Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már két játékban is bétatesztelő vagyok. Ez legyen meglepetés. Négy napot tudok várni.
Majd ha Pro Engineer szintű szimuláció lesz a játékban akkor lehet hangoztatni az 'olyan nincs'-et, itt most van, meg egyébként az alap Spintiresben sincs teljesen fix zárás, nem tudom az ideáig hogy nem tűnt fel. Amúgy mi tart vissza attól hogy, fogd magad és kipróbáld a teszt verziót úgy első kézből tapasztalnád a változásokat.
Vagyis elforog az összes kerék még az is, aminél volt valamennyi tapadás és ott maradunk a sárban. Ez így teljesen reális.
De! Ha bekapcsolom a difizárat, vagy akár magától zár össze, mint mondjuk a sperr, AKKOR AZ BIZONY ÖSSZE VAN ZÁRVA! Mese nincs! Hallottál már olyanról, hogy "Kitolatni egy difit"? Olyan nincs, hogy "gyengébben zár"!!! Vagy te fogalmazol pontatlanul, vagy ez a legnagyobb baromság ami a játékban létezik. Nem veled, vagy bárki mással szeretnék vitatkozni, épp csak elmondom, nehogy valakinek tévképzetei legyenek ezekről a járművekről.
A fejlesztőket nem gépészmérnöki gyorstalpalóra küldeném, hanem általános iskola ötödik osztályába fizika órára. Főleg amikor olyanokat írnak a játékba, hogy egy ilyen teherautó elkapar az aszfaltúton, akár ha baromi meredek emelkedőn megy is. Legfeljebb, ha lehorgonyzod, vagy odakötöd egy jónagy fához!
A véleményemet itt is kifejthetem, csak kisebb a hatása.
Persze ez csak egy játék. (Mantrázom is minden alkalommal, amikor leülök elé) De szeretem, mert jópofa. És attól még agyvérzést kapok az égbekiáltó ostoba hibáitól!
Értsd úgy, hogy ugyanazon körülmények között az első tengelyen gyengébben zár mint a hátsó tengelyeken pedig itt a hátsók sem lesznek "lehegesztve" a difi bekapcsolásakor. itt már nem úgy van mint a spintires esetében, hogy ha nagy teher mellett csak az egyik első kerék talál fogást akkor akár csörlő nélkül ki lehet jönni egy dagonyából. A kisebb motor fordulatszám némileg javít a dolgon, de amint megnövekszik megcsúszik a hajtás. Casual módban nem tudom mennyire változik, de egy szimulátort nem könnyítésekkel kell játszani. A játék megjelenése után nyugodtan posztolhatsz a játék steam fórumán ahol kifejtheted a nemtetszésed és esetleg elküldheted a fejlesztőket egy gépészmérnöki gyorstalpalóra.
Ezt hogyan értsük?: "diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték."
Csak mert a difiZÁRnak pont az a lényege, hogy ugyanannyi NYOMATÉK jusson az összezárt elemekre. Legyen az hossz, vagy kereszt zár!
A térképek átnevezésével elérhetővé válik a többi map is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A tipusonként járgányok hajtása van némileg megváltoztatva az előzőhöz képest, így már a diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték. Ettől függetlenül hardcore módban egy csöppet sem lett nehezebb lehet azért mert elsősorban a konzolos rétegnek készült. A belső nézet ordít a head tracking hiányáért bár az is csak akkor érne valamit ha tudná a 6DOF-t.
Köszi a tippet ,már én is használom....<#worship><#eljen>
Ma letöltöttem a Spintires:Mudrunner Technical Test verziót, eddig jónak tűnik a játék. Kipróbáltam pár dolgot már benne. Ha lenne pénzem, biztosan megvenném. Az www.stmods.ru oldalonról bárki leszedheti a tesztverziót.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Én 3 euróért vettem a spintirest...
Ezt lehet megveszem 13-ért.....úgy sem játszottam még ki az elődöt.
Azért majd lécci számolj be róla milyen lett,persze ha lehet írni róla.<#worship>
kekeN7
Na, nekem sikerült bekerülni az 1000 főbe... nem tervezem még most megvenni, majd inkább valamikor 5 euró környékén (az alapjátékot még 6000-ért vettem), de nézzük mennyire jönnek be az előítéleteim...
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.10.19. 17:22:33

botyika

hétvégén lesz ezerfős teszt. persze nem szabad videókat készíteni róla de úgyis tele lesz vele a youtube...

