Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De! Ha bekapcsolom a difizárat, vagy akár magától zár össze, mint mondjuk a sperr, AKKOR AZ BIZONY ÖSSZE VAN ZÁRVA! Mese nincs! Hallottál már olyanról, hogy "Kitolatni egy difit"? Olyan nincs, hogy "gyengébben zár"!!! Vagy te fogalmazol pontatlanul, vagy ez a legnagyobb baromság ami a játékban létezik. Nem veled, vagy bárki mással szeretnék vitatkozni, épp csak elmondom, nehogy valakinek tévképzetei legyenek ezekről a járművekről.
A fejlesztőket nem gépészmérnöki gyorstalpalóra küldeném, hanem általános iskola ötödik osztályába fizika órára. Főleg amikor olyanokat írnak a játékba, hogy egy ilyen teherautó elkapar az aszfaltúton, akár ha baromi meredek emelkedőn megy is. Legfeljebb, ha lehorgonyzod, vagy odakötöd egy jónagy fához!
A véleményemet itt is kifejthetem, csak kisebb a hatása.
Persze ez csak egy játék. (Mantrázom is minden alkalommal, amikor leülök elé) De szeretem, mert jópofa. És attól még agyvérzést kapok az égbekiáltó ostoba hibáitól!
Csak mert a difiZÁRnak pont az a lényege, hogy ugyanannyi NYOMATÉK jusson az összezárt elemekre. Legyen az hossz, vagy kereszt zár!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A tipusonként járgányok hajtása van némileg megváltoztatva az előzőhöz képest, így már a diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték. Ettől függetlenül hardcore módban egy csöppet sem lett nehezebb lehet azért mert elsősorban a konzolos rétegnek készült. A belső nézet ordít a head tracking hiányáért bár az is csak akkor érne valamit ha tudná a 6DOF-t.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ezt lehet megveszem 13-ért.....úgy sem játszottam még ki az elődöt.
Azért majd lécci számolj be róla milyen lett,persze ha lehet írni róla.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.10.19. 17:22:33
hétvégén lesz ezerfős teszt. persze nem szabad videókat készíteni róla de úgyis tele lesz vele a youtube...
This technical test will include:
Tutorial
Three challenges: Repair and refuel, Climb A Hill, Cross A River.
One fully playable map, Downhill, in both Simplified and Hardcore Mode
Limited vehicle selection
Singleplayer & Multiplayer modes
Egy rövidebb.
Külső nézetből ez nekem már unalmas még akkor is, ha lesz új jármű + pálya. Normálisan kidolgozott belsővel, tükrökkel, VR-l ez konkrétan orgazmus kategória lehetne.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.17. 20:08:43
www.smart-bus.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
www.smart-bus.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ettől viszont az én szempontomból még mindig semmi pluszt nem ad az előző részhez képest... ha lenne benne kidolgozott belsőnézet és minimum a közeljövőben 100%-ra beígért VR támogatás, akkor a tripláját is kifizetném szó nélkül!
www.smart-bus.hu
Biztos bennem van a hiba, de úgygondolom semmit nem vesztek vele, ha nem is történik vele semmi. Pedíg fog, legalább támogatni fogják, a régit meg nem. LEgalábbis egy darabíg.
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Kis púder itt, kis szemceruza ott, szájfény és mehet is. Szerintetek miért adják 55% kedvezménnyel?
Mégis meg fogjuk venni.
Én speciel azért, mert hátha törődni fognak vele ezentúl. Mert ez egy jó játék. Ahogy sokan emlegetik; Hatalmas lehetőségekkel! Aztán, ha megint szarnak a fejünkre, megy kukába. Harmadszor nem lesz hülye, aki pénzt adna érte!
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Tehát, új fejlesztőstúdió, új kiadó + Pavel Zagrebelnij.
Hát nekem 55% kedvezményt ír a steam, 4k-t adok nekik, ha már legalább mögéjükáll végre egy rendes kiadó, és hajlandóak is csinálni a játékot.