlt.

C:/Dokumentumok/My Games/SnowRunner/base/storage/1638/CompleteSave.dat

Katt rá kétszer és nyisd meg egy szerkesztővel (Jegyzettömb vagy WordPad vagy amid van). Keresd meg a "money": sort és a kettőspont után lévő számot írd át tetszőleges pénz mennyiségre majd mentsd a fájlt.

Azért előbb az eredetiről készíts egy biztonsági másolatot hátha elsőre elbaltázol valamit. Indítsd a játékot és máris van annyi zsé amennyit beírtál.

Tudom ez csalás, de így gyorsabban tudsz vásárolni dolgokat.
  • Aborg
    Kormany tamogatas: szerintem ez csak ido kerdese. Az is ertheto hogy felbosszantja azokat akik igy szoktak jatszani a Mudrunneral, es itt is szamitottak ra. FFB is lesz szerintem, az uj patch is emleget valami FFB hibajavitast (egyelore csak G29-en).
    Az is valahol ertheto hogy eloszor azzal foglalkoznak ami a legtobb jatekost erinti (es ezek pont a kontrollerek, ujabb kormanyok - es majd haladnak visszafele). Persze mondhatjuk hogy akkor minek adtak ki egy "felkesz" jatekot, de a jatekosok sacc per 80%-a eszre se veszi a kormanytamogatas hianyat (mert nem is erdekli, elvan nelkule).
    De ha az erem masik oldalat nezzuk: gondolom a jatekfejlesztes se egy setagalopp, itt-ott olvasgattam rola, eleg stresszes melonak tunik. Meg kell talalni az egyensulyt a bevetelek es kiadasok kozott, igy most bejon nekik nemi love amibol tudjak fizetni a fejlesztok tovabbi munkajat stb. Az mar cegfuggo hogy aztan tenyleg javitgatjak e a jatekot vagy hatradolnek es mar nem foglalkoznak vele, de remeljuk a Snowrunnerra most mar odafigyelnek, eleg jo kritikakat is kap. Eleg jo kis jatekot raktak ossze, en igy erzem. Persze vannak benne meg javitgatnivalok, de olyan jatek nemigen letezik amin mar ne lehetne mit javitani.
    A allo kocsi kormany kozepre tekeres meg talan egy rovid kis koddal a Mudrunnerba is biztos beultetheto lenne (annak ellenere hogy a talajfizika nem valtozna), persze minek? Inkabb vennek ki a Snowrunnerbol is (talan egyszeru is lenne megoldani), esetleg tegyek a menuban valaszthatonak. Szerintem sokat dob a latvany realizmusan olyan aprosag hogy egy allo verda kerekei nem allnak echte hossztengelyvonalban.
  • RedRiot
    Sajnálom hogy PC-n nem működik jól a játék de azzal nem értek egyet hogy a konzolosok igénytelensége és butasága miatt a fejlesztők direkt elrontották.
    32 éve játszom, az első kormányomat 98-ban vettem a Grand Prix Legendshez. Rengeteget toltam az rFactort, különböző modokkal, aztán a GT Legendset, volt pár év iRacing is - rengeteg más program mellett.
    Szóval valami homályos kép dereng azért a diónyi konzolos-agyamban arról hogy milyen jó szimulátor.
    Amit sosem szerettem a pécében hogy állandóan elégedetlen voltam a programokkal. Állítgattam a grafikai opciókat, drivereket cserélgettem, fps-t mértem, fórumokban kutakodtam, aztán hardver árakat nézegettem hogy mit kéne erősebbre cserélni a gépemben. Elégedett, önfeledt kikapcsolódás egyre kevesebb volt - kb. mindig volt valami zavaró kényelmetlenség.

Aztán úgy alakult hogy elvégeztem egy 3D-grafikus / játékfejlesztés kurzust és az ottani oktató (akkor már 15+ éve profi játékfejlesztő) győzött meg arról hogy a konzolozás nem feltétlenül csak kallofgyutizó amerikai nyolcéveseknek való.
    7 éve xboxon tolom és élvezem rögtön vásárlás után a program teljesen az én gépemre szabva áll rendelkezésre, ugyanazt a játékélményt kapom a pénzemért mint a többi felhasználó, nem rosszabbat egy esetleges gyengébb alkatrész vagy rossz beállítás miatt. Nem kell fps esések után kutakodnom, nem kell 500 opciót végigpróbálgatnom, nem kell bottlenecket keresgélnem - hanem játszhatok!
    Napi 8-10 óra számítógépes munka után pedig nézzétek el nekem hogy nem akarok a szabadidómből órákat tölteni egy videojáték optimális beállításával, finomhangolásával.
    Szóval nem feltétlenül a tudatlan a konzolhasználó. ;)
    (Mostanában tervezem hogy újra veszek egy izmos játék-pécét: csak jó volna újra iRacingeznem és jön a Flught Simulator 2020 is - komoly repszimhez pedig mégiscsak pc kell :)

• endy papp
    "Azt nem lehet valahogy beallitani hogy ne tekerje az allo kocsi kerekeit egyenesbe (ha elengedem a gamepadot)? A Mudrunnerban csak akkor vette egyenesbe ha elindult az auto."