This technical test will include:

Tutorial
Three challenges: Repair and refuel, Climb A Hill, Cross A River.
One fully playable map, Downhill, in both Simplified and Hardcore Mode
Limited vehicle selection
Singleplayer & Multiplayer modes
Íme a hosszabb gameplay.

Egy rövidebb.
Kicsit át lesznek szabva a modellek és nagyobb felbontású textúrákat kapnak. A plusz tartalomnak betudhatod azt a pár darab certified járművet amit a készítő pár hónapja távolított el a Spintires workshopból, így ezzel a törléssel el is érte hogy már több jármű legyen elérhető a ráncfelvarrt esetében. Az engine meg valószinüleg marad a régi, nem véletlenül használja még mindig a Spintires editort, mert nem a régi játékhoz készít tartalmakat az biztos. Ami fura hogy két héttel a megjelenés előtt nincs belőle hosszabb gameplay , csak a konzolos beetető trailer. Ennek ellenére be fogom szerezni de csak egy 1-4 dolláros bundleben. Aki meg már megvette de mégsem fogja számára megérni azt a 14-30 eurót akkor a steamen 2 óra játékidő alatt még refundolhatja.
zorrobomber
Jogos.

Nincs plusz infóm, csak amit a videóban láttam... szimplán van kamera nézet a fülkében, plusz van előtte egy hud. Se a műszerek, se a többi belső rész nincs kidolgozva, ráadásul tükrök sincsenek.

Külső nézetből ez nekem már unalmas még akkor is, ha lesz új jármű + pálya. Normálisan kidolgozott belsővel, tükrökkel, VR-l ez konkrétan orgazmus kategória lehetne.

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Izé de hát lesz benne belső nézet, nem? Csak annyit tudok amit a trailerben láttam szóval ha tudsz valami plusz infót (hogy szar lesz) azt kifejthetnéd.

Kerül bele pár új jármű, térkép, volt egy kis polírozás de semmit nem tudunk a tervekről, hogy merre tovább... pontosabban azt tudjuk, hogy mi az ami "we don't plan". Ha neked megfelel a játék úgy ahogy most van, plusz kapsz hozzá némi új tartalmat, akkor tényleg vedd meg, de sok újdonságra a tartalmakon kívül ne számíts a jövőben...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.17. 20:08:43

www.smart-bus.hu

MikX
Hát nem olyat mind ami volt, a nagy semmi. Hogy történjen valami, fejlesszék, kerüljenek bele új dolgok, ilyesmi...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Várj, ezt nem igazán értem... milyen támogatást szeretnél?

www.smart-bus.hu

MikX
Nem a grafikai tuningért, hanem a támogatásért. Elsőt is megvettem mittomén hány éve, és egy patch jött talán az is azért hogy elinduljon a játék valami kiadói fa*ság miatt. Azért előlegeztem meg nekik ezt, hogy talán hogy egy rendes kiadó áll mögöttük, talán megmutathatják, hogy mit tudnak. Én az esélyt megadom, nyilván mégegyszer nem tudják eljátszani ugyanezt nálam.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Az, hogy ki mit vásárol össze a pénzért az a személyes magánügye, de ettől függetlenül nem az összeg nagysága a lényeg, hanem az, hogy lehúzás szaga van az egész sztorinak! Amennyiben ez téged nemzavar és némi grafikai tuningért hajlandó vagy pénzt adni, ámen, tegyél így.

Ettől viszont az én szempontomból még mindig semmi pluszt nem ad az előző részhez képest... ha lenne benne kidolgozott belsőnézet és minimum a közeljövőben 100%-ra beígért VR támogatás, akkor a tripláját is kifizetném szó nélkül!

www.smart-bus.hu

MikX
Más játékban meg fos skineket vesznek az emberek ennyiért, most komolyan, úgy beszélsz, mintha teljes árú aaa összeget kérnének érte.
Biztos bennem van a hiba, de úgygondolom semmit nem vesztek vele, ha nem is történik vele semmi. Pedíg fog, legalább támogatni fogják, a régit meg nem. LEgalábbis egy darabíg.