Kezdjük a legegyszerűbbel NEM.
    A miértre is megadom a választ,de ezt csak hosszabban kifejtve tudom megtenni.
    Minden alább leírt a én egyéni véleményem nem kel egyetérteni,de azért több mint 400 óra MudRunnerozás és ennél jóval kevesebb óra Spintires használat azért rálátást és tapasztalatot biztosít legalább ara hogy össze tudjam hasonlítani....
    A snowrunner teljes mértékben alapjaiban KonzolokrA készült, ez minden porcikájából érezhető és látható.
    Nem kell mást megnézni hozzá mint a kormi támogatásokat.
    Beledobálták azokat amik a legújabb konzolokat támogatják,a konzolosok amúgy sem nagy százalékban használnak kormit,mert miért is költenének rá és vesződnének azzal hogy azt tekergetik....de legyen benn
    A váltó támogatásról nem is beszélve....
    A FFB-ről meg talán csak hallomásból tudnak valamit...

Egyik dolog következik a másikból.
    Vagyis ha konzolra készült és ők is tudják kevés konzolos fog kormival nyomulni ,minek is raknának bele normális FFB támogatást ,ha egyáltalán van benn ,mert a menüben nincs semmilyen ilyen "plusz " beállítási lehetőség.
    Na már most ezt a Konzolokról "portolták" vissza PC-er .
    Nem fordítva mint az elődöknél MudRunner.
    Ebből következik a normális kormi váltó támogatás is.
    Vissza kanyarodva a kérdésedre.
    Mivel a MudrRunner alapjából a spintires nagy tesója az alapjai mind arra épültek.
    Hogy mit is kell ez alatt érteni.
    Nos a kormi váltó FFB támogatást.
    A lényeg most jön a leglényegesebb,a Talaj-dinamika-fizika, a Kocsik-dinamikája-fizikája.
    Ebből következik hogy a kormányok és a váltók is majd úgy működnek mint az életben ,amit kérdeztél a középre vissza állást is.
    ___________________________________ ____________________________________
    Így aztán nagy hasonlóság a Talaj-dinamika-fizika, a Kocsik-dinamikája-fizikája., és való élet között,legalább is nagyon jól leszimulálja.
    Ellentétben a Snowrunnerrel, mert ott ezek feleslegesek a controllert picit rázza közbe de ettől aztán semmi de semmi szimuláció nem következik....
    Nyilván ez a konzolosoknak és úgy összességében egy könnyítés,vagy mindenki nevezze ahogy akarja.......
    Az hogy majd ezután drótozzák a normális kormi támogatást ,és a többit hardcore mod stb stb....az már tuti nem lesz az igazi,ha az alapokban nincs benn az amit a mudrunnerben és a spintiresben benn volt és emiatt tolták az emberek készítettek hozzá töménytelen modot,(nyilván ehhez is lesz) .
    Nem a csicsa és az idétlen (NEM MIND AZ) küldetések tették őket játszhatóvá eladhatóvá.....
    A talaj és a kocsi szimulálása és normális összhangja kölcsönhatása egyiknek a másikra.
    Apropó modok....melyikek is jöttek legelőször a "level" kimaxolása,a kocsik full elérhetősége.
    Nehogy már vesződnöm kelljen ennyit ide hamar mindent és gooooo....úgy is 20-30 óra jó esetben 40-50 óra múlva már más játékot tolok mert ez már tök uncsi annyit húzogatni a kocsikat a sárból ,letolok pár jó küldit azzal ami a legerősebb és "én" (nem én) vagyok a király...
    Aki használta az elődöket és ezt is használja vagy szeretné,mert azért egy kész játéknak eladottnál elég sok a korlát....az szerintem tudja és érti miről is beszélek és mire szeretnék rávilágítani.

UI:Nyilván én örülnék neki legjobban ha nem lenne igazam és hozná dinamikában és fizikában az elődök szintjét.....meglátjuk.
    De ezt normális kormi használat és támogatás nélkül senki nem fogja tudni eldönteni és megmondani....igazából controllerrel csak a szemedre hagyatkozhatsz ,azt a legkönnyebb becsapni...de a kormi és a vizuális együtt látást már nehezebb nyilván azt is simán lehet de van előttünk etalon amire hagyatkozhatunk.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.05.01. 06:34:42
  • Wernher
    Az eddigi legsz@rabb játék ez. Megy a kukába és rakom vissza a MudRunner-t.
  • Varenga
    Baszki, nagyon sajnálom srácok, hogy ez ilyen lett, de főképp Titeket sajnállak, hogy ekkorát csalódtatok. Remélem javul majd az egész, én nem mertem beleugrani az új részbe, mert az előzetes vidik alapján nem győzött meg. Reméltem, hogy jó lesz ez és az elmúlt tapasztalataitok után úgy véltem, hogy jó is, de ezek szerint mégsem annyira. Szomorú vagyok na. Talán majd jobb lesz, addig is van mod az MR-hez.
  • endy papp
    Ezt a mapot ajánlom van több verziója is .
    Russian Depths
    Én most ezzel tolom...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.30. 22:04:19
  • Yag
    Továbbra is érdekel a nap neve, szívesen szolidalok veled visszatérve a Mudrunnerhez mert bár érdekes SR de inkább én is várok a javításokra minthogy idő elött megutáljam.
  • Aborg
    Rajottem mi segit a FPS drop-on: visszavettem az arnyekokat egy fokkal Ultra ala es igy mar rendben van. A felbontas is lehet magas. Erdekes, pedig a latvany igy is pont olyan, semmi kulonbseget nem latok.

Azt nem lehet valahogy beallitani hogy ne tekerje az allo kocsi kerekeit egyenesbe (ha elengedem a gamepadot)? A Mudrunnerban csak akkor vette egyenesbe ha elindult az auto.
  • endy papp
    Jó akkor egyenlőre kuka az egész,javították a nagy semmit.....
    A farm simnek a gyári kormányát bezzeg támogatja.
    Ezek biztos szívtak valamit de sokat abból ,mikor a kormi támogatást beledobálták a játékba....
    Megyek vissza Mudrunnerezni úgy is találtam egy nagyon jó kis mapot ,van kihívás bőven,majd minden kocsit javítani-tankolni kell manuálisan hidat építeni, tejet,burgonyát, csöveket kell szállítani,ja és meg kell ezeket keresni nincsenek jelölve sehol a mapon...
    Majd ha lesz normális kormi támogatás ,mellé FFB,normális váltó (tartok tőle marad ez az automata baromság) értékelhető hangja a kocsiknak mert ez nagyon gáz mit most produkál .....
    Na akkor majd elkezdem a karriert.
    Most is az online részét piszkálgatták a javításba,elmehetnek oda ahova kívánom őket......
  • endy papp
    Akkor én meg sem szólalok már ami az életkort illeti.....
    Igaz 2 napja el sem indítottam,majd most tuti mert....
    Most tölti 2.13 GB.
    Itt a javítási lista,de ebben sem látom hogy engem érintő dolog lenne.....
    Na megyek meglesem.
    Javítási lista
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.30. 19:08:15
  • RedRiot
    "33 evesen meg mindig gyerekkent leköt a szenvedés a sárban:)"

Ne aggódj én 43 vagyok, és én is rákattantam. :)
    Fülessel játszottam, éjfél körül elbóbiskoltam (így öregesen :D) Baszott nagy csattanás - kinyitom a szemem és látom nekimentem egy szalagkorlátnak. Na jó, console off, aludjunk. :D
  • Yag
    A garázsban a kiegészítőknél majd lehet felszerelni plusz világítást. Pár százasért :)
  • Waczkor
    Tegnap sikeresen fel 2-ig toltam,alig haladtam,elkezdenék valamit aztánelmegyek másféle.Jobb oldalon vannak durva részek.

Kutyaugatás lehet hallani a hazak környéken.

Par papírember vagy pl az éttermek,sörözőkben lehetne üvegen belül némi látszat hogy élnek itt népek.

Jó nagy a térkép és változatos,akárcsak a küldetések. Felul tálaltam benzinkutat,mondom tok jó vegre kifogyóban vagyok erre előbb meg kell találni a tankert:)

Motorhangok meg a világítás lehetne erősebb,vagy rakni tetőre valami masszív napsugarat.Ilyen upgrade van mert en nem láttám?

33 evesen meg mindig gyerekkent leköt a szenvedés a sárban:)

• chris0000
    hátha finomhangolnak rajta majd a modderek… lassan be is indul szerintem a moddolása a játéknak... üdv.
  • RedRiot
    Elsőre nekem tetszettek a hangok, de aztán leesett hogy tényleg gagyin vannak megcsinálva. Az alaphangminták nem rosszak, pl. a Fleetmasternek szég bugyborékoló hangja van, csak a hangok nincsenek összhangban a szimulációval.
    Pl. ha nem tartom teljesen egy állásban a gázt hanem csak finoman gyorsítok bejátszik egy gázfröcss effektet - közben meg mintha menne az alap zúgás is. Még csak nem is feltétlenül sebességváltásnál. Teljesen WTF kategória.

Kihagyott lehetőség hogy a hangokba nem fektettek több energiát. Egy motoron lehet hallani ha erőlködik. Más hangja van ha 20 tonna rakományt vonszol fel egy emelkedőn, meg más hangja ha üresben túráztatják. Talán a PC-n játszókon egy ügyes modder segíthet még...
  • chris0000
    hi. én is így gondolom... ha már ilyen munkagépekről/teherautókról van szó, nagyon rá kellett volna gyurni a hangokra... baromi sokat hozzá tett volna... pedig csak egy motorhang, nem igaz, h erre ne tudtak volna jobban odafigyelni...

Aborg ott gyanítom, h a 3G Vram a gond... a mai játékok főleg ez is... nagy területek, sok beállítás kevés lehet a 3giga... üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.04.30. 13:26:42