Normálisan ez úgy nézne ki, hogy felvázolnak egy úti tervet, és akkor esetleg beszélhetünk arról, hogy szavazok-e neki bizalmat avagy sem. Így, hogy nincs normális belsőnézet, VR még csak tervben sincs, nem igazán látom át, hogy szimulátoros szemszögből mi az új részben az érdekes... külső nézetes szórakozásra meg jó a régi is! 😊

www.smart-bus.hu

MikX
Nincs, de én pl azért adtam nekik azt a lényegtelen kb 3k-t, mert bízom benne, hogy végre fejleszteni fogják, ha így lesz, megérdemlik, ha nem, akkor így jártam, nabumm.

Ahhoz képest, ami évek óta PC-n már játszható, nincs túl sok újdonság. Erre gondoltam.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Az ami 31-ém jelenik meg? ,mert arról beszélünk .....bocs de akkor most ez jó vagy nem hogy évek óta megvan ....<#nemtudom>
Bocs, de nekem már PC-re évek óta megvan.

Rayden02
Belső kameranézetet kiszúrtam 😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Akkor ez nem a te játékod lesz....<#wink>nyilván eget verők nincsenek benne de azért kapott egy kis polirt.
macleody
Én is megvettem anno, mert úgy volt, hogy majd haverral toljuk a multit. Valamiért nem jött össze a közös gémelés, kipróbáltam, azóta elő se vettem. Azt se tudom most hogy áll a játék, volt-e valami változás.
Nagyjából minden marad a régiben. Az idegesítő, valóságtól elrugaszkodott (jó messzire) fizikával.
Kis púder itt, kis szemceruza ott, szájfény és mehet is. Szerintetek miért adják 55% kedvezménnyel?
Mégis meg fogjuk venni.
Én speciel azért, mert hátha törődni fognak vele ezentúl. Mert ez egy jó játék. Ahogy sokan emlegetik; Hatalmas lehetőségekkel! Aztán, ha megint szarnak a fejünkre, megy kukába. Harmadszor nem lesz hülye, aki pénzt adna érte!
RatBaG
plusz pofoztak még a multiplayeren, meg a kamerakezelésen, aztán kb ennyi...

Per Aspera Ad Inferi.

Valamivel jobb a látvány, de azon kívül én sem látok semmi pluszt... 😊 Zseniális ez a játék, de hatalmas ziccereket hagynak ki benne, valahogy az az érzésem, hogy a bevétel a legfontosabb.

www.smart-bus.hu

Biztos bennem van a hiba, de semmi újdonságot nem látok a meglévő PC-s verzióhoz képest...

Aborg
Titokban szamitottam ra hogy esetleg beleraknak valami lehetoseget az utak javitasara is. Peldaul hogy a legroszabb szakaszokat elegyengethetem dozerral, vagy szorhatok ra kavicsot, esetleg daruval rakhatok ra betonpaneleket. Ez mind hozzaadna a jatszhatosaghoz. De azert igy is nagyon varom a jatekot, a mostani verzio is nagy kedvencem.
Nézek valami másikat 😊
Sajna igy sem indul IGG-SpintiresSteamBuild 03.03.16
Na ez ütős lesz a vidi alapján.

állítsd át a kompatibilitást windows 8-ra és menni fog.

MikX
Nekem megy, de hogy miért nem mehet, abban nemtudok segiteni.

Valaki tud segiteni ?

Win 10-en mükszik a játék? nekem nem megy 😞
Se VR se cockpit nézet... két ekkor ziccert kihagyni! 😞 Részemről ezek nélkül a nyakukon marad...

www.smart-bus.hu

A "magyar Spintires"

i robot
http://index.hu/belfold/2017/08/22/kisteherauto_uszik_a_tiszaban/ <#worship>

zorrobomber
"a new edition coming from another studio and a different publisher (update: with Zagrebelny still leading it)."

Tehát, új fejlesztőstúdió, új kiadó + Pavel Zagrebelnij.

Mi ez a kavarás a kiadóval és a fejlesztővel? Steamen az új verziónál már nem az Oovee van megjelölve kiadónak, hanem a Focus Home Interactive. (Amiről legalább már hallottam.) Fejlesztőnek pedig valami Saber Interactive, akinek az adatlapján mellesleg a World of Speed is szerepel, amilyen néven korábban az SMS tervezett játékot.

Remélem lesz benne multiplayer mentés, és rendes Steam műhely támogatás térképileg is, és természetesen ahogy eddig is, járműileg is.
MikX
Ottvan természetesen.
Hát nekem 55% kedvezményt ír a steam, 4k-t adok nekik, ha már legalább mögéjükáll végre egy rendes kiadó, és hajlandóak is csinálni a játékot.